Sälen är underbart och kallt

Jag är så j-fla förkylf. Typiskt när man är i Sälen. Har ingen energi alls. Jobbade på Snö igår...första gången. Gick fin fint. Sen blev de en lugn kväll hemma. I kväll ska jag o Emma iväg o träffa Jonas Stenberg. En kille som vi bodde ihop med förra säsongen. Ska bli trevligt. På fredag ska jag träffa Emil o Filippe o åka skidor o dra en afterski. Nice de!
Nu är de så kallt här...hade varit -25 grader i natt. Frosten va omöjlig att få bort på bilrutorna imorse så blev 10 min sen till jobbet...fick slita som ett djur med att få bort de.
Imon är de nyår och det ska firas. Ska ha lite middag me Karin, Emma, Frida o co. Ska bli trevligt! Nåt annat kul är att idag så jobbar jag ihop med Johanna. Vi jobbade ihop förra året och hon är här på semester och fick rycka in. Vi va o luchade på Cafét innan, åt tacotallrik och snackade massa gamla minnen. Vi ska köra en bubbel kväll ihop på Gustav i veckan och dricka lite vin. Back to work!
Hej svejs!

Hard work

Jobb igen. Helt färdig...idag anländer nyårsgästerna så de är full rulle. Blev väckt i morse av att min arbetsledare ringde o ville att jag skulle hoppa in tidigare p.g.a. sjukdom hos gästservice personalen. Så det blve bara att slänge på sig kläderna o dra till jobbet, ingen frulle o ingen dusch! Äntligen har jag fått i mig lunch uppe på Wärsan. Så nu är de bara ut o jobba igen. Ska träffa Emma i kväll...hon anlände idag. Ska bli kul att ses! Antar att de inte blir nån fest för mig i kväll, ska upp o jobba tidigt imon. Tänkte föreslå en filmkväll eller nåt i den stilen!

See ya!

Dagens vill ha: rosetthalsband


Så sött
halsband med rosett. Finns massor med söta rosett smycken på mihi.se. I like. Fick ett jätte fint halsband av pappa i julklapp från Snö of Sweden. Kan både användas som kort och långt halsband. Alltid kul med smycken!
















Bild: mihi

Livet i Sälen

Nu sitter jag på jobbet. Är på Fasanen vid Sällfjällstorget idag. Lugn o skönt o nästan inga kunder, men imon smäller de till. Sitter mest o bekantar med mig de nya gästservice tjejerna o snackar skit med Emma. Trevligt värre! Ska jobba till 19.30 i kväll...dock lite segt om de inte händer något. Inga speciella planer för kvällen, men några öl skulle sitta fint tillsammans med trevligt sällskap.
Imon kommer Emma hit, ska bli så skoj! Lite tråkigt att inte Lisa är här uppe nu. Tjejerna jag bodde ihop med förra säsongen. Igår blev de en lugn kväll hemma, kom hem från jobbet vid 20 så jag hade en kväll för mig själv o kollade körslaget sen somna jag. De blev lite väl sent i torsdags. Solen skiner & de är massor med snö. Här trivs jag!

Puss

Hej mitt vinterland.

Nu är jag här... Sälen är fyllt av kyla och snö. Första dagen på jobbet idag. Känns riktigt bra! Bara råkat fummla till de nån gång, men de får man ta så här innan minnet blir fräscht igen! Ska strax upp o äta lunch på Wärsan. Anländ eigår. Har eget boende ute på Gubbmyren, men helt ensam är jag inte där för Freddan bör i lyan under mig. Igår va vi ute på HC. Va så kul att träffa vännerna. Jag va dock nykter och körde, men sejkade bra på dans golvet för de. Behövs liksom inte sprit i kroppen för o kunna ösa. Känns dock som jag är bakis idag. Jag o Freddan hade vår egna lilla efterfest o kollade Harry potter, käkade natt macka och rökte vattenpipa. I like! Blev tok för sen igår så nu är jag trött, men de är bara att vänja sig vid de hårda livet. Vill ju få ut så mycke som möjligt när jag är här. Dags att jobba igen!

Kram.

