25% rabbat på din favorit

25% på din favoritartikel & fri frakt på LaRedoute. Kanske dags att beställa söta tygskor. Kan dock inte bestämma mig vilka.
Vilka är finast och skulle passa bäst på mig? Vita, Rosa eller Silvriga?


  



 


Shopping

Blev en snabbis på stan igår innan jag skulle fika med Emelie. Skulle gentligen tagit en tur tillsammans men Emelie va nere på dagen istället. Sånt man kan göra när man pluggar. Hittade lite smått och gott! Köpte med mig en baguett från Mackmakeriet och tog med mig hem till Emelie. Stans godaste baguetter. Tog en fika på Kaffépaus som bestod av kladdkaka och kaffe. Smarrigt, men grädden va de tummen ner för. Sån sprutgrädde, ingen höjdare. Usch!!!
När jag kom hem kom A till mig och vi åt mackor och drack te. Sen åt vi sådana hjärtan chips och fruktsallad. Kikade på resor till Grekland och Italien..vi kan inte bestämma oss. Får kika mer på det en annan dag för en resa ska det bli.

Gårdagens shoppande:
Svarta ribbade leggings, från Gina tricot
Randig klänning, Svart/vit Gina tricot
3 Trosor, Gina Tricot
Tunika klänning, Svart med vita prickar H&M young

135434-195

Hade sånt flyt igår, de höll precis på att packa upp de randiga klänningarna när jag kom in. Testade den som va röd/vit också, men den passade inget vidare till min hårfärg så fick bli den svart/vit randiga.

Besiketning av kropp och själ

Nu har jag varit på hälsokontroll. Gick igenom och allt var perfekt. Det känns ju skönt! De klagade inte ens på min vikt och det är nog första gången det händer. Brukar alltid vara det största samtals ämnet med frågor som, äter du som du ska? Vad äter du? Hoppar du över måltider? Mår du bra? men jag har alltid legat undet det normala i skalan när det gäller vikt. Skulle helst av allt vilja gå upp 3-4 kilo men som säkert många av er har erfarenhet så kan det vara väldigt svårt. Nån som har samma problem?

Strax för lunch. Gjort en smarrig fruktsallad till efterrätt. Favoriten just nu. Kan äta mängder.
Puss o kram

Inredning, fräscha upp hemmet

135434-196 

Funderar på att sy nya gardiner til våren till mitt kök. Vad tycks om detta tyget? Tror ni det passar. Finns på Åhléns och kostar 80 kr/m. Åhléns brukar alltud ha fräscha tyger. Kan va kul att förnya hemmet lite till våren. Nya gardiner, nya ljuslyktor och annat smått som kan fräscha upp.

Mitt nästa köp, klänning

135434-195
Denna söta klänningen från Gina tänker jag genast köpa om jag hittar den på stan idag när jag o Emelie ska och kika. Den har cerisa ränder ochkostar 199:- och finns även med röda ränder och svarta (om jag inte minns fel). Randigt är så fint. Och denna kommer vara så fin till sommaren...

Lunch dags!

Undisar, triangel BH

135434-191   
Tycker verkligen den här BHn från H&M  Our perfect va riktigt söt. Den kostar 129 :-. Jag gillar tringel bhs starkt. Frågan är vilken färg jag skulle välja. Brunt eller rosa? Hipsters trosorna känns lite väl höga för min smak, så skulle nog hellre satsa på stringen. Får helt enkelt ta och testa den om den kommit in i butiken nu.

Topparna från H&M

Här är bilder på topparna som jag hittade på H&M igår. Har aldrig köpt en blå top innan så vitt jag kan minnas, men tycker denna blåa färgen va fin. Tror att den blir fin till sommaren med mina guldiga ballrinas till. Kul med lite färg!
135434-190 135434-189

Frusna hallon, en hit

Äntligen hemma! Blev en lång dag...jobbade sen blev det en snabbis på stan efter de fika med Carro. Kom sen på att jag inte hade nån mat hemma eftersom jag inte varit hemma i min lya sen i torsdags. Så det blev en snabb tur till mataffären. Köpte frusna hallon. Tycker de är så gott att äta dom med lite socker på när man direkt tar ut dom från frysen. Snart att mumsa lite hallon.
Va inne på indiska...men nej inget fint. Vissa saker ser bättre ut på bild än i verkligheten. Råkade dock få med mig två toppar hem från H&M i väskan. Fick 200:- i bonuscheckar för några dagar sen. Ska lägga mig i soffan och läsa Veckorevyn och äta min hallon nu.
Puss o Kram //Sofie


Rött är sött, inspiration från Indiska

ballerina
   
Bilder från Indiska

Röda ballrina i lack, 159 :-
Söt liten väska med broderi, 99.50:-
Randig väska, 159 :-
Grå klänning, 199:-
Solbrillor, 59.50 :-

Mycke sött på Indiska. Endast handlat 2 toppar där tidigare. men man kan hitta riktiga guldkorn där.
Tror bestämt jag ska ta en titt där när jag slutat jobba. Måste endå till Twilfit och byta in Bh:n o trosorna jag fick av A här om dagen i present. De satt inte riktigt bra på mig...så har lovat att ta med äslklingen på stan en dag och hitta något fint som passar.

