Projekt sticka

Jag jobbar på för dåligt med att sticka klart halsduken. Endast några få rader denna vecka och jag måste öka takten rejält för att få den klar snart. Ska sticka på lite nu!

Fest fredag, mys lördag

Denna lördag har gått i lugnets tecken. Fredagen va det full rulle från morgon till sen natt. De va möte på jobbet, lite fix i idol studion direkt därifrån bar det av på fest i haninge hos Jossan som fylle år. Vi av god middag, pimplade i oss lagom mycke vin och sen gjorde vi stan. Skulle träffat Natalie i kväll men det blev lite missförstånd och vi ses imon istället över en fika. Nu messa en gammal vän från sthlm och undra om jag skulle me ut i kväll, hade varit kul. Hade gärna hängt me på en öl eller två om jag fått reda på de lite tidigare. Men en lugn lördag kväll med säng dags hyfsat i tid gör mig bara gott!

Fin besök från Jkpg

Nu är de snart helg igen. Tiden springer på fortare än vad jag vill, eller klart jag vill ha helg och vara ledig. Denna helgen kommer att bjuda på något extra för Carro & Becca från Jkpg kommer på besök till Sthlm. Det ska bli riktigt skoj och jag är verkligen sugen på att pimpla lite vin nu!
Trivs bra på min praktikplats och allt flyter på bra, på två dagar har jag fått 90 mal i min inkorg och då kan ni ju tänka er att jag har en hel del att göra. Just nu håller jag mesta dels på att bokar resor för personer som ska till Dreamhack för ASUS. Så resor runt om i världen håller på att bokas och allt ska tajma och klaffa. Så det är som att lägga ett pussel. Imon är det dags för idol igen vilket betyder jobb hela kväll men pluset i kanten är ju att vi får se sändingen live och sen jobb i pausen och innan.

Svimmade på tunnelbanan

Idag hände det något otäckt. Åkte tunnelbana och den va knökfull. Började känna mig yr, fick en sitt plats i rättan tid vid medborgarplatsen. Lyckades få i mig några klyftor av min clementin sen va allt svart. Svimmade och va vaknade inte till förrän jag hörde Hötorget ropas i högtalarna. Då va jag helt genom svett och jag såg inget alls.  Jag skulle hoppat av vid t-centralen och bytt till blå linje. Mådde skit och kunde inte kläcka ur mig ett enda ord för att be om hjälp. Vid Fridhemsplan va jag så pass klar och synen tillbaka att jag kunde ta mig ut och sätta mig på perongen. En snäll dam hjälpte mig och hämtade vatten åt mig. Trotts detta tog jag mig till jobbet och har nu jobbat hela dagen. Troligtvis berodde detta på att jag fick blodtrycksfall och min panik känsla av att de va så knökat med folk. Nu mår jag bra men känner mig väldigt trött och jag borde söka upp en läkare för att kolla upp detta närmare. Vill aldrig uppleva det igen!

Min helg

Haft en toppen helg. Lugn och skön. Lördagen bjöd på lite shopping på Söder. Gjorde en impulsklippning på en salong och kapade 10 cm av håret. Efter det kollade jag o Elin på Man U - Bolton, hyrde film, käka naturgodis och massa gotte godis också för den delen. Vid midnatt anlände Sara till Arlanda (efter nästan 3 år utomlands) så vi mötte upp henne på centralen och så tog jag med henne hem till mig.
I går sken höst solen över Sthlm och vi tog en promenad i stan, en fika hos Johanna och en hos Tesa.

Idol inspelningen

Kvällens idol va riktigt kul. Mycket bra framträdande från alla. Det är verkligen något extra att uppleva framträdanden live i studion. Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag med jobb. Trött i kropp och knopp. Hade önskat mig en massage till min sargade kropp, men jag får inta sängen i stället. I dessa lägen saknar jag att ha en karl som rår om mig. Pappa frågade mig igår hur jag skulle kunna träffa någon när jag har så fullt upp och tar karriär och vänner framför allt. Men ja klart de kan funka iaf. Kanske! Puss och god natt

Jobb på idol i kväll



Ja nu väntas den andra veckofinalen i Idol och även denna afton ska jag vara på plats för att följa upp Dustins monter. Kommer troligtvis inte agera eventpersonal utan vara där för att fota och följa upp arbetet. Men jag har inget emot att jobba i montern, tvärt om. Det va riktigt kul sist! Denna fredagen kommer det att bjudas på ett Michael Jackson tema. Va igår och tjuv kikade lite på repetitionen i studion.
Igår flyttade jag till Enskede. Kommer verkligen att trivas. Känns riktigt skönt att ha ett eget rum, kunna packa upp resväskan och placera kläderna i lådor istället för att de ska ligga huller om buller i en väska.

