Rosettväska

´
Kärlek vid första ögonkastet. Så söt väska med rosett från Lindex! Klarar min budget av att unna mig denna!? ja de måste den! Får gå o spana in den på Lindex o se om den är lika fin i verkligheten.

Comeback?

Kom hem för en timma sen. Så mycke jag borde göra...men nej ingen lust. Sitter o kikar på Anna Jansson serien på 4an. Haft en kväll hemma hos Malin, kollat tv o käkat glass. *mys* Madde försöker få mig att göra comeback i innebandyn. Hon hade varit o testspelat för ett lag här i Borås...klart jag blir sugen på att börja spela igen. Men frågan är hur mycke tid jag är beredd på att lägga ner på de. Kanske borde känna på de!?

Är så sugen på o handla massa fint...vågar inte ens ge mig ut på stan. Lika bra att mostå frestelsen.

Kram o hej.


Sovmorgon

De regnar i Borås idag, men de är ju inget ovanligt att de regnar här! Först veckan jag bodde här regna de konstant i en vecka. Haft lite sov morgon idag. Va skönt att ta de lite lungt på förmiddagen innan de är dags för skolan. Kollade på sex & the city o åt lite god frukost. Sen har jag även hunnit me och fixa lunch och de blev en pesto/avocado-pastasallad. Hur gott som helst! Dags att sätta fart till skolan nu. Ska ha kommunikation...rätt kul kurs faktiskt!

Have a nice day!


Kan man leva på endast csn?

Helt slut körd. Plugg plugg o plugg. Haft en mysig kväll inne hos min sköna granne Madde. Kollat idol, snackat skit och ätit lite gott. Hon försöker lura med mig ut på torsdag...IGEN! Blev ju sådär lyckat förra veckan då jag inte ens kunde ta mig ur sängen dagen efter. Får helt enkelt satsa på en lite lugnare kväll såfall. Tåls att tänka på.
Hur som har jag o Malin kommit överrens om att det är dags för en lugn helg den kommande. Men åhh så tråkigt de kan bli...eller!? Malin är en bra Norllands tjej som försöker få mig på ett bättre ekonomisk tänkande nu när vi blivit studenter. Ska försöka lära efter henne för jag måste säga att de är vekligen svårt att leva på CSN när man i många år haft en lön att röra sig med. Vi får helt enkelt stötta varandra! Ska se om jag klarar min ekonomiska budget denna månaden. Har 3000 kvar av CSN pengarna...hur ska man lyckas!? Tips?

Bjuder på en bild från insparken...


Mitt team på insparksdagen. Vi kom på en andra plats. Inte illa pinkat.

Min fredag


Igår va jag o Malin extremt bakis efter vår kväll på X&Y. Så vi tog lite sovmorgon, kollade på ett gäng avsnitt av sex & the city och tillbringade dagen på stan innan jag skulle åka hem till Småland. Va på ett jätte mysigt fik nere vid ån i stan och åt en super god grekisk sallad. De va sjukt mycke folk på stan eftersom de va nån marknad. Vi satt bara njöt för de va så skönt väder. Köpte en ny ögonskugga på Make up store. Måste uppdatera min sminkväska lite...
När de gäller shopping är det hålla i pengarna som gäller. Bättre att satsa på kul & nöje nu när man lever på de minimala. Än så länge tycker jag om studentlivet...men snart börjar vi med marknadsföring och enligt de som redan läst de är den kursen den stora fasan. Boken är som en telefonkatalog och på engelska! Kul jul! men de är bara att vänja sig! Nu ska jag ut i trädgården och plocka äpplen & plommen!

Njut av varje dag!

Bild: Lånad av make up store

Sabaton

Ska boka biljett till Sabaton nu! Jag, Anna o gänget i Jkpg ska dit o kolla när de kommer till Huskvarna. Det kan vi ju absolut inte missa! De andra har redan skaffat biljett, men jag är ju som vanligt lite seg i starten!

Sabaton 17 oktober i Huskvarna...here i come!

I´m back

Sorry gott folk att jag bara försvann härifrån. Flyttade till Borås för några veckor sen och har sedan dess varit utan internet. Helt lost från omvärlden! Efter helgen har jag äntligen fått trådlöst i min lilla mysiga lya. Trivs verkligen så bar i Borås! Har en stört skön granne från Värnamo som heter Madde som jag hänger en del me. Sen har jag en klass med 29 tjejer o 3 grabbar så många nya vänner blir de. Varit mycke plugg nu i början och har redan haft en liten tenta i företagande (företagsekonomi). Läser 4 kurser paralellt nu så de är lite tufft, men bara att kämpa på!
De är inte bara plugg i Borås, har hunnit med lite fest också. Första veckan hade vi en insparksfest, alla vi som går handels va på Rabalder (studentkåren) o festa natten lång. Sen har jag testat på X&Y, Vimmel, Swing...
Va på X&Y i torsdags...shit va mycke fest de blev...va inte meningen. Så jag och Malin kom inte upp ur sänegn dagen efter, trots att vi skulle gått till skolan...Shit happends..men skoj vart de!
Körde en hel-helg i Gbg förra helgen hos Gerda. Kul sammanträffande att mina tjejer från Jkpg också va där. Att jag blev lycklig! Blev rätt soft med shopping, afterwork och så en kväll på Sticky och fest på hisingen hos Annas polare.

Nu laddar jag om batterierna denna helgen, med ett besök hemma hos familjen. Lagar massor med matlådor idag, lasange, pastasås...nu klarar jag mig ett tag.


Bjuder på lite bilder som plåster på såret att jag varit helt borta i flera veckor:



Jag o Malin innan X&Y i torsdags.


Malin & Annelie innan X&Y


Frida på dagen under insparken.


jag på insparken


Insparksfesten på Rabalder


Anna, fest på Hisingen


Fest på hisingen


...mer hisingen...

See ya!

Flytta

Nu drar de ihop sig...imon ska flyttlasset packas på släpvagnen för tidigt på fredag morgon bär det av mot Borås. Mitt nya stad, mitt nya hem. Har packat ner lite grejer idag och imon har jag bara kläderna att packa ner. Har varit lite duktig idag. Har packat, skaffat hemförsäkring & e-legitimation, tvättat bilen och vaxat den. I kväll blev de mys framför tv:n och kollade på idol & heroes samtidigt som jag höll på med mitt virkprojekt. Dags att börja tillverka lite mysiga mössor och pannband till vintern. Måste fixa garn när jag kommer till Borås. Tänkte satsa på att göra en vit mössa.

Dags att sova. Over and out,

Bio

Haft en mysig kväll i Växjö. Ätit Thaimat och kollat på Arn på bio. Har ni inte sett den....SE DEN! Går i flytt-tider och nu börjar de ser klart ut. Har två dagar kvar hemma i Järnforsen, sen går lasset mot Borås. Ska bli spännande med ny stad och att börja plugga. Kan dock inte hålla mig från fjället i vinter och kommer åka upp till Sälen såfort jag får möjlighet för att jobba o umgås med alla sköna vänner.

Dags att krama kudden! Puss