Spontat förslag

135434-182

Nu är helgen förbi och nu är man åter i verkligheten. Varit på morfars 70-års fest i Timmernabben i helgen. va en bar bit att åka...och så träffade man hela tjocka släkten. Jag o A va bra nära att hänga på min farbror på förfest och backyard babies konster på palace i Kalmar. Velade att bra tag...kändes så dumt o lämna kalaset, så slutade med att vi blev kvar. Gillar när det kommer upp oväntade förslag. Brukar inte vara den som hoppar. Hade varit grymt kul att se Backyard babies (mina gamla tonårs idoler). Lyssnar mycke på dom nu också...får hoppas att det kommer på Hultsfred i år.

Idag blir det fika med Maja och Carro. Imon fika med Emelie + kika lite på stan. Mycke fika. Vi tjejer är flitiga på att gå ut och fika.
Va inne på hemnet nu och kikade efter lägenhet...fortfarande ingen intressant som dykt upp. Vill hitta ett nytt jobb också. Mycke man vill...men de kommer. tro mig...



No money No fun

Shoppat allt för mycket denna månaden så nu börjar det bli skralt i kassan. Fick svar om jobbet jag sökt nu, blev inget med det. Över 200 sökande...
Nån som har nåt tips på nåt gott o äta till kvällen? Vill fixa ihop nåt gott och enkelt. Eller kanske bara lite plock mat. Men har fantasi torka...Blir mys framför tv:n i kväll. Nåt gott att äta och dela på en flaska rött.

Imon ska jag o A bege oss till Timmernabben (utanför Kalmar) för att fira morfar som fyller 70-år. Lite jobbigt att behöva åka sååå långt bara (ca 22 mil), men kul att träffa släkten.

Ha en skön helg! Puus o kram //Fisen

Onödigt vetande om mig

Lyssnar på just nu: P3, just nu spelas The Ark
Favoritcafé:
Claras, Lindströms (nära o bra)
Största som händer Sommar: Resa med pojkvännen (troligtvis Italien), Festival (Roskilde el. Hulstfred)
Favoritplagg i garderoben just nu: Grå/svarta Acne jeansen
Favoritskor just nu: Mina röda lack pumps (måste bli varmare ute nu, så de kan användas)
Längd: 1,65cm
Ögonfärg: Blå/grå
Byter gärna garderob med: Paris Hilton
Vanligaste färgen på mina kläder: Grå, svart, rött, vitt
Jag doftar: Gucci, Envy2me
Min yngsta kusin heter: Olivia 6 år och är min enda tjejkusin.Super sött liten sprallig tjej.
Byxa eller kjol? Byxor. Stuprörsjeans eller baggy
Så många skor har jag: 20 par kanske..har dålig koll.
Senast utlästa bok: Camilla Läckberg, Stenhuggaren
Mitt rum kan beskrivas som: Enkelt och stilrent
Mig själv med tre ord: Spontan, pratglad och envis
Jag ville bli när jag var liten: Frisör och det vill jag fortfarande bli. Började redan som lite att styla mina  vänner. *skratt* sådär lyckat. Tänk dig själv en 6-åring som tar fram saxen hur fint resultatet blir.

Lägg en kommentar

Vore jätte kul om ni som besöker mig skriver en kommentar så jag får se vilka de är som besöker bloggen. Så nyfiken...

Kramis

En kväll på jobbet

Är fortfarande på jobbet. Har en övertidskväll i dag. Jobbar ett 12 timmars pass idag...snacka om att det är sååå segt. Chefen va iaf rriktigt snäll, han köpte smörgåstårta till oss bara för att vi jobba över ikväll. Vill bara hem o lägga mig i soffan med en filt och en stor skål popcorn. Mys.
Saknar älsklingen. Han är iväg på kurs så blir ännu en kväll för mig själv. Ska ses imon och då ska jag nog följa med och kika på tapeter till en fondvägg som han ska fixa i helgen. Jag är smakråd.

