Makeup stores invigningsfest

Makeup store har nyligen slagit upp dörrarna för sin nya butik i Jönköping. Fick ett riktigt kanon erbjudande igår som jag inte kunde tacka nej till, även att det betyder att jag inte kan se Sverige-Danmark matchen. Ska iväg på Makeup stores invigningsfest på lördag med Maja, min f.d granne Therese + två vänninor till henne. Inte varit ute med de här tjejerna på mycket lång tid och ser verkligen fram emot lördagkvällen.

Så här kommer kvällen se ut:
17.00 - Styling, sminkning och skumpa på salong
Hårfin
18.45 - Middag (tapas) på AnnaGretas
21.30 - Make up store fest på Centrum

image428
Bild: Makeup Store



 


Äventyr

Dagen började mindre bra. Glömde plånboken hemma när jag skulle åka till jobbet. Märkte de när jag skulle hoppa på bussen. Fick kuta hem och hämta den och ta en ännu senare buss, jag som redan va hyffsat försenad till jobbet. Jaja shit happends.

Kikade på Lisa igår när hon skulle gå på ballen. Så vacker! Själv gick jag aldrig på balen...Jag bara kände inte för det helt enkelt. Eller rättare sagt anledningen va nog för att man blev lottat ihop med en kille. Hade säkert gått om jag fick välja själv vem jag skulle gå med.

Fick reda på att Sara en av mina bästa vänner ska börja jobba i Portugal som reseledare om cirka en vecka och kommer vara iväg till oktober. Så glad för hennes skull! Som tur är hinner vi träffas nästa helg. Ska åka hem och fira bror min som tar studenten och träffa alla nära och kära.

image427
Sara & jag nyår 2005

Trevligt på stan

image393

Nu är jag hem kommen efter en kväll på stan. Fikat och sen gått & kikat på A6 med Anna. Hittade lite smått. En del från min "
måste lista" lista - Foundation, genomskinligt nagelack, hårinapckning. Glömde totalt bort att hämta ut mitt pass! "Råkade" även köpa med mig ett vitt ribbat baslinne (fast jag redan har hemma, men de används flitigt) Köpte även en kort top nästan lite magkort som jag ska använda till min svarta kortkort kjol och då med linne under. Kommer bli fint tror jag!
Kul att jag lärt känna Anna. verkligen en toppen tjej. Snart flyttar syster Maya hit också en riktigt go tjej.

Dags att hoppa i duschen och så ska jag lägga i en inpackning!

Bild: Anna & jag.

Dagens

image426Efter jobbet ska jag träffa Anna och gå en sväng på stan. Tänkte fixa en del med mina "måste" inköp. Ska också ta en fika på mackmakeriet. Kom på att jag glömt att hämta ut mit pass. De skulle va klart redan i början av förra veckan så hinner jag får jag ta en sväng förbi polisen. Hur e de med minnet!? Brorsan fick kör kort idag också, Grattis! Kommer ihåg va glad jag va när jag fick det. Nu är de drygt 5 år sedan.










Bild: Mackmakeriet

kortkort kjol

I fredags va det en snabbvisit på A6 och tog en liten sväng inne på H&M där hittade jag kjolen jag letat efter. En svart kort kort kjol i bomull. Kommer nog att användas flitigt framöver. Passar till de mesta, både vardags och fest. Hittade också ett vitt linne med tryck som sitter lite slappt. Hade lite bråttom och 5 min i affären fick bli allt, men endå med mig två plagg.

Shopping budget

Jag är så sugen på att köpa nya kläder/skor/väskor. Det är precis de som jag minst borde spendera pengarna på denna månaden.

Saker jag MÅSTE spendera penagarna på: (som jag helst hade velat slippa)
Foundation
Puder
Rouge
Mascara
Solcream
Inpackning till håret (Goldwell)
Busskort
Genomskinligt nagelack (slarvat bort det jag hade)
Pass

Nöje:
Roskilde biljett
Sista-minuten-resa med älsklingen
Bio, Pirates
Fester

Jag VILL köpa:
Kläder
Kläder
Kläder....

