Vidare mot kusten

Beslutat att åka till Timmernabben o hälsa på släkten där och sen bär de vidare till Pataholm o pappas stuga. Imon blir de Öland igen. Kanske en mindre shoppingtur i Kalmar också.

ha de gott!

Mina första virkverk



Börjar känna mig liteuttråkad av o va hemma igen. Va ju inte riktigt vad jag planerat. Läst ut boken "flickan som lekte med elden", spännande och mycke bra. Började ju virka lite i vintras...här är mina första verk. Kan bättre nu...men inte dåligt att försöka att ge sig på att göra en stjärna på det första pannbandet. Men det blev bättre sen....virkade in namn och de blev faktiskt ganska så bra. Kanske borde sätta mig ner och knåpa ihop en mysig mössa nu eller nåt. Saknade en mysig mössa när jag lå o frös i tältet på Rabarock. Dags attslå sig ner o kolla fotboll...Inget spännnade nu när både mitt Holland o Sverige är ute ur leken...

Mycke tankar, många alternativ

Mycke tankar i huvudet. Känns som jag börjar få lite mycke att välja emellan. Kommit in på två skolor en i Haninge och en i Borås. På fredag ska jag på intervju i Sthlm för jobb på Siljaline (skickade ansökan igår, snabba ryck). Funderar lite frammåt och känns som att jag vill göra en säsong till uppe i fjällen eller gå skolan i Borås. Blir de fjällen igen blir det att satsa på Trysil eller Åre. Alltid kul att testa på något nytt ställe. Kajsa va också sugen =)
Skulle så gärna vilja förlja me gänget till Roskilde nästa vecka, men då måste jag jobba. Ska kanske en lite trip till Gotland i början på veckan. Trevligt värre!! *söt*

Nu ska jag ta och läsa ut stieg larsson boken.

Kramis

Det blir inte alltid som man tänkt sig



Nu är jag bosatt på Öland. Jobbet blev inte riktigt vad jag tänkt mig. Jobbade midsommarafton och midsommardagen sen fick jag reda på att jag skulle va ledig hela denna veckan. Blev lite besviken eftersom jag hade räknat med att jobba förfullt nu. Så igår åkte jag över till fastlandet igen. Stannade en natt i sommarstugan i Pataholm och idag åkte jag vidare ehm till Järnforsen. Inget kanon väder nu precis så kände att jag lika väl kunde åka hem lite.
Skulle så gärna velat åka på Peace and Love i Borlänge imon, men jag får hoppa de. Ta de lite lungt! Har ju faktiskt varit ute på festival i 2 veckor o kom hem för en vecka sen.
Funderar på att åka ner några§dagar till Timmernabben & Pataholm nu i veckan. Måste ju hitta på någort. verkar som alla vännerna är uppbokade med sitt. Om jag inte jobbar hela nästa vecka så ska jag ta en tur över till Gotland o hälsa på *saknar*.

Får passa på att njuta av litte ytterligare ledighet nu efter några hektiska veckor. Men ärligttalat så hade jag hellre jobbat!

Ge mig sommar, ge mig värme, ge mig sol!


Bild: Lånad av Lammet.nu

Öland, packar


Jag o Ida fixar spikes på Lukas under Rabarock.

Försöker fixa med packningen, men de går inget vidare. Har tok förmycke kläder. Linda fick ner allt sitt i en väska typ. jag skulle nog behöva tre. Jaja jag får fortsätta med packningen i kväll och sålla bort en hel del.
Ska strax åka med mamma på speedway i Målilla så hon blir glad. Så kommer Marléne dit också. Kul att träffa henne innan jag flyttar!

Dags att sätta fart. Ska försöka fixa en fin fiskbensfläta som Ida tipsade om skulle va snyggt på mig.

Puss o hej!

Dags att flytta

Nu är jag hemma från Rabarock. Sliten efter en lång resa. De va en upplevelse att testa på en festival i Estland. Människorna där va trevliga, men jag längtade hem dock. Drabbades av en dunderförkylning så va inte pigg alls. Nu ska jag hur som bara tvätta och packa om väska för det är dags att flytta till Öland. Börjar jobbet på Lammet & grisen på fredag. Ska bli kul att testa på att jobba med något helt annat. Omväxling förnöjer!

See ya!