135434-181

Utmaning: Badrumsskåpet

Ännu en utmaning. Denna av Johanna. Vad har du i ditt badrumsskåp. Tyvärr blir det ingen bild på mitt lilla badrumsskåp. Sån röra där så plockade ut en del prylar istället.
135434-180

Parfymer: Nina Ricci, Armani, Gucci Envy2me, Hugo Boss (använder bara guccin o bossen)
Rengörings lotion, rengörings gelé och nattcream från Pure Calmille
Rengöring tvål + dag cream från Loréal
Vax - Maria Nila
Brun utan sol - Piz Buin
Deo - Rexona
Absolut torr - (ingen svett)
Straight away - Wella (skyddar håret när man plattar det)
Spray - Goldwell
Nail remover - H&M
Fundation - Loréal
Astmaspray
Lipsyl
- Labello glim and shine
Nagelack - Isadora summerred + ljusrosa glittrigt
Läppstift - Ljusrosa med solskyddsfaktor från Isadora
Ögonfransböjare, nagelsax
Läppbalsam - Idomin från apoteket
Läppglans - H&M, Dior, Juice tubes Lancomé, Loréal glim & shine
Bodyshimmer - H&M + rougeborste
Nagelfil - Kicks
Solareögon
Mascare -
Max factor, dramatic look
Glasögon - Fendi (används knappast aldrig, passar inte i dem)
Puder - Nivea







Sqin jeansen

135434-177Här kommer en bild på H&M Sqin jeansen.

Utmaning: Visa hur ditt hem ser ut

Jag har antagit Carolines utmaning med att visa upp hur hemmet ser ut. Bor i en 1:a i Jkpg. Har inte fixat något med själva lägenheten eftersom den bara är en provisorisk. Jag och killen funderar på att köpa en fin 3a här i stan framöver. Det är bara en tidsfråga. Bor man i en hyesrätt så känns det inget vidare att lägga ner pengar på renovering, så den får helt enkelt va i det skicket den va när jag flyttade in.

135434-175 
Här är mitt kök. Inte engagerat i mig att sätta upp mina tavlor ännu. Har bilder från gamla LP:skivor som jag tryckt upp i färg och ska rama in.

135434-172 
  
Vardags/sovrummet.

   
Badrummet (gillar inte den blåa mattan i badrummet) och hallen.

Ja nu har ni fått se lite bilder från mitt lilla hem. Love //Sofie


Överraskad

Glömt att berätta vad A överraskade mig med i fredags när jag kom hem efter jobbet. Då hade han varit på Twilfit och köpt fina undisar till mig (Bh & trosor). Blev verkligen riktigt glad. Tyvärr stämde inte storlekarna så blir till att byta. Så får vi ta en tur tillsammans på stan och hitta något nytt. Sötate söta pojkvännen. I´m so in love...


Färglatt till våren

135434-166 135434-163135434-165
Läckert med färgglad skor till våren. De här kommer från
Scorette. Rött & grått är mina favorit färger. I vår vill jag ha färglada och metatllicfärgade pumps ballerinas. Mina guldiga ballerinas från Vagabond lär även denna säsongen användas flitigt. Har alldeles för många skor i garderoben...eller kan det bli för många? men i vår ska det bli fler ballerina skor, kanske några med nåt fint mönster också. De randiga från Ellos som jag bloggat om är jag helt fäst vid.

Bilder: Scorett


Stuprörs jeans, Sqin jeans H&M


Förra veckan sprang jag över ett par Sqin jeansjeans
på H&M i all hast. Har aldrig köpt jeans på H&M innan, men fastnade verkligen för dessa och 199:-. Skulle de nu inte hålla klassen så känns det som det kvittar för det otroligt billiga priset. Färgen är inte den som är på bilden, utan stentvättade ljusa med lite inslag av grått. Än så länge får de hänga kvar inne i gardroben men när våren kommer så åker de fram. Brukar alltid satsa på att köpa mer dyra jeans som håller klassen, favvoriten är helt klart Acne.
Dags för lunch och en super god pastasallad från Al Camo.

Nytt bandsläpp

Rockparty har nu släppt andra omgången med band inför sommarens Hultsfredsfestival. Inget som verkligen tog mig speciellt hårt om hjärtat gällande bandsläppet. Så blir fortfarande kvar i valet och kvallet mellan Roskilde/Hultsfred. Åker inte jag o A till Italien i början av juli..ja då är jag nog mer sugen på Roskilde, iallafall i dags läget. Den som lever får se...