Ska också köpa nåt fint till Älsklingen som fyller år om två veckor. (redan fixat det mesta, men kan inte avslöja det här)

Det kostar att leva och efter de första nämnda kategorierna får jag nog helt enkelt föröka att prioriter bort mina klädinköp. Tråkigt men sant. Nu får nöje helt enkelt gå före + mina måste inköp. För när det är sommar då ska man ha roligt!

Slänga pengarna i sjön

450:- fattigare efter att på morgonen besökt tandhyginisten för flourlackning. Som att slänga pengarna i sjön känns det som. Men det är ju viktigt att gaddingarna blir bra och att man slipper hål. Så i längden...ja då måste det vara värt de.
Idag ska jag o Anders kika på lägenhet. En 3a precis rätt över gatan där jag bor. Kika kan man ju alltid, nån gång lär lägenheten man fastnar för dyka upp. Måste se till att köpa festivalbiljetten till Roskilde i kväll. Det närmar sig nu! Dags att jobba lite nu!

En dag på Liseberg med tjejerna

I helgen har det varit full rulle hela tiden. Fest hos Anna i fredags kväll. Tog det dock lungt eftersom jag skulle upp tidigt och åka till Liseberg på lördagen. Maja fyllde 22 år och hennes dag skulle vi fira på nöjesfältet i Gbg. kl.9 på lördags morgonen samlades vi hemma hos Maja för en Champange-frukost innan vi skulle bege oss. Från kl.11.30 tills det stängde va vi på Liseberg. T.o.m jag åkte nästan allt. fast jag har höjdskräck och egentligen är livrädd för varenda karusell. En karusell jag aldrig vill åka igen är "Uppsvinget", den nya karusellen för i år. Så jefla otäck.

Här bjuder jag på lite bilder:
           

På vägen hem pajade lamellerna på Majas bil, mindre kul men de lyckades ta sig till Jkpg (Tokarp) innan den la av helt. Då hade de lyckats ta sig enda från Borås. Jag åkte med Ela så jag kom hem fint. Idag har Maja lilla pärla bogserats till verkstaden. Hade tänkt gå ut igår, men kom hem försent och va rejält trött. Annas fest i fredags va riktigt kul, lite synd bara att jag av tvungen att hoppa utgången, men som sagt det kommer fler gånger.

Snart filmdags. Saknar min älskling!

Fix

Nu ska jag precis sticka till Carro och få naglarna fixade. I kväll är det Champions Leuge final och då kanske jag & A ska ner och kika på matchen och ta en öl på O´learys. Strålande väder idag och man får lätt en vibb av sommar känslor. Ska va i Växjö hela dagen imon på en kurs om jämnstäldhet. Skönt att slippa sitta inne på kontoret hela dagen! Dags att sätta fart nu!

PUSS

Premiär för Filmstaden

Dags att åka hemmåt nu. Äntligen är ännu en dag med jobb över. Anna kommer till mig i kväll och vi ska äta lite gott kika på Ugly Betty och popcorn blir det också. Nice nice.
Filmstaden här i Jkpg har premiär imon med Pirates. Har planer på att se den inom den närmste veckan. Måste ju kika in nya filmstaden plus att Pirates är en bio-film. Den gör sig inte alls lika bra hemma i soffan.

Gratis sms

Skicka gratis sms du också från datorn! man får 2 gratis sms varje dag + 6st när man registrerar sig. Perfekt om man hänger mycke framför datorn. Gå med du också. Kostar inget och man binder sig inte vid nåt och för mottagaren ser de exakt likadant för som du skickat från din egna mobil... AS bra tycker jag!

Gå in på:
Sms.se

Läcker mobil från SonyEricsson

image409image411
  Bilder: Dustin.se

Blev helt fast i denna mobilen när jag såg den! Hade innan tänkt att köpa W660i, men har nog ångrat mig nu. Fint med en gul telefon. Denna S500i kommer att släppas på markanden i slutet av juni/början av juli och kommer kosta runt 2400:-. Tror bestämt att det får bli den om den är lika fin på bild som i verkligheten.

