Visby here I come

Nu är båten bokad över till Gotland. Åker på onsdag och stannar tills på söndag. Ska fira nyår med min vän Gaby. Det ska bli så kul att komma över till ön igen och träffa alla sköna ö-bor.
Idag har jag & Yvette varit en tur till Vetlanda. Tanken var att jag skulle hitta nån fin klänning till nyår, men så blev icke fallet, men det blev lite små bra-ha-saker.
Jag är rastlös vill hitta på nåt kul....

Mina nya favvorit kängor

Efter den tråkiga insidenten i Göteborg för några veckor sedan då mina favvorit kängor gick sönder har jakten efter ett par nya varit stor. Hade helst velat hitta ett par skyssta i skinn och med bra kvalitet, men det verkar vara svårt att finna. Jag hittade dock en fin budgetvariant på H&M onlineshop. Endast 200 pix...och klart jag skickade efter dem. Hoppas hoppas de håller ett tag för de är så sköna och fina.


Festligheter

Nu vankas det festligheter i Hultsfred. Är nyligen hemkommen från julfirandet hos mor i Kosta. Nu ska jag fixa mig, smink & dusch. Sen åker partykläderna på och färden mot Hultsfred kan börja. I kväll ska vi dricka vin hos min kära Yvettte. Ser verkligen fram emot kvällen och hoppas man stöter på några kända ansikten på Metropol i kväll.


Julfix dag

Nu har jag rimmat till klapparna. Min släkt står inte för kretivitet när det gäller rim och trevliga jullekar. Så jag tänkte försöka inspirera lite denna julen. Klapparna är klara, inhandlade den sista idag, glas från Ittala till pappa & Marie. Tyckte att deras vatten glas de har till när de dricker rödvin var gräsliga (pappa har haft dem sen jag va liten) så tyckte det var dags att fräscha upp deras innehåll i vitrinskåpet lite.
Nu har mina lussebullar precis kommit ut från ugnen. Innan dess avnjöt jag en god middag med mamma & Kenneth. Jag fick välja maten och då blev det oxfilé, rödvinsås och duchess potatis (hur de nu stavas!?). Det var sååå gott!
Nu ska jag ta de lungt resten av kvällen och kolla på film och äta lussebullar med julmust till. Julmust är helt kart min favorrit dricka.

Jul jul strålande jul

Snön yr utanför fönstret, julmusiken strömmar på hög volym ut ur högtalarna. Jag har fått julkänsla! Nu ska jag och mamma strax kolla på film och dricka lite vin. *mys*
Idag har jag varit i Växjö och köpt mina sista julklappar. Ett paket till pappa & Marie och en till morfar. Har en klapp kvar och köpa och den är till min älskade far. Han ska få fina vatten glas från Ittala. Hade middag i helgen och såg att deras vatten glas till vinet var säkerligen 15 år gamla ocg riktigt fula så dags att han får några nya fina. Ska gå och kika på Kosta Outlet imon. Kanske köpa en julklapp till mig själv också...skulle behöva några fina rödvin glas till min samling av Orrefors serie Ingegerd.

Kram från mig till dig


Njuter av ledigheten

Nu är jag i Kosta oh hälsa på min mor. Hon flyttade hit nu i höstas. Haft en mysig kväll med god mat och kikat på Anna Ankas jul. Det är så skönt att vara ledig! Jag njuter...Nu blir det att kolla på en film i sängen sen sova.
Kanske blir en tur till Växjö imon och fixa de sista julklapparna, sen tänkte jag baka lussebullar.


Joel, vilken kille

...grymt bra skådis och snygg! Snart gör han sitt stora genom brott i Snabba cash. Kollat Johan Falk filmerna nu och de är riktigt bra och Joel Kinnaman gör sin roll där grymt bra.


Hem ljuva hem

Nu har jag nyligen anlänt till Järnforsen. Ser verkligen fram emot att vara ledig i 2½ vecka nu. Har inga planer alls, vilket är jätte skönt.

Denna veckan har jag varit ute på en köpcentrum-turné för EA games och promotat Rockband och Lips. Tis & Ons i Örebro, sen åkte jag till Sthlm för att delta på One Motions julfest. Vi hade klappjakt och åt sedan en god middag på Kåken. Vid 5 på morgonen dagen därpå (tors) åkte vi vidare till Norrköping och kom hem därifrån igår natt (fre). Satte mig på tåget ner till Småland i eftermiddags och äntligen är jag hemma. Haft en mysig middag med hela familjen. Alla samlade och det kom en glad nyhet, min "platsbror" och hans tjej väntar barn. Nu har jag precis slutfört det sista med jobbet skickat rapporter från turnén och timrapporterat. Under mån-fre denna veckan fick jag ihop 65 timmar.

Ja, ni förstår säkert att jag är riktigt trött nu. Ska lägga mig i sängen och kolla på en film.
Imon åker jag troligtvis till Kosta och hälsar på mamma och stannar där tills juldagen. Tänkte åka till Växjö i början av veckan och hälsa på en gammal kompis och fixa nån fin julklapp till pappa & morfar.