135434-119

Ny frisyr

Har tillbringat kvällen på Salong Hårfin med Maja. Har nu om friserad och som vanligt är jag inte rädd för att testa på nya saker med mitt hår. Har lyckats komma därifrån tidigare med permanentat, illrött-hår m.m. Men idag blev det en lite mer neutral förnyelse. Satsade på att behålla så mycket av möjligt av längderna, men ändå åkte ca 5 cm av p.g.a av att det va så slitet.
Avfärgade håret först, lade sedan i en brun toning innan det var dags för klippningen. Denna gången blev det lugg. Efter klippningen fixade Maja med de ljusa slingorna. Blev riktigt fint. Nu är det lite mer guldfärgade slingor och mörktbrunt, kommer bli mer slingor till sommaren då jag ska satsa på att vara ganska så ljushårig. Har varit hel brunett i 3 år nu sen jag färgade mitt  blonda hår till chokladbrunt.. Jag är verkligen super nöjd. A tyckte de va läckert.
Kommer med före och efterbild under morgon dagen...Hold on.

En lugn helg

Så skönt med en helg utan några måsten, inget att passa, inget planerat. Har bara tillbringat helgen med äsklingen som varit sjuk. Så har blivit en hel del tid framför tv:n. Spelat Super mario på xboxen och bara slappat. ätit mänger med fruktsallad. Blev inget relaxande i fredags, A var inte alls pigg när han hämtade mig på jobbet så beslutade att skjuta upp de till en annan dag. Åkte istället till Vip och köpte en stor påse med godis o hade de mysigt framför tv:n hela kvällen.
Ska kanske åka till
Hårfin och bli fixade i håret av Maja senare. Väntar på att hon ska höra av sig och se om hon orkar ta de idag. Hoppas...Vill bli fin..
Nu ska jag hoppa ner i badkaret och ta ett varmt o skönt skumbad. PUSS


Pengabrorsan

135434-161

Idag spelas plattan "Pengabrorsan" med
Moneybrother fltigt i min mediaplayer på jobbet. Fick albumet för över en månad sen och har knappt lyssnat igenom skivan. Tyckte det va dags.
Låten "Downtown train" (Tåget som gå in till stan) och "Under bordet" gillade jag starkt. Skön platta. Blodpanic albumet är grymt och låten "It’s Been Hurting All The Way With You, Joanna" spelas flitigt i min ipod.

Snart dags för relax. Först kolla in hur jag ska tippa morgondagen stryktips rad.
Puss o hej. Trevlig heg!

Mail-svar från Ebba von Sydow

Skrev till Ebba von Sydow med ett tips till Veckorevyn och Ebba. Det är säkert många fler än jag som är lite osäker på vad kostnader/tullavgifter är att beställa från Utlandet. jag är själv väldigt intresserad av att skicka efter från TopShop. Fick svar super fort...

Svar från Ebba:
Hej Sofie, 

om två nummer kommer en stor guide/test som vi gjort på just det du frågar. Sedan kan man alltid kolla på hemsidorna under order, där brukar alla tullavgifter stå. Gällande Topshop tycker jag att du ska hålla koll på vår hemsida... det kommer snart ett jätte roligt samarbete mellan oss och topshop. 

Lycka till 
Ebba 


Riktigt bra Ebba. Kred till Veckorevyn för en kanon bra tidning!

Tips på Team-fest

Igår satt jag och Maja och spekulerad om vi ska anordna en tema-fest ivår. Alltid kul med fester lite utöver det vanliga. Förfest och sen krogen som det annars alltid bli. Senast ordnade vi en 60-70-tals inflyttningsfest. Nu är det snart ett år sedan ochvi  känner att det är dags för en ny fest. Dock får det bli att ordna en större lokal, sist va vi i min 1a och ca 40 pers kom. Ni kan tänka er hur trångt det var. Nu behöver vi lite nya ideér och det är säkert många av er som kan komma med nåt kul tips....jag är lite inspierad av att ordna en Rock-fest.
Tack på för hand!

135434-158
   

Färgning av bryn

Nu är jag äntligen hem kommen. Packat ner bikinin o handduken till relaxen imon. Då får min bikini från H&M göra premiär. Den är riktigt söt på! Färgat ögonen brynen också...inte gjort de sen i somras...tyckte de va dags, känner mig genast mycke fräschare. Lite brun-utan-sol blev det i ansiktet också för jag känner mig så blek (men som sagt är ju alltid blek i hyn). Solarie går bort för min del. Har inte tillräckligt bra pigment för att uttsätta mig för de. Nån som har tips på nån bra brun utan sol? kör me Piz Buin nu, men kanske borde testa någon annan..