Nagel-fix

image408
Imon är det dags för nagel-fix hos Carro igen! Det är verkligen på tiden. Är 5 veckor sen sist. Kanske borde satsa på att göra nåt lite mer häftigt. Är riktigt förtjust i glittriga tippar. Skulle vilja göra ljusrosa glitter tippar. Hoppas hon har sånt glitter hemma i rosa. Brukar köra på vitt annars. Det är fint eller vanlig fransk. Har du nåt roligt tips?
Sist gjorde jag vanlig fransk plus att Carro målade pytte små vita blommer på ringfingren. Också haft med små "diamant" stenar. Sött sött!








Bild:
Behije


Dagens vill ha: Demin klänningar, Acne

image406 image407

Blev typ förälskad i dessa två klänningar från
Acne när jag såg dem. Så läckra. Kostar 1500:- respetive 1200:-.
Vad tycker ni? Vilken är finast?
Kankse borde önska mig nån av dessa i födelsedags present. Tror bestämt jag får skicka ett mail till mor & far med ett bra tips.

Acne, Linne

image404 image405

Acne är helt klart ett av mina favorit märken. Alltid snygga, enkla och stilrena kläder. Såg att de fått in lite nytt i sin
shop. De här linnéna va så fina, lite oversize och enkla. Kostar 450 :-. Så snygga, vill ha!
Dock inte läge för shopping denna kommande månaden, mindre kul. Ska spendera mina pengar på nöjen framöver. Resa med Äslklsingen, biljett till Roskilde, en tur med tjejerna till Liseberg och sen väntas det månag fester. Lite shopping kommer det allt bli...jag kan helt enkelt inte låt bli.


Vinafton

Helt färdig idag! hur ska jag orka jobba till 16.30!? Kommer slänga mig i soffan när jag kommer hem, en sak som är säkert. Blev utgång i lördags och som vanligt hamnade vi på Twin. Jag & Emelie hade lite fest hemma hos mig. Skulle gentligen bara varit vi två som skulle dela nån flaska vin, men så kom det några tjejer till. Mycke trevligt!
Söndagen blev lugn och som vanligt blev det en Pizza. Bästa maten mot bakfyllan!?För en gångs skull va jag inte ens bakis...jag som annars brukar blev riktigt dålig. Skönt va de! Hade myskväll med A.. Sötaste killen! I love.

Ellos paket

Hunnit med ganska mycke hitills idag trots att jag lå i sängen till 10.45. Solat, hämtat ellos paketet på Preem, inhandlat rödvin och städat hela lägenheten. Nu ska jag bara fixa lite mat sen ska jag börja lyssna lite på en ljudbok. I kväll kommer Emelie över på lite vin, kanske slutar det med utgång. Får helt enkelt se vadsom händer. Ska testa nya blusen från ellos sen, den såg ut att ha riktigt stora ärmar, hoppas dne är fin på. Kanske kommer en bild senare.
Dags för lite middag!


Ledighet

Har ledigt från jobbet och tar även lite ledigt från bloggandet. Varit iväg hela dagen, först en sväng på IKEA för att få lite inspiration av inredning. Åt med älsklingen på stan efter de, sen fika hos Carro & Johan och efter de har jag varit på Öxnehaga hela eftermiddahen/kvällen. Njutit av lugnet och varit ute o gått, käkat hos svärföräldrarna och aft trevligt!Nu ska jag o Anders spela pro soccer hela kvällen... Skönt med en lugn fredag. Nu kommer de folk hit!

Puss & hej

Bullbak time


image401Nu har jag kommit hem.Slutade tidigt idag. Fixat pass och handlat mat.Nu ska jag diska och fixa lite. Funderar på att baka bullar, men kan inte bestämma mig om jag orkar ta tag i det. Kan ju ta de vilken dag som, ledig till måndag.







Väskor

image398image399

Fina stora väskor från
Indiska i silver och guld. Vill ha! Billigt pris cokså, 199:-. Sett på indiska att den även finns i svart. Tyvärr så är de köp stop för min del. Nu ska det ska alla pengar sparas till semestern. No money no fun!