Nu är det nära

Jag är pigg och utvilad. Dagen ska jag fixa o dona. Ska packa ihop mina stuff och renas ur en del i min packning. Imon bär det av mot Åtvid för att fira jul och på juldagen åker jag till Sälen. Idag fyller min lille bror 20 och det ska firas. Jag o pappa ska överraska honom i kväll. Håller på att lägga över lite filmer till datorn...råkade glömma min externa hårddisk hemma i Borås. Som tur är har jag Oscar räddaren i nöden som har mängder med filmer. Måste ju ha lite film till Sälen som jag kan somna till.
Har jag tur så ska jag träffa några av tjejerna i kväll. Kan ju inte vara med på festligheterna här hemma på juldagen så hoppas de har tid med nån timma med mig i kväll! Måste även se till att fixa efterrätten till julafton som jag ska stå för.

Dags att sätta fart nu!

Dagen låt:
The Killers - Human


GOD JUL!!!


Killgrej!?


Asså i kväll har jag varit hos Plättan. Överdoserat med julmust o chips. Kollade när grabbarna lirade world tour... o både jag o plätt gillade de. Jag vill osså ha ett sånt kul set. Fatta va skoj vi skulle ha brudar tillsammans med de. Typ pettsson på trummor, anna får ta micen o jag kan köra guran. Vilket lyckat band. De här är säkert en KILLGREJ! O de tror att inte tejer kan spela sånt här...men oj så chockade de blev när jag fick köra en låt i kväll på gitarren. Tjejer kan visst göra killgrejer...that´s it! Men när de gäller sånna här underhållnings spel så tror ni killar att vi bara gillar att köra sing star. That´s not true! De finns ju en mic i detta spelet också...så de passar oss utmärkt ;) Jag vill äga ett sådant spel!

Nej nu ska jag sova...de är time. Är knappt människa nu efter att jag sov 5 timmar förra natten. Imon ska jag ha sov morgon! Puss

Dagens sköna låt

Tillägnas Hardcore superstar - Medicate me (Klicka o lyssna på den)

Fastnaden för denna sköna låt första gången jag hörde den och nu spelas den flitigt i min bil och i stereon.

Bild lånad.


Ny stylad

Nu har jag fixat frillan. Färgat de mörkbrunt och klippt till luggen. Så nu är jag snygg igen! Färgade håret för några veckor sen...men de va en kass färg som lossnade fast den skulle vara permanent. I övrigt har jag spenderat dagen me pappa. Vi va i stna och fixa lite julklappr. Conversen hittade jag inte så de får vänta...får säkert pengar istället i julklapp så jag kan köpa dem sen. Hittade ett jätte fin Snö of Sweden halsband som blev min julkapp från far. Vad jag får sen är en överraskning! Köpte ett likadant halsband som jag ska få till min brorsas tjej, tror hon kommer uppskatta de.
Mina brorsor kommer bara få pengar i julkapp för de ska båda köpa varsin ny el-gura. Sånt gillar jag...så de kan sitta o lira lite rock för mig sen!
Nus ka jag hem till mamma o önska dem en trevlig resa o lämna en parfym-önskelista. (tänkte mamma skulle handla hem en från taxfreen till mig) Sen ska jag åka till Hultan o hälsa på Plätta!

Puss puss

Lyckade möten

Nus ka jag passa på att hänga ut några vänner. Låg i sängen och tänkte tillbaka lite i tiden. Kom då och tänka på hur jag träffat några vänner som betyder mycket för mig. Oftast är de ju så att man träffar nya vänner genom andra vänner, i skolan, på jobbet eller att man spelar i samma lag o.s.v. Men några tjejer som betyder mycket för mig har jag lärt känna är på helt andra sätt.

EMELIE

Emelie och jag lärde känna varandra på Hultsfred 2003 av en slump. Jag skulle träffa en kille o hans gäng o festa lite med dem. En kille som jag aldrig träffat innan som jag bara hade snackat med på nätet. Och vem fanns inte där om Emelie, en vän som betyder massor för mig och som jag kmmit väldigt nära. Emelie och jag fortsatte och umgås efter festivalen. Hon va o hälsade på mig i Jönköping o jag henne i Ulricehamn. De dröjde inte länge innan fröken Pettsson flyttade till Jkpg. Året därpå åkte jag o Emelie och våra två vänner till Cypern. De va verkligen en lyckat möte på Hultsfred! Emelie är världens underbaraste tjej som är busig och liksom jag är beredd på att göra oväntade saker. I like.

