Malmö idol turné

Nu har jag lämnat Malmö och precis anlänt till Göteborg. Vi stannade i kungsbacka på vägen hit på Freeport för lite shopping, dock lämnade jag Freeport utan en enda krona spenderad. Bra för min student kassa. Nu väntar mys på hotellet, bubbel bad, film och hårfärgning. Ska bli skönt att vara ledig, för det va flera veckor sen jag hade en ledig dag från jobbet (praktiken).

Eftersom bilder säger mer än tusen ord bjuder jag på några från helgen.


Kakan sjunger loss i Dustins monter (den montern vi har hand om)


Ett fullsatt Malmö arena inför fredagsfinalen i idol


Mariette uppträder i Halmstads arena dagen efter hon åkt ur Idol under Idols roadshow


Efter hårt jobb är det dags att festa loss i Malmö. På bild Claes (en av de ansvarig för Idol) som får en fin drink av tjejerna i vårt team,


Middag på Moosehead som slutar med shots. I bild Sandra (hitta.se), Rickard (Idol bloggare) Erica, Rabi & Daniel


Rabi försöker slicka i sig sin shot.


Gänget samlat på Moosehead. Sen bar det av på nattklubbar.



 

 


Idol i Halmstad arena

Idols turné med de som åkt ur programmet fortsätter. Idag gästas halmstad arena som är fyllt av tonåringar. Vi kom fram till Halmstad vi tre i natt och gick upp vid 7 i morse. Så idag är vi trötta och går på reserv batterierna. Om 6 timmar åker vi tillbaka till Malmö. På måndag åker vi till gbg, där ska vi ha 2 dagar ledigt. Då ska vi passa på att shoppa, dricka vin och bada i hotellets bubbelpool. Åter till jobb i motern nu!

Live från idol Malmö arena

Erik äger på Malmö arena liksom han gjort sedan första audition då han sjöng 18 and life med Skidrow. Stämningen är på topp och arenan nästintill gungar och vår monter är fylld av talangfulla skåningar som sjunger Lips. Nu ska vi snart packa ihop montern för vidare resa till Halmstad.

Malmö & idol jobb

Nu befinner jag mig på resande fot i 2 veckor framåt. Just nu är jag i Malmö för att rigga inför idol som ska sändas från Malmö arena i kväll. I natt åker vi vidare till Halmstad för att jobba med idol-turnén (de som åkt ur programmet) på Halmstads skolmässa, sen åker vi tillbaka till Malmö igen. Efter det bär det av till Gbg och kommer att stanna där i en vecka och så blir det en tur till Trollhättan. Mycket jobb med idol nu och det blir alldeles för lite sömn och mycket jobb. Nu har jag jobbat 3 veckor i rad utan att ha nåt ledigt. Kommer att jobba 2 veckor till utan en enda dags ledighet. Kommer att komma tillbaka till Borås och skolan som ett kolli. Det funkar bra att jobba mycket när man vet att ledighet väntar längre fram. Kommer att vara ledig hela tre veckor vid jul och bara vara hemma med familjen och vänner och njuta.
Har planerat in en tur till Gotland över nyår. Det ska bli kul att komma över till ön och träffa alla. Nu är det dags att checka ut från hotellet och starta jobb dagen. Det kommer bli en lång dag med jobb till 3 i natt.

Heja ERIK!!! Han är helt klart min favorit i idol! Vem är din?


Idol turnen drar igång nu

Livet i Stockholm är hektiskt. Träffa vänner och fullt ös på jobbet. Imon åker vi ut på Looser-turnén med idol till Gävle efter fredags finalen i Sthlm. Mycke fix inför det, allt som ska packas med, boka personal, utbilda, program, manus, bokningar av bilar hotell...ja you name it. Dock har jag läget under full kontroll fast jag samtidigt har 3 andra projekt i luften. Installation av Vip rum på Göta källare, Dreamhack och ett annat projekt.
Jag trivs verkligen med det jag gör nu, men vill jag bo i Stockholm!? Jo visst kan jag tänka mig det för nu bor ju hela tjejligan här och en massa andra vänner. Jag får helt enkelt se sen när jag är klar med skolan.

I helgen va de fest och så hade jag me Tesa & Sara på idol på fredags finalen. Madde va på besök från Borås sen va jag på en tv-spels nörd fest i lördags. Mycket trevligt! Blev utgång på söder på "Underbara bar" där kakan kände en kille i baren som blandade de godaste drinkarna till oss, sen slöt brommapojkarna upp och kvällen va toppen. Dock mindre lyckat när jag skulle åka hem med tunnelbanan. Slutade med att jag tog en taxi vid 03.30 hem.

Vi hörs snart igen!

I´m a live

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att bloggen har dött ut av olika själ. Ingen tillgång till internet hemma, full fart på jobbet och mkt tid med vännerna.
Tant Elsie som jag bor hos ligger på sjukhus p.g.a blodförgiftning, Sara har flyttat till stan, jobbet rullar på och jag trivs. Tänk tänk om man skulle lyckas få jobb här sen i vår. Det vore lycka de.
I kväll ska jag till Tesa och hjälpa henne att fixa håret, jag va även hos Tesa igår åt lussebullar och drack julmust. Fin fint det! Helgen närmar sig med stora steg och som vanligt är det fullbkat även då. Jobb på Idol på fredag, fest på lördag och umgås med Madde från borås som kommer på besök.
Måste jobba vidare nu...jag har 300 jobbansökningar att gå igenom nu!