Ha en skön helg!

Fix i idolstudion, flytt & kärt besök

Sitter på kontoret, dricker peppermynta te och ser solen skina över vattnet som gnistrar utanför fönstret. Igår va jag på Söder hos Elin. Kollade fotboll, drack ett glas vitt och hade väldigt trevligt. När jag kom hem överraskades jag av Johanna som gjort pannacotta till mig. Sötisen. Jag älskar pannacotta. Bläddrade i en recept bok här omdagen och sa att jag ville skriva av receptet för att testa det, men Johanna hann före.
Idag ska jag flytta till Enskede. Eget rum och allt. Ska få låna en liten tv av Elin. Vill ju inte störa tant jag bor hos på kvällarna. Idag ska jag ut till Idol studion och fixa om dustins monter, lite små fixa bara. Flytta scénen och koppla om lite sladdar, fixa till ljussättningen. Måste även hinna förbi Söder och hämta lite Adidas kläder på brunogallerian för Sharps monter som de ska ha på fredag.

På lördag natt kommer Sara hem, då ska jag möta upp henne på centralen. Ska bli så kul att ses! Förresten så kommer jag att befinna mig i Jkpg sista helgen i nov, vore kul att träffa mina tjejer då, om jag får lite tid över från jobbet. Ska jobba med ett internationellt projekt för Asus under Dream hack. Som ni märker är det full fart i mitt liv, precis som vanligt och som jag älskar.

Ha en fin dag mina vänner

Full rulle

Här kommer en uppdatering från ett kyligt Sthlm. Har ägnat dagen åt projekt möte, utbildning hos microsoft för xbox och deras nyheter, fixat beatles kläder & peruker eventpersonalen till EA games festen imon.
Efter jobbet tog jag och Johanna en promenad på Söder och fikade på ett super mysigt fik på östgötagatan. Nu blir de soffan med lite te och tv tittande.
Imon ska jag till Elin och hälsa på, kolla fotbollen och äta lite gott. På torsdag flyttar jag till Enskede, det kommer bli kalas. Elise är en go och glad tant som det är full rulle på dansar, åker på kryssningar och går på musikaler. Det är min morfars sambos mamma, ja det kanske låter lite lustigt. Hon är i 80-års åldern och världens goaste. Kommer nog trivas bra där.

Dags för mys i soffan nu!

Fest fin & kläd fix

Fest fin inför utgången i lördags. Är lite dålig på att lägga upp bilder nu eftersom min data jämr står kvar på jobbet. Nu ska jag strax sluta jobba, har ägnat dagen åt att fixa kläder till en monter för sharp och att hitta rosa retro jogging overaller i denna tid är ingen enkel match. Det fick istället bli röda med marinblå ränder från Adidas. Ska strax ner på stan och köpa dem (har lagt undan dem nu). Nu ska jag bara kirra nästa utmaning med att fixa beatles kostymer inför ondagens beatles rock band fest. Det är ingen enkel match det heller eftersom jag måste ha 9 st utstyrslar i det temat. När jag är klar med detta ska jag ut till Tallkrogen och kolla på ett rum som jag kanske får hyra lite billigt hos en släkting. Hoppas hoppas jag kan bo där, jag vill ha lite ro nu känner jag!


