God fortsättning

Vill önksa alla ett gott nytt år!

I kväll ska vi hem till Karin och fira in de nya året. Lite godmat, spel o fest i ett mindre sällskap. Kommer bli riktigt trevligt! Dags att fixa iordning sig nu. Jobbat hela dagen..*puhh* men fick fin nyår present av chefen. Fina raketer till kvällen...

Ha en riktigt kul kväll allihopa!

KRAM O PUSS / Fisen



Kul o vinna

Trött som shyven. Jobbat hela dagen o kväll en på Play Planet. Sov dåligt i morse me. Byggarbetarna drog igång vi 6.00 bonkade o levde och inte nog med de...grannen renoverar toan o de är inget dåligt väsen därifrån. Så gick de med den sov morgonen. Men oj vad mysigt de va o ligga o kramas hela morgonen lång...
Spelade fotbollsspel med älsklingen igår (Ps2) Riktigt kul...men inte så duktig, men de kommer. Spelade en liten godnatt poker nu, vann 50 dollar. Inte illa!?
Gjorde min goda skagenröra i kväll....sååå gott!
Nyår nyår...inget planerat, men åhh va skönt o ta de som de kommer o de blir säkert hur trevligt som helst. Nöjer mig med de lilla. Va iaf o köpt ett par guld/svarta leggings som jag kan ha till min svarta lilla klänning. Fest lär de bli men var när o hur...de får vi se! Kanske kommer Yvette & Mats hit. De vore trevligt. Lite käk skumpa o trevligt sällskap så är jag hel nöjd.


Puss o Godnatt //Fisen

[Du gör mig lycklig]

Tomma ord & fest

Tillbaka hemma i Jönnet nu. Festen på juldagen va lyckad. Va hemma hos Yvette & Mats med tjejerna. Sen bar det som vanligt av till Metropol. Lite av en tradition där hemma att alla går på Metrolpol. Där va de fullt med folk...alla sprang mest runt och yrade och hälsade på så många som möjligt. Sa: hej, hur e de me dig? - De är bra. - Okey, ha de bra. Ungefär sånna dialoger va de med de flesta o så sprang man vidare o letade förbrilt efter de nära o kära man tappat bort i vimelt. Känns som de kan kvitta..men va kul att träffa många man inte sett på år o dar. jag gav upp och åkte hem vid 01.00. Pappa va så snäll o hämtade mig. *tack*. Har alltid så kul meed mina tjejer. De bästa!

  
1. jag & Elin svängde om på dansgolvet innan de blev allt för mycke folk.
2.Yvette, Marlene, Elin, jag & Tesa
3. Jag o Yvette

Igår åkte jag tillbaka till Jkpg, tog en shopping tur på stan med lille bror. Va hans personliga shopping guide. Hittade en hel del till honom tröjor o jeans...
Åt en jätte god middag på "en Italienare & en Grek" tillsammans med far o lillebror. Hade filmkväll me älsklingen sen. Kikade på "sagan om konungens återkomst" för 5e gången..men de är filmer som man inte kan se förmånga gånger. Skulle haft lilla Julafton me killen men så blev de inte...vi skjuter fram de ännu nån dag med att byta klappar. Kanske i kväll, får se. Min ena julklapp hade visst inte kommit med posten ännu. Nyfiken på va de kan vara!

Dags att ta tag i dagen, men först ska jag kika igenom H&M:s vår-katalog som kom med posten nyss!
Städa, jobba hemifrån o kanske gå runt Munksjön i de fina vädret!

Ha de fint!

Kärlek// Sofie

Jul jul mysiga jul

135434-81
Det är så skönt att va hemma. Julafton va jätte mysig. Va i Vetlanda hos min moster med släkten på min mors håll och på kvällen hemma hos pappa & Marie. Måste varit riktigt snäll så fina klappar som jag fick.
Fick b.la.
* Dammsugare
* Filippa K jacka
* American Apparel toppar
* Pengar
* Parfym
* Choklad
* Marmelad
* Lasse Åberg pläd
* Ulltofflor

Tusen tack! Jätte fina grejer!
Men inte färdigt med julklapps bytande ännu i kväll ska jag o tjejerna byta en klapp och imon kväll ska jag o älsklingen ha vår lilla "julafton" tillsammans.
Nån som har nåt tips på nåt gott käk till imon kväll?