Sommar läsning

När det blir sommar och värme är det läsning som gäller. Är nog enda gången på året som jag slår mig till ro och läser böcker. Förra somnaren läste jag tre böcker av Camilla Läckberg (Isprinsessan, Predikanten & Stenhuggaren). Hon blev genast en av mina favoritförfattare. Tänkte nu köpa hennes två andra böcker Olycksfågeln och den senaste som nyligen kom ut Tyskungen. Dags att börja läsa...
Har du något bra lästips?

image396  image397
Bilder: Camilla Läckberg


Bilder, helgen

 image394   

Här kommer några bilder sen i lördags. Jag och Anders hade mysigt till hockeyn och lyxade till och gjorde Strawberry daiquri. Sen va vi hos Johan & Carro därifrån kommer de sista bilderna innan vi skulle bege oss ut på krogen.

T-shirt klänning

image392


Här kommer en bild på t-shirt klänningen med resår nertill och fickor som jag köpte i går på lunchen. Ett rent impulsköp. Tycker det blev gansla fint när man piffade upp klänningen med ett tunt skärp i midjan...eller vad tycker ni?
























Bilder, nya frillan

   

Här är lite bilder efter att jag klippt mig och färgat håret. Blev dock bilder med uppsatt, orkar inte släppa ner de och fixa. Sista bilden är innan... Håret ser ganska mörkt ut på bilderna och mer orangefärgat än vad de är i dagsljus. Ska lägga i slingor igen om nån månad så är jag blond igen.

Resväska

image315
Måste fixa mig en resväska. Denna från Wedins får det bli. Har önskat mig den tills jag fyller år så hoppas att jag får den i present då. Är nog det ända jag önskar mig. Om jag inte får den så köper jag den själv. Att ha en egen resväska känns som ett måste. Lånat pappas och mammas innan med inte lika lätt nu när de bor 12 mil ifrån mig.
Måste även fixa pass, det gick ut nu i våras. Tror bestämt att jag ska ta tag i det imon efter som jag slutar jobbet redan vid 12.00.









Bild: Wedins

Längtar efter sommaren

Sitter här och längtar efter sommaren. Vill ut och resa nu, men får vänta lite mer än en månad. Då åker jag och A på en restresa. Vart vi hamnar får vi se. Efter det väntar Roskilde. Pratade med Elin idag och blir ännu mer taggad nu för att åka på festival.
Fortfarande trött...fattar inte vad det är med mig. Känner mig helt värdig...ska bli så skönt med en lång ledighelg. Har inget planerat alls...skönt att de får bli som det blir utan massa måsten. Köpt en present till älsklingens fördelsedag idag. Kan inte berätta vad om han skulle läsa här, men det är nåt riktigt kul iaf.

Kram.

Fyndat på Ellos

image387



"Råkade" klicka hem denna söta blommig
blus på Ellos. Den är i 100 % bomull och kostar 179:-. Lyckades få hem min beställning för bara 127,50 och då beställde jag också ett par svart/vit-randiga leggings för att ordervärdet skulel övertsiga 200:-, då får man 150:- i rabbat plus fri exp.avgift. Vilket kap! Sugen!? Använd rabattkoden 158230 .
















Jordgubbar

image386


Åhh vad sugen jag är på jordgubbar IGEN! Åt jordgubbar med älsklingen igår, en hel liter åt vi uppp till Wallander filmen. Har så ont i huvudet och jag vill inget annat än hem och vila nu. Måste kämpa ut i 3 timmar till innan jag kan åka hemåt.

Impuls shopping

Blev en sväng till A6 på lunchen. Snabb käkade på mc donlads och kikade efter om jag kunde hitta nån fin svart kjol, men icke de. Råkade istället hitta en svart t-shirt-klännong på H&M med resår nertill. Skulle egentligen inte handla eftersom jag ska spara mina dollar till sommarens roligheter, men kunde inte låta bli...som vanligt!!

Nyttig eller onyttig lunch!?

Snart dags för lunch, funderar på om jag ska köra en nyttig eller onyttig variant. Sugen på pastasallad, kebebtallrik eller Mc Donalds...känns som jag är bakis idag, men är nog för att jag är så trött. Fortfarande inte tagit igen mig sen i lördags då man staplade hem tidigt på morgonen. Man lär sig aldrig..

Kortkort kjol

Nu börjar det dra ihop sig mot sommaren, letar förbrilat efter att hitta en snygg kortkort kjol, gärna svart. Nån som vet vart man kan hitta nån fin?