Mot Estland och Rabarock

Sitter i Upplandsväsby och ska strax lämna för att ge oss ut på Östersjön och över till Estland. Gerda lämnade återbud i de sista och nu ska Emma me istället. Ska bli spännande att åka till en festival i ett helt otippat land. De flesta jag känner är på Hultsfred, men vi gör nåt helt annat och åker på Rabarock. De bandet som lockar mig mest är Danko Jones. Nu ska vi se till att ha en riktigt kul helg i Estland och ser fram emot kryssningen i kväll.

Som sagt...kolla in lukasivarsson.blogg.se för att följa oss på festivalen. Kommer dagliga uppdateringar från vårt Jim Beam camp!

Rock on.

Back from Swedenrock



 

Hemma igen. Längtar tillbaka! Swedenrock va hur bra som helst. För mer info. Kolla lukasivarsson.blogg.se
Där finns hela storyn....bilder, videos och dagliga uppdateringar.

Dags att packa om....åker vidare till vetlanda nu - imon Jkpg-Borås, onsdag Sthlm, tors Estland och Rabarock. efter de flyttar jag till Öland. Livet i en väska. I love.

Sitter här o lyssnar på Sabaton, Crash Diet, System of a down och drömmer mig bort till Swedenrock.

See ya!

Packlista festival - måsten att ha med sig

Tänkte över lite vad som är ett måste i packningen inför en festival.


Roskilde 2007. Så mycke regn. Denna sommaren blir de sol sol o ännu mera sol. Obtimistisk är jag alltid! De va jag även när jag åkte till Roskilde förra sommaren men shiii fick jag.

Gummistövlar - Kan regna och då är de lera lera lera....
Myggmedel - vi mycke intag av alkohol märker man inte myggen, men dagen efter. kli kli kli..
Solcream - Har man lätt för att bränna sig så ja, ett måste. Man är utomhus dygnet runt och har man tur gassar solen.
Uppblåsbar madrass - Gör det så mycke skönare att sova i tält.
Sovsäck+kudde - Man måste ju faktiskt sova lite också. Iskallt när man lägger sig och så vaknar man i en bastu.
Kamera - En festival ska man för eviga. Kanske fastnar saker på korten som i minnet är lite luddigt.
Bikini - Är det sommar och sol så måste den me.
Handduk/tvål/schampoo - Vill man va fräsch så finns det duschar och kranar att tvätta sig i. Ett måste för mig!
Brasse stol - Vill man lyxa och slippa sitta på marken hela tiden vid tältet. Oftast får man int4 stolen med sig hem efter som den är sönder.
Handväska - Måste kunna ta med sig sina värde saker hela tiden. Lätt för stöld.
Biljetten - Är den kvar hemma är det kört.
Musik/stereo - Om man inte vill snylta på gannens.
Pengar/leg - Äta bör man annars dör man. Öltält finns det gott om så leg är bra.
Frukost/dricka - Lyx att ha med sig lite drickbart förrutom alkoholen när manvaknar på morgonen. Bröd/knäckebröd och mjukost är ett bara allternativ att ha i tältet till frulle.
Sköna skor- Undra hur många mil man går under en festival!? Sköna skor ett måste. För min del åker ett par flip-flopp med, adidas skor, converse och mina gulda ballerina.
Smink/hårspary - Måste ju snyga tillsig även om de är festival.

Undra om jag glömt någe? Jo plåster, värktabletter, mobilladdare, öronproppar är lite annat bra att ha me sig! Good Shit! Ska man lyxa rejält kan man ju även packa ner en hårfön, plattång... de där har jag o Gerda redan planerat att vi ska ha me. Grabbar, de låter som vi kanske behöver lite bärhjälp med all vår packning! Tur att ni stora o starka!

På tisdag drar vi mor Sölvesborg och Swedenrock festival... See ya!

Festivalsommar...here we come

Ja jag vet att jag är kass på att skriva här. Har passat på att göra så mycke annat nu när jag varit ledig. En sväng i sthlm, några turer till Jönnet, flyttat ur lyan, hälsat på alla nära o kära och givetvis laddat in för det som komma skall. Åker nämligen ut på festival-turné me någar stört sköna polare. På tisdag börjar vi med Swedenrock och efter de drar vi vidare till Estland för att besöka Rabarock. I Juli väntas Roskilde... Skönaste gänget och vi kommer ha så grymt kul!

Följ vår galna festivalsommar på Lukas blogg.

Här är vår störtsköna kärra vi ska fara runt i under festivalerna. Visst e den snygg!


Joina även vår facebook grupp FestivalSummer 2008.