Pratat med min vän som är frisör nu, och inom nån vecka så får jag året fixat. Det blir ljusa slingor i mitt bruna hår...och ännu mer sen i vår så jag blir ännu ljusare. Ska jag satsa på lugg!? jag tror verkligen på de. Haft de innan och trivts riktigt bra med de. Och I vår ska de visst va hett sa Maja. So why not! Dags att sova nu...lång dag imon!! Undra vad A kommer överraska mig med efter relaxen...Så nyfiken..

Love //Fisen


Lyxfredag

Helgen närmar sig...va skönt. Imon ka jag och älsklingen ha vår lilla "alla hjärtans dag". Hann inte me o ses igår, så vi sa att vi lyxar till det lite när vi har en ledig kväll. Då blir det relax och efter de så har A ansvaret att fixa en god middag. Ingen romantiker till kille jag har precis...men som sagt han är så go på alla övriga plan, den bästa för mig. Skulle han väl överraska mig med något nån gång...ja då skulle jag verkligen bli så över glad för de. Fick inget som helst igår av A, kanske lite besviken men som sagt blir ändå mycke gladare om han gör nåt lite extra vilken annan dag som helst under året. Ser framemot en super mysig fredags kväll tillsammans.
Sjukt trött på mitt jobb nu...pratade med Loréal idag om tjänsten jag sökt och de hör av sig inom 2 veckor om jag är intressant för tjänsten. Hoppas hoppas!!!
Ikväll blir det troligen ännu mer innebandy...jag o maja ska kanske o kika när vårt gamla lag spelar. Blir allltid så sugen på att börja spela igen när jag väl är där.

Puss o hej!


Frisyrer

Nån som vet nån bra sida med frisyrer? Ska snart fixa frillan och vill ha lite inspiration, men i slut endan är det maja som får bestämma hur det ska bli. Hon är verkligen grymt duktig!

Klänning i demin

135434-155

Tyckte denna va riktigt fin, är från H&M och kostar 399:-. Beställa eller inte beställa...måste hålla i pluskan, men som vanligt kan jag knappt låta bli. Nån som testat denna? Bra passform?

Klipp o listra

Nu har kag lyckats att fixa ihop ett kort till älsklingen i Indesign. Blev fint, hoppas han blir glad.  Lite roligare när det är mer personligt. Letade efter nåt enkelt och stilrent kort igår på stan, men hittade inget. Fanns mest bara på blommor och nallar. Det går bort för mig...
Snart dags att ge siv av på innebandy match. Ska sitta i sekket för
JIK-Storvreta i herrarnas elitserie. Kommer bli en rikigt spännande match och nu gäller det verkligen att killarna börjar plocka poäng.
Ha en mysig kväll allihopa!

Kärlekensdag

135434-154
Kärlek och tankar till mina nära och kära.
Love would never leave us alone  (Bob Marley)

Inget speciellt firande denna kärlekens dag,så vitt jag vet. Varför ska det vara så speciellt bara för att det är alla-hjärtans-dag. Jag tycker att man ska visa sina nära och kära hur mycket de betyder alla dagar om året. Överraska och hitta på saker tillsammans och visa sin kärlek. Mina vänner, familjen och pojkvän är allt för mig och går alltid i första hand. Ni finns alltid för mig och jag finns alltid för er.

En överraskning får det trots allt bli till killen. Ska inte vara hemma i kväll och älsklingen jobbar, men tänkte köpa några rosor och ge honom en realx-eftermiddag på fredag på
Rosenlundsbadet. Plus att han kommer få några checkar med "att göra saker" som han kan få lösa in när som helst under året till mig (kul grej).

Älskar er (vänner/familj/pojkvän) av hela mitt hjärta! (Ni vet vilka ni är)

Lots of love //Sofie

Beställa eller inte beställa...

ballerina randig
 

Är bra sugen på att skicka efter dessa söta ballerinas från Ellos, kostar 179:-. Aldrig beställt från Ellos tidigare, men nån gång borde bli den första. Känner dock att jag borde hålla i slantarna i pluskan. Beställer jag topparna också går kalaset på 417:- med rabbatkoden. (100:- rabbat vid köp för 400:-) skulle jag bara välja två av prylarna så skulle det bli ungefär samma pris. (frakt+exp.avg. 90:-)
vad jag velar...men jag är så sugen på de randiga ballerinas. Super billigt varje fall som helst. Nån som vet något om kvaliteten?

