Jul i Sälen

Juldagen och jag jobbar för fullt. Inget ledigt alls vid jul. Hade velat va hemma i Hultan nu o festat me tjejerna i kväll. Igår va de julafton och hade en mysig dag. Jobbade till 13.30 sen va vi hemma i stugan o kollade kalle anka o tog de lungt. På kvällen vart de julbord för all SkiStar personal. Spelade lite Guitarr hero när vi kom hem. I kväll ska vi köra en julklapps tväling som Emil styrt ihop. Priset är ett fint underställ för 700 spänn. Får satsa gärnet :)
Köpte en julklapp till mig själv idag så här i efterskott. Ett rosa rutigt pannband från Bula. nice nice.

Trivs verkligen hur bra som helst i Sälen. Vill inte att säsongen ska ta slut (fast den har ju precis börjat) Man blir som en litren familj här uppe. De jag bor me är stört sköna och de funkar hur bar som helst. Det enda som saknas är kläd affärer att shoppa i och alla nära och kära. Ni vet väl att jag kan fixa billigt boende om ni vill komma o hälsa på :)

Dags att jobba vidare! Sen väntas de mys i stugan...för HC lär jag inte palla me i kväll. Får hålla mig tills på torsdag!

PUSS O KRAM TILL ER ALLA //Fisen


Uppdatering

Mycke jobb nu och snart är det full rusch här uppe. Hade intro för all personal igår...åkning i backarna och stationer för att lära sig mer om alla arbetsområden. I kväll är det intro dags för gästservice/skidskolan. Får se vad de kan bli för nåt. I kväll ska de ha fest i bunkern (som det kallas där jag bor) inte ett dugg sugen på fest så lär bli lungt för min del. Snart dags för helg och är ledig på lördag. Ska bli så skönt. Tänkte ta tag och åka längd skidor nån dag. Inte gjort de sen jag gick på mellanstadiet. Idag kommer Patricia tillbaka...skönt för de är en kalas go tjej som också jobbar på gästservice.
Har så mysigt i vår lilla stuga igår satt vi och tog ett glas vin och snackade skit hela kvällen. Planerade lite inför nyår. Då ska vi ha tre-rätters i vårt lilla boende. Sen lär det bli fest på gamalpersonal. Går inte att gå ut en nyårsafton här då stället är fullt av turister. Julafton blir vi bjudna på julbord på Food. Så lite julmat lär det bli också.
Trivs verkligen så bra här!

Puss puss

Framme i Sälen

Nu är jag framme i Sälen och trivs riktigt bra. Haft intro hela veckan och gör mitt första riktiga arbetspass nu. Hunnit me lite fest också. Och som ni alla vet är jag ju en sån som alltid råkar ut för allt möjligt. I Torsdags när vi hade fest o skulle dra till HC hade min dörr gått i baklås. Slutade me att jag fick stanna hemma och slagga hos grannen. Blev istället fest natten lång hemma. Gott de, men blev lite för mycke dricka *skratt*
Mina nya kollegor är stört sköna och de jag bor med. Imon är det dags för personal kick-off på Vinterträdgården. I kväll blir de konsert och se på Miss Li.

Hoppas ni har de toppen!
Love /Fisen


Sista listan

image522

Imon knappar jag in de sista cirkellistorna. De är nåt jag inte kommer att sakna. Dags för den sista arbetsdagen på Smålandsidrotten och en stört skön julfest med kollegorna. Dom däremot kommer jag att sakna mycke.

Ready set gooooooooo

Packat och klart. Nu ska jag njuta av att ta de lungt, lägga mig tidigt och se till att vara riktigt utvilad till imon. Haft en hel mysig kväll med familjen.

Godnatt puss!


Meza

Snart kommer mamma, pappa, bror med flickvän upp. Ska ut och äta på Meza i kväll. Så gott så gott. hur ska jag klara mig utan libanesisk mat så länge!? Vem vet de kanske t.o.m finns uppe i Sälen!? men tveksamt. Men innan det blir restaurang besök ska vi gå på A6 en liten sväng. Måste också få lite hjälpa att bära upp de sista tunga kartongerna på vinden + att packa bilen lite. På lördag morgon är jag redo för avfärd mot mitt nya vinterhem. Sista dagen på jobbet imon och med ett väldigt bra avslut, nämligen den årliga julfesten. Ett perfelt tillfälle att ta farväl till alla kollegorna. Ska ha så kul!