Snart kommer Sara hit o då ska jag bjuda henne på lite fika.  kväll bär det av till Hultsfred för fest med tjejerna o sedan utgång på Metropol. Ska bli riktigt kul att träffa er. Som jag har längtat!

 
Jag & Tobbe
Mamma & jag

Ha en fortsatt trevlig jul allihopa!

Love /Sofie


Allt på datorn är borta

*Gråter*
Hemma i Järnforsen nu. satte mig vid datorn för att jag skulle bränna ner alla mina bilder och upptäcker att precis allt är borta. Inte en enda bild inte ett enda dokument. Helt förstörd.
Datorn har krånglat hemma så far fick lägga över allt på en annan hårddisk och glömde sedan att lägga tillbaka mina grejer och raderade sedan allt på den hårddisken eftersom de va hans jobbs. Jag är verkligen så ledsen. Alla bilder från min tonår...alla resor, fester,vänner....
Ett gnista av lycka fick jag tillbaka då jag ringde Sara o som tur är så har hon en del bilder som jag kan ha glädje av. Från våra cypernresor, festivaler o.s.v. Så på juldagen kommer jag till dig darling med en massa brännskivor så får jag kopiera från dig. Tyvärr långt ifrån allt jag hade, men många minnen kan räddas. Du är en ängel!

Puss o hej från en ledsen Fis

Julmingel

Har varit ledig både tordag & fredag kväll denna veckan nu. Kändes så skönt. Har varit väldigt mycke jobb det senaste, men nu ska jag vara ledig 5 dagar i rad. Helt underbart.

Ska vara hemma hos mina föräldrar o träffa gamla vänner o.s.v precis så som de ska vara vid jul. Kommer inte träffa min älskling så mycke men på annandagen eller onsdag ska vi se till o ha vår till mini-julafton.
Va på julmingel-"fest" igår...vi va bjudna hem till Annika & Andreas. Drack lite glögg o åt massa pepparkakor, snacks...lite rödvin o öl. Va verkligen en lyckad kväll. Va ca 20 pers. Så läcker lägenhet de har...vill också flytta nu. Dyker de upp någon fin lya...ja då kanske man borde smälla till!?
Jag o Anders gick till Bongo/Apt efter några timmar på mingelfesten för att kolla på när The Lips spelade. Måste säga att de va riktigt bra....


   

Dags att åka till mamma nu för lite godis o mys.
Ska bli så kul o träffa tjejerna på juldagen. *sakna*


Love. Sofie


Pisk

Vill du ha pisk? Grattis för jag vann just idag en ridpiska av mina kära kollegor som fixat vår adventskalender. *skratt* Go humor de har här. Fick öppna julaftonsluckan redan idag och den vann jag. Antar att de lär kläckas en och annan kommentar om den där piskan under en tid framöver...

Jobboman?

Det är helt enkelt mycket av allt just nu. Inte kännt av nån vidare stress innan, men nu börjar de dra ihop sig. Skulle bara vilja ha en helt ledig dag..sova ut, käka god frukost ta en dag på stan o.s.v. Dream on säger jag bara.
Onsdag idag och jobbar även i kväll till 20.15 o är hemma vid 21 o då lär man vara helt utpumpad av all energi efter 12 ½ timmas arbetspass.
Dyker upp massa små trevligheter nu innan jul också. Poker kväll på torsdag hos Martin på jobbet, fredag afterwork och vid 19 är jag o killen bortbjudna för lite julmysfest. Känns allvarligt som jag måste tacka nej till afterworken...även att jag så gärna skulle vilja. Få helt enkelt ta de nån dag då det finns mer tid.
Ledsen men de kommer fler turer tjejer.

Inte hunnit slå in mina klappar ännu, men de är färdig handlat. Måste passa på o köpa lite inslagspapper o snören.  Det får helt enkelt bli en snabbvisit på
Åhlens imon och på Din Sko. Ringde precis och kollade om de röda lack pumpsen fanns hemma och lyckligt vis fanns de. Så nu har jag ett par undanlagda och nu är det bara att hoppas att de sitter bra på foten. Perfekt att ha på sig till min svarta poloklänningen (Grå på bilden) på julafton eller kanske till festen på juldagen. Packa måste jag också göra...på lördag morgon går tåget till Hultsfred. Fullt ös innan dess...o väl hemma så ska jag bara njuta. Känna lugnet och hoppas på att jag får lite julkänsla.

