Uppdate

Idag är jag ritkigt seg. Va ute och grillade med tjejerna i parken igår...bara jag som festade för de andra hade festat förhårt i torsdags. Fortsatte sen vidare till Bongo/Apt där jag mötte upp Anna. Satt på uteserveringen och drack öl och hade trevligt. Är bra tung i skallen idag. Om 5 min ska jag åka till Gällstad. Kanske blir det lite shopping. Ska åka dit med Karro, Johan & Thomas. Inte hunnit äta frukost än..dags att sätta fart.

I kväll ska vi o äta middag på Meza. Ska bli så gott och trevligt!! Har fullt upp nu i helgen så kommer nog inte bli så mycket bloggande.

Trevlig helg!!  Kramis//Sofie


Grillning i parken

I går kväll ringde Maja & Karin när jag precis skulle sticka till A. Blev fast med tjejerna i parken utanför mitt..de satt där o grillade o hade mysigt. Slog mig ner där en stund och tog en öl och fick riktiga sommar-feelings. Va 18 grader varmt vid 21.30. Helt underbart! Så i kväll ska vi va ett stort gäng i parken och grilla, lattja boll och dricka lite öl. Försökte övertala Maja att förlja med till Roskilde i sommar...vore riktigt kul. Jag är helt  inne på Roskilde nu istället för Hultsfred. Verkar som många jag känner ska åka dit så...varför inte haka på!?
Underbara fredag...kommer bli en kanon kväll i kväll, men innan dess är det jobba hela dagen lång.

image347

Budget shopping

Igår blev det budget-shopping på stan efter jobbet. Först inhandlade jag lite gott kaffe & te som pappa & marie ska få när de fyller år. De ville inte at jag skulel köpa något alls, men något litet tycker jag allt att de ska få. Mammas present får jag fixa imon.
Tog en sväng på Gina tricot, köpte en vit hängsleklänning & en marinblå tunika. Tror dock jag kommer lämna tillbaka den vita klänningen. Dels va den förstor och sen tror jag inte att den kommer att användas särskillt flitigt. Vid 18-tiden mötte jag upp Anna & Madde och vi tog en tur på A6. Där blev det H&M shopping. Hittade en lång tee (vit med svart tryck), en vit enkelt top som är vid ner till och en svartklännng med vita ränder från barnavdelningen. Eftersom tjejerna skulle köpa varsitt par skor på skopunkten passade jag också på att köpa et par. Ett par gula flats med öppen tå. (mer senaspsgul färg an vad som ses på bilden nedanför) Får ta och lägga upp bilder på lördag...fulle rulle hela dagen idag.

image346

Glass i stora lass

image345
Om en timma ska jag åka ner till stan. Fixa lite ärenden. Kanske hitta något fint till mig själv och i kväll när jag kommer hem ska jag äta massor med Häagen-Dazs glass som jag inhandlade igår. Ica Maxi har verkligen massor med god glas.
Ska träffa Anna i kväll också. Vore skönt med en långpromenad. Inte träffats på länge nu så ska bli kul. Kanske borde bjuda henne på lite kladdkaka och kaffe hemma också. Har fortfarande halva kladdkakan kvar som jag bakade här om dagen.

Vill grilla..

Det bara rinner i ögonen...satt ute på fikat. Kan de vara pollen!? borde ta mig ett allergipiller. Dagens planer är att jobba till 16.30 sen åka ner till stan. Hitta nåt fint i födelsedagspresent till de i familjen som fyller år. Ska åka hem och gratta på söndag. Borde hitta nåt fint till mig själv också. Kanske nån top, kjol, klänning, linne...får väl se om det finns nåt fint inne.

Jag är så sugen på att grilla. Vädret är ju toppen och tänk att sitta ute en fredagskväll och grilla, dricka lite öl/vin i gott sällskap. Hade varit toppen! Svårt när man inte har nån uteplats/altan...det nehativa med att bo i lägenhet i stan.

Bikini

image343image344

Söt bikini från H&M. Va nära på att klicka hem denna, men som sagt jag har ju redan köpt två bikinis iår. Men kan nästan inte låta bli. Beställde dock hem den vita
klänningen från H&Ms barn avdelning som fanns i min storlek idag och en rosa och en vit top.

Bilder: H&M

Parmiddag

Nu ringde Karro och pratade om att käka ute på lördag. Så nu har hon bokat bord på Meza, en libanesisk restaurang. Mycket trevligt att gå ut och äta med Johan & Carro. Måste nog ringa A och kolla så att de är ok, innan jag glömmer de.
Ska åka till Ica Maxi sen och köpa god glass, Yummie. Bara en timma kvar på jobbet nu!!

Dages vill ha- Armband från CC Skye

image342

Tänk att gå med
detta fin armbandet runt handleden i sommara. Så enkelt och så snyggt! Priset är mindre kul (176 dollar). To much for me... 