Whaisting time

Vad heter du: Sofie
Var bor du: Jönköping

Trivs du där: Mycke bra

Brukar du läsa horoskop: Metros på vägen till jobbet och Veckorevyns
Har du körkort: Yes, sen några år tillbaka
Favoritdjur: Katter
Festar du mycket: Tillräckligt
Sprit, cider, vin eller öl: Rödvin

Brukar du bli för full: Redlöst, nej men ganska lagom!?

Antal kuddar i sängen: 5 st, 3 till mig och 2 till älsklingen

Äger du ett busskort: Ja, åker buss till o från jobbet när jag inte snålskjutsar

Vad åt du till frukost: Banan, juice och knäckebröd
Har du haft sex idag: Min ensak
Nästa mål i ditt liv: Hitta ett nytt jobb och köpa en fin 3a i Jkpg
Hur svarar du i mobilen: Hallo hallo
Antal timmar sömn inatt: 7 timmar
Sov du ensam: Ja.
Din hobby: Shoppa, festa, vänner, måla, spela spel, tippa, Kolla fotboll & innebandy (nu när man inte spelar själv längre)
Vad är det för veckodag?: Tisdag
Vad åt du senast: Fralla på jobbet
Vem fick du sms av senast: Anders
Vem ringde dig senast: Anders
Godaste ölen du druckit: Finns för många..
Vilka hårfärger har du haft: Brunt, blont, rött, svart
Vad såg du senast på TV: Ett herrans liv

Vad läser du för bok just nu: ingen för tillfället, men vill läsa Isprinsessan med Camilla Läckberg

Längd: 165 cm.
Skostorlek: 38

Hårfärg: Brunt med inslag av rött (Maja ska göra mig ljushårig till våren)

Är du kär i någon: Ja, mer än någonsin

Vad gör du om ett år: Jobbar som säljare för Loréal (Nytt jobb som jag sökt) och bor i en riktigt fräsch lägenhet med min älskling i Jkpg

Önskar du att du bodde någon annanstans: Vissa delar av året ja.

Dricker du: Alkohol? Jo.
Vilken parfym använder du: Gucci. Envy2me
Dagens klädsel: Svart/grå acne jeans, randig tröja från indiska och svart kofta från temple.

Gone with the wind


Nästa bandsläpp 20 feb och den 21 feb är det biljettsläpp. Förväntningarna för bandsläppet är stora, hoppas verkligen på något riktigt bra. Nåt måste till om jag ska åka på Hultsfred iår för jag må säga att Roskilde lockar verkligen. Finns pengar och semester dagar så det räcker är de lika på och köra på båda...men som sagt. Vänta och se vad det dyker upp förband.


I kväll har jag myskväll för mig själv. Lagat pannkakor och ett gäng mat lådor till jobbet med ungpannkaka. Råkade dock spilla ut nästan all smet till mina pannkakor som jag skulle steka. Det var smet över hela golvet o spisen...sicken osis.
Ska äta lite hallon sorbet glass snart som Maja lämnade kvar hos mig förra veckan då jag va sjuk. Lite Earl grey te lär jag få värma mig med i soffan ikväll. Fryser...men endå vill jag testa glassen. Hela lägenheten full med värme ljus...men det hjälper knappt. Fattar inte varör jag aldrig får ha de varmt o gott här nu när de är vintern. Säkerligen hyresvärden som inte tycker att vi behöver ha mer värme. Men lite mer än 19 grader borde de kunna bjussa på.
Yvette kommer hit på lördag. Ska bli så kul att ses. Det nalkas utgång och massa tjejsnack.

Fattar ingetting... Är muren för hög. Jag springer inte efter. Tid är det i livet som vi har mest av, vi använder den bara olika. Prioriterar olika. Fattar olika beslut. Finns inga ursäkter. Kärlek och omtanke till nära och kära i vått och tort. Tomhet och saknad efter en älskad vän. Finns alltid tid att stanna upp och vända om. Gone with the wind...



Personlig almanacka

135434-149
Fixa dig en
Personlig almanacka. Kostar 279:- och gillar layouten som är enkel och stilren. Bestäm själv hur veckouppslagen ska se ut. Kul grej!! Har redan en kalender för 2007, men till nästa år maybe...

Lite nytt i garderoben

skor  

Här är skorna jag köpte i sthlm.Söta till våren till ett par stuprörs jenas. Mycke grått i min garderob och ännu mer blir det. Köpten Rosettklänningen från H&M för några veckor sen och den gråa tunikan med sidenband när jag va på H&M uppe i Sthlm. Hittade också en sån fin enkel vit bommulströja i A-modell på Topshop..tyvärr fanns den inte i min storlek. Den hade varit sååå fin ivår...