 
Bilder från Din Sko och Wear It


Inga lussebullar bakade för mig denna jul. Tråkigt men men.. Räknat ut att de blir ca 80 timmars extra jobb för mig denna månadenPP ut över mitt vanliga heltidsjobb. Så känns inte så konstigt att jag är så trött nu...
Men det är bara o tuta och köra. Tycker det är sååå kul också!

Puss o hej //Fisen


Ledig lördag

Det är lördag och jag är ledig. Känns riktigt skönt...en dag till o bara ta de lungt. Fixar hemma med tvätt o dyligt. Sånt som måste göras.
I kväll lutar det åt en spelkväll och lite glögg. *Mys* Kanske träffa Annika & Andreas o de gänget. Får helt enkelt se vad som händer i kväll. Åter dags att bege sig ner till tvätt stugan.

Ha de fint allihopa! //Fisen

Snygga skor

135434-79135434-77135434-78

Jag och min kärlek till rött. Hittade några snygga skor på
Din Sko. Jag är verkligen helt sko tokig och snart är det nog dags att inhandla några nya fina.

Kramis //Sofie

Julklappar till mig själv

Fick sån härlig känsla innan när The Knife spelades på radion och låten Listen Now, Lyssnade riktigt mycke på The Knife i somras och så påminner de lite om alla fester med Anna. Va härligt med fredaf idag...ska bli så skönt och få sova ut imon. De va för länge sen nu...
Beställade julklappar från Nelly till mig själv från mamma innan. Det blev tre bastoppar från American Apparel, en vit en grå och en röd. Jätte fina! Börjar få dåligt med vanliga toppar nu.Hade lite otur när jag tvättade för några veckor sen och råkade missfärga tre tröjor. Fattar inte hur de kunde gå till...blåsvart fläckar på. Kan de bli så av en svart strumpa? eller fick jag ner en penna i tvätten!? Sånt är verkligen så surt.

Nu är det dags för lunch! Ska käka kroppkaka, småländsk husmanskost!


Kiss and Goodbye //Fisen

Designa en webbradio

135434-76

Designa din egna
webbradio hos Sverigesradio.
Gjorde en själv för ett år sen. Här är mitt exempel. Tror jag ska pilla ihop en ny snart.  Fixa en du också om du inte redan har en!

Kramis //Sofie

Mango shop-online

Mango har en webb-shop. Finns massor med läckert...Take a look!


Love //Sofie


Jag hockeyspelare

Nej verkligen inte! Jag spelade hockey me jobbet i går...va riktigt kul, men jag är ingen stjärna. Tror nog de va första gången jag spelade hockey.  Det är lite för mycke o hålla koll på både klubba o skridskoråkandet, innebandy räcker gott o väl för mig. Åka skridskor är inte min grej. Åka frammåt gå bra...men stanna o svänga...nej de är bara o glömma. Säkert 8 år sedan jag stod på ett par skridskor nu. Måste sett sket kul ut. *ler*
Jobbat 18 dagar i sträck nu, men de funkar bra. Ska vara ledig på lördag. Ska bli så skönt med en sovmorgon. Längtar...men som sagt de är ju bara en kort period jag jobbar mycke så just nu känns de mest bara kul,  negativt och inte få så mycke tid över till annat. Kände mig så tråkig att jag hoppade festen med tjejerna i lördags, men jag hade verkligen ingen som helst ork. *ledsen* Va så skönt o bara va hemma med lite chips o dip framför tv:n.

Goodbye/ Love. Sofie


Nyheter från Divided



Spana in lite vårnyheter från H&M Divided. Jätte söt grå kofta med 3/4 ärmar, den åker ner i min shoppingkorg direkt. Finns även i ljusgult och turkost. (fyra första bilderna Divided)
Ta en titt på
H&M.

Ha en skön dag! //Sofie


Natti natti

Vilken mysig kväll. Älsklingen kom hit efter jobbet o då hade jag fixat lite kvällsmat. Kramats o kikat på CSI NY och på Ett herrans liv. Känner mig så otroligt kär. Ärligt talat så har jag aldrig varit så kär i någon innan.
I vår ska vi åka till Spanien eller Italien. Känns skönt att ha något o se fram emot nu när man jobbar så mycke o inte hinner o ses o hitta på saker tillsammans så ofta. Tror vår nästa lediga dag tillsammans är på nyårsdagen eller om de va trettonafton. Men that´s life! Och som sagt vi kommer få de så bra sen!