MONTERN I NORRKÖPING



Ny turné på G

Idol turnén är nu avslutad och vi hade en mycket trevlig sista kväll på den stora finalen i Globen. 14 700 personer var på plats för att se finalen. Vi jobbade fram tills sändningen var slut och sedan begav vi oss på Idols efterfest som höll till i Globen. Det blev en sen festnatt och jag kom hem framåt morgon kvisten. I lördags packade jag och flyttade mina saker till Sara. Ska bo hos henne nu denna veckan va tanken, men nu är det så att jag idag fick reda på att jag kommer att pka ut på en turné med spelet Lips och Rockband till Örebro och Norrköping så jag kommer spendera denna veckan på hotell  stället. På lördag åker jag hem til, Småland och då ska jaga vara LEDIG.

I lördags hade vi tjej träff. Vi var ute och åt god Italiensk mat på Vapiano i Gamla stan. Efter ¨några glas vin och en kanon god middag gick vi vidare till "ett ställe" på Söder för lite dans och drinkar. En mycke trevlig kväll i goda vänners lag,  dock var jag trött efter allt jobb den senaste tiden och fredages festligheter så jag åkte själv hem några timmar tidigare än de andra.


Idol i Göteborg "backstage"

Här kommer lite bilder från Idols roadshow i Göteborg "backstage". Vi hade så kul och det känns tråkigt att tiden med idol snart är över. Endast den stota finalen i Globen i kväll sen splittras vårt team upp. Ett stort kram till alla nya människor jag fått lära känna och arbetat med.


Idol i Nordstan. Mariette sjunger.


I Scandinavium innan fredagsfinalen.


Middag med gänget. Här är Mange, Elsa & Kakan


Kakan snygg och fin i Blockets maskeradkläder


I Trollhättan. Vi har så jefla kul på jobbet. Skönaste gänget. Här är Petter, Emil & Elin


Efter hårt jobb unnar vi oss gärna god mat och en del dricka.


Nicklas + kompis

Idol + efterfest i Globen

I kväll är de grande finale i Globen då uppgörelsen om vem som blir årets vinnare avgörs. Jag har liksom starten haft min favvorit, Erik. Va fast direkt när han sjöng 18 and life med Skidrow under audition.
I kväll åker party kläderna på efter att vi slutfört vårt jobb i Globen och då väntar den stora Idol festen. Anna på Dustin är stjärna som bjuder med oss på den fina fest.

Vi ses i Globen gott folk!

Back in Sthlm

Haft en super trevlig vecka i Sthlm. Kom hem i måndags kväll. I tisdags blev det bio med Sara, vi kollade på "Luftslottet som sprängdes". Även denna var kanon, så gå och se den! I onsdags körde jag en myskväll hos Tesa och hon överraskade mig med att ha lagat tacos. Att jag blev glad, jag har levt på att äta ute nu i över två veckor så jag är lagom trött på det. Tiden i Sthlm lider mot sitt slut och jag åker snart neråt landet för att fixa skolan och ta LEDIGT. Jag ska bara vara hemma med familj och vänner och endast göra det jag känner för. Har ju faktiskt inte haft nån sammanhängade ledighet sen jag började skolan i aug 2008.

Puss o kram


Idols roadshow är slut

Nu är Idols roadshow över och vi ska strax lämna Göterborg för att åka hem till Stockholm. Har haft en fantastisk kul vecka här i Göteborg. Träffat Gerda & Carro, ölat, fin middag på soho, fest och mycket jobb. I lördags va vi i Trollhättan och jobbade och på kvällen samlades alla som jobbade med roadshowen inkl. idolerna och det blev middag på Soho, mycket vin och sedan vidare festande i Göterborgs nattklubbar. Igår va vi på Nordstan och jobbade och jag jag va inte pigg nånstans. Men man har bara sig själv att skylla. Anlände till hotellet vid 18 och då somnade jag bums och vaknade vid 9.00 nu i morse.

Puss & kram

Surt som...

...Tusan! Där rök en del av lönen. Men nej vi är inte bittra. Tillbringat dagen i etage köpcentrum i trollhättan och sitter nu i bilen mot Göteborg. Vi ska dricka vin och äta god middag med hela Idol gänget i kväll. Imon kör vi Idol i Nordstan sen är det dags för att åka hem till Sthlm. Har varit en kanon kul jobbresa det här!

