Dags för nya planer

Nu lämnar jag snart Öland. En vecka kvar på jobbet. De va inte riktigt min grej och har väl trivts lite sådär. Ska bli skönt att få komma hem snart! Ska va ledig i augusti är de tänkt om jag inte hittar nåt jobb där hemma. I september tar jag mitt pick o pack till Borås. Ska börja plugga handels- och affärsmannaskap. Har hittat lya och allt, en liten rackare på 25 m2. Kommer nog räcka fint till mig! Ska bli spännande med lita nya utmaningar i livet.

Ses snart gott folk!

Livet på Öland

Nu är jag i full fart och jobbar på Öland. Innan jag drog igång fullt med jobbet hade jag en kanon skön semester på Gotland. Vandrade längs klipporna vid stranden, va på gotländs teater, grillade vid stranden, åt och drack gott ute. Sen började allvaret här på Öland. Trivs inte riktigt. Vi bor 30 personer ihop i en stor villa och alla jobbar även tillsammans på Lammet, så de kan bli lite påfrestande. Plus att man totalt vänder på dygnet. Känner mig som en tonåring igen som lätt kan ligga kvar i sängen till 12.00 utan problem. Fast iof är man vaken till in på morgonkvisten när man jobbat sent och det tar en tid innan man kan varva ner.
Skulle helt vilja åka hem NU, men jag är en kämpe och tänker göra det bästa av situationen. Ska se till att ha riktigt kul nu.

Mycke funderingar om vad jag ska sysselsätta mig med till hösten. Har ett flertal alternativ som jag bollar. De är skola eller jobba som jag först måste bestämma mig för. Skolan i Borås som jag kommit in på känns mest lockande, men ändå skulle jag vilja jobba i höst. Kanske åka till Åre eller Trysil till vintern. Kanske borde sluta säsonga, men de livet känns riktigt kul och man lär sig så mycke hela tiden. Börjar dock sakna att ha en fast punkt, en egen lägenhet som står där och väntar på att jag ska komma hem.



Det blir som det bli och det blir alltid bra tillslut!

Godnatt!