Lycka med vår

Våren är kommen. Solen skiner och jag är såååå lycklig!


Ladys night out

Mysigaste helgen med de härliga smålandstöserna. Vi började med vin och middag i den strålande solen på Medbporgarplatsen sen hade vi tjejfest hemma hos mig. Utgång blev det också på Lokal på Scheelegatan. En mycket trevlig kväll.


Sara, Tesa Elin & Marléne på Medis kök & bar


Sara & Tesa


Lina på Lokal


Jossan på Lokal

Underbara fullspäckade liv

Har haft fullrulle nu. Smaskar upp lite härliga bilder...snart. Hade en fantastisk helg med tjejerna.
Imon ska jag kika på en spelning på Debaser och på tors bär kosan mot Jönköping. Där ska jag jobba tors-mån på Motor Custom Show sen bär det av till Sthlm för att sedan åka hem till familjen två dagar senare.

Måste kasta i väg en kram till min bror som är så go. Hade ett skönt samtal idag och jag fick härliga komplimanger för den självständiga tjej jag är (det värmde).


Premiärlunch utomhus

Idag tog vi med oss maten ut och satte oss ute vid klipporna. Fantastisk utsik, strålande sol, måsar som flög omkring, segelbåtar som sippade förbi. Kom på att jag faktiskt har utsikt över Gröndal dit jag ska flytta i sommar från jobbet.




Lovley friday...

...på väg till jobbet. Solen skiner och det bränner på lite lätt i ansiktet. Ray Banen på. Nu väntar en fullspäckad arbetsdag. Njut av dagen!


Dubbelsäng till salu

Någon som är intresserad av att köpa min fina dubbelsäng. Måste tyvärr göra mig av med min älskade säng som jag köpte i höstas då den inte kommer få plats i min nya lägenhet. Madrasserna är från Ikea och sängramen köpte jag av min vänninna för 3500 kr. Tänkte mig 4500 kr för hela kalaset. Sängen finns i Jönköping.


Reklamation av håret

...eller rättare sagt hårfärgen. Ringde frisören idag eftersom jag inte alls är nöjd med resultatet. Ljus botten och mörka toppar. Nej tack. Nu ska de få fixa till det igen, men det lär få dröja till efter helgen. Evig väntan men jag får allt härda ut.
Imorgon har jag & Sara planerat en mys kväll tillsammans. En kväll i soffan med "Så ska det låta" och Robyn konsert på svt och lite gott att äta där till. Precis en sådan fredagkväll jag behöver nu. På lördag anländer Marléne till Sthlm. Då ska vi glassa i solen på stan med ett glas rosé, avnjuta en god lunch, uppdatera oss om det som hänt sedan jul och ha en super duper kväll tillsammans med festligheter.

Blommig inspiration till hemmet

Just nu är jag extra förtjust i blommigt. Bjuder på lite inspiration från Åhlens.


Jag saknar...

...mitt mörkbruna hår. What have I done. Ågren så in i. Nu är jag i en konstig form av orange. Ska försöka vänja mig, ge det en liten chans. Tur att toningar finns nära att köpa...men en chans som sagt. just one.


En helt vanlig dag...

...på Kungsgatan i Sthlm och på väg till träningen. Idag blev det ett jympa/puls pass och gjorde mitt första besök på Friskis City. Ska försöka träna på så gott jag kan nu. Mår så mycket bättre...jag ska ge gärnet.
Nu ser jag fram emot världens mysigaste helg med världens bästa tjejer. Välkommen hem sweet Marléne!


Sött påslakan set

Från H&M Home. Fint med blommigt. Somrigt och skulle passa utmärkt till sovrumet i nya lyan.


Viktiga & stora beslut

Jag vill avsluta denna fantastiska vecka med att tacka alla mina nära och kära och min underbara familj. Ni som finns vid min sida och delar de bra och mindre bra dagarna med mig, som alltid stöttar mig och finns där för mig.
Ni är underbara!

Under denna vecka har jag gjort ett snabbt beslut som också är ett stort beslut i livet, att investera i en lägenhet som just i dagens läge är en dröm för mig. Allt gick så fort från det att jag fick fast anställning till det att jag skrivit på kontraktet och köpt lägenheten.
Jag har också tagit beslutet att stanna i Stockholm. Jag trivs riktigt bra med jobbet, staden och mina vänner här. Jag saknar mina underbara fina vänner i Jönköping. Det va inget enkelt beslut att ta då mitt sikte under en längre tid har varit just Jönköping och att Sthlm bara skulle bli under en kortare period. Denna period kommer nu att bli längre än tänkt. Hur som är jag nöjd över att jag tagit beslutet och kan nu äntligen få känna trygghet i min tillvara med både fast jobb och lägenhet.

Kärlek till alla mina fina.


Impulsivt besök hos frisören

Under min promenad i vårens solsken fastnade jag på Bromma Blocks. Tänkte få lite inspiration till mitt nya hem i inredningsbutikerna.