Blond igen

Helt färdig idag. Kom hem från den rätt så lugna festen vid 05.00 imorse. Varit i Bankeryd på Majas salong hela dagen och fixat frillan. Nu är jag blond igen. Bild kommer vid senare tillfälle. Sitter o kikar på Wallander me älsklingen. Han är lika trött som jag idag. Så skönt att de bara är jobb 2½ dag kommande vecka.

Outfit


image385


Kvällen fika-outfit
Ska strax o hämta Anna sen ska vi till Claras och mumsa morotskaka.

♥ Skor, Vans
♥ Tights, H&M
♥ Tunika, Gina
♥ Jacka, H&M

Äventyr i världen

Fredag kväll och nu har jag vilat efter jobbet. Ska strax ner till stan o fika med en väninna.
Sara har kommit hem från Spanien och redan på söndag åker hon iväg igen...denna gången till Danmark för att lära sig danska. Sen har hon fått jobb på Fritidsresor och ska ut i världen och jobba som reseledare. Du är bäst tjejen, vilket äventyr du börjat! Tomt utan bästa vännerna nära. Hoppas jag får träffa både Marlene & Sara snart. Marlene är för närvarande i Norge och jobba som servitis och har nu fått ett nytt jobb på ett kryssningsfartyg. Så glad att ni äventyrar, själv är jag hemma på det torra och kör på som vanligt, men jag trivs bra med det också.
Jag & Elin ska till Roskilde..tjoho va kul det ska bli, önskar alla tjejerna kunde följa med!!

Frisyr, style Elin Kling

Ringde Maja igår och hade panik. Fick fnatt på mitt hår igår. Måste verkligen klippa och slinga till det NU!! På söndag hade hon kanske tid att fixa mig på Hårfin. Blir att lägga i ljusa slingor och klippa till den långa luggen, lika som jag haft nu innan ivår, men nu har den blivit för lång så den får sitta i ett spänne vid sidan. Har också klippt luggen själv vilket resulterat i att den inte alls blirvit lika fin som efter besöket på Hårfin. När slingorna kommer i kommer frisyren vara bra lik Elin Klings. Känner jag Maja rätt kommer hon nog dock ta lite på längderna efter som håret är bar slitet. När ska  jag få ha långt hår!? Ska spara sköta och vårda det bra nu framöver....
image384
Bild: Stureplan.se

Semestern

Va på så dåligt humör igår...inte ofta jag brukar va de. Men sen när jag o A började prata om sommarplanerna blev jag genast mycke gladare. Sista minuten-resa och Roskilde kommer det att bli till en början, sen kommer det säkert ske en del spontana trippar. Fixade med semestern nu så jag får ta redan från v.26 istället för v.27 som va bestämt, men kanske måste ta ut 5 veckor då istället för 4...men men det får jag ta. Tycker man borde får ta sin semester mer fritt...inte kan de tvinga mig att ta ut 5 veckor bara för att jag vill börja min semester 1 vecka tidigare!?


Peeling

image383

Börjar jag också bli fast i tv-serie träsket? Kollade både på House och Uggly Betty igår. Har blivit mer och mer tv-tittande och då mer på serier. Har varit dålig på att följa massa serier innan p.g.a sen träningar.

Efter tv-tittandet spolade jag upp ett varmt bubbelbad. Testade Niveas peeling. Tyckte den va riktigt bra och nu är min kropp mjukar och lenare än på länge.







Dagens vill ha: Kjol

image382
Fin kjol med hög midja och snygg detalj med knapparna. Designern är Ida Sjöstedt och kjolen finns att köpa på
Design Sverige för 599:-













Sött med rött

image380image381
Skorna kommer från Haléns. Tycker modell med på
pumpsen va  riktigt snygg. Fint med öppen tå och veckat. de kostar 229:-. Ballerinas med öppen tå och snörning går på 200:-.

Spara eller slösa (armband)

Det omtalade armbandet många bloggar om. Fint absolut! Finns en budget variant på cocoo för 149:- om du inte vill lägga 1395:- för ett CC skye i 24 karats guld.
image378image379

Favorit pastasalladen

image377
Snart dags för lunch och idag ska jag o en tjej från jobbet och hämta pastasallad på Alcamo. Finns ingen godare. Man får mixa själv vad man önksar. Sallad+gurka+tomat ingår och så får man välja fem tillbehör. Min favorit är med kyckling, pestopasta, festaost, majs och annanas.

