Kommer sakna Sälen

Vistelsen i Sälen börjar lida mot sitt slut. Jag har jobbat mer än vad jag orkar och knappt varit något ledig plus att jag pluggat en massa på det. På köpet har jag drabbats av förkylning och halsont. På fredag bär det va till Borås igen. Tyvärr blir det nog ingen mer skidåkning eftersom jag jobbar ända fram tills jag åker. Sälen är underbart, jag trivs verkligen här. Önskar ibland att jag skulle fortsatt att säsonga, men nu får jag se fram emot en skön sommar på Gotland med nya spännande utmaningar.
En sak är säker jag kommer sakna Sälen!


Sälen vistelsen blir förlängd

Efter övervägande har jag beslutat att stanna kvar några extra dagar i Sälen och jobba. Va lite kris på jobbet och jag behöver verkligen lite extra cash till sommaren. Så jag stannar i Sälen till slutet av vecka 14.
Igår hade jag en ledig dag, va hurtig och va ute i becken redan klcokan 9. Inte dåligt för att vara på en ledig dag. Jag & Emma va ute och åkte några timmar i den strålande solen, lunchade på Wärsan och dagen va helt toppen. Avslutade kvällen på Gustav grill & bar och kollade HV-Frölunda.
Knaeippbyn ringde igår och de visade sig att hela gänget är uppe i Sälen så ikväll har de bjudit med mig på Showtime (trerättersmiddag & show). Ska bli kul att träffa några av dem jag ska jobba ihop med i sommar. Dags att jobba lite igen nu!

Snöiga hälsningar från Sälen

Lgh mitt i Visby

Nu är det klart! Jag har fått lägenheten innanför murarna i Visby. Kommer att dela den med en tjej sok pluggar i Kalmar och som också kommer att jobba på Kneippbyn. Fick mail igår från Hyresvärden där de stod att de välkomnade mig som hyresgäst i sommar. Så jag blev överlycklig! Trodde de va kört eftersom det va 160 personer som hade ringt på den, men jag visste att jag låg 2a på den. Ibland har man tur!
Inte nog med detta så fick jag reda på att Sara kommer hem en sväng till Sverige innan påsk och att vi faktiskt kommer att ses. Det är lycka det!

Stanna eller åka hem från Sälen?

Snön faller ner över Högfjället och det är en relativt lugn arbetsdag. I kväll ska det badas bubbel med info tjejerna  och drickas lite vin. Imon ska jag ha en ledig dag och vara ute och åka skidor och troligen avsluta åkningen med en afterski på Lindvallens wärdshus. Dagarna i Sälen börjar lida mot sitt slut, jag skulle hemskt gärna stanna kvar lite till. Jag har nu ett dilemma...har blivit erbjuden jobb här hela nästa vecka också dock är de ju att jag går i skolan mån-ons nästa vecka. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Får jag många timmar så känns det som att det är värt att stanna kvar och tjäna lite extra. Jag har faktiskt bra disiplin när jag är här. Har läst en hel del ekonomi så jag ligger nog i bra fas med den.
Måste bestämma mig inom kort...helst om nån timma.

Rapport från Sälen

Nu har jag installerat mig i Lindvallen. Jag delar boende med tre andra, Linda som jag lärde känna förra säsongen och nya nya säsongare varav den ena tjejen jag jobbade ihop med på infot vid julas. Resan upp gick smidigt och solen sken. Va så lyckokänlsa att komma tillbaka till Sälen. I lördag va jag & Emma och några andra tjejer och kollade på när HV åkte på däng av Frölunda och åt gott på Gustav grill& bar. Vi tog en lugn kväll hemma efter det och spelade sällskapsspel och delade på en flaska vin. Så mysigt!
Igår gav jag mig på de första åken i backen, men de blev få eftersom underlaget va rejält kasst. Varit mildväder och så frös de på så backen bestod mest av is. Tog en god grunch på Majkens igår och kvällen blev lugn med film hemma i stugan. Denna veckan ska jag jobba på Högis. Trivs verkligen bra att jobba där! Snart är första jobb dagen avklarad och den har gått smidigt utan några krångliga gäster o.s.v. Känns som allt man lärt sig här sitter kvar fast man varit bort ett bar tag från jobbandet här. Snön faller nu ner!


