Me, myself and my life

Springer från möte till möte. Lever för jobbet. Hej kompis det går bra nu. Lever med livet. Livet är fantastiskt.
Idag skiner solen över Sthlm.
Har spanat in en jätte fin lya...jag önskar den kan bli min. Nyproduktion i Gröndal, 2a på 46 m2. Priset kan ju dock sätta käpp i hjulet, men det skadar inte att kika och haka på och buda på den. Never know.
En egen lya är faktiskt det jag saknar och så mina vänner hemma i Jönnet såklart. Det lutar dock åt att jag kommer att stanna i Sthlm ett bra tag fram över. Det är ett beslut jag fattat och imon ska jag gå igenom mitt anställningsavtal. Så får se vad som händer...jag håller tummarna för fast anställning nu.
Trygghet i mitt liv är vad jag behöver just nu!



Pics from the morning. I min hemmastickade halsduk och nya skinnjackan. Skidorna står laddade för sluthelgen i Sälen.

Aw at Hotellet

Igår smällde vi på stort och körde middag & aw på Hotellet. De va jag, fröken Wiig, Amanda, Anna & Emma. Super trevligt! Vaknade i morse av att solen sken mitt ansikte...underbart! Våren är här.


Last weekend



Pappa & Marie


Förrätt på - Spisa hos Helene på Scheelegatan


Lammracks

Förra helgen va super trevlig. Den innehöll mycke fint...middag med far & Marie på Spisa hos Helena, shopping, dumplings, Marias födelsedagsfirande, spelning på south side, fest vid odenplan...

Festlig helg

Jag är helt slut. Haft full rulle hela helgen. Pappa och hans sambo va på besök vi åt gott, umgicks och va ute i det fina vårvädret. Maria ställde till med födelesdagsfest hemma i lördags med middag & Kinect spel. En riktigt tjejfest. Jag drog vidare mot stan för att se om jag kunde finna Jossan och gänget, men fastnade på en spelning på ett söderhak och blev kvar tills det stängde vid 01. Sen in i taxi och vidare på fest i en bekants musik affär vid odenplan. Alkoholen flödade och när jag satte mig hem i taxin vid 05.00 va jag inte i mitt bästa jag. Tacka min vän som tog hand om mig och bjöd mig på resorb och stoppade om mig när jag kom hem.

I morse va jag och Maria helt utslagna och strax efter 7 stormades lägenheten av tre karlar som nu håller på att byta fönster. Vi va verkliogen i vårt bästa tillstådn i morse när de invanderade lyan...not.

Nu ska jag ta på mig arbetshandskarna och dra ut till lagret för att jobba lite.


Elin Kling skinnjacka

I helgen smällde jag till och köpte den super snygag skinnjacka som fröken Kling har tagit fram för H&M.
En liten 34 hängda kvar alldeles ensam på en stång och jag norpade tag i den direkt och jag är så nöjd. Min nya favvo jacka!


Wiig intar Hoburgsstigen

Stressigt stressigt stressigt hela denna veckan. Inte hunnit med ett enda träningspass, men imon så blir det jympa/puls. Blev helt fast i det passet, grym ledare, sväingt, fullt ös och en jefla massa svåra koordinationer. Trots de svåra movesen tyckte jag att de va super kul...en riktig utmaning.

I morgon flyttar fröken Wiig in hos mig på Hoburgsstigen. Så nu kommer vi umgås 24/7 för vi är inte bara vänner utan jobbar även på samma jobb. Men ärligt så kommer vi inte ses så mkt, eftersom vi knappast hinner ses och snacka på jobbet.

Solen skiner över Stockholm och snart tar jag en välbehövd helgledighet!


Kändis på nätet

Mina kollegor upptäckte mig på feber idag gällande en webbtjänst där man kan retrofiera sina bilder. En tjänst som jag inte själv har använt eller visste fanns. Jag har en svag aning hur det lyckats hamna där och säger bara Gustav.


Surt & salt

...godis består min fredagsmys skål av. I kväll ska jag gotta mig i soffan och kommer säkerligen somna till filmen sen. Helt slut efter att inte varit hemma en enda kväll på hela veckan. Ska sätta ihop ett stryktips nu samtidigt som jag äter efterrätt...hallon & glass. Det är bara att frossa på...imon är det träning står på schemat, jympa/puls.
Glömt att berätta att nästa vecka blir jag kanske kombo för några månader med goa Maria.

Mys till er alla.


Ray Bans

Jag bara älskar denna modellen på Ray Bans. Vad tycks om denna färg? Varför inte ha två i samma modell och olika färger när man hittat en modell som sitter som en smäck. Skiner solen i helgen kanske det dyker upp några nya pics på mig och mina nya mörkbruna Ray Bans.


Bild:
Zoovillage

Soliga fredag

Solen skiner över Sthlm denna fredags förmiddag. Underbart när helgen står på glänt!


Stand-up at Norra Brunn

Igår entrade One Motion Norra brunn. Där bjöds vi på mat som endast fick 2 karuseller av 5 möjliga. Showen av den samhällskritiska Magnus Betnér var underhållande samt showen av de två andra komikerna.
Mitt besök på Norra brunn i helgen hade dock högre klass där showen va helt fantastisk rolig så jag ahde höga förväntningar igår.


Sandra & Lisa


Jag & Maria


Kollegorna


Foo Fighters

Jag har lyxat till och köpa en födelsedagspresent till mig själv. EN FOO FIGHTERS BILJETT!
Den 22 juni entrar de Stadion och jag ska vara där. (fyller år den 21 så det frå bli min egna present till mig själv).


Fin present

Maria är så söt. Under vår middag på Wagamana fick jag den gulliga lilla present. Asken innehåller ett illrött läppstift. Åhh vad jag skulle vilja vara blond....för hur snyggt är det inet att vara blond och ha röda läppar.

Tisdagslyx med tjejerna

Tisdagslyx med Dumplings och smarrig efterrätt. Fikaträff med Maria & Tesa resulterade i en mysig middag på Wagamama.


Tesa & Maria


Dumplings. Så gott!


Vitchoklad cheescake med het kolasås och en toutch av ingefära. Lovley!


Soliga Sthlm

Underbar dag i ett soligt Sthlm. Passade på att ta 10 min av min arbetstid för att få lite sol på mig som förhoppningsvis resulterade i lite mer energi och effektivitet.


Utsiken från klippan vid jobbet utöver Västerbron där Södermalm och Kungsholmen skymtar.


Min fina kollega Maria