On the way

Nu är tjejerna på väg till Jönköping. Jobbar sista timmen på jobbet...Snart kommer de och hämtar mig. Jag är så lycklig  i dag. Sån härlig känsla i hela mig. Har verkligen sett fram emot den här helgen. Få umgås med mina sköna vänner hemifrån Hultan, Elin Sara o Yvette. Ännu gladare blev jag när jag pratade med Yvette i torsdags när hon sa att hon också ville komma hit. Tråkigt att inte Marlene och Tesa också kan vara här. Saknar er.
Har inte planerat nåt speciellt i helgen utan tar de som det kommer. Shopping och fest lär det bli. Nu ska jag njuta av denna underbara helg och hoppas på massor av sol.

Over and out.

Rosa inspirerar

image238 image239image240 image241 image244
Rosa är en av favorit färgerna. Så fint på sommaren och våren. Snart kommer mitt paket med rosa undisar hem från H&M. Väntar på att posten ska skicka ett sms med att paketet är framme.
Här är lite sött i rosa:
* Ballerina, Top Shop
* Topp, H&M
* Blommig väska, Asos
* Hårspännen, H&m
* Triangel Bh, H&M


Ännu ett Nej

Fick svar från ett jobb som jag sökt. Blev ännu ett nej...men kvittar känns de som. Sökt ännu ett nytt jobb idag. Ett jobb som är kunkurenter till där A jobbar. Lite kul!
Imon får jag fin besök av tjejerna hemifrån. Yvette Sara och Elin kommer. Ska strax åka iväg och handla lite mat. Måste ju fixa nått gott att laga till tjejerna. Köpa lite gott rödvin också. Sen blir de hockey kväll med älsklingen. HV-Modo.

Kramis


Fräscha mobiler

image237image236
Sony Ericsson släpper nya fräscha mobiler. Kanske dags att skaffa en ny när de släpps. A tycker min mobil är kass och jag håller med. Jag är intresserad av den röda W660i.Den kommer kosta runt 3000:- och släpps i andra kvartalet av året. Den vita  W580i är en sporttelefon med lite roliga finesser som hastighets- och distansmätare den innehåller även stegmätare, kalorimätare och ett särskilt tidtagarur för träningspassen. Vad de hittar på massa nytt...Den kommer släppas i det tredje kvartalet av året och finns även i grått.
Vilken är finast?
Den röda W660i finns även i svart.


Dags för lunch.

Over and out.

Skor från Vans

image234

Råkade köpa ännu ett par skor igår när jag varit och ätit en middag med mor som va på snabbvisit i stan. Det blev ett par svarta Vans från Nilson. De va så sköna och passar bra till vardags. Hittade även en vit top med rött tryck.

Har värlens skallevärk idag och skulle göra vad som för att få lägga mig och vila i min säng. Ska inta vilorummet på jobbet när det blir fika rast i hopp om att en kvartsavkoppling och ipren kan göra susen. Min migrän medicin är hemma och skulle de va migränvärk..då är jag nog knappt människa snart.
Strålande sol även denna dag! Toppen! Sverige-match i kväll också. Kul med fotboll...Tippat även idag. Blir lite mer spännande då.

/Kramis Fisen

Mys mys o små shopping

Om några min börjar Hundra höjdare. Sitter hemma i soffan och har de så mysigt. Ätit gott och en snickers glass till efterrätt och popcorn till CSI.
Har varit på A6 med Tess på jobbet i kväll. Köpte fina glas på Iems. Smala höga med röda stora prickar på. Blev även lite annat nyttigt som strumpbyxor, hårsnoddar, härklämma och en jätte fin scarf. Letade efter en vir enkel vanlig bastop med långa ärmar, men nej nej nej...de va svårare än jag trodde att hitta. Vill bara hitta en enkel med rund ringning. Får göra ett nytt försök på stan nån dag.
Nu börjar Hundra höjdare! See ya!