Lite boende strul

Helgen har varit toppen, men dock alldeles förkort. Nu väntar en ny arbetsvecka med nya utmaningar. Det ska faktiskt bli kul. Har haft en mys kväll med Johanna i kväll och nu väntar sängen. Trött efter gårdagens bravader. Va ute i Haninge och hälsade på Jossan. Igår gjorde vi stan eller skulle gjort, det slutade med att vi åkte ut på fest i Nacka då vi inte orkade med de långa köerna på ute ställena. Måste nog hitta nytt boende här i Sthlm, inte det enklaste om man säger så när ekonomin är knapp. Men allt löser sig alltd, jag MÅSTE vara kvar här för jag har världens chans till att få ett bra jobb och den chansen kan jag inte sumpa. Typiskt att de börjar strula med boende när man trott att allt va löst och okey. Det funkar hur som helst jätte bra att bo med Johanna dock är det inte poppis av hennes hyresvärd. Så har ni en liten vrå att erbjuda mig här i stan får ni gärna höra av er!
Nu är det lägg dags!

Natti natti!


fotboll, vin & fest me Jossi

Sthlms livet är toppen och ja jag skulle nog faktiskt vilja bosätta mig här. Idag har jag en hel dag med Jossan som jag bodde ihop med på Gotland. Vi har varit och kört ett friskis & svettis pass på medel nivå. Det kommer kännas i kroppen imon med tanke på att jag tränar allt för sällan. Efter träningen blev det räckmacka och ett glas skumpa. Nu ska vi fixa oss och ladda inför kvällen. Det blir middag med vin & fotboll. Sen ska vi in och göra stan.

Igår tillbringade jag hela dagen i tv4`s idol studio och fixade med montern och genomförandet. Det blev mycket lyckat och det va många barn som testade lips spelet som vi promota för dustinhome. Detta eventet kommer att vara under hela idol hösten. Vid 20 stängdes montern ner och vi kikade på inspelningen och det va spännande i sig.

Dags för lite smink & hår fix nu.


Idol

Montern är riggad och klar och i kväll är det dags för den första idol veckofinalen. Igår va jag på plats i tv4:s idol studio hela dagan för att fixa inför kvällens event. Då ska vi svänga loss till Lips före inspelningen och i pauserna. Igår övade idolerna förfullt inför kvällens inspelning och jag fick träffa en del av dem. Tycker de låter bättre när de sjunger live än genom tv rutan. Det ska bli spännande att se hur det går i kväll både för idolerna och vårt event där. Vi har en monter för dustinhome där alla kan testa på att sjunga Lips (xbox spel) och gör man det får man en idol t-shirt.

Om jag är klar "i tid" i kväll ska jag ner på söder (antar jag) och dricka en öl eller två med Marléne och Elin.

Fick ett rejält bakslag igår...kan berätta om det sen för nu är tiden knapp. Jag måste hitta ett nytt boende ganska omgående, ingen som har något till övers?


Mitt nya liv

Jag trivs med livet i Sthlm. Idag är det jobb hela dagen. Vi ska testa att bygga upp montern som ska med på idol-turnén där Lips ska promotas. På fredag ska jag vara på plats på Kvarnholmen där Idols veckofinal 1 kommer att sändas live ifrån.
Idag ska jag ut och fika med Elin, Maria & Anna. Ska bli kul att ses. Fastnade lite på stan igår och köpte ett par nya jeans på Zara. De är så sköna, ett riktigt bra kap. Johanna kom hem sen och efter de tråkiga som hänt (en nära släkting som gick bort igår) ville jag överraska henne lite. Så jag lagade soppa och tände massa ljus. Vi körde sen lite skönhetskväll och lade på ansiktsmask och fixade naglarna. Så nu är vi fina donnor.

Nu måste jag hård köra hotell ska bokas, planering ska ske, monter ska testbyggas, personal ska införskaffas, projekt nummer 2 måste få sin grund...Fasiken va skoj de här är!

Framme i Sthlm

Nu har jag installerat mig i Sthlm både på nya jobbet (praktikplatsen) och hemma hos Johanna. Kommer att leda 3 olika projekt. Ett för med idol-dustin-microsoft-lips, ett för asus (datorer) och ett inom trade marketing. Nu gäller det att vara effektiv och göra ett bra jobb. Hoppas att jag får bra handledning så att jag kan kirra detta. Projekten innebär en del resande. Vilket jag bara tycker är kul! Detta är verkligen en stor utmaning för mig och jag kommer att lära mig massa nytt!