Godnatt kram // En lycklig S.Abrahamsson

Smycken

135434-70 135434-67 135434-68

Hittade ett jätte sött halsband med vingar på
accessora. Det finns i både silver och guld-färgat. Endast 89:-. De hade även söta arm band för priset av 595 :- och så är jag väldigt förtjust i berlocker, den på bilden finns som stor och liten och kostar 299/349 :-
Åhh vad sugen jag blev....

Love // Sofie

Smyg premiär på vårnyheterna

H&M har kommit in med en smypremiär av en liten del av vårkollektion. Kika in på H&M:s hemsida.

Här kommer lite provsmak.



LOVE //Fisen

(Hoppas jag får presentkort på H&M i julklapp, då blir det att beställa nya kläder till våren)


Jag vann

10 rätt på stryktipset o vinst på 46 kr. Bra där. Jag vann o de är huvudsaken!

Nu har Marlene o killen flyttat till Norge. Lycka till med ert nya liv nya jobben och det nya landet. Hoppas ni kommer trivas!

Sket slut just nu. Jobbade hela helgen och så va de julfest med jobbet i fredags. För lite sömn o ingen sovmorgon. Men de är bara o köra på...Va på Stora hotellet i fredags me jobbet sen gick vi vidare till Twin. Spelade av lite pengar på Blackjacken och drack öl. (vet ju redan innan att Blackjack är inget vinnarspel. Kassa odds).



Julklappar

Snabbshoppade på A6 igår efter jobbet. På 20 min va julklappen till mor & mormor fixade. Till mammsen blir det en brun over-size skinnväska från Wedins och till mormor blev de lite fräcka underkläder från Lindex. Känsn skönt o ha fixat de. Julklappen till pappa & hans sambo får bli en fin kaffebryggare eftersom den de har är kass. Perfekt läge för o ge dem en i julklapp. Det får bli en
moccabryggare. Hoppas ni blir nöjda o glada. (Kan berätta vad jag tänker ge eftersom de ändå inte har tillgång till min blogg)

Mina andra julklappar håller jag för mig själv. Anders klappar är klara och den till tjejerna. Så nu kan jag känna lugnet!

Ska vi åka på Roskilde älskling?


Puss //Fisen


Nutidstestet

5 rätt av 7 möjliga
Inte alls illa! Bättre lycka nästa gång.

Av de 5279 personer som hittills gjort testet, klarade du dig bättre än 3546 (67%).


Testa du också på
www.dn.se

Lycka till!

Fullt ös

Sitter på jobbet och är helt slut. Sov jag kanske lite dåligt i natt!? verkar inte bättre. Dags för Smålandsidrottens julfest i kväll. Brukar ha riktigt trevligt. Festen ska hållas på Stora hotellet. Glad att menyn inte består av julbord utan en tre rätters måltid. Jag är inte så förtjust i julmat ärligt talat.
Lär blir lungt med festandet för min del. Måste tänka på att jag ska upp och jobba imon och även på söndag. Tror inte jag är ledig en enda dag fram till julafton, men jag ska inte klaga för jag bestämmer helt och hållet själv och tycker också det är riktigt kul.
Om jag har ork så blir det även lite fest imon kväll med Maja o gänget. Vill verkligen..Har alltid sket kul rent ut sagt me tjejerna. Ska jag kanske plocka med mig karaoken!?
Fick mitt spelkort från Svenska spel igår som Lisa skickade mig för hon av med i nån tävling på jobbet om vem som lyckades dela ut flest. dags o fixa ihop en ny rad inför morgondagens matcher...
Ha de 10 rätt förra helgen...inte bra nog. Kan nog behöva spel kortet
Lisa!!!

Måste kila. Möte strax på Stora hotellet.


Puss Puss //Fisen

[ Tack för en riktigt mysig kväll igår älskling, hockey o din fina middag *ler* ]
Gillar dig mest. Längtar till söndag.



Hockeykväll

Snart dags att åka hemmåt, 1 timma kvar. Hoppas på att älsklingen fixat nån god middag. inte ofta man blir bortskämd med de eftersom vi jämt jobbar kvällar. Eller framför allt han..jag gör ju bara de nu i december. Nu på vintern skulle jag kunna tänka mig o jobba mycke kvällar, men på sommaren då är de lär de vara mindre kul för då är de så mycke man kan hitta på ute o.s.v
I kväll är jag ledig så då ska jag o Anders o kika på HV71-Djurgården. Alltid kul med lite hockey. Va nog bara två veckor sen jag kikade sist. Kul o hitta på nåt me killen när vi väl är lediga en kväll tillsammans.

