Familjen på besök

Om två timmar checkar jag ut från jobbet och tar helg. Mor och bröder är på väg till storstan för att tillbrinag helgen här. Ska bli så kul att få lite besök hemifrån. Ingen från min familj har varit här sedan jag flyttade hit i september, men i nu smäller det till med besök.  Denna helg kommer mor + bröder, några veckor in i mars kommer far + sambo och i slutet av månaden kommer mina bröder på besök igen. Treeeevligt!

Igår testade jag på Box2 på Friskis. Ett rent impulsivt ryck från min sida. Jag & Elin skulle gymmat, men när vi står där och ska checka in smälkler vi till att boka in Boxpasset som de fanns platser kvar på. De va faktiskt kul! Box vad nog precis vad jag behövde för att få ut lite aggresioner och för att få ny energi.

I helgen ska vi på Stand-up på Norra brunn, kika på stan, va lite kulturella, äta gott och bara umgås.


Varför inte köpa 5 jeans!?

Efter shoppingturen på Nacka forum kom jag hem med hör och häpna...hela 5 par jeans i massa glada färger. Varför inte liksom!? Fann även ett par läckra Ray Ban som jag blev blixt förälskad i. Fyndade ett par svarta pumps på DNA och slå blev de lite annat smått och gott. JAG ÄR NÖJD! Kom hit nu våren!






Ny lur, besök på Sös

Hör och häpna gott folk, nu har även bonntösen från Smålands djupa skogar hakat på trenden och investerat i en Iphone. Min gamla lur har börjat strejka...så nu är det bara att lära sig den nya tekniken.
Hälsat på fina Tesa på sjukhuset i kväll. Tycker synd om min kära vän, men nu kan det bara bli bättre. Helgen närmar sig med stora steg och jag har inte en enda plan. Gott e de!
Nu ska jag kolla på film...I rymden finns inga känslor.


Min nya favvoväska



Mitt fina fynd från Gina.

Älskade Jönköping

Har haft en super härlig weekend i älskade Jkpg. Som vanligt hann jag inte med att träffa alla som jag håller kär. Alltid lika kul att komma hem till staden vid vätterns ände. Jönköping levererade och det bjöds på myskväll, bästa brudarna, Liban Deli mat, Shoppingtur, loppistur, melodifestval kväll, fest på Karlssons, 1 kilo godis, film, festande på Karlssons, hotellfrukos, kebabpizza, flirtande med en gammal fling som bor på andra sidan jordklotet. Så lyckat, I´ll be back sone. PROMISE!

Bjuder på några pics från Loppisrundan:






Ännu en em på gymmet

Två träningspass på en helg och de känns helt fantastiskt bra. Helt slut i både kropp och själ.
Lördag: Station/jympa. 50/50 med styrka och gympa i 1.5 h.
Söndag: 30 min på crosstrainern och 45 min gym. Axlar/mage/rygg.

Imon kommer det kännas att jag lever. Bokat in ett jympapass tills på onsdag. Jympa har som sagt aldrig varit min grej, men nu ska jag ge det en chans. Bra allround träning med både styrka/kondition och KORDINATION. Ja just det kordination, det är det som inte är min starka sida. Men det man inte är bra på kan man bli bättre på.
Hej hej mitt nya tränings liv på gymmet!

Jag har inte bara tränat i helgen. Jag har haft medoldifestival mys hos Elin med brudarna, ätit massa gott, shoppat i Skärholmen, aw...En alldeles perfekt helg enligt min mening.

Natti natti!

Ready set go

För mitt nya träningsrikare liv. Nu ska det tränas tränas och tränas framöver. Jag har bestämt mig för att komma i form igen. Detta betyder också att jag måste öka med att äta mer. Funderar på nån form av tillskott för att verkligen få i mig allt som min kropp, speciellt eftersom jag har en skyhög förbränning och kan äta hur mkt som helst utan att öka ett kilo i vikt. Nån som har nåt bra tips?

Livet i Sthlm rullar på. Förra helgen blev urusel då jag fick vinterkräksjukan på fredagen när jag precis skulle gå hem från jobbet för ledighet. Schii fick jag som fick ligge i soffan hela helgen och inte behålla något som helst som jag stoppade i mig. I veckan bjöds de på lite aw med karaoke. Igår blev de en myskväll med Sara, hembakad pizza, en flaska rött delat på två och en mindre lyckad utgång. Först va vi på ett stäle vid Odenplan och den kön va inte att leka med, vände på klackarna för att dra till Kåken. Vi blev bemötta av de extremt trevliga dörrvakterna att: endast folk på listan är välkomna och viktiga människor. (jag som kommit in lätt som en plätt de övriga 4 gånger jag varit där) Ja de är såå underbart kul att när man ska ut här och inte ens lyckas komma in. Så vi drog vidare till Sveavägen och till en trevlig bar/restaurang som heter Stor stad. Mkt trevligt ställe. Efter en drink och trevliga samtal va vi nöjda och åkte hemåt redan vid 1.30.
Idag träning, pasta lunch på trevligt Italienskt ställe vid Zinkensdamm, tjejkväll hos Elin.

Jag önskar mig mest av allt en egen lya..varför ska alla bo i Sthlm!? Kan inte alla i den här stan bli sambos för då skulle de finnas massa lyor till en tjej som mig och kanske utan att behöva slänga upp 2 miljoner.

Natti natti.