Bilder från Sthlms resan

God afton, har varit lite seg på att lägga ut bilderna från Sthlms resan. Här kommer några som är från lördags kvällen då vi va hemma hos Elin på middag med inslag av alkohol. Spelade "kotten"/ "tecknet"..precis som man sysslade me på rasterna i skolan förr. Sen bar det av till Sturecompaniet där vi trängdes i vimmlet. Va så kul att träffa tjejerna från Hultsfred. Sakna sakna så jag spricker!

    
   


Underbara lördag

Så skönt med lördagar då man inte har nåt planerat, få sova ut äta god frukost länge framför tv:n. Dags att hoppa i duschen snart och bege mig till Linnéastobak för o lämna in stryktipset. Idag ska de bli en fotbolls-lördag. Ska till Tapetern i eftermiddag o kika på fotboll med älsklingen o några grabbar o kanske Maja.
Dags för och fixa frillan snart, hoppas min Maja snart är bättre så att hon kan göra de. Är lote sugen på lugg. Igen!! Tror ni de skulle vara fint på mig?

Have a nice day!


Helt färdig

Sitter på jobbet nu...kan knappt kika in i datorn för ögonen bara rinner, förkyld som tusan. Känner mig helt färdig. Vill bara hem och lägga mig. Kanske skulle stannat hemma idag också, även att febern är bort så känner jag mig inte riktigt pigg. Men nu har jag hela helgen framför mig att vila på.
Har lite planer för i kväll..då blir de spel-kväll hemma hos Johan & Carro. Sällskapsspel eller poker...de är det som gäller.
Imon är det dags att tippa igen...är jag pigg ska vi ut o äta på O´learys eller på Tapetern och kolla på fotboll. Alltid lika kul. Sist jag tippade kammande jag hem 683:- (inte så mycke för 12  rätt).
Dags att jobba igen nu...

Fräscht från Indiska

135434-137
Bild:
Indiska

Hittade denna fina väskan när jag spande in Indiskas hemsida. Den kostar 249:-. Skulle vara fräsch till våren.

135434-136
Bild: Indiska
Denna tunikan är min nya favorit i garderoben. Jag har den i vit med svarta små prickar och den kommer från Indiska. Köpte den för tå veckor sen (inte hunnit ta nån egen bild) och den lär användas flitigt ivår till stuprörs jeans.
Inte ofta jag hanldar på indiska...tror jag köpt en top där innan, men kikar man kan man hitta guldkorn där.

Dagens I-lands problem

Fixat naglarna idag, gjorde vanlig fransk manikyr + med glittriga stenar på ringfinget. Jätte fin...men de första jag gjorde när jag kom hem va o smälla igen en låda i köket med fingret emellan så en del av nageln gick sönder. Dagens I-lands problem!
Tog en fika med Carro på mackmakeriet idag. Stans goaste baguetter har de, favvoriten är med rostbiff, potatissallad och rostad lök. Råkade handla lite smink när jag va i stan...så tråkigt att lägga pengar på. Blev ett puder, en roush och en mascar. Hittade även ett par skyssta ribbade leggings och ett par grå overknee-strupmor på Gina Tricot, men tog mitt förnuft till fånga och hoppade de köpet. Bäst för ekonomin så.
Nu ska jag fixa till här hemma sen ska jag o mysa med min underbara pojkvän. Är sugen på att laga ihop nån god soppa o kika på film. Kanske ska jag göra Calles goda tomatsoppa. Den har blivit en favvorit för oss!
Dags att göra lite nytta i hemmet nu stryka, diska, byta sängkläder and so on. Sånt som måste göras. Ska spela the best of David Bowie skivan så kanske jag får mer motivation. Vad lite musik kan göra...
 
Glömt min sladd till kameran hos älsklingen...men de kommer snart upp bilder...
PUSS


Nya mobiler från SonyEricsson

   
Bilder från mobil

Sonyericsson har helt klart de mobilern jag fastnat för. Gillar deras design och funktioner. Igår presenterades de senaste nyheterna. Fastnade verkligen för de här på bilderna ovan. Ska satsa på en ny framöver, men så  länge min betta funkar så får hon hänga me. Hon börja bli i lite dåligt skick och lever sitt egna liv. Älsklingen mest som försöker övertala mig om att jag borde investera i en ny o jag vill verkligen också de. Men de känns så tråkigt att lägga pengarna på...Kanske borde skaffa ett TRE-abonnemang!? inga här nere som kör med Halebop iaf som jag pratar med dagligen. Här kör tjejerna med tre... Ähh de här tåls att fundera på. Vilken mobil är fräschast???