PUSS //Fisen

Kläd inköp

image232 

Kom på att visa koftan jag köpte i Helsingfors. Den kommer från H&Ms organic cotton-kollektion. Trivs jätte bra i den. Riktigt snygg till stuprörs jeans. Köpte även en svart  klänning med vita prickar på H&M s barnavdelning för ett tag sen. Den är så söt...

Tvättmiss

Råkade ske en liten olycka igår. A tvättade mina vita kläder tillsammans med svarta jeans och några svarta sockar. Blev inget bra alls. Nu är mina vita tröjor fläckade. Bra älsklingen! men men tröjor går alltid att köpa nya. Lite surt bara, men de är gör inget. Nu kanske de inte hamnar några svarta kläder en vit tvätt igen!?

Helgen har varít kanon. Kikade på HV-Modo i fredags. Satt i logen, god mat o trevligt sällskap. Efter de blev det utgång. Va på Bongo/Apt och kollade på när The Isloation years spelade (vet  inte hur de stavar). Lördags va lungt middag och spelkväll hemma hos Carro & Johan. Igår va de tvätt o fix hemma. A satte upp nya lampan. Så snygg! Kollade på HV-matchen också såklart. Kikade också på en bra film..Blood Diamond med Leonardo DiCaprio i huvud rollen. Riktigt bra och spännande filmsom handar om inbördeskrigets kaotiska Sierra Leone under 90-talet.
Nu är mna tillbaka i verkligheten igen efter en ledig helg.  Snart kommer Sara & Elin till mig. Så kul!

Kram


Female enough

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?

Min maliga sida:
[  ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Köpt ett nummer av slitz,moore?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst en biltidning?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[  ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[  ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?

Listan har jag lånat av
Johanna.

Jakten efter röda skor

image231Såg precis de här röda tygskorna på Din Sko. Söta som socker. Skulle passa mig fint. Priset är 180 :-, De finns även i marinblått.

Kikade på resor med älsklingen  igår...vi är så sugna på att åka iväg. Men kostaterade att vi måste vänta till sommaren. Men det är ju riktigt nära nu.






Bild: Din Sko

Sneakers

Jag är så svag för skor. Tror aldrig att man kan får för många. Det behövs skor till varje tillfälle. De här sneakerserna  från Puma fastnade jag för. Har gott om vita skor...kanske dags för ett par röda Puma!? kostar runt 500:-. De svarta va också väldigt fina. Kom hit nu våren!!!

image229     image230

Vilken dag

Solen skiner och jag är på toppen humör. Inga strumpor i seglarskorna och jag har vår-känslor. Pratade me A nyss och han verkar också ha en bra dag. Frågade mig om vi skulle ut och springa sen? Blev nästan lite chockad eftersom vi båda varit lite på latsidan de senaste. Så när jag slutar jobbet ska vi ut o motionera. Skönt!
Kikade på ny mobil igår...det är ju en hel vetenskap. Abonemang o allt...vad ska man välja. Har ingen aning. Väntar nog ett tag till. Kan inte bestämma mig!

Nytt bandsläpp för Hulstfredsfestivalen idag. Nu känns det som det kommer en hel del bra band. Kommer bli så kul. Snackade med Elin och hon ska också gå. Nu saknas bara husvagnen.
Nästa helg kommer Elin och Sara på besök. Sara åker snart till Spanien för att läsa en reseledarutbildning.
Kommer sakna henne så otroligt mycke.

Passar på att bjuda på några bilder från vårt camp på Hultsfred-06.
    