ANNE

Av en slump ute på krogen när jag va 19 träffade jag Anne. Hade precis flyttat till Jönköping och hon lika så. Vi va på ett ställe som heter Centrum. Jag va ute med min dåvarande granne, en tjej som är lite i en klass för sig. Hur som träffade hon en kille på dans golvet och jag kände mig ivägen så jag gick och beställde en öl och satte mig i en soffa. I Andra änden satt en tjej som såg lika uttråkad ut som jag. Vi sa SKÅL o sen va de klart. Sen fanns Anne i mitt liv. Vi hade så kul man bara kunde ha den kvällen...dansade o va allmänt flummiga. Har nog aldrig skrattat så mycke när jag varit ute någonsin. Vi kände oss inte riktigt hemma på centrum så kvällen avslutades på Bongo. Ställe med skön musik o goa människor, Där spenderade vi sedan många kvällar tillsammans. Jag o Anne har nu glidit ifrån varandra...men  beror på att vi bor på olika håll nu. Hon i Sthlm o jag i Borås. Saknar Anne så sjukt mycke i mitt liv. Hon har en energi som får en att bli lycklig! Glömmer aldrig när vi skulle käka falukorv hemma hos mig...men knasiga som vi båda är så slutade de att vi lekte pacman med falukorven som skulle äta upp varandra. Min egna tokfia!

ANNA

Efter ett halvår i Jönköping så flyttade jag till Dalvik. Jag brukade alltid träna sent och lyckades alltid komma precis innan Konsum på Dalvik skulle stänga. Där fanns en trevlig kassörska, men jag hade inte lagt märke till henne. En kväll va jag o mina vänner ute på Centrum (ja de va där man brukade hänga när man inte hade åldern inne för annat). Mitt i vimmlet uppe vid baren kommer en tjej fram till mig och säger: Men där är ju du, dalviks-tjejen! Det va Anna som kom fram till mig, tjejen som jobbade i kassan på Konsum. Hon kände igen mig o fortsatte och prata om att hon tyckte att jag hade en skön stil. Sedan den kvällen har det varit jag o Anna i vått o torrt. Någon vecka senare bjöda Anna till fest och ja på den vägen är de. Anna är en underbar tjej som är något alldeles extra. En vän som jag aldrig någonsin vill släppa! *miss u*

Ja nu har jag berättat några historier om mötet med några av mina allra käraste vänner! Mina vänner är allt för mig, utan er är jag ingetting! Hoppas att vi snart bor nära igen så vi kan få ännu mer tid tillsammans! Saknar livet i Jönköping!

Livet som studentska

Såklart att man inte är "LEDIG" från skolan när man är "LEDIG"! Hemuppgift och annat plugg.
Har varit riktigt effektiv nu i kväll efter att jag kom hem. Fixat klart mitt arbete som skulle göras under ledigheten. Det handlar om att göra en planering för en espresso maskin som ska demonstreras i en monter på Svenska mässan. Hela planeringen med mässan, montern, säljsamtalet o.s.v. Känns så skönt att vara klar...som en sten lossnat från hjärtat. Bara att plugga inför del tentan som är när vi kommer tillbaka.Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imon och åka till Vetlanda med pappsen!

Natti natti!

Utslagen

Jag har varit helt utslagen av skallevärk idag. Legat hela dagen och alla mina planer föll pladask. Skulle ut o gått i solen, fixat till min kärra för avfärden mot Sälen (smörja låsen, så de inte fryser lika lätt), hälsat på morbror + kusin. Nu är jag iaf mycke piggare efter mycke vila och knaprande av piller. Ska bort till min mor alldeles strax och äta ostbricka. Morfar & Inger kommer också dit så ska bli trevligt att träffa dom.
Imon ska jag o pappsen in med Luna till vetrinären sen ska vi gå på stan. Fika o fixa de sista med julklapparna. Trevligt och ha lite "egen" tid me pappsen. Vi har alltid så trevligt ihop! Nu måste jag sätta fart! Behöver lite mer håll igång i mitt liv nu känner jag...träffa vänner o lite mer fest o andra trevliga kvällar med dem.
Hörde på fägelväg att fröken D har börjat dejta. De tycker jag om gumman! Måste säga att jag saknar Jönköping väldigt mycke. Borås är bra men Jönköping är ännu bättre. Saknar alla mina vänner och livet i Jönköping! När jag kommer hem från Sälen så har fröken Pettsson flyttat till egen lägenhet. Hoppas du kommer trivas. Jag lovar o komma o hälsa på ofta. Du kommer säkert känna dig lite ensamen emellan åt, men man får se till att ägna mycke tid med vännerna så löser sig allt!

