Nu börjar framtiden att ljusna...

Det har varit några tunga veckor nu, med en oklar framtid och med mkt tankar i övrigt. Efter regn kommer sol... I veckan åker jag till Sthlm, ska jobba med xbox på Onoff, sen ringde Elin idag och ville att jag skulle jobba på båt och viltmarksmässan hela nästa vecka. Klart att jag inte kan tacka nej till detta. Cashen behöver rullas in!
Fick ett erbjudande om boende i Jönnet nu i kväll...tänkte ta en titt på det på tors. Nu väntar jag bara på klart besked från Elmia om praktiken. Hoppas hoppas...så fall blir det att testa på livet i Jkpg en sväng till. Känner jag att jag trivs och hittar ett bra jobb där, kanske de kan bli en framtid där snart. Dock är jag ju väldigt äventyrlig av mig och har en hel del planer i mitt bagage som jag också vill...Den som lever får helt enkelt se.


Sthlm

Hemkommen från Kosta med några mysiga dagar tillsammans med mor. I går va jag och lekte av mig i badhuset i Växjö och satan vad jag slog i foten i "strömmen"...en äventyrs ström bana. Simmade 1 km också.
Ser ut som att jag kommer åka till Sthlm i veckan och jobba lite och hälsa på brudarna! Idag ska jag hem till en god vän på middag och lite melodifestival, jag som inte sett en enda deltävling men nu får de allt bli de första.


Tillbaka till Jkpg!?

I morse va jag uppe i ottan för att se Sverige besegra Slovakien, men som visade sig bli en besvikelse. De va dock skönt att gå upp tidigt äta en god frukost...slutade med att jag somnade direkt efter matchen och vaknade inte förrän vid 12.00. I övrigt har jag haft en bra dag i Kosta hos min mor.
Imon ska vi åka till Växjö för att simma och relaxa. På lördag är jag bjuden på middag & melodifestival mingel hos Yvette och på söndag åker skidorna och då ska de bli en tur med Sara.

I går fick jag för övrigt ett förhoppningsvis glädjande samtal. Den ansvariga på Elmias produktions avdelning ringde och va väldigt intresserad av att jag skulle göra min praktik där under våren. Han skulle kolla ett eventuellt upplägg och om resurserna va möjliga och återkomma nästa vecka. Hoppas hoppas! Så brudar de kan bli Jkpg för mig en sväng igen! Kanske kommer jag stanna på heltid framöver...never know. Dock känner jag att jag inte är riktigt färdig med mina äventyr...det saknas faktiskt en backpacking resa i mitt register.

Time to sleep!

Slingorna är borta

...ja två veckor blev den tiden som mina ljusa slingor fick finnas i mitt hår innan jag tröttnade. Det började med att jag blev väldigt besviken efter mitt frisör besök, hon la i slingorna utan att lägga en toning på den 1½ cm lång utväxten. Ja så ni kan ju tänka er att de inte så speciellt kul ut. Borde reklamerat!
Så i förrgår va det tack och adjö till min ljusa framtid och i hällde jag en guldbrun toning. Så nu är det back to normal. Jag trivs i mitt mörkbruna hår!


(En gammal bild) Håret ser ju nästan svart ut, nu är det mer brunt vill jag lova.

Det är sån jag är..

Oj vad sent det blev i kväll. Skulle "bara" kolla på en film att somna till, men jag ville se klart den. Har ju som sagt inga tider att passa nu när jag är sysslolös så de gör inget. Försöker hitta på saker här hemma i lilla byn så tiden ska gå lite fortare. Så idag har jag varit i Vimmerby och lämnat en bil på service, kikade lite i stan,färgat håret (sorry mamma som betalade mitt frisörbesök för att göra håret ljusare, men de blev inget bra), skottat hela gården, badatbubbel, kollat på OS och godnatt filmen jag nu såg va bröllopsfotografen.
Imon ska jag och hälsa på mor i Kosta och stanna några dagar. Vi ska i väg och simma på fredag, jag måste hålla igång nu. Sara kommer hem i helgen så vi snacka om att ge oss ut i skogen och åka längd.

Tänker mkt på en person.
Som min vän sa: nån som verkligen tycker om en...vill ses, tänker inte på att de går fort, njuter av nuet och skickar massa gulliga sms. Inte som en våg upp och ner.
Varför kan du inte va så jag vill att du ska vara när jag vill det, inte bara ibland det räcker inte för mig. Nu eller aldrig. Jag ger lätt upp och tänker inte vänta, vänta på att du ska bli redo. Det är inte min stil...mitt liv går vidare i en rasande takt för det är sån jag är...precis sån jag är!!!