   

Puss & Kram //Fisen

Shopping

Kunde inte låta bli att skicka efter från H&M. Först hittade jag den kastanjebruna jackan när jag sedan kikade efter lite mer blev jag helt fast i två rosa bh:ar. Gillar verkligen trekants bh:ar och fint med rosa i vår och sommar. Trosor blev det också till. Nu är det dags för ett shop-stop.

image214image219image220
Bilder från: H&M

Inspiration

Nu ringde Maja. Vi ska och kika på möbler när jag slutat jobba. Få lite inspiration...jag är så sugen på att inreda om hemma. Kan ju börja med lite små detaljer som kan för nya en del. Sen blir de fika på nåt mysigt ställe. Kanske ska lura med mig Maja upp till A6 sen också...skulle behöva kika in en ny mobil. Min har totalt ballat ur. Inte allas vidare sugen på att invesrera i en ny, men sen klara man ju inte sig utan heller.
Snön vräker ner och här sitter jag i mina vår skor....

Saknad

Drömde om min bror i natt. Märklig dröm. Tänker på dig mycke. Inte hörts av sen i början av januari. Vill att du ska komma tillbaka. Du är liksom min bror. Vi har stått varandra så nära innan och helt plötsligt försvinner du bara bort. Vill att allt ska vara som innan! Saknar dig!

Hoppas du läser detta!
Kram syrran


Jackor

image214Gillar denna jackanH&M med läderimitation. Har redan Två liknande jackor i garderoben. En svart och en mörkbrun, men då i äkta skinn. Den svarta jackan känns dock väldigt kort så inte ofta den används. Den bruna jag äger är en av mina favoriter.
Gillade starkt jackan på bilden med den kastanjebruna färgen.Jackan kostar 398:- och med rabattkoden 7376 får man 25% på dyraste varan vid beställningen. Kanske borde slå till med en budgetvariant. Svart eller brun är frågan?




Denna jackan från LaRedoute Softgrey med armystuk finns i flera olika färger och kostar 589:-. Finns även där en del rabattkoder att nyttja.

image216image217

Den khakifärgade jackan är från Zoovillage av märket Elvine och kostar 1000:-. Fräsch! --->

Dags att fylla på med vår jackor i garderoben. Känns inte så inspirerande när det är snö, regn och blåst utanför fönstret.
Men efter regn kommer sol...














Väska


image213
När jag va inne och kikade på Ellos. Hittade jag också denna fina väskan. Kul med lite färg. 199.- kostar den.











Fräsiga skor

Söta ballerinas från Ellos för 199:-. Anger man rabattkoden 155811 får man dessutom 40% rabatt. Jag har en sådan förkärlek till skor. Vågar knappt räkna hur många jag har i min garderob...men kan man får för många!? Nej jag tror knappast inte det. I skoväg vill jag hitta några häftiga pumps. I nån fräck färg eller med nån tuff detalj eller kanske något kul mönster. Ballerinas vill jag också ha några nya roliga att välja mellan i vår och sommar.

image211

Vinst

image210
Vann igår på stryktipset! Blackburn hade matchen i mot sig. Fel aktigt dömt mål. Surt sånt. Reading va nära att knipa vinsten men räckte inte enda fram. 11 rätt!
Igår kväll va vi på fest. Bra sliten idag. Va kvar på förfesten till 1.00 så vi skippade utgången. A hade me sina trolleritricks och lyckades förvilla alla riktigt bra. Älsklingen är duktig på att trolla.
När vi kom hem och skulle hänga upp våra jackor brakade hela hatthyllan ner...*skratt* Typiskt.
Började dagen med att äta frukost i sängen till ett avsnitt av Heroes.
I eftermiddag spelar HV den avgörande kvartsfinalmatchen. Så det blir hockeykväll med pizza o snacks. Passar perfekt en dag som denna. 
Nu ska jag ut och ta en promenad medan solen tittar fram.

Kramis. 


Parfym

image209
Nu är jag åter från Finland efter tre dagars konferens. Resan va bra, men med ett lite för fullspäckat schema. Hittade en riktigt go parfym på båten, Burberry brit.
Köpte även en tröja från H&M:s organic cotton-kollektion.