Jkpg > Sälen, imon bär det av

Haft fullt upp hela dagen! Packat, färgat håret, handlat mat till Sälen och fixat hemma. Nu är jag helt slut och kollar på "Så ska de låta" på nätet med en bunke popcorn i knäet. Spelat MGMT hela kvällen och varit uppe i varv så nu va det dags att varva ner! Inte klar med packande ännu...bara necessären och lite sånt kvar. Mycke man ska tänka på att ta med sig. Får framför allt inte glömma mina skolböcker...annars lär jag ligga efter när jag kommer hem.
Ser framemot att träffa Carro, Bella & de gamla kollegorna imon!
Nu är jag laddad för Sälen! Bloggandet lär dock inte bli lika effektivt där, men jag kommer uppdatera! Ska ha grymt kul nu! Det är en sak som är säkert!


Tillbaka i Borås, emn bara för en dag

Min trip till Gbg va helt toppen. Jag och mr C hade en super mysig kväll. Det var i sin enkelt het och vi åt lite gott och bara tog de lungt. De va precis en sån kväll jag behövde. Vi kommer säkert att ses fler gånger för från min sida känns de bra. Av erfarenhet kommer jag inte mig kasta mig in inågot utan kommer låta de ta den tid det tar. Jag flyttar som sagt till Gotland om lite mer än en månad och kommer tillbringa hela sommaren där. Men vore som sagt kul om vi kan hålla kontakten så får man se vad de kan leda till.

Idag ska det packas inför min fjällen trip på lördag. Kommer att jobba på Högfjället hela vecka 13 så lär va fullt upp, alltså ingen nöjestrip. På lördag när jag kommer upp Är de Oxbourn session i Tandådalen som vi ska åka och kolla på. Ska bli skoj! Ska också hälsa på mina gamla kollegor på Lammet & grisen och avnjuta en god middag i nästa vecka. Ska bli skönt att komma ifrån Borås lite och njuta lite i det svenska fjället och träffa alla goa vänner där. Imon åker jag till Jönnet för att besöka mina gamla kollegor och ha en kväll med Carro. Sen bär de av mot fjällen. Fullt ös i mitt liv som vanligt! Men jag gillar det!

Mitt varumärke på marknaden!?



Förra veckan hade vi redovisning för nelly.com om de varumärken vi jobbat fram för dem i kursern projektmedtodik. Igår fick jag reda på att Nelly va intresserade av mina tankar och varumärket jag skapat. Så Den 1 april ska jag till Nelly.com och redovisa det för hela företaget och kanske kommer mitt varumärke inom kort att släppas på den svenska klädmarknande. Detta är verkligen smickrande. Dock har jag ont om tid i mitt liv nu eftersom jag lämnar södra Sverige för jobb i Sälen 1½ vecka. Ska dock försöka att hinna fin slipa min presentation där för när jag kommer hem ska det presenteras. Det är bara att köra på!

Dejt nr2

Nu är de strax skoldags, men sen ska jag åka till Gbg och träffa fina mrC. Va en ren impuls grej, men man ska ju inte alltid göra som man tänkt sig. Kom ju på att de skulle dröja långtid annars eftersom jag har fullt upp i mitt liv just nu. På fredag åker jag till Jönnet för o besöka mina gamla kollegor på Smålands, sen blir de en heö dag me Carro. På lördag åker jag till Sälen och stannar hela vecka 13. Ska jobba på Högis. Kommer blir nice de!
Dags att sätta fart nu, dags för skolan!

Sälen here I come

Gjort tentan i kvalitet idag. Kändes riktigt bra, som att jag lyckades. Får väl se vad resultatet säger. Efter de åkte jag hem får att vilka...vilket resulterade i att jag somnade i två timmar. Va så trött eftersom jag somna vid 2 i natt och va uppe vid 6.45 + sen tentan. Har nu varit iväg till frisören och fått en ny frisyr. En lite annorlunda lugg som är kort på ena sidan och längre på den andra.
Min förra arbetsledare ringde innan klippningen och undrade om jag kunde upp och jobba hela nästa vecka. Kändes som beslutet va ganska enkelt. Finns ju inget mer underbart än våren i fjällen och så behöver jag få ihop lite cash till sommaren i Visby då jag får dubbla hyror o sånt. Så ringde nyss och tackade ja! Solen skiner och jag är så lycklig! Ska strax ut på en promenad till Knallelandet, men innan dess ska jag in till Madde och överraska med en fika.