Bakat kaka

Nu känner jag mig piggare...eller är de för att man vilat dagen lång. Bakade ihop en kaka innan. Mockarutor/Kärleksmums..eller vad de nu heter.Stabil insats för att vara så krasslig som jag är, men som sagt man blir rastlös och känner sig stundtals lite piggare. Har inte ens smakt, inte alls sugen va bara just för att jag skulle göra något. Så nu har jag o bjuda på när mina vänner kommer över på fika. Febern har gått ner...känns skönt. Nu är de på rätt väg känns det som. Blir inget jobb imon heller. Jag ska verkligen se till att vara bra innan jag ger mig ut.
Maja va här en sväng och kikade på fotbollen innan. PÅ EGEN RISK! Carro tittade också förbi efter sin träning. Kul med lite besök. Men som sagt de va på egen risk...vill inte smitta ner er. Älsklingen är hemma hos sig i kväll o jag som vill ha en godnatt kram nu!! 
Hoppas att de hör av sig om jobbet jag sökt. Går runt och är lite små nervös och väntar på att telefonen ska ringa för att få komma på intervju. Kul att söka det, särskillt eftersom det känns som det skulle vara nåt för mig. Men eftersom jag har noll erfarenhet från sälj-branchen så har jag inga större förhoppningar.
Dags för att somna in till en film nu...

Natti Natti!!

Nagel-fix

135434-129
Bild från
Xtreme Beauty

Nu är det dags att få naglarn fixde igen. En hel månad sen sist nu och de växer verkligen fort. Blev verkligen helnöjd sist. Gjorde med tippar o gel. Längst fram är de vit/genomskinliga med ljust glitter i. Ska man vara så´tråkig och göra det likadant igen? men de är ju så fräscht. Hoppas hoppas att jag är pigg imon kväll så Carro kan fixa mig då.

Byta?

135434-128
Köpte dessa i Sthlm på Din Sko, men helt vita. Dessa finns även med röda inslag (bilden) och även ett par med svart. Funderar om jag ska byta? Lite rolifare med lite detaljer i färg kanske. Upptäckte att jag har redan så många skor som bara är helt vita. Byta eller behålla? Vilka är snyggast helvita, rött, svart? Help!

Nerbäddad + sthlm update

Hemma och är sjuk, knappt orkat ta mig upp ur soffan/sängen sen i måndags. Därav inget bloggande.
Va i Sthlm i helgen. mycke trevligt. Möttes upp av Jennifer på centralen åkte vidare till slussen för o möta Sara. Sen bar de iväg ut till Jennifer i Hägersten för en kväll med mycke snack och vinpimlande.
Sov hemma hos Tesa hela helgen, hon bor också i Hägersten. Lördagen till bringades på stan, men mycke shoppande blev det inte. Sara va krasslig och åkte hem o vilade så jag o Tesa gick o kikade själva. Hittade en jätte söt grå ribbstickad klänning med balongärmar på H&M Trend som vi köpte till Elin i födelsedagspresent. Tror att hon blev super nöjd.
Själv köpte jag en grå tunika med sidenband och ett par vita seglar-pjuck till våren. På kvällen va vi bjudna hem till Elin för middag med inslag av alkohol. Elin bjöd på super go taco-gratäng och rödvinet flödade ner. Senare på kvällen blev de utgång och vi hamnade på Sturecompaniet. Knök fullt med folk, men de va skoj. Mötte upp Jennifer med vänner i vimmlet. Shakde rumpan o hade allmänt kul.
Söndagen va de bara gå upp duscha o sen sätta sig på bussen hem mot Jönköping. Kände mig lite krasslig då, men tänkte att de säkert berodde på vinet kvällen innan. Började med ont i ryggen o nacken och de va sån smärta att sitta på en propp full buss i 4,5 timma. Men de gick fint...va helt utslagen när jag kom hem och men som tur va köpte älsklingen min favvo pizza, La Chef  (pesto, soltorkadetomater, mozzarella, parmaskinka..) Sötisen.
Kom inte upp ur sängen i måndags, men som vanligt så kan jag inte inse att jag verkligen inte va kry och försökte verkligen kämpa för o ta mig till arbetet. Konstaterade sen att, nej stanna hemma! Hälsan går före allt. O tur va de för nu har jag insett att jag verkligen aldrig hade klarat av att jobba. Nerbäddad o krasslig med feber, förkylning o ont i rygg & nacke, film på film rullar på tv:n. Känner mig lite ensam och utrråkad. Dags att vila lite.

Puss o kram från krasslig sofie