Shopping lycka

Spontanryck till A6 med Sanna för HON skulle SHOPPA. Jag va allmänt depp idag, men vad lite shopping kan göra mig lycklig för studen. Skulle inte handla något och med mig hem hade jag en snygg svart klänning, en grå vardagsklänning, linne och nu sjal allt för 600 spänn. I love H&M. Shopping lycka för en "fattig" student.
Nu ska väskan packas inför fest kryssningen och besöket i Linköping.
Bilder kommer efter helgen för nu har jag inte tid.

Trevlig valborg gott folk!

Festkryssning

Dagarna rinner på och imon är det Valborgsmässoafton. Den ska spenderas i Linköping hos bror & Sara, hela syskonskaran ska samlas. På lördag fyller mor 50 år och det ska firas med dunder och brak på en kryssning till Åland. En hel buss har hon bokat som avgår från Småland och där mor bjuder på ALLT!
Jag har varit krsslig hela veckan och inte så lite heller. Hoppas att jag är piggare imon...för det går mot bättrings väg.

Sådant som bara händer på film

Helgen har resulterat i snuvighet, extremt halsont och trötthet denna söndag. Anlände till Jkpg i natt, strax efter att HV anlände till Jönköping med SM-guldet med sig hem från Sthlm.
Har varit i Borås ons-fre och Malmö fre- lör natt. Malmö bjöd på strålande sol, trevliga och många sökande personer till Idol 2010.
Slutade jobba vid 18 igår och fick sitta och vänta in min buss i 4 timmar. Spenderade tiden med att äta en god middag på en restaurang i min ensamhet, strosade ner till Svävarterminalen, alldeles för tidigt 1½ timma innan bussen gick. Satt på en bänk och frös när solen gick ner över staden. Jag va allmänt bitter över den långa väntan. Men det ändrades snabbt då en kille i en taxi klev ur för att också vänta. Det visade sig att han sökte till Idol och kände igen mig. Dock åkte vi inte samma buss sen.
Vid terminalen hjälpte jag en kille med exremt mkt packning att bära den till bussen. Det visade sig vara en mkt trevlig östgöta kille som nyss anlänt hem efter en säsong i St:Anton. Som ni säkert förstår fick vi genast mkt att prata om...ja faktiskt hela resan hem till Jkpg. Dessutom vad han sjukt söt och trevlig och han gav sitt nummer till mig. Detta känns ju som nåt som bara händer på film. Ja att man träffar två super trevliga grabbar bara så där mitt på stationen & bussen.

Back in Borås

Precis anlänt till det sköna Borås. Solen skiner här, i Jkpg va de snökaos när jag åkte. Nu ska vi ha tjejhockey kväll och heja på de blå. Imon är det dags för skola igen, första gången på månader. Nu är slutet nära med allt plugg. Imon blir de även då hockey kväll och kanske en utgång. På fredag åker jag till Malmö för jobb med Idol igen. Fullspäckat schema!

Idol Audition Karlstad

Nu är jag precis hemkommen efter två fantastiska dagar i Karlstad. Anlände till Karlstad igår kväll, och hela teamet bowlade och åt god middag på Nöjesfabriken. Jag inledde med två strike i första serien sen gick det bara utför. Vid 6 i morse började jobbet med Idol Audition på just Nöjesfabriken. Karlstad va fullt av förväntansfulla ungdomar och även vuxna som köade ända från tidig morgon eller några klantar övernattde även i kön. Något som inte är att rekomendera om man vill ha en hel röst till man ska besöka juryn.
Nu är jag trött efter 12 timmars jobb och ett antal tiars bilfärd.









Pics by me

Tjej hockeykväll

Kvällen i all ära, haft en super trevlig "tjej-hockeykväll". Några öl, lite god mat och massa med snacks. Dock lite bitter över att Jönköpings stolthet HV 71 inte vann den första finalmatchen, men i morgon är en annan dag och på lördag är det match igen.