Klipptid

Va och hämtade Madde vid tåget och när jag satt i bilen fick jag ett ryck att jag skulle boka klipptid. Det är verkligen på sin tid. Så när jag kom hem ringde jag och fick tid redan imon. Så känns som jag knappt hinner fundera på hur jag ska klippa mig...måste som sagt tenta plugga hela dagen. Inte läst något, men jag får förlita mig på logiskt tänkande och att jag snappat upp mycke på föreläsningarna. Dags att börja läsa nu. See ya!

Saknar dej lite

Varför ska de vara så svårt att veta hur man ska göra och beté sig när man träffar någon man gillar. Man vill inte va för på men samtidigt får man inte va allt för tillbaka dragen heller. Är så lätt att ge vänner tips och råd i deras situationer när man ser de från ett perspektiv utifrån, men när de gäller en själv är de jätte svårt. Mr C är verkligen min typ och jag hoppas att vi kommer ses mer och höras. Fick ett sött sms igår och det är ett gott tecken. Han är verkligen någon jag vill lära känna så man får hoppas de är ömsesidigt. Jag är aldrig nån som slänger mig in i något utan vill ändå ta de lungt så man får känna efter hur de känns innan man vågar satsa. I like this guy. Sånt känner man rätt snabbt, men de kan ju också ändras när man lär känna varandra.


Favorit te



Friggs har alltid så goda teer. Detta med smak kanel, nejlika & kardemumma är verkligen en tio poängare. Friggs citron & ingefära + kvällsro är mina andra favoriter. Nu är jag trött efter att tagit mig en stor kopp med te och sängen väntar. Ett perfekt avslut på kvällen för att kunna varva ner.

Mys & fest i Gbg

Nu är helgen över och jag är rejält trött. I fredags va vi på stor fest i en lokal här i Borås med massa nytt skönt folk. En fest som Gerda bjöd med mig på. I går drog jag & Gerda vidare till Gbg för att fortsätta med hennes födelsedags fest. Blev en lugn tillställning och min dejt va också på plats. Det blev också utgång och vi hamnade på Sticky. Va så långa köer på de andra ställena vi skulle gå till så vi hamnade tillslut där. Va dock lite opepp på fest denna lördag, men de va mycke trevligt! Mr C är så söt, känns lite tomt nu. *sakna*
Haft en jätte mysig eftermiddag med Elin & Gerda i Gbg idag. Vi va och fikade sen tog vi en lång promenad i Slottskogen och kollade in djuren och solen gassade. Satt högst upp i parken och spanade ut över Gbg när solen gassade. Så härligt! Nu är jag äntligen hemma och det blir definitivt sängen inom kort. Börjar få tenta ångest eftersom jag inte ööppnat boken och tentan är på tisdag. Men hoppas de går vägen. Det blir helt enkelt hårdkörning imon!


I solen i Slottskogen. Gerda,Elin & David


Gerda & Elin

Fest fest & mera fest

Idag är jag sliten. Blev alldeles för mycke kalasdricka igår och jag som inte brukar dricka sprit tål de visst inte så bra. Man vet ju faktiskt inte hur mycke man får i sig så i fortsättningen blir de att hålla sig till rödvinet och ölen. Strax bär de av mot Göteborg och mer festligheter tillsammans med Gerda.

Puss


Hel helg med Gerda. American dream och festligheter


Jag & Gerda på Swedenrock

Imon kommer Gerda till Borås och på lördag ska vi till Gbg. Vi ska alltså köra en hel helg tillsammans med diverse festligheter. När Gerda ringde idag så kom hon med förslaget att vi ska blanda till American dreams på festerna, vilket kommer göra att vi får flashbacks till festival sommaren vi hade förra året med Jim Beam gänget. Ser verkligen fram emot denna helg. Ska också träffa en söt kille i Gbg på lördag, som jag bjudit in till Gerdas & Elins partaj. Det ska bli spännande. Nu ska jag inte avslöja mer om de...

Har stor städat i kväll så nu är de nästintill kliniskt rent i min lilla lya. Om nån timma kommer Madde över för att äta lite muffins och dricka te. Bloggandet lär ligga nere i helgen, men vi hörs efter de! ha en trevlig helg gott folk!