Underbara lördag, är på sånt strålande humör idag. Storstädat lägenheten, solat, tippat... A ringde nyss och berättade att vi va bjudna på fest i kväll hos en kollega. Ska bli riktigt kul. Tänkte gå o handla lite tacos snart o fixa till älsklingen kommer hem från jobbet. Ska även kika på fotbollen idag. Dags att sätta fart.

Våren är här! Jag är så lycklig!!

Puss & kram Fisen

Nya skor

Nu har mitt paket från LaRedoute me mina vita tyg skor från Soft Grey anlänt. Ska hämta dem efter jobbet. Spännande. Hoppas att de är lika fina i verkligheten som det ser ut på bild.

I kväll spelar HV-Brynäs....så det får bli en hockeykväll framför tv:n med A. Ska även tvätta när jag kommer hem. Tänkte ta en promenad i det härliga vår vädret. Lagom kul att sitta inne hela dagarna när solen tittar fram. Så bäst att passa på o ta en runda ute.

Parfymtips?

Helgen gick så fort och va mycket att hinna med när jag väl va hemma och hälsade på. Kikade på innebandy med Sara i fredags, hälsade på mormor. Lördags va jag hemma hos pappa på kvällen va jag i Vetlanda o festade me Elle o tjejerna. Söndags träffade jag mor och sen va jag på middags hos mormor. Känns som jag hann med en hel del.
Jag min klant råkade spilla rödvin över min gråa klänning. Hoppas hoppas att jag lyckas få bort de i tvätten. Sköljde genast med kallvatten...så det försvann en del.

I kväll eller kanske imon ska jag få naglarna fixade..om carro har tid. Hopppas. För på onsdag bär det av till Finland. Kanske borde passa på att köpa nån go parfym (min gucci envy2me börjar ta slut) Dags för att satsa på en helt annat doft. Har ni nån att rekomendera?

Kram

Saknar min älskling.

Vitlöksstank

image206Sitter på jobbet och verkligen stinker vitlök. Har nysss varit på lunch mingel på Produkt Partners som ville visa upp sina vår nyheter. Fick en riktigt go grekisk buffé.
Har kompat ut några timmar i eftermiddag och sticker till Vetlanda några timmar tidigare än beräknat så att jag ska hinna med att träffa min älskade mormor en sväng. I kväll ska jag o Sara kika på innebandy. Blev helt knäckt innan idag när jag upptäckte att det knappt visas några fotbollsmatcher imon på canal plus. Jag som lämnat in mitt
stryktips o tänkt följa matcherna.Ska bli riktigt skönt att komma hem till familj och vänner. På lördag ska jag o Elle träffas. Hon har t.o.m tagit ledigt från jobbet för mig. Söt tjejen! Ska bli så roligt att träffa Elle & Sara.

 Ha en skön helg! Lots of love "Fisen"

Utmaningen

Jag har blivit utmanad av Filippa.

Spelreglerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.



  • Jag gör åt med ca ett läppglans i månaden
  • Jag är av ett snäpp spelberoende, då jag inte kan låta bli att tippa stryktipset en enda lördag.
  • Jag skulle kunna göra allt för att få bra pigment så att jag också kan bli brun och fin.
  • Jag kan förknippas med ordet manipulativ när jag vill något så mycke och försöker få min vilja igenom
  • Jag har haft änglavakt två gånger. Ena gången då jag blev påkörd av en bil med mopeden andra gången när jag körde i med bilen och voltade flera varv precis intill en bergvägg.
  • Jag är beroende av att äta frusna hallon, när de precis kommer ut ur frysen och med lite socker på.


Jag utmanar Lollo, Karin, Neela, LinaJohanna och NoScarlett


Sökt nytt jobb

..hade kommit in annons på ams.se idag och jag tvekade inte en sekund på att söka. Vill verkligen jobba med något annat nu. Sitta minst 8 timmar framför datorn om dagen är inte riktit min grej. Så nu håller jag tummarna för att de kan bli något av det här.