I´m back

Sorry för min dåliga uppdatering här på bloggen. vad har då hänt sen senast?

Ons: Mys i Växjö
Tors: Jobb, resa till Borås
Fre: Jobb med event på OnOff med att promota Lips, hockey på kvällen på Scandic med eventkollegorna
Lör: Eventjobb OnOff, tjejträff/fest i Jkpg
Sön: Träffadevänner i Jkpg, sen hem resa.

ja nu har jag varit iväg sen mitten av förra veckan jobb blandat med nöje. Haft det mkt trevligt dock va inte jobbet någon hit för att alla Boråsare höll sig inne pga snökaoset. Vilket jag måste säga att de gjorde rätt i. I lördags va de fest hemma hos Becca i Jkpg, vi ute och dansade loss på Karlssons natten lång. Denna vecka är det inte mkt inbokad, kikar efter jobb. Kanske gör jag ett ryck och drar till Sälen om de finns jobb där.


Härligt bemötande jag fick av Jkpg i lördags. Snöfyllt och inte en enda parkering till mig.


Eventet på OnOff

Hårinpackning



I bastun efter simningen passade jag & Yvette på att göra en hårinpackning. Denna kan jag verkligen rekomendera, den gör ett under med ditt hår!

Packar väskan

Nu är jag hemma igen och trött, men med en härlig känsla i kroppen efter att simmat 1 km. Det va evigheter sen jag va och simmade. Har också varit en tur till Vimmerby idag och hälsat på framor & farfar och blivit bortskämd med massa god mat.
Ska packa väskan nu för jag ska ge mig ut på jobbuppdrag och denna gången blir det i Borås. Kommer hem på lördag eller söndag igen. Ska ut och promota xbox-spel och framför allt Lips. Så i helgen finner ni mig på OnOff i Borås. I övrigt så letar jag jobb som en stolle + lägenhet. Måste in och kika om det dykt upp nåt nytt spännande under dagen. det börjar faktiskt att luta åt Jkpg, men man vet aldrig vad som händer.

En spännande helg väntar

Nu nalkas de helg och imon ska jag till Kalmar och shoppa loss. Jag & mor ska ha en riktig mor & dotter-dag. De va alldeles förlänge sedan vi hittade på nåt bara hon och jag. Imon kväll ska jag på dejt, det ska bli spännande. Denna människa får mig verkligen att känna pirret i magen, trots att vi känner varandra sen lång tid tillbaka. Han fyller år i helgen så jag tänkte fixa en fin överraskning. Han har bokat biljetter på bio imon, men innan dess tänkte jag bjuda honom på en god middag på nån mysig restaurang.
Igår ringde Johanna min gamla barndomsvän och bjöd mig på en stor födelsedagsfest på lördag. Fler i hennes familj fyller år så de blir vänner i alal åldrar från olika håll och kanter som kommer. Tänkte fixa nån fin present till henne imon och för en gångs skull vet jag något som jag ska ge henne.
Nu är jag trött fick en lång massage avv mor i kväll och nu har vi kollat på film.

Ha en trevlig helg mina vänner!

Fin fin väska


Snygg väska från Lindex. Jag som är helt frälst i detaljer som dragkedjor. I like!

Söker jobb

Idag har jag satsa på att vara produktiv. Sökt jobb & lia-platser. Ringt runt som en stolle, mailat... Nu känns allt bättre. Känns som det finns hopp. Jag är som sagt sugen på Jkpg, men skulle ett topp jobb dyka upp i Sthlm så är jag inte blyg för att tacka nej.
Har varit hos frisören idag och slingat håret...nu ska mitt hår gå mot ljusare tider. Ett steg i rätt riktning nu, dock kan jag inte påstå att de ser särskillt snyggt ut, men är detta hårprojekt är klart då ska det va de...om inte blir som vanligt att gå tillbaka till det mörkbruna.
Imon drar jag till Köpenhamn för att gå på Internatinal faschion fair. Men jag är lite osäker på om jag ska åka just för att jag får åka 25 mil enkelresa till Helsingborg för att bli upplockad av bussen. Jag har nämligen tackat ja till ett eventjobb i malmö & Borås de kommande helgerna och kommer fara och flänga som en dåre. Och jag är rätt trött på allt farande nu. Åker jag inte till Köpenhamn ska jag och mamma ha en riktig mor & dotter dag med shopping i Kalmar eller Växjö.