Måste börja äta mycke och nyttigt nu när jag ska träna så mycke. Igår fick jag i mig hela 3 lagade måltider. Bra för mig som har sån förbränning.Träna mycke och äta mycke så kan jag nog få både muskler och gå upp något kilo.

Lunch
: Kyckling, potatis och örtsås
Middag innan träningen: Kroppkakor och lingon
efter träningen: Spagetti och bacon+sås.

Beroende

image376
Glömde typ hela innehållet till min väska idag när jag skulle till jobbet. Slänge bara i mina prylar lite snabbt igår när jag kom hem från träningen i en väska och gick till A. Glömde ju att lägga i det viktigaste. Mina lipsyl.  Är smått beroende...eller kanske mer än bara smått. Vilket lipsyl/cerat tycker du är bäst? Själv gilar jag ACO:s från Apoteket
Glömde också moblien och lite annat "viktigt" som man har svårt att klara sig utan imorse när jag skulle till jobbet. Bar virrigi bland..







Bild: Apoteket

Paket från H&M

Igår kom mitt paket från H&M som jag nästan glömt bort att jag skickat efter. Det innehöll en vit & rosa top och en vit tunika/klänning i vitt (på bilden grön). Den rosa toppen va inte alls samma färg som det ser ut att det är på bilden. Men jag behåller allt iaf. Kostade inte mycke alls så känns som det kvittar.

  

Bilder: H&M

Första träningen

Helt slut i hela kroppen och knoppen idag. Första försäsongsträningen igår med Östra SK. Började med 1 km löpning som uppvärmning. Efter det fick vi springa till Piren och vända från Rosenlund längs strandpromenaden. Ca 5-6 km. Inte tränat på ett år så det var lite kämpigt. När vi kom tillbaka blev det ett styrke pass. Snacka om att träningsvärken satt sig i kroppen. Imon blir det löpning på Öxnehaga och fredag Coopertest. vet inte hur jag ska orka ärligt talat...

Jkpg är bra fint....
image372
Bild:
Hlk.hj

Fint från Sevrins

image370

Denna vit bänken från Serverins är riktigt läcker. Denna har jag för mig fanns i fler färger b.la svart, rött med lackklar yta. Kostar 8190 :- Vill ha! Den röda tv bänken är också fin även den finns i fler färger. Kostar 2995:- 
Just nu skulle jag vilja köpa en helt nya och fräsch lya och ha massor med pengar så man kan inreda precis så man vill ha de. Önske tänkande...

Kartell lampa


image369
Måste visa den fina
lampan A köpte för ett tag sen. Så enkel och stilren och den är av märket Kartell. Gillar den starkt. Tyvärr fanns det ingen bild på just den. Köpte en i svart (ej transparenta som på bilden). Gillade också den vita (ej transparant). Nu sitter den så fint i över soffbordet i vardagsrummet. Jag är bra sugen på att köpa den vita till mitt kök.











Dags för comeback!?

Hoppsan redan den 7 maj imon och det betyder att det är dags för innebandy träning igen. Eller innebandy det lär bli en lång försäsong med styrka och löpning. Känner mig sådär laddad. Hur ska jag orka imon...har varit så dålig på att träna sen jag slutade med innebandyn förra året. Kommer inte orkat nåt alls. Ska börja träna lite och så får jag se om det blir en fortsättning eller ej, måste ha full motivation om jag ska spela i höst.

Vad kan du göra med din tunga? Fulaste bilden

image368

Fulaste bilden jag tagit. *skratt* Johan skulle visa igår att han kunde göra en "blomma" med tungan och gjorde sig till. Skön kille. Vad kan du göra med din tunga?

Fest (bilder)

Idag är en dag då det står slappa på schemat. Va ute igår. Först fest hos en kille som heter Nicke sen bar det iväg till Twin (som vanligt). Va en riktgt bra kväll. Fick min efter längtade Strawberry Daiquri. Den va så god... Bjuder på några bilder från gårdagen:

   

Ska ner och fixa med tvätten sen dra till Ica och handla lite kyckling till A kommer hem från jobbet. Stackarn o jobba. Hade önksat att vi fick en ledig dag tillsammans idag speciellt efter som det är l"igga på en filt i solen-väder". Inte haft en ledig dag tillsammans på flera veckor..me thats life.