Kramis Fisen

CC Skye

image205

KyssJohanna har fått in smycken från CC Skye

Ett av det här armbanden skulle vara riktigt fint ivår. Kanske med nån fräsch färg. Ambanden kostar 1550:- vilket känns som alldeles för dyrt för min del. Speciellt när det gäller ett armband.
Men riktigt snygga är de!!









Beställningen har anälnt

135434-200


Igår kom min beställning från Ellos hem. Blev Nöjd över skorna...de va söta även fast jag kanske hellre skulle valt de med blåa ränder, men storleken va slut.
När det gäller den gråa tunika/toppen, så blev jag missnöjd. Den va alldeles för vid. Satt inte alls som jag hade tänkt mig. Kanske borde skicka tillbaka den.. Ska fundera lite till.

Fick mail om att mina skor från LaRedoute hade skickats till mig. Ska bli spännande och se hur de ser ut i vekligheten.





Finland

Inte orkat blogg på några dagar nu. Stryktipset i lördags gick inget vidare...inte hade jag trott att de skullr bli så många kryss matcher. Festade med Anna P & carro i lördags. Vimpimpling och karaoke hemma hos mig. Drogg sedan vidare till Twin. Lämnade stället sådär lagom berusad vid 01.30 och somnade direkt när jag kom hem. 11 missade samtal när jag vaknade på morgonen och inte har jag hört ett ljud. Jag som annars är så lätt väckt.

Åker till Finland på konferens om en vecka. Laddat upp med attt beställa hem sjösjuketabletter från apotekets webbshop. (Bekväm man är ibland). Inte åkt båt en enda gång utan att jag mått kasst så lika bra att ta det säkra före det osäkra.

I kväll kommer Anna R hem till mig. Blir nog att kolla upp planerna inför festivalen i sommar. Jag är nog  mer sugen på Hultsfred. Det ligger mer rätt i tid för min del. Ska ju åka utomlands med älsklingen i Juli och då ligger ju Roskilde samtidigt. Får se vad det blir. Vill hursom få tag i en husvagn. De är lyx. Vart kan man hyra de!? Måste ju gå nånstans. Nån gammalskruttig.

Puss & Kram Fisen


Jag längtar


135434-202
Helgen närmar sig och det är bara en dag kvar att jobba innan det är dags för ledighet. Känns riktigt skönt. Längtar efter att få sova ut och äta en riktit god frukost i lugn och ro utan att behöva stressa iväg till arbetet.
Har inga speciella planer inför helgen. Jag och Carro funderar på att pimla vin på lördag och gå och äta på Twin. Vore riktigt trevligt. 
Givetvis lär det bli en stryktips lördag full med fotboll. Alltid lika spännande att tippa några rader. Älsklingen ska tapetsera om imon. Det kommer bli så fint. En fondvägg där nya tv:n sen kommer sättas upp. Självklart fick jag vara med att bestämma tapet. A och jag har ganska så lik smak när det gäller det mesta så valet blev enkelt.
I kväll blir det en mys kväll hemma och så ska vi kika på Prison break och äta popcorn (såklart). 

Hoppas att alla mina nära och kära har det toppen!
Marlene hoppas du trivs bra i Norge och med nya jobbet.



Min beställning

135434-200135434-201    135434-199
Valde efter många om och men att beställa de vita tygskorna från
La Redoute. I slutet stod de mellan de svart och de vita. Jag har verkligen ont o svarta dojjor hemma, men vitt är så fräscht i vår sommar. Om de sitter bra och är snygga på kanske jag får lägga en beställning på de svarta senare.
Va även inne på Ellos webshop såg att de randiga ballerinas fanns i min storlek, men dock bara i röd/vit randigt, de blå hade jag nog helts velat köpa. Men kan va kul med lite färg. Beställde dom och den gråa tunika/toppen.
Köpt mycke fint som kan användas i vår och sommar...känns bara så tråkigt att behöva vänta innan man de kan börja användas. Som inget vidare att springa ute i vit tygskor i det här slaskvädret.

Kramis