Idol i Göteborg

Scandinavium kokade i Göteborg i kväll när Idolerna gästade arenan. En fantastisk kväll med bra underhållning. Mina favoriter gick vidare och idag var det faktiskt första gången jag röstade. Mina röster lades på Erik & Calle. Dagen började med julklapps shopping på stan sen hårt jobb hela kvällen på Scandinavium. Vår monter översvämmades av goa göteborgare som ville upp på scenen och sjunga Lips.
Efter fredagsfinalen packade vi snabbt vår lastbil för att börja resan mot Trollhättan. Nu har vi precis anlänt till hotellet och imon ska vi på Etage köpcentrum med idol-turnen. Ska bli kul att få ha med Tove på scenen. Är det någon mer än jag som förknippar henne lite med Maya i The Sounds. Lite kaxig attityd, lite speciell röst och en showare på scenen.
Nu somnar jag nästan så dags att sova för imon ska vi upp tidigt och jobba!


Ny idol weekend har just börjat

...första kvällen med genrep inför fredags finalen är avklarat. 3000 göteborgare befann sig i kväll på Skandinavium. Började dagen med en rejäl hotell frukost, Scandic Mölndal har en riktigt fin frukost buffé vill jag lova. Vi begav oss sedan till Scandinavium för att bygga upp Dustin homes monter. Eftersom vi har rutin på detta nu fixade vi allt riktigt snabbt vilket ledde till att vi kunde av njuta en lång lunch på en italiensk restaurang. Efter lunchen vandrade vi vidare till ett mysigt café och intog en dubbel expresso.
Nu är jag trött och ska lägga mig i sängen och kolla på lite film innan jag somar. I morgon natt åker vi vidare mot Trollhättan, men innan dess den stora fredags finalen i scandinavium. Känns lite tråkigt att idol resan lider mot sitt slut för det är nu allt börjar bli kul, för att man lärt känna så många sköna männsikor som man jobbar ihop med.

Godnatt från ett regnigt Gbg!

Världen är liten

I kväll hände det en kul grej. Jag har kännt mig lite krasslig och legat till sängs mesta dels av dagen på Scandic i Mölndal. Nu i kväll gick jag ner till restaurangen för att se om de hade någon macka jag kunde få med mig upp på rummet. Mannen bakom bardisken visade sig vara mitt ex pappa. Var tillsammans med en kille från gbg när jag gick sista året på gymnasiet och sen tog det slut och vi bröt all kontakt.
I kväll kunde jag inte hålla mig utan skrev ett sms till honom och frågade vad han gjorde nu förtiden. Det visade sig att han bara bor 200 m från hotellet. Vi sa att vi kanske skulle ses imon om tiden tillåter. Han skulle åka till Rom på fredag så han hade också lite knapert med tid. Vore verkligen kul att träffa honom efter alla dessa år.
Nu ska jag ta en säng film och somna till, Johan Falk blir det.

Godnatt önskar jag från ett minus gradigt Göteborg

Begagnad sanitetsbinda

Hur låter det egentligen!? Skrattade när jag såg "skylten". Kan uppfattas som...skänk dina bindor så kan vi åter använda dem och sälja vidare efter tvättning. Lätt att misstolkas!
Så här va papperskorgarna på toaltetterna märkta i Malmö arena.


Öl/Vin kväll i Göteborg

Igår kväll blev det öl och mat på Kellys med Gerda och Petter. Sedan mötte jag upp mina kollegor Karin & Klara på en engelskpub. En riktigt trevlig kväll. Imon är det dags för jobb igen, då kommer scandinavium att fyllas för att se genrepet, men det är på fredag den stora sista fredagsfinalen för Idol är. Vem ska åka tycler du? Calle? Tove? Erik? Jag skulle faktiskt vilja ha grabbarna kvar och helst ser jag Erik som den stora vinnaren av Idol 2009.


Jag & Gerda, glada över att träffas. Tiden går fort och vi har inte sets på ett halv år.


Kakan & Klara. Mina stört sköna kollegor i denna Idol-roadshowen.


Mina nya fina skor


Din Sko har mycket fint och igår köpte jag dessa. Har ju helt glömt bort att packa ner några partyskor i väskan så nu kommer dessa till användning. Fina både till fest och vardags.

En dag i det vackra kalla Göteborg

Dagen startade med en rejäl god hotell frukost på Scandic i Mölndal (där vi kommer att bo tills på fredag). Vilade lite till i sängen efter frukosten, för sova ut är inget jag har fått göra på länge. Räknade ut hur många timmar jag jobbat utöver heltid under november och det blev hela 90 timmars övertid. Alltså 175+90=265 tim.
Vilket betyder att lediga tid och sovmorgonar inte förekommit i mitt liv. Nu har jag ledigt fram tills torsdag morgon vilket är helt underbart.
På eftermiddagen åkte vi tjejer som jobbar med idol-roadshowen ner på stan. Åt en god lunch buffé på Nordstan och sedan blev det lite shopping. Ett par high heel skor, en ull tröja och en foundation från Mac. Det blev en snabb runda till hotellet sen blev det öl och en bar meny middag på kellys med Gerda & Petter. Mötte sedan upp Kakan & Klara för lite vin på en engelsk pub på avenyn. Nu väntar sängen och imon ska jag bada mer bubbel pool och bara vara ledig.