[Måste ge mig själv ett plus i kanten, har nästan lyckats få klart min hemuppgift som vi skulle ha under lovet. Känner mig stolt]

Puss puss

Nya converse


Testade dessa snygga och mer feminima converse i torsdags när jag va på Nilsons i Jkpg. Önskat mig dem av pappa i julklapp. Säker på att de skulle bli väl använda! På måndag ska vi åka till stan o handla så hoppas jag hittar dem då!

Nu ska jag poppa popcorn o kolla på dansbands-kampen med pappa & Marie. Haha inte min typ av program...men jag gör de för o va social!

Puss o ha en musig kväll!

Hem ljuva hem

Nyss avnjutit en jullunch hemma hos pappa. Mysig lunch med massor av gott, revben, kroppkakor, omelett med kantarell stuvning, kötbullar, prinskorv... Idag ska jag bara ta de lungt, faktiskt lite sugen på att plocka fram nåt gammalt sällskaps spel till kvällen. Ett trevligt sätt att umgås..

Igår firade vi "lill-jul" hemma hos mamma. Hon åker till Thailand på måndag så vi fick samlas lite iförskott. Vi åt lite gott och umgicks o hade trevligt. Det va mina bröder o deras respektive, mamma o mormor. Vi hade självklart en liten julklapps utdelning. Jag fick mest små plock....leggings (som om jag inte har ett 20-tal hemma, men går alltid åt) underkläder, strumpor, en tröja, mascara, badlakan med mitt namn inbroderat...o pengar. Fick världens finaste bh med tillhörande trosor, den är vit med svarta spetskanter & rosetter som detaljer...kan inte riktigt förklara. Läckert hur som! På tal om mormor min älskade, så börjar jag bli en aning orolig...hon är inte riktigt som innan. Glömsk och kan ställa samma frågor flera gånger, klantig och tappar saker hela tiden. Plus att när jag skjutsade hem henne igår kväll så skulle hon stänga dörren till bilen och lutade sig då framåt istället för bakåt och fick  dörren i ansiktet. Så har de aldrig varit innan och jag träffade henne för två månader sedan....det kan gå fort. Blir ju orolig! Men pratade med pappas sambo och hon sa att de kan bero på nån brist av nån viss vitamin och så kan säkert fallet vara, för jag kan tänka mig att hon slarvar med maten eller så håller hon helt enkelt på att bli dement. Hoppas på de bästa!

Det är så skönt att vara hemma och göra ingetting & känna lugnet!

Puss

Snart snart snart...



Är jag tillbaka i Lindvallen. Snö, jobb, träffa alla vänner...åhh jag längtar som tusan! Men först lite vila, plugg o tid med familjen! Är trött med vill ändå inte gå o lägga mig...är ju liksom ledig nu. Varit hos mammsen i kväll o snackat skit o ätit popcorn. Ska lägga mig o läsa lite Camilla Läckberg nu...har fortfarande inte plöjt sista boken hon skrev fast jag haft den ett bra tag. Blir ju inte så motiverad till o läsa överhuvudtaget nu när man pluggar. Sitter o funderar över nyårslöfte... måste ju ge något nån gång och jag tror jag vet vad jag måste bli bättre på. Förra året hade jag som mål att jag skulle börja gå upp lite tidigare för o kunna sitta och äta frukost i lugn och ro och inte behöva slänga i sig innan jobb/skola. Har lyckats hyffsat bra faktiskt...men som sagt ibland när jag inte varit sugen på morgonen har jag tagit me till skolan o jobbet. Vilket jag tycker är ett bra alternativ ibland.

Natti natti!