Livet som eventpersonal

Fredag och helg med start imon, för många innebär detta helg. Dock inte för min del, på lördag beger jag mig till Karlstad för jobb under Idol Audition på söndagen. Jag har världens roligaste jobb...men många kan tro att det är en dans på rosor. Att jobba som eventpersonal innebär oftast väldigt långa jobb pass, tunga lyft, långa resor, lastbilar ska lastas, event ska byggas, man ska alltid va fräsch, pigg och glad och bemöta massor av nya människor, dela dubbelrum på hotell med människor du aldrig träffat innan. Jag stormtrivs med att jobba med event...DET ÄR DET ROLIGASTE JAG VET!
Jag älskar att träffa nya människor, vara übersocial, tampas med nya utmaningar, jobba oregelbundna tider och långa pass.
Just nu jobbar jag heltid på min praktikplats i Jönköping och på helgerna med Idol Audition...vilket innebär 5 veckors jobb i sträck utan någon ledighet, men lika glad är jag för det. När jag har så ont om fritid blir jag ännu mer effektiv och hittar på saker de kvällar jag är ledig.

I love this life!

Guten nacht meine freunde!


Ett skönt event crew på Idol 2009.


Mariette Idol Roadshow i Halmstad arena dagen efter att hon fick lämna Idol


Teamwork



Ny frisyr

Idag va jag hos frisören. Ett rent impulsryck jag fick igår...gick in på nätet för att kolla efter ledifa tider och det fanns en redan idag på morgonen. Kom till Mixstudio med en tanke att jag skulle toppa det långa håret. Så säger frisören: Du kan inte tänka dig att kapa av de en del...det skulle klä dig. så jag svarade ja utan att ens tänka efter och simsalabim så fick jag en helt ny frylla och jag är nöjd. Vad tycks?


Raabi...vilken lirare...


Bild: Privat

Varje gång jag ser denna killen (inte för att ni kanske ser vem det är men det är Idol Raabi) blir jag så upprörd. Just för att han är så flummig, dryg...och små tjejerna bara älskar honom. Min fråga är om han är så här på riktigt eller om han bara spelar!? Igår va de intervju med Eddie & Raabi på Förkväll och jag kunde knappt se det för att han verkar så borta och slänger iväg lite flummiga kommentarer titt som tätt. Nu har radarparet skapat ett "pojkband" som ska satsa på att göra "sommarplågor".

Festival beslut

Funderar på vilka festivaler jag ska åka på i sommar. Helst av allt vill jag åka på Peace & Love, Öland Roots, Metaltown+West coast riot och Swedenrock. Funderar på att ta ledigt hela juni månad och köra en hel festival månad. De festivaler som jag vill på inträffar nämligen då...förrutom Öland Roots. Krucket är jag att jag inte har klart med något jobb till sommaren...Nån som har något tips? Gotland & Jkpg känns mest aktuellt... Har sökt en hel del, men ännu inga svar.


Årets bästa söndag

Efter hårt jobbande i Göteborg under Idol lördagen, beslutade jag mig för att stanna i Borås på lördag kvällen. Spenderade min söndag i Borås och den visade sig att bli en av de dagar under 2010 som lätt kommer att hamna på topplistan för årets bästa dagar.
Strålande sol och 15 grade varmt bjöd Borås på. Vi satt på café Viskan i 4 timmar och åt grekisk sallad och drack rosé vin i solen. Jag träffade några gamla vänner & nya vänner. Vid 17 tiden hade vi grillfest på Joels innegård. Runt 25-30 personer anslöt och där satt vi på filtar i gräset, lyssnade på reggae, rökte vatten pipa, grillade och njöt av en av de första riktiga vårdagarna. Vilken tur jag hade att alla Swebus va fullbokade fram till 21. vid 23 tiden va jag hemma i Jönköping, trött och nöjd med den underbara helgen.






Borås "berömda" klädsträck.

Idol Audition Gbg

Lördagens Idol audition i Göteborg bjöd på en fantastisk dag. En lång väntan för de sökande. Många av dem köade upp till hela 8 timmar. Jihde stackarn hade slitit av sig hälsenan för en månad sedan och staplade runt med fotet i ett paket. Träffade månag av de sökande och kanske är det nån av dem som står som finalister under Idol 2010.