Förresten har jag kommit på vad jag ska ge i julklapp till nästan alla. Fick sån himla bra idé innan. kan tyvärr inte berätta här. Hjälpte pappa med en present till min brors 18-årsdag. En Dieselklocka med brunt läderband och digitalurtavla (hittar ingen bild just nu) De lär han bli riktigt glad över. elelr vad tror ni?

PUSS o heja HV blå. //Sofie

Söta koftor

 

Hittat två tok söta koftor som jag tänkte önska mig av tomten. De är från LaRedoute. Ska maila över tipset till min kära far o så får vi se om de dyker upp i paken.



Kikade på JIK igår...tråkigt att de inte går nåt bra just nu. Hoppas att de vänder. Tjejerna vann iaf i lördags över Värnamo. Start gjort av mitt gamla lag. Saknar faktiskt innebandyn en hel del nu, men på ett sätt är de skönt också o slippa alla tider o.s.v. Mer tid till att bara göra vad man känner för och när man känner för det. Som nu är de riktigt kul att jobba extra. Trivs hur bra som helst på Play Planet.

Dags för lite lunch! Ungspannkaka och äppelmos!

Kramis //Fisen

La Liga, Serie A?

Känns tråkigt att behöva säga nej till Sälen, men tror nog min Anders har rätt. Varför inte slå på stort i vår istället och åka till Spanien eller Italien o sola o bada...kanske kolla på serie A eller La Liga också. De vore verkligen en upplevelse. Kikade på Chelsea på Stanford bridge för snart 2 år sen, de va bland de bästa jag har gjort. Får börja kika på lite resor snart och se vart de kan bära av.
Men åhh jag vill ju till Sälen också me Yvette o hennes kille + några andra från Hultsfred. men de är väl så att man får välja ibland. kan helt enkelt inte göra allt!
Ska ta o beställa min brorsas julklapp åt pappa nu på
Caliroots det blir ett par Cheape monday jeans o kanske något mer. Har inte bestämt vilken färg de blir än bara....

Ha en bra dag!
//Proppen

Shit happends

Orkade verkligen inte göra nåt i kväll. Haft lite av en oturs dag! En sådan har vi nog alla ibland. Fast mitt poker spel i kväll gick hyffsat. Kom två en gång o den andra gången jag körde blev jag på 4e plats (ingen utdelning) satsade all-in på par i ess o den andra snubben hade 8 & 9 o visst får han två 8:or på floppen. Shit happends!
Dags o sova lite nu!! Men inte ett dugg trött, men de va jag innan när jag kikade på Anna Pihk på tv.De va skönt me en lugn kväll alldeles för sig själv. Kikade efter julklappar på stan i en timma efter jobbet, men hittade verkligen ingetting. Får nog ta en dag o kika när jag bara kan gå i lugn o ro.
Har ni nåt tips på vad man kan ge sin pojkvän i julklapp?????  Hjälp mig!

Sussa söt! //Fisen

Bra start

Klockan ringde 07.00, sprang till bussen vid 07.40. När jag skulle hoppa på bussen pep de i kortläsaren. Shit de va dags för o fylla på kortet och jag hade inet ett öre löst i pluskan. Så fick vända om o hoppa av bussen o kila till närmaste bankomat o ta ut pengar. Bussen efter va sen o jag blev 20 min sen till jobbet idag..jaja men de kan jag leva med. Får jobba in de i eftermiddag.
Lite mer otur...på fika rasten så skulle jag ta mig en kopp choklad, men nåt va fel med maskinen så de bara sprutade o skvätte ner mig o golvet o allt i närheten.

Helgen va bra. Hälsade på Carro & Johan i fredags. Kikade på idol-finalen o älsklingen hade me sitt Gitarr hero, en leksaks gitarr som man kopplar till playstationet... en barnleksak!? eller? Va hos Maja innan på kvällen o tog de lungt. Lördags va de jobb o på kvällen blev de en liten spontan hemma fest hos Helena o Martin. Vi va bara 6 personer o hade verkligen jätte trevligt. Blev sent o kanske lite för mycke att dricka. Söndag blev en ligga-i-soffan dag.
Veckan som kommer är fullspeckad. Endast ledig i kväll...annars e de fullbokat...extra jobb, julfest m.m.

10 rätt på stryktipset denna gång.


Puss o hej. Fisen