Shoppingsugen

Åhh va shopping sugen jag är. Känner ni också suget? Va nära på att klicka hem denna söta i vitt+grönt från H&Ms barnavdeling. Bytte dator och vips så va de slut i str. 164. Så det blev inget med det. Ska ner och kika på stan i dagarna och se om jag hittar nåhgra söta toppar och tunikor. Kanske nån fin klänning också.

Måste använda min fantasi lite nu och försöka komma på vad jag ska ge mamma och pappa när de fyller år. De ville inte ha något alls sa de...men kanske kan köpa med lite gott te & kaffe från Kahls när jag ska hem och gratta. Funkar de?

 

Kladdkaka

Nu har jag bakat en smarrig kladdkaka som ska avnjutas i kväll framför tv:n. Inte hela, men en liten bit. Kanske tar med mig det som blir över till kollegorna imon. Jag och A ska kolla på Champions Leuge semin sen. Ska fixa lite tortilla-pizza tills han kommer hit. Hittade ett recept på arla som verkade gott så tänkte testa det. Dags att kila o hänga tvätten nu sen hoppa i duschen. Tiden rinner iväg fort nu...

image339


Tanfärgade pumps

image338

Kollade nyss in
Brittas blogg och fick syn på de här läckra pumpsen son bloggade om. Har precis kommit in på Asos. Kostar370 :-. Vill ha...

Lars Winnerbäck - Ett stort liv spelas på radion. Sommarkänslorna sprillar i kroppen. Blir påmind om somrarna med tjejerna. Sakner er så mycke.





Dags för comeback

Trodde inte att solen skulle titta fram idag när jag såg hur grått det var i morse. Har suttit ute på lunchen i bara en top och solen gassade. Riktigt skönt! Är så sugen på nåt sött nu, en godisbit. Borde ta en långpromenad sen. Ska tvätta i kväll...lagom kul. Sen kommer A till mig. Mys mys.

Ska kanske börja spela innebandy igen. Pratade med tränaren förra veckan och som det ser ut blir det spel i
Östra SK igen. Åter i klubben där jag började att spela när jag flyttade till Jkpg, men som sagt ska känna på och se om jag är motiverad till att köra fullt. Hela det laget som jag spelade med i JIK ska börja i Östra i stället nu. Har trots allt känts väldigt tomt och tråkigt med att inte spelat denna säsongen. En time-out va kanske precis vad som behövdes. 7 maj drar träningen igång igen.

Utmaning: Vårskor

Jag antar Brittas utmaning att visa upp några vår skor. Har dock mina skor på två ställen eftersom jag tyå har två hem nu. Min lägenhet och sen hos A. Så visar upp några som jag har hemma.

image334
Sneakers
Vita/rosa, Adidas
Vita, Converse
Vita tyg skor, Soft Grey
Vit/röda, Puma

image335

Guldiga ballerinas, Vaga Bond
Svarta, Vans
Röda sandaler, Skopunkten
Svarta sneakers, Din sko

image336

Vita med klack, Nilson
Randiga ballerinas, Ellos
Bruna sandaler, ?
Vita med rosett, ?

image337

Svarta lackpumps, Din sko
Kilklacks skor, Din Sko
Vita lackpumps, Din sko
Röda pumps med rosett, Ärvt från mormor

Jag utmanar nu alla som vill visa upp sina vårskor

Lasange i stora lass

image333

Nu har jag fixat en stor lasange. Fick bli en sen middag. Har sån skalle värk...så va tvungen att vila efter jobbet. Slänga i mig ett piller, men det vill ändå inte gå över riktigt. Får bli sängen tidigt i kväll. Lasange är helt klart en av favoriträtterna...försöker att göra lika god som mormor brukar laga till mig, men blir ändå inte riktigt samma.

Dagens outfit

image332






































♥ Jacka, H&M

♥ Tröja, H&M organic cotton

♥ Ribbat linne, Vintage soft

♥ Ribbade tights, Gina Tricot

♥ Skor, Vans

♥ Väska, Åhléns

♥ Halsband, Indiska


Betty blue ballerinas

image331
Söta som socker är de här
ballernas av märket Betty Blue. 495:- och de är dina. Bra sugen på att beställa. Va inget vidare nöjd över de rödrandiga jag skickade efter från Ellos. Va inte rätt passform till mina platta fötter, men de är jätte fina. Kanske borde annonsera ut dem!?

Dagens vill ha: Tröja från Strayboy

image328image329

Tycker denna tröjan är så fin från Strayboy. V-ringning även baktill och med knappar. Lite over-size och med stuprörs jenas till hade varit riktigt fint. Den röda färgen är snygg, men jag skulle nog valt att köpa den vita (Finns även i svart). Tröjan kostar 700:- och materialt är 100% bomull. Är den inte läcker!?

Söta linnen

image326 image327
Söta
linnen från Ellos. Finns i färgerna vit, svart, röd, blå och gul. Skulle vara fint i garderoben, och billigt för plånboken 169:- kostar de. Har ett liknande randigt i marinblått, blir det fint väder i veckan så är det dags att användas. Ryktades i korridoren på jobbet om vackert väder i veckan. Hoppas hoppas!