Kosta

Nu är jag hos min mor i Kosta några dagar. Tanken va att jag skulle börjat jobba med examensarbetet igår, dock går han som ska hanleda detta dragit iväg till nån semester i Afrika. Vet ärligt talat inte hur detta ska gå. Jag har lite smått panik över detta och jag är så grymt sugen på att hoppa av nu och börja jobba.
Blev erbjuden ett eventjobb igår...hade varit gott att tjäna lote extra cash. Det är en eventturné med spelet Lips i Borås, Malmö & Stockholm de kommande helgerna.
Imon har jag bokat tid hos frisören för att ändra min hårfärg...nu ska det bli ljusare och på torsdag åker jag till Köpenhamn för att gå på modemässan. Hela min klass ska åka dit...så det blir i princip sista kvällen med gänget nu eftersom vi inte kommer att ses mer än någon mer gång i skolan nu innan examen i maj.
Funderar på att baka lite nu...gör dumlemuffins.


Bellas & Deas maskeradfest

I lördags gungade hela Norrahammar när Bella & Dea ställlde till med fin fest. Temat var maskerad - klä ut dig till vad som helst. Tanken var att jag skulle va en av medlemmara i Kizz, men när jag skulle köpa färg till ansiktet  i en leksaksaffär i samarkand så kom jag på andra tankar. Hittade n Turtles dräkt på barnavdelningen, visade sig att den va väldigt förliten, men då va de ingen återvändo.


Bella & Becca


Robert Wells






Jag & min kompis "Käglan" carro

Helgen som va

Torsdag: Borås
Fredag: Kosta & Växjö
Lördag: Jönköping
Söndag: Växjö

Jag där har jag varit i helgen. Som ni förstår har jag vart en hel del. Hade sista redovisningen i Borås i fredags, sista kursen är nu avklarad. *lycka* Madde hade ställt till med tjejfest i torsdags dock tog jag förnuftet i fånga före viljan coh var endast med på förfest.
Åkte vidare till Kosta efterskolan i fredags och hade en fin middag med mor & hennes karl. Sen bar det av vidare till Växjö för en kväll med vin och trevligt sällskap. Va dock vaken alldeles för länge ända till 6 på lördags morgon och på eftermiddagen bar det av mot Jönköping. Min kära vän Bella hade stor födelsedags/maskerad fest ute i Norrahammars GS klubblokal. En mycke lyckad kväll. (Bilder kommer).
När jag idag piggnat till och ätit en god middag med Carro bar det av till Växjö igen, en kväll med film & mys och nu är jag åter hos mamma i Kosta.
Nu ska jag sova för tröttheten härskar över mig just nu!

Fin middag hos mamma  i fredags.


SÄLEN ABSTINENS!!!

Drömmer bort om det snöiga fjället...där är livet enkelt och alldeles för bra. Kontrasterna mellan en mysig upplevelse framför brasan till afterski och utgång på HC. Kan inte annat än längta tillbaka till Sälen. JJag måste bara åka dit snart och då menar jag snart...vem vill med?
Jag skulle vilja dra tillbaka tiden och leva det livet ännu en gång, det livet jag levde där för 2 vintrar sedan. Det var lycka var dag även om bilen var täckt med snö och låsen frusit, väckt mitt i natten av de som festat på HC och hade efterfest, fast nån druckit upp en juice, Frusitfast i HC kön, häng skorna i taket, byggt en snövall framför dörren så man inte kunde komma in...
Saknar afterskin på wärsan, bubbelbadandet vid gustavinfot, de underbara vårdagarna med sol i backen, gänget i bunkern och alla andra sköna människor som jobbade där då, vilandet i klippansoffan i"hångel hörnan" på lunchrasterna, dropens med pulkorna från de höga snövallarna, vattenpipa kvällarna hos grabbarna i 34an...
Helt underbara tider. Faktiskt den bästa i mitt liv! Men som alla vuxna säger var tid har sin charm.


Plugga plugga

Nu är de skola som härskar i mitt liv fram tills på fredag. Den stora redosvinsningen förbereds och jag har knåpat ihop en presentation. Nu måste jag kika över vad det är jag ska säga och hur jag ska motivera det och komma på bra argument för mina utlåtanden. Jag håller också på att letar jobb/praktik för fullt.
Imon bär det iväg till Borås igen och jag stannar där tills på fredag. Fre-sön ska spenderas i Jönköping, Bella ska ha födelsedagsmaskeradfest och så ska jag chilla med Carro.


International faschion fair Copenhagen

Nästa vecka är det äntligen dags för den stora årliga modemässan i Köpenhamn. Jag ska dit och hela min klass. De ska bli så kul.


Bild: Lånad