Ski Funtastic. HV SVENSKA MÄSTARE

Nu är det Ski Funtastic här i Lindvallen. Ska och kolla när tjejerna kör i eftermiddag. En del jippo runt om och så är landslaget här. Nice de! Saknar solen idag! Hade ju planer på att ta en utomhus afterski i e.m. Jobbar fram till 14 sne är jag ledig...underbart. Imon jobbar jag sista dagen också...känns lite lustigt att åka hem snart, men det ska bli riktigt skönt. Borta bra men hemma bäst!

Igår va de lungt...jobbade, städade o glassade lite i solen. Va o köpte pizza på Högis också. Skulle testa en kebabpizza, men som sagt visste redan innan att jag skulle bli besviken. Inte alls samma som hemma. Så när jag kommer hem då ska jag o köpa mig en riktig kebabpizza.

NU ÄR GULDET HEMMA! GRATTULERAR HV!


Gustavgalan


image559
Karin och jag på galan

Igår va den årliga galan för Skistar personalen. En mycke lyckad tillställning. Började med förmingel i Värmestugan där vi drack skumpa och hade prisutdelning. Kvällen tillbringade vi på Värdshuset med tre rätters middag och underhålling av 1:a klass av ingen mindre en Martin Stenmarck. Alla tjejer satt mest och dregglade över hunken. Vilken snygging! Va så kul att se alla så uppklädda. Festade natten lång och efterfest va de hemma hos oss i "bunkern" jag av dock så trött så somnade snabbt när vi kom hem.
Denna säsongen har varit helt fantastisk på alla sätt och vis. Så glad att jag tog chansen att åka hit när jag väl fick den. helt klart en av de bästa sakerna jag har gjort i hela mitt liv.
Nu väntar the final med resan till Åre....

Love.

Gustavgala, grand final

I kväll är de dags för den stora årliga Gustavgalan, festen med stort F. Vad som väntar får vi se. Kommer bli så kul att få se alla uppklädda. Ni kan ju tänka er annars att man mest ser alla i  skidkläder,underställ, mysbyxor och ibland när man ska på HC piffar man till sig lite granna. Inte alls på samma sätt som när man går ut på krogen hemma....vilket är skönt tycker jag. När jag va hemma i Jkpg blev jag nästan lite chockad av hur folk klädde sig när de va ute, sånt man inte tänker på annars när man väl bor där. Mycke kortkort, bara ben och lite väl utmanat (då va de kallt och bara i slutet av februari)... Här uppe har man lite mer skön stil tycker jag...I LIKE.

Som sagt, dags för gala i kväll. Skumpan ligger på kylning och när jag kommer hem så är det bara att fixa sig. Slutar jobbet 16 och ska vara på förmingel kl18. Ska fixa Lisa och Linda i håret...kan nog bli tight om tid. Jag kommer bära en rosa klänning med en stor rosett på. Kommer bli fint de...
Om två veckor är jag hemma igen...See ya!

Ser fram emot kvällen och vad den kommer att innehålla!


Åre

image557

Om två veckor är de dags för avslutningsresa och då drar vi till Åre för en sista kul helg tillsammans med fest och bra åkning. Ska bli så skoj!
Är hemma och har bihåleinflamation nu. Inget skoj alls...gör ont som tusan. Snöat massor de senaste och även nu faller flingor ner. Tänkte göra en insats att tonahåret o städa rummet idag.

Puss

Barnens Ski & rock

image550
Barnens Ski & rock
image552
Snökungen & drottningen dansar
image553
Fanny, Josefine, Lisa, rida, Malin, Karin
image554
Den största snögubbe-tårtan
image555
Ost-mössorna...snygga

Lite bilder från det härliga Lindvallen. I helgen va de barnens Ski & rock. Tjejerna va såklart där och minglade. själv va jag inne o jobbade...
Nu snöar de ännu mer...vill ha sol o mius grader.

Puss

Bilder lånade av Malin Götmalm

Nice days

Haft två kanondagar nu när jag varit ledig tors-fre. Fest båda dagarna, men igår va de inte riktigt planerat. Hade tjej-middag nere i bunkern. Åt plockmat, räkor, buffalowings, kex, ost, melon, vitlöksbröd, avokadosallad m.m. Så mysigt ocg så lite vin till de. Kollade på "Så ska de låta" sen och pimplade mer vin....trevlig kväll. Slutade med att jag hamande på HC....

Kajsa flyttade hem i fredags och Aron idag. kommer känns så tomt där hemma nu. Men som sagt vi ses ju snart igen...har avslutningsfesten och åre-resan kvar tillsammans.

Frida Öhrns (Oh Laura) röst är ju helt underbar. Vaknar av den varje morgon (väckningssignal med  it ain´t enought.)

Alla Ska på Fjällis i tandådalen i kväll.. Oxborn session party...men de pallar inte jag. Fest två dagar i rad är nog vad jag tyar. Skulle vilja kramas med X i kväll. Last night.

Snart dags att sluta jobba.

Pusssssssssssssssssss


Ny mp3 vore najs

image549

Hade varit skysst i att investera i en ny mp 3. Denna gillar jag stark 2 gb o finns i massa roliga färger. Gul eller rosa vill jag ha! Min ipod som jag har är batteriet kasst i så kan inte lyssna på den utan att ha laddaren i. De håller icke! Måste ju ha en i sommar som jag kan lyssna i när jag ligger på beachen på Öland. Linda fick förresten jobb på Lammet också...så vi ska bli roomies i sommar. Även en annan tjej jag känner här uppe har fått jobb där och Malin min kollega ska få svar nästa vecka. Håller tummarna. Nu börjar Sälen-säsongen lida mot sitt slut och många slutar sin anställning redan nu. Avslutningsfest den 16 april och sen har vi åre spikat helgen vecka 17 efter de tar jag mitt pick och pack hem till mor & far. Saknar familjen och vännerna där hemma!

Hopp i pinkpark

I söndags va jag, Linda o Hampus i parken och hoppade. Hör och häpna...jag hoppade största hoppet flera gånger och de kändes riktigt bra. Försökte ge mig på och göra en 180 i mindre hoppet, men de får jag fixa näst gång jag ska ut o öva. Kanske borde slå på stort och göra en 360 direkt. Hur kul som helst!

image558
Här flög jag över så fint...

Sthlm och kräksjuka

Dags att gör en liten uppdatering. Va i sthlm förra veckan på en blixt visit med shopping och möte med ett av mina nya jobb. Hittade en hel del skysst på stan några toppar, solbrillor och en kofta. Råkade ju köra min svarta favvo kofta i tvättmaskinen...o de är en ull kofta. Snacka om att den blev liten.
Åkte på magsjukan i torsdags natt. Började med att jag fick skyhög feber och frossa...sen på natten när Emma o gänget kom hem från krogen så fick hon springa o pyssla om mig. Han precis få en hink på rummet när de va dags. Blev o ligga uppe hela natten o kräkas...sen lå jag i sängen i 16 timmar innan jag hade ork att ens gå upp. Som tur va gick det över fort och va på benen igen på lördagen.