Puss puss


Feelings

image521
Pettsson & jag

Ja nu drar det ihop sig
och behöver ja verkligen säga att jag kommer sakna er mina nära o kära & kollegor!? Det vet ni redan. Kommer bli tomt utan er, men som sagt jag hoppas ni kommer o hälsar på. Skulle bli så glad. Ni är ALLTID välkomna! Om inte ses vi i april igen! Tur det finns telefon, sms, msn o.s.v. Skriv gärna några rader eller ring och uppdatera mig så jag vet vad som händer här hemma. Ni betyder mest för mig!
Redan hört en fågelviska i mitt öra att de väntas stort partaj på lördag när jag kommer upp...så lär väl bli en bra början för att lära känna folket där. På måndag börjar jag mitt nya jobb. Spännande!

Lär fälla en och annan tår
när jag lämnar jkpg, just för att jag kommer sakna allt och alla så mycke. Ibland måste man ta steget till en förändring i livet och känner verkligen att det här är helt rätt. De är nu jag är ung och inte imon.

Som Marlene sa, man ska aldrig säga hejdå, utan vi ses snart igen! Känns alltid lite enklare så!

Fira jul utan familjen och missa träffen med tjejerna på juldagen kommer kännas lustigt. Anna sötisen har skickat me sig en julklapp till mig. Den kommer jag öppna på julafton. Så nyfiken. Lite julkänsla kanske man lyckas få!?

Godnatt kära läsare.



Nu är de nära

Inte mycke avkoppling nu. Inte hunnit läsa nåt i Solstorm den senaste veckan. De får bli framöver...
Imon är dock tänkt att ha en hel kväll hemma. Ta de lite lungt och packa de sista.
Imon kära kollegor blir de glass o massa gott på jobbet. Två fikor denna kväll har jag hunnit med. Först på Mackmakeriet sen på Kaffepaus. Va tvungen att avnjuta en sista baugette från Mackmakeriet inna de bär iväg. Ska också hinna med att äta en underbart god middag på Meza (libanesiskt) på torsdag med familjen. Den godaste maten jag vet.

image520
Jag o min krigarkisse Nisse myser en lördag eftermiddag i soffan hemma i järnforsen.


Rött är sött

image519
Rött och sött fodral från American Apparel. Nu när julen närmar sig så blir man alltid lite extra sugen på att bära rött. Inte bara toppar och klänning utan framför allt röda fina undisar. Då känner man sig lite extra julfin i vinter mörkret.

Fodralklänning från Nelly, Amrian Apparel.

Godingar på H&Ms reaavdelning

image518
Ja en del fint finns det allt att hitta på outlet avdelningen på H&M som fylls på mer och mer. Gillar munktröjan i A-linje modell. Tänkte klickat hem den i min senaste beställning, men sen blev det inte så. Fint med lite färg också. Cerist är fräsht.
Kalas billigt pris går det få hem allt det här för, men nu blir de ingen mer shopping för mig. Sälen nästa!

Have a nice evening.

Tiden rinner och dagar försvinner

Njuter av de få dagar jag har kvar här i Jönnet. Va hos Maja och drack glögg igår, den första för iår. I kväll blir de först fika med Karro. Sen ska jag möta upp Anna och kanske bär de iväg på ytterligare en fika med Anna R, Anna L, Lisa och Emelie. Borde egetligen va hemma och styra upp allt. De är mer än vad man kan tro och jag kan inte slappna av en sekund. Mycke på jobbet och mycket att fixa inför flytten. På lördag bär de iväg och det här känns så rätt. Jag behöver nya utmaningar!

Veckans planer:
Tisdag: Fikor, Städa
Onsdag: Kväll hemma med packning och städning (besök av mor o bröderna!?)
Torsdag: Pappa kommer och vi ska äta på Meza. Packa & Fixa.
Fredag: Sista dagen på jobbet. Julfest
Lördag: FLYTT TILL SÄLEN
Söndag: Softa med de nya kombosarna. Upptäcka Sälen.

Fasiken va tiden går fort...

Love.

Sista kvällen med gänget

Tusen tack alla underbara vänner för en riktigt kul och trevlig sista helg i stan! Kommer sakna er alla så otroligt mycke. Ni är mitt allt!
I fredags va de bowling med några kollegor, middag på twin och en liten tur till Karlssons. Ungdomarna vs. PRO. Vi pratar inte mer om matchen...
Lördagen bestod av godmat i hv logen och en riktigt bra hockeymatch då kinnarps kokade när HV vann över Färjestad. På kvällen kom mina underbara tjejer på lite avskedsfest. En lyckad kväll med musiktävling, singstar i det bästa sällskapet. Utgång på Karlssons och klantig som jag är så försvann min mobil. Typiskt mig o virra bort mina prylar. Som tur va fann jag den precis innan stället stängde i en fåtölj där vi suttit och druckit drinkar. Vilken tur man kan ha! Inte lätt och ha liten väska där inte ens prylar får plats. Dagens I-lands problem. Är pigg idag och är redan uppe och tvättar, städar och fixar.

image508
Jag & Yvette
image509
Tess, Yvette, jag & Anna