Presentation för nelly.com

Idag har äntligen projketet avslutats som vi hade för Nelly. Känns nu eftert som en lättnad. Presentationen gick jätte bra och många i klassen hade riktigt bra förslag på nya varumärken och tanken bakom dem. Mitt varumärke Svess innehöll oversize tröjor då jag inspirerats av Modström, Whyred, Velour, Hope, Flippa K, Monkey, Weekday, Cheap mondad m.fl. Tryckte extra mycke på att det är viktigt att satsa på snygga detaljer för att det är de som gör hela tröjan och får den att kännas mer exklusiv.
Dock ett minus idag då min englska lärare va lite besviken på mig att jag inte presterat bättre. Jag kämpar men jag har verkligen svårt för engelskan, speciellt när man börjar tala om affärs engelska och kunna skriva. Har som sagt inget svårt att förstå när man talar. Jag ska kämpa för jag måste få ett G.


Mitt Moodboard med mitt varumärke Svess


En grupp hade sytt fina kläder till barbie dock och hade filmat en catwalk med dem. Jag är impad!

Underbara dag

Dagen har varit toppen, dels efter de glädjande beskedet om att bilen klarade besiktningen. Sen hade vi en preparandkurs i Företagsekonomi och med en nya lärare som visade sig va en riktigt rolig rackare. Svante Uller heter han och är en man i 55 års ålder, aldrig har jag skrattat så mycke åt en lärare och berundrats över sättet att lära ut. Han fick verkligen allas uppmärksamhet och jag tror knappast nån i klassen kommer missa dessa lektioner. Önskar att de fanns fler sånna sköna lärare, men tyvärr är de väldigt få.
Träffade en kompis på stan efter skolan och tog en fika på Viskan (favvo fiket här i Borran), sen blev de tv kväll hos mig, men jag va dock inget vidare social då jag va tvungen att finslipa presentationen till imon som vi ska ha för nelly.com. Vi ska presentera nya varumärken för dom som vi har tagit fram. Nu är klockan snart 23.30 och jag måste planera vad jag ska säga...snacka om att vara ut i sista minuten.

Så nu är de tillbaka till plugget

Min finaste Pärla


Bild: ej min bil, men den ser likadan ut

Har nyss varit och besiktat min Pärla och hon gick igenom galant utan några problem. Så nu är jag lycklig! Dags att åka till skolan snart för att börja en ny kurs, företagsekonomi. Imon ska vårt arbete redovisas för nelly.com så idag ska jag öva in de sista och fixa detaljerna inför det. Ralle kommer kanske på besök sen i kväll me.
Ha en bra dag!

Sälen

En tung vecka med massor med plugg men nåt som är kul är att jag & Madde beslutat oss för att åka upp till Sälen. Vid påskåker vi upp och hälsar på hela gänget. Ska bli så otroligt kul att träffa alla, åka skidor och bara ha de skönt i vinterlandet. Ska bli kul att få lite resesällskap för att åka hela vägen upp själv som jag gjorde sist är ingen hit. Freddan kommer också va i Sälen då *ler* Denna gången ska jag inte jobba något utan bara åka massa skidor hela dagarna.

Nu är de House och sen väntar sängen! Längtar till fredag då får jag fin besök av Gerda och fest väntar sen åker vi till Gbg för fortsatt partaj där på lördagen.



Sorg


Bild:
Jnytt

efter att JIK åkte ur superligan efter 20 år i hösta serien i derbyt med ärkerivalen Mullsjö AIS. Laget som jag följt under många många år och som också den klubben jag själv spelade innebandy i senast. Känns väldigt tungt och jag kan inte riktigt fatta och smälta detta. När jag själv spelade i klubben drabbades den av en ekonomisk kris vilket har gjort att de haft svårt att komma på benen igen. Många betydelse fulla spelare lämnade efter de året klubben och det verkar som de haft svårt att rekrytera nya starka spelare och istället satsat på många unga talanger.
Mullsjö tog steget upp i högsta serien denna säsongen och jag va då så lycklig att trakten skulle ha två elitserie klubbar. Att de skulle stå mellan JIK och Mullsjö i det avgörande att få hålla sig kvar i superligan kunde jag aldrig tro. Nu får Mullsjö kvala för att hålla sig kvar i superligan och jag håller tummarna för att laget får hålla sig kvar i superligan.
Nu står Småland utan lag i högsta serien! *ledsen*

Fullt ös

Det är verkligen full rulle nu denna veckan. Mycke i skolan. Presentationen för nelly.com tidigare lades till torsdag så jag har fullt upp med att få iordning på presentationen. Igår hade jag och Madde en riktigt trevlig kväll. Vi körde hem innebandy matchen mellan Mullsjö-JIK på tv4 Anytime och så bakade vi pizza. Blev alldeles försent så jag kom aldrig upp till föreläsningen idag. Satt & fixade med skolarbete till 00.30 medan Madde va här och körde massa sköna gamla dängor för mig. Nu ska jag försöka fixa lite till med det, men först en lång promenad och dusch på det.
Borde också städa & fixa. Gerda kommer hit på fredag och på lördag ska vi vidare till Gbg på fest. Tenta på tisdag så jag måste se till att vara effektiv nu så jag kan ha kul i helgen!