Suprise

Igår hoppade jag o göra duggan. Inte känt mig pigg och gör de fortfarande inte. Vilken tur att vi fick välja att göra den nu eller efter jul. Segt o ha en sån surdeg efter lovet, men de får gå!
Började min resa hemmåt igår med ett stopp hos mr.W tills idag. Vi hade så mysigt. Lagade lite libanesisk mat...det blev ostfyllda filodegsrullar, fattoush sallad och en mynta yougurt. Mm, så gott o sen blev de en kväll framför tv:n. Mycke mer än så hade jag inte ork till. Idag överraskade jag min mormor med ett oväntat besök. Passade på att spendera dagen me henne då både mor & far va iväg o jobbade...så det blev en eftermiddag i Vetlanda. Nu sitter jag hemma hos pappa och bara njuter och tar de lungt. Kanske ska iväg till mamma ikväll, vet att hon skulle bli glad då. Imon ska jag mamma mina brorsor o mormor ha en liten "mini julafton". Mamma åker närmligen iväg till Thailand efter helgen. Så vi får passa på att fira lite i för skott.
Tror pappa o jag ska iväg o handla lite klappar  o så i helgen. Mysigt de! Nu ska jag kolla lite tv.

Puss puss

Nya kilklacks stövlar


Bild: dinsko.se

Råkade köpa ny stövlar idag. Fick krupp sist jag va ute på krogen. De stövletterna jag brukar använda är inte alls anpassade för min fot o de känns som man går rätt på backen. Fick bli taxi både hem & dit. Så nu har jag satsat på att köpa en skönare variant. Snygga och prisvärda kilklacks stövlar från Din Sko för 499 pix. Perfekt pris för en fattig student som jag. Lite lika vagabonds  stövlar med dragkedja som jag tidigare bloggat om. Dock verkar de både va slut i affär & på internet. Perfekt julklapp till mig själv.

Don´t feel good

Idag va de skola tidigt i morse. Skulle haft redovisning i Säljteknik, men Malin va hemma o va sjuk så de brast. Stannade bara i skolan fram till lunch. Kände mig oerhört hängig o förkyld. Åt lite när jag kom hem o råkade sen somna i soffan i 2 timmar. De tyder på att jag verkligen inte är pigg! Måste se till att få kraft att fixa de sista med packningen och rensa ur lägenheten lite...för nu ska jag vara borta i 3 veckor. Åker hem imon efter skolan. Ska c-vitamin chocka lite och se om de kan va en bra kur till att bli piggare. Ska dra ner till ica o köpa massa frukt så jag kan fixa ihop en fruktsallad. Jag ska vill verkligen inte bli sängliggande nu när jag ska vara ledig!

Puss


Dagens vill ha: Party skor med platå

Bild: Nelly.se

Party skor är nått jag är i behov av. Dessa är så fina. I like! Skulle dock behöva ett par som passar mer för lite vinter och snö.

Tjejfest


Pernilla & Malin

Malin, Madde, Emelie & Pernilla

I lördags fick jag fin besök av Emelie & Pernilla från Jönlöping. Började med en fika på Viskan och kikade lite affärer. Ingen shopping för min del, men tjejerna hittade en del, Emelie sötisen hade bakat med sig lussebullar till mig, blev så glad. Kvällen spenderade hemma hos mig. Pimplade vin och körde sanning & konka spelet. Har fina bilder därifrån, men de är censuerade och visas ej upp här. Lite singstar blev de också givetvis...kvällen bar vidare till X&Y där vi dansade natten lång. Mycke trevlig kväll me ett underbart gäng.

Nu är de måndag och jag ska styra upp allt inför resan hem och till Sälen. Måste börja packa och städa lägenheten för på onsdag efter skolan bär de iväg. Ska bli så skönt att komma hem och träffa familjen. Julafton ska firas i Åtvidaberg hos min faster och med släkten på pappas håll. Har inte hänt på flera år så ska bli trevligt. Mamma den lyllos drar till Thailand så vi ska ha en lite mini julafton redan på söndag, innan de åker.

På juldagen åker jag vidare till Sälen för att jobba & träffa alla vännerna. Längtar! Pratade nyss med Emma som jag bodde ihop med där förra året. Hon hade varit uppe där i helgen (åker tillbaka efter jul o jobbar) o berättade att de låg 1,5m snö där nu. Jag blir helt lyrisk av bara tanken! Ses snart gänget!

Dags att sätta fart med packande & städandet!

Julfest med skolan

 
   
  

Lite bilder från julfesten i fredags med skolan. Bowling o middag på poolhouse. Kvällen fortsatte sen på Vimmel. Alla andra drog vidare till Harrys, men jag kände att kvällen va fulländad för min del, så jag gick hem vid midnatt o kollade film o poppade popcorn. Kände att jag behövde ladda för lördagens bravader.

