X&Y

Sitter i skolan och är bra trött! Va ute på X&Y igår...club pank...en studenttorsdag på X&Y där allt är sååå mycke billigare. Mina vänner körde 100-lappen. Vilket innebär att man antingen köper 4 drinkar eller 2 drinkar+2 shot. Jag körde bara på en drink...ville må bra o känna mig fräsch idag eftersom det är en lång dag i skolan. Kom på mig själv nu att jag faktiskt varit på club pank 3-torsdagar i raken och även nästa torsdag ska vi dit. Tänkte passa på att köra en liten fest med klassen!

Hade nyss lektion och den slutade mycke tidigare än jag beräknat...så nu har jag två timmar rast. De får bli o kika på stan och en god lunch (pizza eller grekisksallad)! Underbara fredag, ikväll blir de mys och film kväll. Imon däremot får jag fin besök av Emma från Vmo som jag bodde ihop me i Sälen. Ska bowla och på kvällen blir de tjejfest. Måste hinna plugga också..."minitenta" på tisdag....Hela söndagen måste bli en plugg söndag!

See ya! Kram

Migrän

Haft sån fruktansvärd migrän, vakande vid 4.30 i morse och hade så jävulskt ont. Inte kunnat ta mig från sägen förräns nu. Pillren jag fått av läkaren hjälpte inget vidare så jag tror jag måste tillbaka och se om de finns något annat att testa. Finns ju massa receptfritt...kan va värst att också testa. Tar tid att återhämta sig, är helt utmattad. Får bli en lugn dag hemma framför tv:n. Varför ska man få sånt här senare i livet...jag har aldrig någonsin haft problem med skallevärk. Visste knappt va de va förrän 2 år tillbaka. Klart man haft lite ont i skallen p.g.a baksmälla, men de är ju en helt annan femma.

Ska fixa lite te nu med smak av citron+ingefära.

Kram