Gama på eleven

image325
Nu finns det äntligen
Gama-plattänger på Eleven. Men har man tur så kan man hitta en hos frisören till ett billigare pris. Håll koll hos frisören för emellan åt säljs de till kampanj-pris och du kan få en för runt 500:-. På Eleven säljs de för priset 750:-. En ny plattång är ett prio ett köp för mig då min nuvarande börjar bli riktigt dålig.







Årets sommarplåga

Undra vilken låt som blir årets sommarplåga? Förra året Botten Anna tidigare följt av Hej Monika...and so on...
Shit va trött jag är....Ge mig sov morgon tack! Dags för en lång arbetsdag...


Sömnlös natt

En söndag kväll med mys hemma i soffan för mig själv får det bli. Ska snart kolla Wallander-filmen fast jag redan sett den och äta lite popcorn såklart. Blev en lyckad kväll med tjejerna igår. Blev dock inget Buzz-spelande för Majas syrra som vi skulle låna det av hade slarvat bort sladdar. Vi spelade istället Guitar Hero, Pro soccer och ett sällskapsspel. Inte sovit på hela natten så denna dagen har varit tung. Sov dock några timmar på dagen. Va så orolig för A. Så kunde inte slappna av en sekund i natt.

Dags för popcorn o mys nu!
Kramis

Utmaning: Kylskåpsdörren

image324


Har blivit utmanad av
Molly att visa upp hur min kylskåpsdörr ser ut. Som ni ser är det inte så mycke på den. Ett gäng magneter, bilder på tjejerna & Lasse W från sommaren-05 när vi va i Borgholm och slutligen hamnar mina räkningar på dörren så att jag har koll på vart jag har dom.

Ja nu har ni sett de...













Buzz

image323



 Nu är det snart dags för en omgång med Buzz. Tjejerna anländer vilken minutsom helst. Inte spelat Buzz sen nyårsafton. De är riktigt kul! Har varit sugen på att festa lite i kväll, men det får bli en hemmakväll med tjejerna. Många som jag känner som ska ut ikväll, men jag tar mig ikragen och satsar på ytterligare en helvit helg.














Dagen vill ha: FCUK linne

image322

FCUK har ofta många snygga plagg in sina kollektioner. Tycker detta linnet är sött till sommaren. Give me..















Ida Sjöstedt klänning

image321




Tycker denna
klänningen designat av IdaSjösedt är så sött. Va så när på att köpa de i vitt idag när jag va på Bobbys. Många som bloggat om det och jag har verkligen fastnat för den. inte sett någon bära det hitills här i Jkpg så...Löning på tisdag, kanske hamnar den i min garderob då!?



















Spelkväll

Nyss varit en sväng på stan med A. Skulle hitta nåt fint till honom när han ska iväg på fest i kväll. Lyckades få honom att köpa en skysst cardigan. Han tvekade lite eftersom han inte tyckte det va hans stil, men jag lyckades att övertala för den va verkligen så snygg. jag blev så sugen på att köpa Ida Sjöstedts linnet/klänningen (den med rosetten), men kände att jag måste spara min dollar till sommarens resor och roligheter. Nu har jag skjutsat iväg A till grabbarna för pokerafton. Har varit och handlat lite gotti gott gott. Ska börja med att göra en fruktsallad. Handlat lite snacks till kvällen då jag och Maja ska ha en spel kväll. Spela Guitar hero, Buzz och kanske lite sällskapsspel. Skönt att bara va hemma och ta de lungt ännu en helg. Dags att sätta fart med frutsalladen så jag kan äta den till fotbollen. Tippat även idag...som vanligt.

image320

Ingen höjdare

Det va inget fotbolls väder igår kväll när J-södra mötte Bunkeflo. Först regn,blåst o solsken några min sen slog det om till hagel och snö. Vi halvtid tog vi bilen och åkte hem. Matchen visades på TV så kröp ner i soffan under ett täcke och med ett stort glas te.
Nu är det äntligen fredag och ledighet väntar. Har inga speciella planer i helgen. Ska troligtvis hitta på nåt med Maja på lördag. Kanske bowla eller ut och äta nåt gott. Får se vad det blir. Sa bli skönt med ledighet och få vila för jag är ritkigt förkyld nu.


Prickigt i köket

image319

Jag är så enormt förtjust i prickigt. Tänk va sött att ställa fram den röda prickiga ungsformen med en blåbärskaka i på bordet i sommar med vanlijsås och kaffe. Känner ni längtan efter sommaren? I can feel it.

Finns på
Lagerhaus med prislappen 99:-








Smink

image316 image317 image318
Måste säg att jag tycker att
Isadoras smink är ett väldigt bra budget alternativ på smink. Jag lägger gärna inte några dyrare summor på smink. Brukar satsa på att köpa en bra fundation som gärna få kosta lite mer. När det gäller ögonskuggor tycker jag verkligen att Isadoras håller bra klass. De sitter bra och finns i många olika fäger och till ett bra pris. jag är verkligen så förtjust i ljusrosa läppstift och det finaste och bästa alternativet jag hitills testat är Isadoras Sun protecting läppstift med solskyddsfaktor 12. Kommer inte ihåg vad färgen heter... men den mest ljusa. Brukar lägga på Lancomes juicy tubes för extra glans.
Dags att skaffa lite nya nagelack...har Isadoras summer red, men jag behöver ett ljusrosa och en i lite mer rosa färg. Vad har du för bra budget alternativ tips till smink?