Finbesök

Om några timmar kommer Emelie o Pilla hit. Trevligt med lite fin besök! Vi ska ut ikväll de är de enda som är bokat! Ska sätta fart o stryka o städa till de lite. Har ett stort berg av stryktvätt *suck*.
Just de julfesten igår me handels-klasserna va trevlig, dock tycker jag att arrangemanget inte höll. Alla kunde inte bowla samtidigt, dyr dricka och maten va ingen höjdare! Uppdaterar med lite bilder senare! Måste sätta fart nu...

Ska höja stereon och överrösta min hyresvärds...nu ska de dunka kan jag lova så jag får motivation till o fixa o dona!

Puss o ha en fin luciadag


Snö

Sitter i skolan o väääääntar...haft en del tenta i affärsengelska. Gick åt skogen...tror jag! dags för lite grupparbete i Säljteknik...inte alls pepp för de. Varit så mycke nu och nästa vecka är de dugga. *suck* Sen JUL-LEDIGT!! YES!!
Ska jag förlja med tjejerna ut i kväll!? de är dagens dilemma...får ta och känna efter lite. De är ju faktiskt fest både fredag & lördag så borde kanske ta de LITE lungt i kväll!
Började packa till Sälen igår...så nu är alla skidkläder och allt ner packat och klart. Bara väskan med alla kläder + skor som ska fixas inför min trip vid jul.
På lördag får jag fin besök från Jönköping. Emelie ska komma hit och kanske följer Pillan och Nina med också. Ska bli riktigt skoj! men som sagt redan varnat er att min lgn har en miniminal yta och de kommer blir super tight... Nej nu ska jag kila till cafeterian och köpa lite kaffe så jag piggnar till!
För övrigt va jag så lycklig i morse..vakande redan vid 06.30 och så snön falla. Stod i fönstret som ett litet barn och blev så lycklig! Jag vill ha mer snö o vinter! Hopppas den ligger kvar lite nu!

Tjingeling

Lugg vs. ingen lugg



Funderar på att ta fram saxen och klippa till en lugg när jag kommer hem. Kan inte riktigt bestämma mig. Vad tycker ni? Bäst i lugg eller utan? Klippte lugg för några månader sen, men inte underhållt den så nu är den lång. Jag är frestad, vill ju va fin till helgens bravader. 

Paj mobil

Obs ni som försöker ringa mig på mobilen...kan ha svårt att höra den! Högtalaren verkar gått paj så näst intill inget ljud alls. Men ser att ni ringt så jag ringer upp om jag råkar missa! TYPISKT!

Middag + film

Dagen har varit fin. Skolan och föreläsning som vanligt! Satsat på att börja gå till skolan. Ska göra de så fort vädret tillåter. Tar ju bara 20-25 minuter. Har börjat packa till julledigheten. Är bara en vecka kvar tills jag åker hemmåt och fullt upp tills dess. Så börjat med att packa skidkläder och den biten som behövs upp till Sälen. Håller också på att tvätta allt så jag kan börja packa resten till helgen.
Ikväll ska jag till Malin på middag o lite film o mys. Nu börjar jag bli riktigt hngrig, men får hålla mig en timma till.

Ha en mys kväll!


Popcorn


Popcorn är favvoriten! Hur poppar du dina popcorn. Innan va estrellas smörpopcorn min favvorit, men jag har nu gått över till att poppa egna i kastrull. Mmm så gott! Jag brukar variera att poppa med olivolja eller rapsolja+smör. De andra alternativet är lite onyttigare men ack så gott! Njut av popcorn o mys i vinter mörkret

Julklapparna klara

Igår gjorde jag klart med julklapparna. Malin tog med mig till Knalleland och jag lyckades hitta allt jag ville. Plus ett mörklila nagellack och ett pärlhalsband till mig själv. Kvällen tillbringades hemma hos mig, då jag lagade potatis & purjolöks soppa. Pappas recept. Blev riktigt gott! Sen slog vi in våra julklapper!

Dagen har spenderats i skolan. Börjat läsa Säljteknik, säkert en kul kurs men påfrestande och sitta ner och lyssna o anteckna så pennan glönder från 8.30-15.30. Bara att vänja sig nu för det är så dagarna kommer se ut fram till julledigheten. Råkar dock äta allt för många Läkerol salmiak under sådana dagar. Lite smått beroende av dem... så goda! Inhandlade ett nytt dubbelpaket på ICA Maxi innan så jag är garderad till imon...