Mot hufudstaden

Ja om 2-3 timmar bär det av mot det nya livet i storstan. Jag & Johanna samåker upp i hennes bil. Skönt att slippa ta tåget. Innan dess ska jag av njuta en god middag med familjen. Vi ska äta rådjurssade, så gott. Det är det bästa med att komma hem, att få sådan mat man själv inte kan laga.
I natt agerade jag taxi. Va och hämtade min bror och vänner i Vetlanda, vilken tur att uteställena stänger vi 1.00 där, annars hade jag aldrig orkat.
Hade en mysig kväll hemma hos Yvette & Mats igår. Vi åt gott, kollade tv och det blev mycket snack och skratt. Har haft en hel vecka utan fest, när det inträffade senast minns jag inte så det va riktigt länge sedan. Nu ska jag fixa till mig, packa ner väskorna och bege mig till min bror och hans tjej för en fika.


Lördag

Det va en mysig tur till Vimmerby med pappa. Besökte stan och sedan farmor & farfar. Åt goda räkmackor och till efterrätt blev det italiensk äppelpaj med likör-mandel botten och vanlijsås. Riktigt gott!
I kväll ska jag fly fältet här hemma då det kommer massa gäster hit. De kör sådant cykel-race-middags grejs här i byn. Då de äter förrätt på ett ställe, varmrätt hos nån annan o.s.v. Själv ska jag till Yvette & mtas i Hultsfred på en rikig mys kväll. Yvette ska laga kycklingspett. Imon då intar jag huvudstaden! ska bli så spännande med att göra något helt nytt!

Montern är klar

Montern är klar och den redovisades för handels eleverna igår. Tyvärr så han jag inte ta några bra bilder på de färdiga resultatet. Men här är några bilder:




Läcker blommig väska

...har jag idag fyndat när jag besökte Vimmerby. Blev en snabbis på stan i regnet skulle endast köpt ett paraply och ett pannband, men hittade inget pannband och fick istället med mig en väska från Lidex hem. Tycker de har riktigt fina väskor i sitt sortiment!




Fan fan fan...

...dagen började så bra. Redivisningen av montern gick perfekt. Kom iväg hemåt Småland mycket tidigare än beräknat och allt va toppen. Stannade i Jkpg och åt lunch med bror + Lisa och maten tog lite längre tid än väntat att få och vad hade hänt när jag kom ut, jo såklart satt det en p-bot pp rutan *suck* de är ju inte den första iår om man säger så. Kan ju dock glädja mig åt att den "bara" va på 300. Va 10 min sen...om jag ändå hade haft lite mer mnt i min pluska då hade de inte hänt, lättare sagt så här i efterhand.
Som tur va vände allt i bilen då vi satt och trallade till gammal skön 80-tals musik och väl framme i Järnforsen va allt kanon. Av njöt en god middag med familjen och de va extra kul att båda mina bröder också va med. Vi år en god kött bit drack gott vin, jag gjorde desert. Det blev hallon & kiwi med vi choklad på och ett gott sicilienskt desert vin. Imon bär det av till Vimmerby och Hultsfred på kvällen och på söndag anländer ajg till Sthlm.

Ha en skön helg mina vänner!

Nån ville köpa alla kola huvuden...

Nyss hemkommen från skolan. Montern är klar och allt inför redosvisningen imon. Sen är det dags att tacka för Borås för denna gången!
Som vanligt är jag duktiga på att skjuta upp allt fix intill de sista. Idag ska jag städa lägenheten. Slänga all mat som inte kommer överleve när jag är borta och sålla ut bland min packning så jag kan stänga väskan. Idag hände de nåt kul...eller kul och kul. När jag va inne i kiosken vid södratorget så stod en tjej före mig till kassan. Hon sa: Jag vill köpa alla "kola huvuden/fido dido skallar" som ligger i skålen...Jag bara utbrast NEJ...de kan du ju inte göra! Hon gav med sig så jag fick köpa 5 st och hon fick 20. Tänk att de finns en människa till som är lika tokig i dessa kolar skallar som jag. För 2-3 år sedan fick jag en hel burk med 1 kg kolahuvuden av Sara, de va lycka det och den bästa julklappen!