Nytt jobb önskas

Har precis ätit lunch.  Basilika tortellini och sallad. Blev så trött sådär efter maten. Hade varit fint att kunna ta en powernap, men som sagt jobbet kallar. Regnet faller ner och idag ska jag o kika på fotboll. Får klä mig varmt och ta på regnkläder så kan man nog lyckas hålla värmen. Väntar ivrigt att få svar på jobbet jag sökt. Behöver en förnyelse och ett nytt jobb är precis vad som behövs. Time to work...


Res i rosa väska

image314image315
Har precis mailat över ett tips till min far om vad jag önskar mig när jag fyller år, nämligen en resväska i
ceris eller rosa färg. De här väskorna kommer från Wedins. Är dock två månader kvar till det är min årsdag, men lika bra att tipsa när man kommer på något bra som behövs. Ska ju ut och semestra med A i sommar och då kan det behövas en resväska. Har tidigare lånat av familjen. Inte så smidigt längre när man bor 12 mil hemifrån.

Dagens vill ha: Röd väska

image313

Snyggt med rött! Gillade modellen på väskan. Kostar 399:- och kommer från
Wedins.
Skulle passa mig som handen i handsken.














Hårspänne

image310image311image312
Snyggt att sätta upp ett tuperat och lite busigt hår med H&M:s stora
spännen. Har de i silverfärg, men kan va kul att sticka ut lite med cerisa. Kostar 19.50:-


Inte igen

Det haglar utanför fönstret! ingen höjdare. Busskortet strejkade i morse IGEN!!! Har bytt kort 5 gånger sen i december. Inte alls kul! Hade en sån mysig kväll igår. Va ute och lattjade lite fotboll på jordbrovallen med A. Han sa att han fått span på en lägenhet på Liljeholmen....kanske ska o kika på den på söndag. Men jag vet inte riktigt om jag fastnade riktigt för den..men kanske annat o sen den i.r.l. Kika går ju i varjefall.
Åhh va sugen jag är på en pastasallad nu. Skicka hit en från Al Camo nu tack! *ler*


Vuxenpoäng


Körkort
: ja
Bil: Lånar killens
Matservis: Ja
Soffbord: Ja
Ica-kort: Ja sen ett bar tag tillbaka
Hemförsäkring: ja
Eget boende: ja
Fast inkomst: Ja, fastjobb
Köksbord: Ja ett vitt runt i kaféstuk från IKEA
Finglas: Ja
Betalkort: Ja
Toarullehållare: Ja
Duschdraperi: Ja
Barn: inte aktuellt just nu
Sambo/make/maka: Särbo. Bor 100 m från varandra...
Spelar Bingolotto: been there, done that. lite uttjatat nu.
Tippar lördagar: Alltid
Internetbank: ja
Organiserat skafferi: hyfsat, för jag hittar där åtminstone.
Färsk mat i kylskåpet: Alltid när jag är hemma
Slänger dina håliga sockar: Ja
Går på reklamer på tv: tror inte det, men man påverkas säkert mer än vad man tror
Har fläckbortagningsmedel hemma: Nej
Pensionsfond: Ja
Sopsorterar: En del
Prenumerar på någon dagstidning: Nej
Prenumerar på Allers/Hemmets veckotidning: Nej
Letar middagstips: Ja på
Arla och Ica
Blir arg när skorna inte står på sin plats: nae
Får majoriteten av post i räkningsform: nja, inte riktigt, kanske 50/50
Har en stavmixer: nej men en vanlig mixer
Äter söndagsmiddag: klart jag äter middag på söndagar
Försöker att inte svära: ja
Sorterar tvätt: alltid, försöker även lära A så inte mina vita toppar blir förstörda igen.
Har en krok i badrummet märkt "Gäster": nej
Hemtelefon: Ja
Veckohandlar: Nej kör lite då & då
Medlem i hyresrättsföreningen: Ja
Gardiner: ja
Dukar: nej
Överkast: nej
Kuddar för prydnad: nej
Fler än 5 kryddor hemma: ja
Fruktskål: ja en stor vit runt

Ja en del vuxenpoäng har jag nog samlat på mig under de åren jag bott i Jkpg.

Cykeltime

image305
Funderar på att börja cykla till jobbet. Säger alltid de så här års, men sen blir det aldrig av. Tänkte leta efter nån begagnad damcykel på blocket. Vore fint att hitta en
Kronan cykel  (se bilden) med tre växlar. Det skulle vara perfekt. Har en 21-vxl cykel nu...tycker att de suger. Bara krånglar...
Nu ska jag verkligen försöka att ta tag i att börja cykla till jobbet. Bara vädret är fint så...