Kvällen blir lugn. Tänkte kolla lite på Björn Gustafsson - Ett Livsverk. Sen Ska jag o Madde kolla film. Borde plugga engelska, men motivationen brister efter förra veckans hård körning.

Over and out

Diadem


Visst är de söta de här diademen! Men vet ni vad de kostar? 700 pix för de svarta Marc Jacobs o 900 för de röda Miu Miu... dra mig baklänges!!! Vem skulle spenderar 900 på ett diadem. Känns som de är något man köper budget och byter ut efter ett tag. Aldrig att jag skulle lägga så mycke pengar på ett plastigt eller lackigt diadem. Skulle du? Dessutom är hårdplats diadem nåt som man lätt lyckas knäcka. Hade jag lyckats göra de o de hade kostat 900 så hade jag gråtit. Men eftersom jag aldrig skulle köpa ett så dyrt så kommer de aldrig att hända!!

mer Blommigt


Så söt. Jag är nog lite fast i blommigt denna veckan! Söt sjal från Lindex.
Måste börja fixa julklappar till mor & far. De har fått en egen budget av mitt studiebidrag denna månaden. Den får inte röras till något annat än till mina underbara förädlrar som alltid ställer upp för mig och stöttar mig i mina val. Ska bli skönt att få komma hem och bara umgås o njuta av ledigheten med er. Mamma ska kanske få en väska, som hon önskat sig. Men jag råkade hitta ett super sött nattlinne...får se vad de blir. Pappa är lite svårare, men jag tror jag har en liten plan. Il Divos nya skiva och en fin halsduk skulle passa min far utmärkt. Få helt enkelt se vad de kan bli! Jag sitter o spånar på lite idéer. Önskar bara att jag hade haft photoshop och en skrivare i färg så skulle de kunna förverkligas. Kanske går att lösa!

Afterwork + Jönköping

Helgen är gången och åter i ett regnigt o grått Borås. Anlände i morse. Stannade lite extra länge. I fredags släpade jag me Malin till Jönkping (eller hon följde me frivilligt, såklart!) Vi va på afterwork me Emelie o Pilla. Började på Åttaglas sen en sväng på Olerays sen skulle vi testa på den nya scotska puben, men de va mindre lyckat. Full knökat och med 50+ gubbar. Träffade Anna & Sandra och hamnade på Twin för att snacka o avnjuta en mojito. Kvällen som bara skulle bli en afterwoork slutade med allt för många öl och sent. Mycke trevlig kväll! Tack tjejer!
Lördagen tillbringade på stan med Malin o henne vän Jennie. En fika på smultronstället Mackmakeriet och en tur till A6. Jag som absolut inte skulle shoppa, lyckades såklart hitta en mörkgrå klänning som jag inte kunde motstå. Nu får jag leva på minimun resten av månanden. Bra jobbat fröken Abrahamsson! Så går de när man spenderar alltför mycke på att äta och dricka ut...o givetvis allt shoppande jag gjordet denna månanden. I övrigt va helgen lungt o tillbringades med mr W. Tog en lång promenad igår...genom stadsparken och dunkehalla ravinen och runt stan. Gjorde våfflor o tackopaj o bara softade, Badade skumbad o bara njöt! Måste ju passa på o bada när jag får låna ett eget badkar. Sånt lyxa har jag ju inte här i Borås o jag som älskar o bada badkar.

Nästa helg väntas julfest med klassen och på lördag kommer Emelie o Pilla på besök från Jönköping (+ kanske Nina). Ska bli skojsigt, sen är de bara att börja packa för nästa vecka drar jag hem mot Småland för att sen åka vidare mot Sälen efter julafton! Ser jag fram emot!

Dags att kolla film o njuta av min lediga eftermiddag!

Puss

Blommigt


Dagens vill ha! Blommig sminkväska o nessesär från Åhléns. Söta som socker o blommiga som sommaren!

Velour

Idag har jag o Malin slagit våra skallar ihop o pluggat. När vi va klara tyckte vi att vi var väl förtjänta av att besöka Velours utförsäljning. Hittade inget som jag föll för så det blev inget köp. Kanske de bästa för min ekonomi just nu. Ska satsa på att köpa en julklapp till mor & far. Mamma önskar sig en väska...borde inte vara så svårt att hitta. Men till pappa är de lite svårare, men jag kommer nog på nåt bra!