Party time

Nu är jag laddad. Vilat en timma i soffan och nu är det dags för fest. Måste fixa i ordning mig sen bär de iväg. Jag är så grymt sugen på en Strawberry daiquri. Hoppas hoppas att de finns att köpa nu. Ingen såndär hopp mig jag fick på Karlssons....massa syrup o skit. Det ska va riktiga jordgubbar. Let´s go party...

Lunch på stan och små shopping

Kom precis hem efter en sväng på stan. Inhandlat lite rödvin ett svart linne, guldigt skärp och lite strumpor. Varit och lunchat med en tjej från Vetlanda som nu blivit Jönköpingsbo. Hade ingen aning om att hon flyttat hit. Vi brukade umgås en del på gymnasiet och hade gemensamma vänner o.s.v. När vi va ute i måndags så stötte vi på varandra på krogen och idag så träffades vi o käkade lite på stan. Riktigt trevligt att träffa Anna!!
Toppen väder idag, satt ute i solen innan och läste lite. Kunde sitta bara i bikini bh och kjol utan att frysa det minsta. Så skönt! I kväll lutar det åt lite fest, får se vad det blir helt enkelt. Anna skulle kanske också komma. dags att hoppa i duschen nu!

Puss Puss

Min shopping

image358     
Blev lite shopping i förra veckan som jag inte visat upp.
1. tee, H&M
2. Randig klänning, H&M
3. Prickig top, Vila
4. Rosa utsvängt linné, Twist & tango
5. Randig tröja, Lager 157
6. Gula flats, Sko punkten

Köpte även en marinblå tunika på Gina som jag tyvärr inte har någon bild på. Sitteroch funderar på kvällens outfit. Ska ha lite fest hemma och kanske blir det utgång. Funderar på Acne jeans ljusa eller grå/svarta med ett guldigt skärp i midjan, ett enkelt linne från H&M med rund ringning både fram och bak och ett par svarta lackpumps till. Hur låter det? Eller borde jag kanske ha de gula flatsen på bilden ovan? Känner mig mer snygg med höga klackar dock när det är fest..

Krångel

Ibland blir man bra less på blogg.se. Hade tagit endel bilder som jag tänkt lägga upp igår, men inget ville funka. Kunde inte publicera mina inlägg o.s.v. Surt sa räven...

Äntligen fredag...känns kanon. Har inget planerat så allt får bli som de kommer. Snackade med en väninna om och gå till piren i kväll, men som sagt får se vad det blir. Jag är så sugen på att grilla och bara sitta hemma med lite goda vänner. Dags att ta tag i dagen nu...time to work.


Present

image356












Imon fyller svärmor år och har fixat en present till henne från mig & A. Två ljuslyktor/skål från Kosta Boda blir det. Svårt att säga vilken färg det är, men jag skulle säga att de är mörkbruna. Hoppas hon gillar dem.

Veckorevyn & chips

Nu har A varit här och jag fixade lite käk. Potatismos och fiskpinnar med rårivna morötter. Underskattat helt klart...de va super gott. han stack iväg lika fort som han käkade. Skulle lattja boll me jobbet. Jag ska ha en helt underbar o mysig kväll hemma i soffan för mig själv. Köpt chips & dip och senaste nummret av veckorrevyn. Fortfarande min favvotidning...kan inte sluta att köpa den. Läst den så långtid tillbaka som jag kan minnas. Ska inta soffan nu och läsa lite sen blir det tv-tittande.

Over and out.

Dagens vill ha: Topp


image355
 Ja denna
toppen från H&M är verkligen riktigt fin. Finns i färgerna grått och vitt. Kanske borde klicka hem den. 249:- är som hittat. Verkar va fler som gillar den efter som den visst redan va sluti min storlek. Finns i stl 36 i vitt, men nej det är den gråa jag önksar.



