Dagens vill ha: Jacka från Acne

image302 image304

Jackor från
Acne. Så fina och med snygga detaljer. De kostar 2700:- resp. 3000:-
Gillar den svarta mest med knytning runt midjan.

Nagelfix

image301

Idag är det dags för att fixa naglarna igen. Har kört med vitt glitter längst fram nu. Riktigt fint. Hade velat ha ljusrosa glitter nu, men undra om Carro har det hemma. Om inte funderar jag på att satsa på en vanlig klassisk franskmanikyr och smycka med några söta pärlor. Vad tycker ni?

När man väl har börjat med att göra gel-naglar är det svårt att sluta. De ser alltid perfekta ut och behövs endast filas till. Man känner sig så fräsch i det!

Blå Cheap monday

image300

Här är bild på byxorna jag köpte i går. Gillade färgen starkt. De passar riktigt bra till att bära en vit top/linne till. Kostade 400:- och är köpta på Bobbys. Tycker de satt riktigt fint på. Inte köpt några Cheap monday jeans innan för att jag inte tyckt att de suttit bra vid rumpan, men denna modellen passa de mig ganska så bra. De lär användas flitigt framöver.














Brassestols premiär

Spenderat 1 timma i solen ute på innegården. Nu åkte brassestolen ut för förstgången iår. Satt där och njöt i vämen och med Veckorevyn och en påse med salt godis. Dags att fixa lite lunch sen funderar jag på att ta ett varv runt Munksjön. Får passa på att motionera lite när de är sommarväder.

Bjuder på två bilder till...

image298 

De här är från min Thailands-resa i somras. Jag vill åka iväg igen. A kom igen nu, vi åker iväg snart! Måste måste...jag är så sugen.
Vilka härliga feelings man har en solig dag som denna.


Vårbild från london

image297

Bjuder på en vårbild från när jag va i London för nästan exakt två år sedan. På promenad i Hydepark.

Mina
adidas skor har anlänt...jag är så nöjd. De är så snygga!

Sunny day

Haft en kanon dag idag. Varit nere på stan o kikat me lillebror. Som vanligt hittade jag lite kul. Det blev två leggings från Divided H&M gråa och benvita. Köpte även ett pat Cheap monday jeans på Bobbys. Så snygg färg på dem. Velat ha ett par sådana i den färgen länge och äntligen hittade jag ett par. Får lägga upp bilder sen. (kameran är hos A). Hittade också en söt tunika med små blommor på H&M, men funderar på att lämna tillbaka. vet inte om de är riktigt min stil. Va även en snabbis på IKEA och köpte rödvinsglas och lite annat små plock till hemmet.

Varit och hälsat på Carro en sväng. Funderar på om jag ska haka på ut i kväll. JIK tjejerna ska av avslutningsfest. Men borde egetligen ta de lungt. Blir de inte utgång får de bli film kväll med A. Redan varit på VIP och köpte en påse med smågodis.

Läste
Saras uppdetering på bloggen nu. Jag är verkligen så glad att hon tog steget och gav sig iväg. Du kommer inte ångra de en sekund. Önksar ibland att jag också tog chansen till att göra nåt sånt.

Vädret är toppen och nu ska de blir en promenad i det soliga!
Kram

Solen i ögonen

Va skönt med fredag! Solen strålar och jag ska sluta tidigare på jobbet idag. Får besök av familjen. Ska kika på stan o fika lite gott i e.m. I kväll blir det tapasAnnaGretas. Vilken härlig dag det kommer att bli. Ska bara njuta! Lyssnar på "Med solen i ögonen" med Lasse W. Tänker på mina tjejer och alla minnen med dem. Nu är vi långt ifrån varandra, men hoppas vi ses snart allesammans!

Solbrillorna på idag!  PUSS

Tees med tryck

image294image295image296

Urban Outfitters finns det skyssta tees med tryck. Take a look! Det är alltid snyggt med tees med tryck. Gillar när de är lite större.

Bling-blöjor

Tycka vad man tycka vill...men jag tycker bara att det är LITE väl mycke... Skulle inte va nåt för min baby om jag hade en. Vad tycker du?

Från
aftonbladet:
En blöja med attityd, menar blöjföretaget Libero som nu kommer med en specialdesignad blöjkollektion. Det är blöjor med fem olika tryck med detaljer som 70-talstrycket ?make love not war?, en ?bling bling?- kedja, och nitbälte
läs mer på aftonbladet...

image292
image293
Bild: Aftonbladet

Utmaning

Piggelin - Magnum
Jay Leno - David Letterman
Klänning - Byxor
McDonalds - Salladsbar
Öl - Vin
Stockholm
- Göteborg
Hockey - Fotboll
Grey's Anatomy - City Akuten
Förhållande
- Singelliv
Aftonbladet - Expressen

Antog
mouloosies utmaning.

Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Surt & salt
Kläder just nu: Svarta tights, stor o lång grå kofta H&M organic cotton, Svart top, Vans skor
Musik just nu: Lyssnar på P3
Sommarplaner: Sol & bad, utlandsresa med A, Hultsfredsfestivalen, Hälsa på Marlene i Oslo, Sommarstugan..
Hur många kuddar sover du med: Har gärna 5st i sängen
Spelar du nåt instrument: Nej, försökt lära mig spela gitarr men gett upp.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Vem är viktigast för dig: Vännerna, familen, pojkvännen
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Mycke
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Baggar, bromsar o andra flyg fä
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna telepatera
Vad vill du jobba som? Inredare, inköps assisten för nån välkänd klädkedja, butiks-chef
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig i livet. Har höjdskräck
Gillar du att sjunga? Ja, men bara för ett slutet sällskap eller själv. Har ingen vidare sångröst
Anser du att du är stark? Som person är jag stark, den fysiska styrkan kan bli mycke bättre
Vad gör du om du får hicka? Tar en klunk vatten. Håller andan
Vad längtar du mest efter just nu? Sol & värme, ledighet och få umgås med alla som betyder mest för mig.

Snott listan från
Jessica Märta

Popcorn time

Nu är det dags att inta soffan med en full popcornskål och kika på fotbollen. Är så trött i kväll, så kan nog somna vilken sekund som helst. Råkat på en förkylning igen så det känns att den tär på krafterna. Nu är A snart hemma men får nog vänta med att ses tills imon. Fisen är en tröttis i kväll.
Nu är
Sara i spanien. Undrar hur du har det...Hoppas du uppdaterar din blogg snart för jag är sååå nyfiken. Reseledar utbildning....är så glad att du tar steget och ger dig ut i världen. Gör det som jag vill men inte vågar riktigt för att jag trivs med livet här i Jkpg så bra...förrutom arbetsuppgifterna då. Mystime.

Lots of love to my friends. //Fisen

Tre par skor till...

....råkade jag köpa i dag. Ops! Så här va de. Ringde Carro när jag va påväg till stan för o köpa baguetterna och turligt så va hon också påväg ner. Så jag höll henne sällskap och va shopping råd när hon skulle köpa en vår-jacka. Blev även en tur på A6. Som alltid när jag går på stan så lyckas jag alltid hitta något. Denna gången blev det tre par skor från Skopunkten som jag säkerligen inte ens behöver!? jo, men de va så söta. Nu vågar jag inte ens räkna alla skorna jag har...men köper man skor där så billigt så är de nästan skit samma om de inte är bästa kvaliteten eller om man inte använder dem jätte ofta. Visst va de fina!?

image290image291image288

Bokat...

Snart dags att sluta jobba. Tror jag hoppar av bussen i stan och går hem för att de är så fint. Sugen på att handla hem en baguette från Mackmakeriet, som har stans godaste. Sol skiner och skulle behöva komma ut lite. I kväll kommer A hem och så är de CL på tv. Lär bli mys framför fotbollen med nåt gott att äta.
Snart är  helgen här och på fredag kommer familjen på besök. Har bokat bord på
AnnaGretas där vi ska äta tapas. De är verkligen ett mysigt ställe med riktigt god mat och bra service. Dags att kila...

God afton!

Pumps

image286image287
           image288                   image289
Äntligen är det pumps-väder. Eller iallafall denna dag. Snöade i helgen och då va de riktigt kallt om fossingarna med pumpsen på. Nu skiner solen och jag ska ut på lunchen och fånga några strålar så jag kanske piggnar till en aning.

Här är några fina:
* Gula från Scorett, 599:-
* Novita från Scorett, 1299:-

och några riktiga budget pumps..
* Vita från skopunkten, 249:-
* Gråa i lack från Skopunkten, 149:-

Bilder: Scorett & Skopunkten

Lys i gult i vår

image283 

Nu är färgen som gäller gult. Har varit inne i en rosa-period och det är jag fortfarande, men låter mig inspireras av gult. Helst  skulle jag vilja ha ett par gula pumps med hög klack att bära upp till ett enkelt baslinne och ljusa stuprörs jeans.

Gult från Indiska
* Ballerinas 129:-
* Solbrillor 59,50:-
* Diadem 29,50 :-





image284 image285 Bilder: Indiska

REA på adidas skorna

Kollade in på LaRedoutes outlet nu och till min förvåning fann jag de vita/rosa adidas skora på rean. Jag som beställde dem för det fulla priset i påskhelgen, men då hade jag en rabbatkod som gav mig 40% rabatt. För väl det... Så jag sparade in de slantarna iaf.

Fint från Acne

image280image281image282

Har alltid gillat Acnes stilrena kläder starkt. Inte minst deras jeans som har en riktigt snygg och bra passform. Klänningen går på 1000:-, Toppen 800:- och den korta klänningen 600:- på
Acnes shop. Toppen med knappar fastnade jag verkligen för. Plaggen är i 100% bomull. Så fina. Vill ha.