Fick ett kul samtal från Carina uppe i Sälen, men besked att jag ska börja jobba där den 26. Kommer vara uppe i Sälen i 1½ vecka efter jul o jobba o glida i backarna. Träffa alla vänner o den biten...ser verkligen fram emot de. Lite tråkigt att jag inte kan delta på Majas Juldagsfest, men hoppas de kommer fler turer då tjejerna kan samlas i Jönköping.

Dagens räddning vid denna pluggveckan har varit all skön stämningsmusik jag lyssnat på för att få lite mer motivation. 
Mycke Enya har de blivit.

Lyssna o njut! 

Imon är de äntligen över, då kan jag börja leva normalt igen!

Hårfärgning + semenarie

Nu är semenariet över. De gick super bra och vi fick massa bra kred. Va de bästa arbetet läraren sett på länge...så de stärkte nåt oerhört... bara tenta på fredag nu sen så är denna biten över.

Har precis slängt i lite färg ihåret för o fixa utväxten...äntligen har jag tagit tag i de. Borde fixats för flera veckor sen. Annars blir kvällen lugn. Nyss kollat på en film...nån kärleks/drama...Definitley, maybe....tror jag den hette. Inte riktigt min typ av film men, den va okey.
Måste bli lite popcorn i kväll...efter lite tips har jag bytt ut olivoljan till rapsolja & smör. Lite onyttigare men ack så gott! Måste dra igång en jackt efter mina skinnhandskar som har en tendens att försvinna spår löst eller lyckas jag bara ha en kvar. Har virrat bort tre par på mindre än ett år. Dra där...

Dags att lägga i sista delen av färgen nu så jag blir läcker i håret!

Tjingeling!

Kära dagbok

Ja denna bloggen är nästan som en dag bok. Dagen har spenderats i att drunkna i Kothler boken. Förberett de jag ska prata om på semenariet mon. Är faktiskt lite nervös...visst har vi redovisat mycke i skolan, men de här känns lite extra. Första högskolekurs semenariet. Marknadsföring som vi läser nu är faktiskt nåt jag kan tänka mig att jobba med framöver. Hade varit enklare o mer kul att läsa denna kursen om litteraturen va på svenska...då hade jag lärt mig mycke mer.
Annars har jag varit o storhandlat mat idag...eller känns som vanligt att jag mest handlat massa onödigt. Men fast jag är student så är maten något jag inte kommer snåla med. Jag köper de jag vill helt enkelt!
Skickat iväg en överraskning till Sara i Thailand plus att jag spenderade nästan en timma med o prata med Marléne. Kul när vi väl hörs vid för de blir inte så ofta efter som hon jobbar på båt i Norge.

Nu har jag kollat lite prison break o dags att kika igenom lite mer m.f innan de blir sömn.
Imon ska vi på Didriksons utförsäljning efter skola...måste ju försöka hitta små saker som för gyller dagarna nu när de bara pluggas.

Natti natti!

Dragkedjor som detalj, I like



Är så förtjust i dragkedjor som detaljer. På min önskelista står stövlarna med kilklack och dragkedja från Vagabond. Tröjan är från Resteröds och leggingens med zip är från Gina Tricot. Prisvärda och snygga leggings. Köpte leggingens i helgen och de kommer nog bli en av favoriterna i min leggings-samling, Tröjan från Resteröds köpte jag för några veckor sen på Fait här i Borås. Den kommer bli väl använd. Går både ha till fest och vardags. I like dragkedjor!

Bilder är lånade från: Vagabond, nelly.se och Ginatricot



Tentakoma

Nu är det i sluttampen av kursen i Marknadsföring. Grupparbetet är klart. Semenarie på onsdag och tenta på fredag. Efter denna veckan kan jag bli människa igen!

Helgen har varit bra. Har varit i Jönköping IGEN! Tagit de lungt, pluggat o träffat Carro. Har också shoppat en del! Ett par leggings med dragkedja vid vaden, kofta, badtröja och en grå oversize t-shirt. Så nu är jag nöjd och belåten!
Måste förgylla vardagen med lite shopping nu när de känns så grå och med massor med pluggandet. Va skönt med ännu en lugn helg.

Funderar på o mysa ner i soffan med en film och sen ska jag kanske en sväng till Malin för lite glögg o mys.

Kram