Jacka med armystuk


image353Tycker denna jackan av märket Soft Grey  finns att köpa på
LaRedoute . Har en liknande i grönt från H&M som jag köpte för några år sedan. Denna i grått  med armystuk är så fin och kostar 589:-, med rabattkoden 71332 får du 25% rabbat på hela ordervärdet. Kalas bra!Jackan finns i flera olika fäger, vit, hamper, mörkrosa och skiftesgrå. Vitt är ju snyggt men känns ganska så opraktiskt. Jackan består av 100% bomull.







Favoritdrink

image352
Min favorit drink/cocktail är
Strawberry Daiquri. Vilken är din?

Tänk att sitta ute en varm sommarkväll på en uteservering och dricka denna super goda blandning av färska jordgubbar och krossad is. Inte druckit den sen förra sommaren och nu är jag så sugen. Hade lite oflyt hemma förra våren då jag skulle bjuda några tjejer från laget på en Strawberry Daiquri..hade laddat upp med massor av jordbuggar + övrigt tillbehör och hipp happ så klarar inte min urusla mixer att krossa isen. Vilken besvikelse! Så när jag fyllde år i somras så fick jag en kanon bra mixer av mina vänner så nu ska jag blanda o mixa massa goda fruktdrinkar hela sommaren och smoothies.


Förnyelse behövs

Kunde knappt slita mig ur sängen i morse, länge sen jag sov så gott som i natt. Hittade inget nytt igår på Gina när jag lämnade tillbaka klänningen så fick bli pengarna tillbaka istället. Kikade på fotbollen med alla bröderna Josefsson och så fixade vi hemlagade hamburgare. Va riktigt gott.
Är så sjukt trött på jobbet...hur svårt kan det egentligen va att hitta ett nytt? Gör så gott jag kan och nån gång lär det ju dyka upp nåt bra. Måste ha förnyelse nu känns det som, men det är bara att inse att man måste ge det tid.
Spanar efter lägenhet till mig o A. kanske borde satsa på att inivistera i en nybygd bostadsrätt eller en nyreoverad iaf. Vore helt underbart att bo i en nya och fräsch lägenhet med balkong (det är ett måste) tillsammans. Kanske till hösten/vintern. Nu är snart sommaren här och då ska man bara njuta och ha kul.


Har du nåt gott recept?

image351

I kväll ska jag göra egna
hamburgare. Så smarrigt. Fräscha grönskaker till och kanske fixa ihop en egen dressing. Jag o A ska kika på fotbollen och ha en kväll hemma. Har ni nåt gott recept får ni gärna maila över det till mig? ([email protected]) Kan va precis vad som...Borde passa på att testa nåt nytt i helgen. Snart  dags att ta en snabbis på stan och byta klänningen!

Bild: Arla

Söt skjortklänning

image348

Vilken super söt
skjort-klänning från Asos som jag hittade. Kolla in de söta knapparna. Kostar 330 :-Sugen på att skicka efter denna plus de tan-färgade pumpsen jag visat innan.













 

Byte av klänning

Back on track efter en fullspäckad helg. Skönt att det blir en kort jobba-vecka. Endast ons-fre. Strålande väder och skulle helst av allt velat ha en ledig dag med A idag. Måste ner till stan efter jobbet. Lämna till baka en hängsle-klänning jag köpte på Gina utan att prova innan. Den va alldeles förstor och konstaterade hemma att den säkert inte kommer användas allt för mycke. Kankse hittar nåt annat fint där istället...


Självförvållad skallevärk

Känns som det är krig i skallen idag. Sådan värk och den får jag helt enkelt skylla mig själv för. Blev fest även igår. Började kvällen med grillning hemma hos Anna och sedan blev det utgång på Twin. Träffade en tjej från Vetlanda där som jag är lite bekant med sen gymnasietiden. Hon hade flyttat till Jkpg nu. Va helt klart en lyckad kväll. Gick +300 på blackjacken, inte illa. Inte ofta man har flyt när man spelar det.
Vaknade tidigt idag och slängde mig i duchen. Värsta känslan när man vaknar upp på morgonen efter festande och man känner sig ofräschast i världen. Blev standardmaten såhär dagen efter...pizza. Tog med en hem till Emelie och nu har jag varit hos henne hela dagen. Ska strax kila till A och ha en riktig mys kväll med film, fotboll och gott tilltugg. Dags att sätta fart nu!

Kram