Hemfix, nya ljusstakar

Dags att få ordning i hemmet. Måste börja kunna trivas och känna mig hemma i min lägenhet. Det får ta den tid det tar, men små saker kan man alltid fixa lite undan efter undan. Vill tapetser en fondvägg, byta ut badrumsskåp, nya krukor, gardiner, nya knoppar på luckorna i köket, nya tavlor m.m. Kanske ska jag måla tavlorna själv. Jag tror nästan det. Bara jag får bra inspiration.

Va på indiska i förra veckan och köpte fina
ljusstakar att ha vid tv-bänken. Indiska har mycke fina grejer...me like.





Ett nytt liv..kanske en början på nåt bra. Jag kommer alltid älska dig, kommer aldrig glömma. Jag saknar dig. Vill att vi ska leva resten av livet tillsammans. It´s over. *gråter* jag kämpar, jag är en riktig fighter. tar varje dag som de kommer. Allt är mörkt nu, men nångång vet jag att allt blir ljusare. Tack alla mina underbara vänner för att ni stöttar och alltid finns för mig. Love.

Förälskad

Jobb jobb och jag är såå trött. Trodde de va skottlossning utanför mig i natt för va de small. Kanske va de irakerna som firade Asien cup segern med smällare!?

Idag ska jag o Anna upp till A6 och en sväng på Ikea. Spana lite och se om vi hittar nåt fint. Blev så förälskad i
klänningen från Indiska, men den blev som sagt slut såld redan första dagen. Så typiskt. Jag som vill hitta en klänning av lite mer bohemisk stil. Lite bra och ha grejer som ljus liknande får de bli på ikea idag. Gäller att ha ett lager hemma.

image440

Elin hittar du klänningen åt mig i sthlm...KÖP DEN!!!

Hoppas Sara & Marlene har de super på sina äventyr i världen. Sakna.

Klantig

Livet står stilla Aldrig mått så dåligt någonsin. Tappat glädjen för precis ALLT, de man måste göra, de jag tycker är kul, äta, tänka....enda gången jag känner mig bra är när jag sover.
men det kommer en dag...

Klantat mig rejält också...pajjat min tå. En termos åkt på den och haft så svinigt ont. Vilken smärta säger jag bara! Ajaj. Den är blå och helt förstörd. Sandaler som gäller nu! Inga höga klackar på krogen de närmaste inte!



Hemma igen

Precis hemkomen från en tid i stugan med familjen och en impulsresa med Elle till Karlshamn. Helt färdig. Trött på allt. Nån dag hoppas jag att de ljusnar. Livet blir inte alltid som man tänkt sig.

Sakna.

Hur kunde det hända?


Jag saknar dig i mitt liv. Du va liksom killen jag ville leva tillsammans med. Känns ofattbart hur allt kan vända. Jag älskar dig och kommer alltid att göra. Det är tungt nu men jag kämpar och försöker fånga dagen som den kommer. De som hände trodde jag aldrig skulle hända. Vi hade det så bra och trivdes verkligen tillsammans. För en månad sen kikade vi på lägenhet och allt och hade planer på att framöver flytta ihop,vi va på Mallis och hade de toppen. Kunde inte ana att det skulle bli så här...inte nu. Att leva singellivet igen är tyngre än vad jag trodde, men ändå känns det bättre för var dag.
Jag är besviken och ledsen. Har så många underbara vänner som stöttar mig. Älskar er! Det svåratse av allt som Lasse W sjunger: Att inte skicka nåt sms om att jag saknar dig så... Det vet du att jag gör.

Nu ligger jag hemma i sängen, hade en trevlig kväll ute med tjejerna igår. Körde Singstar och va på Twin.. Ska ut i kväll också (ska på Thai-fest), men hade faktiskt bara velat ligga hemma och kika film och äta popcorn. Jag är förändrad, jag är inte festprissen nr.1 längre. Jag ska försöka att ta tag i mitt liv när jag är stark nog och göra något som jag egetligen vill men som jag kanske inte hade gjort om jag fortsatt leva ihop med Anders.

Puss & Kram

Life is a bitch

Hela mitt liv har vänt på en sekund. Det finns ingen glädje kvar. Jag har aldrig varit så ledsen i hela mitt liv...
Därför ligger bloggandet nere. Kanske tartag i de när jag känner att jag orkar igen...

Älska älska för alltid.

Jag hade en dröm...

Jag hade en dröm
en dröm där du kom till mej
kärlek i en evighets virvlande ström
jag fick till svar av dej 

Du ville för alltid ha mej vid din sida
din och bara dinvi skulle aldrig mera av kärlek lida
du skulle kärleken få min

Du har mitt hjärta
jag är i dej kär
i hjärtat jag har en smärta
önskar att du var här


Text: skrivet av en älskad vän


Så blir det aldrig igen...det blir aldrig vi. Älskar dig för alltid.


Roskilde under vatten

...och dit ska jag åka imon om det blir som planerat. Tror vi får avvakta lite och se vad de ger för rapporter. Älsklingens vänner hoppar festivalen. Så tråkigt för honom. Han som sett framemot de så mycke att få åka iväg med polarna. Får se om han förljer med mig Elin & Erik. SKa övertala. Vädret suger dock!

Nu är det dags för att möta upp Elin & Erik och ta en lunch. i Kväll blir de tacos och Buzz-spelande.

PUSS


Hemma och vänder

Kom hem till Sverige i går kväll. Resan va helt toppen. Haft en helt underbar vecka med älsklingen. Solat, badat, ätit gott, testat många nya goda viner, besök casino, strosat i Palma stad, festat med kanadensare m.m. Nu är det dags att packa ur väskan och packa en ny för Roskilde. Åker antingen på tisdag eller onsdag morgon. Ska bli riktigt kul! Är dock dunder förkyld, så gäller att vila nu innan.
Ska slå mig ner i soffan nu med en påse naturchips (dill & gräddfil såklart) och kika på Face Off fast jag redan sett den.