Söder från en bakgata

Ja igår gav jag mig ut på jakt för att hitta en plats med den rätta miljön för en plåtning som ska äga rum i morgon. Söder har sina bakhål och intressanta platser som man oftast inte lägger märke till. Den rätta platsen för vår fotografering hittade jag inte, dock gäller det elektriska produkter och att jag hittade en kylskåp sådär mitt på gatan va nice.


I love MAC

Passade på att fylla på lite i min sminkväska med bra basprudukter från mac foundation, puder & solpuder.


Fullspäckad vecka

Nu ska det jobbas i 3½ dag sen åker jag till Jönköping. Tjohooo va skoj! Ska på konsert och träffa vännerna tors-lör fm. Sen bär det av till Järnforsen på lördag för att umgås med familj och fina vovvarna och på söndag blir det ebsök i Linköping hos bröderna. Så nu är denna vecka helt full späckad. Ska passa på att jaga efter en skysst vinterjacka idag efter jobbet.


Festhelg

Haft en fantastiskt kul helg. Fredagskvällen började med afterwork med min nya kollega Maria + hennes kombo Miranda. Vi åt och drack gott på en restaurang på Kungsgatan och fortsatte sedan vidare till Kåken. De va första gången detta år som jag besökte Östermalm för att festa och jag fick faktiskt ett gott intryck av de ställe vi va på. Det va sköna människor, inte så uppsnoffsat...ja de va ett trevligt ställe den där kåken.Kvällen avslutade vi på Marie Levoue på vis Maria torget där vi anslöt med några andra kollegor.Va inte hemma förrän 3.30 på morgonen, så jag va rätt sliten i lördags...men inte hindrar det mig.
Även lördagsvkällen bjöd på trevligheter. Hade tjejträffa med mina gamla tjejvänner från Hultsfred. Vi startade med lite vin hos mig och gick sedan till Sonjas Grek för att avnjuta grekiska delikatesser och gott vin. Kvällen avslutade med en Mojitho på Scandic Malmen till lite skön clubmusik.I vimlet på Malmen såg vi Idol-Olle...så för er som tycker han är en pudding får ni börja hänga på Malmen för att hoppas att han kommer tillbaka så ni kan lägga in en stöt på den underhållande Gotlänningen.

Nu är jag precis hemkommen från en dag på stan. Spanat efter vinterjacka och druckit en latte med dubbelexpresso med hasselnöts smak (favvoriten). Vinter jack jagande får jag fortsätta med i veckan...jag måste ha nåt riktigt varmt och snyggt nu när vintern börjat att komma.

Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på film och smaska i mig några S. Kvällen är räddad, mina älskade S


AW + tjejträff på agendan

Nu tar jag strax helg och lämnar Kungsholmen för åka hem till Söder och duscha och svira om för en afterwork på Kåken. Ska dit med min kollega och hennes vänninor, ska bli kul att träffa lite nytt folk.
Imon ska de bli en riktig tjejafton med Smålands töserna.
Hade varit mysigt med en lugnkväll med popcorn framför Idol, men inte dumt med en aw. Som sagt full rulle i Sthlm...nästa helg bär det av till Jkpg för konsert och träfaf vännerna + en tur till familjen i Järnforsen och en visit hos bröderna i Linköping.


Snygg sametsklänning

Sicken snygging från Lindex. Denna skulle jag velat ha i garderoben nu för att komma hem och ta på mig den till afterworken jag strax ska kila på.

Livet i Sthlm

Jag är så glad idag för min kära vän Madde som jag bodde granne med i Borås är på besök. Vi åt god middag på Vapiano och lyxade till med ett glas rött. Älskar vardagslyx. Varje dag går jag förbi Scandic Malmen och ser alla äta sin super goda frukost, när jag själv endast druckit ett glas juice till frukost. Då blir man lite avis.Så nån helg tänkte jag faktiskt unna mig en lång och god frukos på Malmen.
Jag trivs riktigt bra i Sthlm och med jobbet. Det tråkiga med Sthlmär bostadsmarknaden, blir jag kvar i stan och får en fast anställning (kan få de om 5mån) då får jag köpa en lägenhet. Det är en sådan press att leta efter boende och svårt att hitta något över huvudtaget. Allt är genom kontakter..även den lya jag hyr nu fram till sista jan. Nu saknar jag helt kontakter...så har ni tips så mottager jag dem gärna!
Mitt internet strular fortfarande, tur jag får låna Maddes dator nu så ni får en uppdatering. Min dator har fortfarande en trojan så den kan jag icke använda. Ska be nån datahaj person fixa den...

Nu ska jag fixa till en smoothie med ananas & mango till kvällsmat!

Haj haj

Fotbollskväll

Helgens bravader har lagt sig och jag börjar återfå min energi. Igår avrt jag bjuden hos "tant" på 3-rätters. Vilken måndags lyx. Om ni undrar vem tank är så va de henne jag bodde hos hela förra hösten i Sthlm. Hon är världens underbaraste. Det blev snittar, lax i panna med pressadepotatis, glass, kladdkaka, äppelkaka, vittvin, kaffe, & punch. Lovley!
Nu har jag bröjat tagga till inför kvällens em-kval match. Skulle egentligten varit på plats i Holland för att kolla på matchen, men nu får jag glädjas åt min mor som är där och ser den live.
Ska hem och kirra lite käk och sen kommer fröken Franzén över till mig för fotbollskväll.

Kryssning

Utan dator, utan fungerade bredband hemma...vilket betyuder att jag är helt off förrutom när jag är uppkopplad på jobbet. Min älskade Dell datopr har fått en trojan och jag vet i katten hur jag ska få bort den.

Livet i Sthlm flyter på bra. Trivs fint i den lilla lilla lyan vid medborgarplatsen. Haft en mkt trevlig helg. I fredags drog jag och ett gäng tjejer från Jkpg på partykryssning till Åland. De va fest natten lång.
I lördags va jag o Eliza ute och åt på en mysig libanesisk restaurang vid Maroatorget samt drack en riktigt smarrig drink på Vampier Loung.

Ska bli bättre på att uppdatera..måste bgara få dator och nät hemma...

Haj haj sålänge!

Soliga Sthlm

Underbara lördag. Solen skiner över Stockholm och jag är precis hemkommen från Ikea. Va tvungen att fixa lite småsaker till nya boendet som jag flyttar in i imorgon. Har även passat på att uppdatera sminkväskan med ny mascara och lipgloss.
Igår körde vi en afterwork som blev en lång afterwork. Började med ett glasvin vid Hornstull och sen gick vi till en "äkta" kines restaurang som hade ur kinesiska rätter på menyn. Jag och Sara va fega och körde på en klassisk tallrik med 4-smårätter. Martin och Anders däremot vågade sig på att beställa in 1000-årig ägg, friteradgristarm och några lustiga rätter till. Va tvungen att smaka dessa och de va inte så farligt som det lät, men smakerna va speciella. Kvällen avslutades med goda drinkar på en bar på Götgatan.

Jag trivs bra med mitt val att flytt till Sthlm, det mindre roliga är ju bostadsmarknaden.
Något mindre kul är att min dator har drabbats av en trojan, hoppas att den går att rädda.

puss puss