Jag & Madde

Har drabbats av deprisson

...eftersom min externa hårddisk har crashat idag. Hela mitt liv ligger på den disken plus skolarbetet som ska presenteras på fredag som vi jobbat med i en månad nu. Haft de på disken eftersom jag både suttit hemma och i skolan och jobbat med de. F-n säger jag bara! Hoppas de går att rädda innehållet på nåt sätt! ja jag vet att man ska bränna ner och säkerhets kopiera. Hur som så ska jag nu skaffa en extra hårddisk som jag inte kommer använda utan bara kopiera allt viktigt till, så att jag har två externa med samma material på för säkerhets skull!

Kram från en arg Sofie

Lugn kväll hemma

Nu är jag trött efter att varit iväg på shopping tur. Malin frågade om jag skulle med på fest i kväll, men svaret blir definitivt NEJ! jag ska va hemma och bara mysa framför tv:n, äta tacos och kolla film. Nästa fredag kommer Gerda hit...det ska bli så skoj och på lördag ska jag me henne till Gbg för att delta på hennes födelsedags fest. Men innan dess så är de en hård vecka i skolan, mycket som ska vara klart och jag måste börja fokusera.
Nus ka jag kolla på reprisen av "Så ska de låta", som är ett favvo underhållnings program för mig!

Maffiasittning på kåren

Bjuder på några bilder från gårdagens sittning på kåren i Borås. Min första sittning. Verkar som de som pluggar på högskolan har många trevliga tillställningar. Va en riktigt lyckad kväll med god mat och trevligt sällskap. Det va förfest hemma hos min granne Madde sen började sittningen vid 19. När sittningen va slut blev det lite "mellanfest" hos Joel innan vi gick till kår puben. En mycke lyckad kväll! Tack allihopa!

Joel & Alexandra

Dags att slå sig ner och inta förätten.

Förfest

Johanna, Madde & jag

Jag i snygg hatt

Nytt skidställ


Visst är det snart vår, men jag fyndade ett skysst Salomon ställ idag när jag va i Gällstad. Jag o Madde ska ju snart kanske åka upp till Sälen och åka lite. Så de lär nog komma till användning redan om några veckor.
Va inte meningen att vi skulle åkt till Gällstad utan blev resultatet av en spontan idé då vi satt och käkade pizza och kom på att många affärer i stan redan va stängda, så då beslutade vi oss för en liten utflykt. Mycket trevligt!

Sittning

Nu är jag precis hemkommen efter maffiasittningen. Fattar inte varför jag hamna vid datan, men den va igång så va tvungen och kolla läget. Nu är jag tröttare än tröttast. Tell u more tomorrow!

Gutten nacht meine freunde!

Lite nytt i garderoben


De två randiga tröjorna köpte jag i Gbg förra helgen den med aprikosa ränder är från Monki och den andra från Weekday. De två nedan är dagens H&M fynd. Kanske kommer något av plaggen bäras på maffiasittningen imon.

Nyfärgat hår



Nu är utväxten borta och resultatet från förra gången då jag gav mig på en röd nyans. Nu är de brunt igen....eller ja mörkbrunt. (har på mig en av de nya randiga topparna som jag köpte i Gbg förra helgen).

Laddar för maffiasittningen

Telefonen har gått på högvarv denna kvällen. Alla som jag inte pratar med så ofta har ringt just denna afton plus både mamma & pappa. Så jag har inte hunnit göra så mycke sen jag slutade skolan mer än att just prata i tele. Har handlat massor med mat så kylen är fylld och tog en tur till H&M för och se om jag kunde hitta något till min utstyrsel imorgon. Ska på maffiasittning på kåren i Borås då. Det ska bli skoj som tusan. Hittade en fodral klänning med dragkedja hela vägen fram plus ett snyggt leopard mönstrat linne.
Nu närmar sig Gotland och om 2 månader bor jag där. Ska in och boka min biljett redan nu idagarna för att då får man de mycke billigare. Kanske för 400 istället för 1000. Blir ju lite dyrare eftersom jag ska ta över bilen också.