Jag avnjöt en god meza lunch...


...och hamnade sedan lite impulsivt hos frisören...


...där jag fick en ny hårfärg.


...om jag är nöjd vet jag ännu inte. Lite besviken att de inte la en mörkare färg vid hårbotten. Nu ska det kännas efter. Annars blir de "back to the dark".

Mitt i veckan lyx

I veckan lyckade jag till de med kladdkaka, hallon och glass. Vardags lyx är min grej. Det förgyller...
Blir alltid lika frestad när jag kolla på "halv åtta hos mig" och sitter där med mina makaroner och köttbullar.


Föreställ dig att du vaknar...

...imorgon och all musik är försvunnen.


Bild tagen under Liljeholmsbron, vid Hornstull strand

AW fredag

Aw på jobbet. Jag har världens skönaste kollegor. Startade kvällen på OM och sedan mötte jag upp Sara och hennes vän Eva på Strand vid Hornstull för att äta lite gott. En mkt trevlig kväll i min smak.


Lisa startar shot-ronden.


Henrik med den lilla flaskan med whiskey som tas fram varje fredag em.


Fina Maria (Innan Rickard spillde ut ett glas röd vin över henne som även skvätte ner min fina vita kavaj).


"Rödvins-Berit"


Eva & Sara på Strand


Fina Lisa

Semesterplaner

Semesterplaner smids. Inte kan man ha en semester utan en trevlig resa att se fram emot. I juli sticker jag och Sara till den mysiga staden Bodrum i Turkiet. Livet är bra underbart! Resan ska bokas i veckan.
Stormen viner utanför fönstret...hua..jag vill inte gå ut!


My new home

Jag vill att det ska bli juni nu så jag kan flytta in i min nya mysiga lya. Här kommer bilderna jag lovade igår.


























Välkommen till mitt nya hem

...Jippi jippi jag körde om dem i budgivningen i sista sekund. Den super fina lägenheten är min. I mitten av juni flyttar jag in. Jag är så lycklig. Nu är jag en tös i storstan med fastjobb och egen fina lägenhet, en 2a. Allt detta inom loppet på mindre än en vecka. Vem har sagt att man ska ta de lungt.
Lägenheten är vad man kan drömma  om i den här stan, den har allt och lite till. Balkong, tvättmaskin/torktumlare, inbygda spots, fint kök, öppenplanlösning, är i nyskick....jag är så lycklig!
Så i sommar är ni välkomna hem till mig kära vänner!

Fler bilder kommer när jag fått dem av mäklaren.




Dream on

Livet är bra sweet. Solen skiner över fina Sthlm. Budgivningen startar idag. Drömmer mig bort.


Festlig lördag

Vilken lyckad lördagsafton det blev. Middag och sedan vidare för födelsdagsfest. Festen varade natten lång ända tills grannen tröttnade på oss. Igår va jag på lägenhets visning i Gröndal och jag är ta me katten kär i den lya. Ber till de övre makterna att ha turen på min sida i budgivningen.
Efter visningen fastnade jag i Saras soffa. Vi hade så mysigt...spelade Yatzy, läste horoskop för att förutspå framtiden, käkade pizza, kollade film. Underbar söndag! När jag kom hem vid 22 tiden kikade jag & kombon Maria
på en riktig snyftar film.  



Festlig lördag

Solen börjar titta fram...känner att kvällen kommer att bli en riktigt bra kväll. Partyoutfiten på och nu är det strax dags att gå över till Äppelviken för lite middag. Efter det bjuds det upp till dans vid Brommaplan hos Anders som i veckan fyllde 28 år och detta ska i kväll firas.
Haft en mysig dag med Sofia i Kista. Shoppat lite och käka Sushi.


Bjuder på en gammal bild från Gotland sommaren 2009.

En dag att fira

...första april innebär inte bara massa lurerier. För mig innebär den här dagen min första dag som fastanställd som produktionsledare/projektledare på One Motion. Dagen jag har väntat på har kommit och jag känner lycka. Den fasta anställningen innebär också för mig att jag nu kan ta lån för att köpa mig en lägenhet i Sthlm.
På söndag ska jag på visning på en super fin 2a i Gröndal som jag spanat in och jag har blivit helt förälskad i den. Hoppas att de övremakterna kommer att vara med mig om jag ska buda. Min bästa vän ska köpa lägenhet i samma område, endast 300 m ifrån den jag vill ska bli min. Tänk va underbart att vara "granne" med bästa väninnan.

Imon ska jag med Sofia på en shoppingtur och på kvällen nalkas det födelsedagsfest vid Brommaplan. I kväll firar jag min fastaanställning med lösvikts godis och cola, film, så ska det låta...precis en sådan kväll jag önskat mig i kväll. Myyyyys.

Puss o kärlek till alla mina fina.