Bilder från: Acne

Uppdatering av påsken + inköp

Har varit riktigt skönt med långledigt. Inte gjort nåt speciellt. Mesta dels vilat, kikat på film, ätit gott, fest och spelat Guitarr heroes. Träffade grabbarna från Sthlm i fredags. Va på Karlssons o O´learys o shakade rumpan. I lördags va de hemmafest hos Andreas & Annica. Va inte riktigt i partysvängen, men va riktigt trevligt. Hade musiktävling som vi alltid har när vi är samlade. Umgåtts mycke med min älskling och alldeles för lite med tjejerna under ledigheten. Hade mer än gärna velat festa med tjejerna hos Maja i lördags eller hos Anna.

Kunde inte låta bli att skicka efter Adidas skorna. De är bara så söta o fina.

Jenny Hellström

image278         image279
Fint med randigt. Topparna kommer från Jenny Hellström. Saknar en rödrandig-top i min garderob. Även LOGG på H&M har fina randiga toppar. Denna från Jenny Hellström kostar 450:-. Den A-linje skurna går på 400:-. Finns att köpa på
Zoovillage.

Haft bloggstop i påsk. Bara varit ledig och inte ägnat massor med tid framför datorn, som jag annars gör konstant dagarna i enda.

Bilder: Zoovillage




Slut på det goda och fram med smalmaten

Tror bestämt att jag får hoppa att köpa påskägg till A. Igår när vi gick och handlade hade han fått för sig att det får vara slut med allt det onyttiga. Fick som svar hela tiden: Nej det vill jag inte ha jag dricker inte juice (t.ex.) Blev nog den nyttigaste matinhandlingen på länge länge. Inget onyttigt till helgen. Jag tror bestämt att jag får gå och handla lite gott till mig själv och gömma det för A så han inte festas. Får se hur länge han klarar det. Jag tror att den bästa medicinen för att hålla sin kropp i trim är att motionera/träna några gånger i veckan och se till att man rör på sig dagligen. Då kan man samtidigt äta det man vill och ha en fin kropp såvida man inte har problem med övervikt. Viktigt är nog också att man ser till att laga mycke mat hemma och skippa snabbmaten. Jag har aldrig haft problem med att lägga på mig kilon...tvärt om. Snärt och smal. Nog om det...

Blev bjuden på fest hos Anna på lördag, tyvärr är jag o A redan bort bjudna då. Att vi alltid ska lyckas va de när Anna bjuder på fest. Ska troligtvis på middag med några god vänner den kvällen.

Snart dags attt åka ner på stan och äta nått gott till lunch. Jag är bra sugen på en pastasallad från Al Camo (igen)


Ipod i Rosa

image277

Ett av mina bästa köp är min kära Ipod. Den har använts flitigt i 2 ½ år nu. Den nya modellen i
rosa skulle jag verkligen önska. Den är på 4 gb och kostar 1790:- på Elgiganten. Min gamla i silverfärg fugerar utmärkt och en ny är inte aktuell. Skulle det komma en i röd färg hade jag fått svårt att välja. Har du ingen Ipod satsa på de!

Har jag drabbats av rosa-feber kanske!?










Träna i rosa från Adidas

image272 image273image274
image275      image276
Fortsätter att inspireras av rosa. Adidas rosa tränings kläder känns helt rätt. Munktröjan 449:-, toppen 249:- och linnet 199:- kommer från
Ellos. Kolla in rabbatkoderna för Ellos för att få beställning billigare. De höga sneakerserna 849:- kommer från Junkyard och de låga kommer från LaRedoute. (nu kan du få upp till 40% rabbat på din beställning därifrån. 1:a varan 40%, 5e 25% och övriga 10%) ange koden: 71856. Billigt är bra och rosa är så läckert!

Bilderna är lånad av: Ellos, Junkyard & LaRedoute

Dagens vill ha: Pumps

Hittade så fina pumps på Net-a-porter. De rosa är från Fendi. Pumps med hög klack i olika färgglada färger är precis vad jag önskar mig just nu. Även snygga i svart eller grått. De gråa kommer från Marc by Marc Jacobs. Kostar en aningen slant för mycke för min plånbok annars skulle jag gärna slått till. Så snyggt med höga klackar.
image270image271

Påskägg

image269

Imon ska jag ner till stan och köpa påskägg och fylla med godis och kanske nån liten överraskning att ge till A. Kul att hålla på lite traditioner. Fick alltid påskägg när jag bodde hemma. Lite mysigt på nått vis. Kanske borde skaffa ett påskris också. Annars är jag inte så mycke för pyntande, varken vid jul eller påsk. Idag ska jag iaf få lite påsk mat. Ska på påsk lunch på Scandic med jobbet. Ska bli skönt med lite lång ledig hel från jobbet. Har inget speciellt planerat. Bort bjudna på lördag och kanske träffa några gamla vänner från Sthlm.
Vad ska jag lägga för överraskning i ägget? Tipsa





Bild: Åhléns

Festbilder

Här kommer några bilder från festen i lördags...

image260
Jag & Carro
   
   

-over and out-

Jordgubbar

image259

Nu är det snart dags för avgörande Semifinal i hockey, HV-Modo. Ska strax kila över till Maja och kika på matchen. Ska först steka några korvar. Orkar inte engagera mig nåt vidare i köket idag.
Till efterrätt ska jag äta jordgubbar. Kunde inte motstå dem när de låg i affären. Dags att sätta lite fart! Heja HV.