Nu ska jag städa & fixa lite för jag & Madde ska ha lite dubbel förfest i våra lyor imon e.m. Jag börjar nästan få lite vår feelings nu, känner mig så mycke piggare och gladare. Förresten snackade med Emma i Sälen innan och det ser ut som jag snart komma åka upp dit för visit. Saknar Sälen så mycke så kan inte hålla mig borta. Finns de nåt mer underbart en våren i Sälen när solen skiner och man är ute i backen!?

Innebandy kväll i Gbg


Bild: JIK

Idag på föreläsningen i skolan fick jag ett sms: ska du me till Gbg och kolla på Pixbo-JIK. Jag är ju den som älskar oplanerade saker, så klart att jag sa ja. Tog bilen direkt efter skolan och plcokade upp min kompis och åkte till Gbg. Va först och laddade inför matchen med en pizza. Matchen va spännande och JIK hade pressen på sig att vinna för att lyckas hålla sig kvar i eliten (ännu inte klart om de gör de). Jik drog det starkaste strået och kammade hem vinsten. Inte kollat på innebandy sen Mullsjö kvalade sig upp i elitserien  förra våren. Saknar verkligen innebandyn, både att spela själv och att kika på matcher.

Nu är det strax lägg dags men innan dess lite gott te och mackor!



Kanon lya mitt i Visby + maffia sittning

Nu har jag kanske fått tag på en kanon lya innanför murarna i Visby. Hittade en annons om en lgh på blocket, men den skulle hyras ut direkt nu, då kom hon med ett förslag om att hon hade en lgh fr.o.m 1 juni till mig innanför murarna i Visby. Kan de bli bättre! Fick inte några pris uppgifter, men de lät inte som den skulle kosta allt för mycket. Hon skulle maila över mer info till mig och vill jag ha den är den min. *lycklig*
Nu har jag färgat håret, de blev mycke bättre än föregående gång. Ska nu ta tag i att rensa upp bland mina kläder

Nu ringde Madde, jag ska me på Maffia-sittning på fredag på Kåren här i Borås. De kommer bli skoj de =)


Försov mig

Jag är glatt överraskad att filmen "Män som hatar kvinnor" som jag såg på bio igår, va mycke bättre än jag hade förväntat mig. Brukar vara svårt att göra en så bra bok till en bra film, men de hade verkligen lyckats. Glömde ställa min klocka igår innan jag gick och la mig ocks ov, så nä'r jag vakande i morse var klockan 9.30. jag som skulle varit på föreläsning en timma innan jag vaknat. Detta resulterade i att jag blev hemma idag. Nu ska jag färga håret och pyssla lite här hemma!

Bio igen

Nu är jag helt slut efter en heldag i skolan. Föreläsning i Kvalitet + projektmetodik. Blev glatt överraskad efter skolan, då ringde Ralle o undra va jag skulle göra i kväll. Ingen hade något bokat så vi ska köra en bio och kolla på "Män som hatar kvinnor". Nu måste jag verkligen vila annars orkar jag inte vara uppe till midnatt och se bio.

Smarrig Pizza


Nu har jag varit lite huslig och gjort en pizza. Köpte ett färdigt kit med deg, de är så smidigt. Bara öpnna burken o woila...så är degen klar på plåten. Gjorde den lite åt italiensk stuk med mozarella, soltorkade tomater, pesto, champinjoner,tomat, rödlök, parmaskinka och gröna oliver. Nu är jag mätt och belåten och borde plugga, men jag äger ingen motivaion för tillfället.
Blev nyss förfrågad om att gå på bio med en grabb, men de blir inget med de. Vill bara va hemma i kväll. Antar att jag lär krypa ner i soffan & kolla på Beck sen och lägga mig tidigt för imon är de heldag i skolan. Är ju inte alls van vid det nu när man kör projekt = mycke arbete under ansvar. Känner att jag ligger efter lite och måste få ihop min story.

Fest hos fröken Löf


Igår bjöd Malin upp till fest för att hon nyligen fyllt år och flyttat till en ny studentlya. Skaran blev relativt liten av olika skäl, men vi hade super trevligt. Det blev sen utgång till X&Y, vilket är ett av Borås få bra ute ställen. Har hört att Grand ska vara bra, får passa på att gå dit snart, dock är de ålder 25. Inget problem för mig för jag blir ju 25 nu i sommar. Va tiden springer iväg, jag hinner inte me längre. De känns som man fortfarande är 20. Ålder är bara en siffra!