Robin Bengtsson (Idol 5:an 2008), bjöd på underhållning för de som köade.


Den eviga väntan för de sökande fortsatte inne på Svenska mässan.


Idol Audition Göteborg

Jag har en känsla av vår. Snart bär det iväg mot Gbg och Idol Audtion. nej jag ska inte söka...just work. Ska ha möte med Leaf i eftermiddag och sen bekanta mig med eventgänget. En av kollegorna i teamet känner jag sedan innan. Kommer att hålla till på Svenskamässan...
Ha en trevlig helg gott folk!


Bjuder på en  vårig bild.

Velvet & HV

Hade en underbar kväll igår! Kvällen spenderades med ett HV fanatisktgäng på Velvet Lounge. De va spänning på hög nivå i matchen och mitt tips höll nästan på att gå in. Viktoria den minst hockey intresserade kammade hem vinsten, mycke bra gjort...det högg grabbarna hårt i hjärtat! Hon hade 2-2 vid full tid och jag tippade 2-3 (ett resultat som inte va poppis och ett resultat jag inte hoppades på).
Jag trivs så bra med att vara hemma i Jönköping igen.

Imon bär det av mot Sveriges framsida....Göteborg!


My sister´s keeper



Underbar film som berör in i hjärtat! Både jag & Madde blev så rörda av filmen så det kom väldigt många tårar.

"Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död." (text från filmtipset)

Planer ska smidas


Jag & Madde för länge sedan.

Idag ska baggybyxan & tightsbyxan smida planer för sommaren. Planen lutar åt grannlandet. Jobb ska sökas, nödlösningar ska fixas. Jag är som sagt tjejen som alltid är påväg nånstans, mot nya äventyr nya erfarenheter. Dock känner jag att snart är det dags för att bosätta sig på riktigt, men det krävs en del bitar i pusslet för att det skulle funka. Just nu trivas jag fantastiskt bra i Jönköping.

Hem ljuva hem

Hemma i Jönköping efter några dagar runt om i Småland för påskfirande med familjen. Jag är über pigg! Måste sova för imon ska jag tillbaka till vardagen med jobb och allt vad det innebär. Imon får jag fin beök från Borås, min ex-granne och en av mina bästa vänner Madde kommer hit. Vi ska söka lite Norge jobb till sommaren.

Påsk shopping


Hittade lite kul plagg till våren/sommaren när jag va i Växjö förra veckan.

Jenna Jameson



Läs denna! En spännande, stark och rörande berättelse om Jennas liv. 600 sidor men dem plöjer man av lätt som en plätt samt innehåller den många bilder.

Mangosorbet med bubbel & hallon

Här kommer ett tips på en super duper enkel och god efterrätt. "Recept ala Jossan".
Allt du behöver är mangosobet, hallon & en flarra med Asti Cinzano.


Idol 2010

Härliga påsken är snart över! Idag är jag trött, va ute och schejkade loss på Stadshotellet i Vetlanda igår och det blve sent. Nu ska de mysas med film och sen en god middag med familjen. Imon blir de Jönköping igen och nu väntas hårt jobbande.
Jag har tagit mig vatten  över huvudet och tackat ja till att jobba med Idol 2010 audition turnén runt om i Sverige. Vilket innebär att jag kommer jobba i 6 veckor utan att vara ledig en enda dag. Jag jobbar heltid mån-fre 8-16.30 på Elmia sen ska jag jobba med Idol hela helgerna + res tid. Jag kommer va död efter den här månaden. Men självklart har jag en tanke bakom varför jag ska göra det...det kommer nämligen innebära att jag kan ta lite semester i sommar, istället för att jobba hela tiden som jag brukar göra.

Monki till Jkpg

Åhhhhh va glad jag blir. Äntligen kommer min favvo butik till stan. Lyckan är gjord och butiken öppnar till hösten.
Imon ska jag till Växjö, just för att shoppa lite i Monki butiken.