Kramis proppen









Helgens shopping

image249 image250      
I lördags va jag och tjejerna på en heldag på stan. Hittade en hel del smått o gott. Fick 200:- av H&M i guldbonus som jag använde. Följande åkte med i min shopping bag:
* Randigt linne, Gina Tricot
* Vit tröja, Vila
* Linne med hjärtan, H&M
* Klänning, H&M
* Sminkväska, H&M
* Hårspänne, H&M
* Trosor, H&M
* Ögonskugga Isadora, H&M

I fredags kom mina undisar från H&M hem. Visst är de söta!?
 


Grattis

image248
Grattis Anne på din 23 års dag!
 Minns alla sköna stunder med dig. Du Toppen på alla sätt och vis. Hoppas vi ses snart och kan ha lika kul som på gamla goda dagar när du bodde i Jönnet.

Miss u my rockstar-baby!










Lista - Kläder, prylar...

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? En brun skinnjacka från Red Label, Carlings.
2. vad använder du just nu för skor? Svarta vans.
3. favoritfärg på kläder? Grått, vitt, rosa, rött och svart
4. favoritmaterial på kläder? Bomull.
5. favoritaffärer? H&M, Monki, Weekday, Top Shop
6. favoritmärke? Acne, Stray boys, H&M?

GREJER
vad har du för:
2. plånbok?
svart och stor från Louise Fontaine.
3. smycken? Min medaljong i silver.
4. solglasögon? Bruna stora från JC och rosa även dom från JC
5. nagellack? Har nu som fransk manikyr men med vitt glitter på tipparna. Annars är rosa finast.
6. mp3? Ipod i silver
7. mobil? SonyEricsson 520i (eller heter den de. .har ingen större koll).

BLANDAT
1. vad har du i din:
a) jackficka just nu? Den är tom.
b) handväska eller liknande just nu? Rosa lacksminkväska, solglasögon, Burberry parfym, läppglans och cerat, ipod, plånbok, scarf, plåster.
2. vad är du beroende av? frusna hallon och läppglans
3. vilken sorts lipsyl använder du? ACO
4. vad tror du på? mitt inre och att HV tar SM guld
5. vad köpte du senast? Glass på Preem igår, Magnum vit
6. har du nåt husdjur? Nej och det är inte aktuellt att skaffa heller
7. vad bor du i? I en etta på Söder i Jkpg 

Listan är lånad av
Mikaela.

Paket från H&M

I fredags anlände mitt paket från H&M. Jag va snabb att hämta ut det och innehållet va verkligen helt kanon. Allt passade perfekt. Beställningen bestod av rosa undisar och ett ljusrosa läppstift. Tror att jag är inne i en rosaperiod just nu. Det har annars varit mycke grått det senaste. Nu inpireras jag av mer färg när våren har kommit.

image245 image246 image247
Bilder: H&M

Shopping och fest

Helgen har verklogen varit helt kanon. Fredags blev det spel kväll och lite öl med tjejerna hemma. Spelade Melodifestival-spelet som jag fick av Marléne i julklapp. De va riktigt kul..man skulle imitera, sjunga och svara på frågor. Kollade också på "Let´s dance-finalen". Inte följt det alls nu i vår..kollar hellre på "Så ska det låta".
Lördags va en hel dag på stan. Hittade en hel del smått och gott. En vit A-linje skuren tröja, ett randigt A-linje skuret linné, en klänning, sminkväska, ögonskugga, hårspännen, leggings, trosor...och jag som inte skulle handlat så mycke. (Bilder kommer)

På kvällen blev det fest hemma hos mig. Ett 15-tal pers va vi. Sjöng karaoke och hade trevligt. Kvällen avslutades på Twin. Va så kul att träffa tjejerna hemifrån. (Bilder kommer i kväll) De va iaf en kille som flirtade me Sara...sen när vi skulle åka så slängde han sig in i taxin i hopp om att han skullr få följa med hem till min lya o sova me Sara. haha men killen fick nobben. Han skämdes verkligen när han inte fick följa me in. Va trodde han egentligen. Pucko. Igår när jag va hemma hos A visade han videon som han va me i. Den hade visst spelats på MTV där han va sångare. Han kände honom lite grann.
Mötte ett riktigt omoget betéende på Twin. Två små snorvalpar med backslick som trodde de va kungar hällde drinkar över varandra. Välte ut glas på borden, dansade o knuffades. Jag fick en drink hälld över min klänning o tights..Idioter. Hade god lust att slänga mitt glas med isbitar och kallt vatten över dem. Men då hade jag ju sjunkt lika lågt som dom. Never. Sen skrek de...var är skumpan...här får man spruta drinkar istället. Hoppas de blir portade!
Nu är man åter i verkligheten och jobbar. Vilken tur att de är en kort jobbvecka. Helt underbart!

PUSS