Snömur för dörren

Solen skiner och det är sååå underbart här uppe i Sälen, men som sagt jobbar jag som vanligt! Lördagens fest var mycke lyckad. Förfest hos Malin sen dansade vi in på små timmarna och drack alldeles för många goa drinkar. Va uppe till 04.30 på morgonen och gick upp 07.15 för att upp o jobba. Surt sa räven...men de va de värt. De va skoj!
När vi anlänt med taxin hem jag o Malin (som vi för övrigt lyckades få åka em gratis) så upptäckte vi att nån bygt igen hela vår ingång med snö...och nu menar jag inte lite snö...typ 2 m högt och 80 cm bred vägg som blockerade ingången. Jag säger bara de...Hämnden är ljuv *ler*
(bild på väggen kommer)

Ses i helgen Jönköping...då bär det av till Småland igen! Shoppa, festa, träffa vännerna, kika innebandy, äta libanesiskt.

see ya.

Virkandet

Mitt virkande går super...pannband, mössor i mängder. Kul hobby...Ni kanske får se bilder på mina verk sen. Gör mest grejer till mina vänner...men nån mössa och pannband har jag allt gjort till mig själv. Just nu är en randig på G...

Bjuder på lite Sälen bilder...

image540
Piff & Puff skumpar till de på HC.

image541
Sara på besök. "Så Ska de låta" fest

image542
Linus & Lars

image543

Sälen update

image539
Jag som busar vid snögubben uppe vid Gustavbacken

Solen skiner och jag sitter inne på jobbet. Laddar för kvällens fest me info-tjejerna. Jobbar vid 8.15 imon men va sjuttan gör de...här ska man ha kul så länge de varar.

Förresten så råkade nån rycka tag i mitt fina snö-armband som jag fick av kollegorna på Smålands när jag va på HC, när jag stod längst fram på en konstert .Så hoppade nån på de och sen va de puts väck. Surt somj tusan för jag gillade de starkt och ett fint minne från mina kollegor. Hoppas jag kan hitta ett likadant som jag kan köpa.

Jönnet nästa helg!

Over and out.



Nya lagg

image538
Ett par nya lagg vore skysst. Dessa va grymt läckra...och skulle passa fint till mina vita pjäxor. Köpt ett par nya salomon.

Åker för övrigt hem till Jönnet nästa helg (v.9). Ska kolla på innebandy, träffa vännerna, SHOPPA sen får jag se vad jag hinner med...

Time to work. Bye bye.

Min Piff har flyttat

Nu va de lördag igen...Rix FM vecka här uppe i Lindvallen/Högfjället nu med massor av gallej och uppträdanden. Skoj skoj. har dock inte hunnit kolla nåt själv för jag har jobbat hela tiden.
I torsdags på alla hjärtans dag bakade jag dummlemuffins till mina kära kombos och grabbarna i 34an. Så då blev de mysfika. Börjat komma igång med träningen också. Va på SATS i torsdags och la upp ett tränings program nu som jag ska försöka att köra 3-4 gånger i veckan om det finns tid vill säga. Tänkt o "kötta" (som Emil säger) på gymmet efter jobbet idag...sen tror jag att det nalkas utgång. Kommer inte ihåg vem som spelade i kväll...Elin lanto kanske...
Nu har Patricia slutat här. Min kära lilla Piff. Saknar henne otroligt mycke. Skönaste tjejen som jag kommit så nära och verkligen kan prata me allt om. Har alltid kul tillsammans, men nu har hon flyttat hem till Borlänge. Förväntar mig ett besök snart baby!

image537
Patricia & Slacker i vimmlet på HC

Puff vill ha Piff här.

En annan nyhet är att jag kanske kommer på en snabbvisit till Jönnet helgen v9. Hoppas hoppas de blir så. För jag vill hinna träffa vännerna, shoppa, festa o kolla innebandy.

Puss o kram.

Strömavbrott

Idag råkade vi ut för ett strömavbrott som va i hela Malungs kommun. Vilket skapat ett kaos på jobbet vid lunch tid. Äntligen lyckats få i mig lite lunch en si sådär 3 timmar försent.
I kväll blir det utgång...CRASH DIET på HC. De ni inte illa. Rock all night long...
Min beställning från H&M har kommit...spännande...nyfiken. Kommer ju knappt ihåg vad jag skickat efter...

over and out.


I kväll ska det firas

image536

Nu står vår kära snögubbe klar på toppen i Gustavbacken!

Jobb till 19.30 sen är de dags för fest. Mina kombos har haft uppåkning för att bli certifierade Skidlärare och har klarat det och de ska firas. GRATTULERAR!
Bunkern är full denna helgen då Kajsa har sin far och lillebror på besök och Jonas har fyra polare från Falkenberg här. Nu vill jag bara hem och pimpa lite rött............

Saknar er där hemma.

Sleten

Sliten är bara förnamnet! Fick hoppa in o jobba extra idag på min lediga dag. Va fest igår me mycke kalas-dricka. Rom o cola, Jäger & redbull...yummie. Va kul som tusan...Nu börjar skandalerna ta fart här uppe för alla...haha så kul!

Får bestämt bli mys i kväll!

PUSS