Lever livet

Vilken dag!!! Jag är trött och bakis efter gårdagens bravader. Va ute på kundmiddag på Fjäderholmarna. Åt gott, drack drinkar och rosé på en fin restaurang vid vattnet. Såååå mysigt!
Några flaskor vin senare och mätta och belåtna tog vi färjan till stan och fortsatte vinpimplandet på Riche. Vid 3.30 släppte taxin av mig hemma och sen upp vid 7 för att jobba.
Har nu varit och käkat lunch med en kollega och leverantör på "Lasse i parken", vilket mysigt ställe det är. Ligger vid Hornstull ut mot Långholmen. På kvällarna har de trubadurföreställningar, måste verkligen gå dit en kväll i sommar. Laddar nu för semester...imorgon är sista jobbdagen. På lördag bär det av mot Bodrum och stannar där en vecka, sen hem och packa om väskan 1 dag för att sedan segla över till Gotland. Vilket underbart liv jag lever. *lycka*

Njut av sommaren mina fina vänner!

Liljor

Sovrummet pryds av liljor. Dessa i plast från Åhléns och vasen kommer från Plantagen. Liljor är en av mina favoritblommer. Ståtliga och fina och doftar underbart.


Ljuvlig parfym

Min nya parfym som söta Marléne köpte med sig från färjan.


Premiär för Allsång på Skansen...

...och givetvis va vi där för att kika på när Måns gjorde debut som prgramledare. En mycket trevlig kväll med Fritte-tjejerna. Ja nästan hela drösen jobbar på Fritidsresors HK, så de blir frittebrudarna. Sköna tjejer!
Vi åt glass, picknickade och åt ballerina kakor, sjöngloss och dansade på till September och snyggingen Danny...och nej vi stod inte på "flickläktaren". Mysig kväll vart de hur som. Nu laddar jag om mina batterier för onsdagskvällen ska tillbringas på Fjäderholmarna med en godmiddag (jobbgrej), trevligt ska de också bli.




Frida, Sara & Anna






Som en blixt från klar himmel...

...satt den här lappen på min port när jag kom hem. Igår stod jag och svor åt mig själv när jag skulle packa upp mina kläder från väskorna och kartongerna. Svor just därför att jag är så usel på att slänga/skänka kläder. Hittar ju gamla trasor som jag inte använt på flera år och t.o.m några plagg där prislappen sitter kvar. Tror helt klart att denna lapp va en uppmaning till mig som någon från ovan sänt.
Så på  torsdag kväll vet jag vad ja ska göra...sortera de kläder jag inte använder längre.


Favorit puder & foundation

Jag är helt såld i Macs sortiment av smink. Idag var det dags att ladda upp med ett puder och en foundation i sminkväskan. Eftersom det nu är sommar och sol passade jag på att gå upp en nyans i färgskalan. Solbrännan ska allt sätta sig när jag är i Turkiet.


Sommarläsning

På lördag bär det av mot Bodrum (Turkiet) och jag har laddat upp med lite skön spänningsläsning att packa ner i väskan. Jag har plöjt igenom hela raddan av Mari Ljungstedts böcker men icke den senaste som släpptes nu i maj. Kan varmt rekomendera hennes spännande deckare som utspelar sig på fina Gotland.


Första middagen på balkongen

Första middagen på balkongen igår kväll. Det blev hemmagjorda hamburgare med tacosmak och avocadoröra med gräddfil, gräslök, vitlök och gullöl. Sååååå smarrigt!




Midsommarfirande på Gröndalsvägen

På midsommarafton bjöds de upp till fest i min nya lya. En härligt blandad av kompott med vänner deltog. Jag bjöd på mingelmat och bubbel vid anskomst, senare körde vi fem-kamp, grillade och festade natten lång tills solen gick upp. Jag har så underbara vänner, tack alla som deltog och förgyllde denna fest.


Anders koncentrerar sig rejält för att vi ska försöka komma ifatt och vinna kubbspelet.


De största käftarna tävlade i fylla-munnen-med-marshmellows


Fina Sara, Felipe & Tesa


Sexigt!?









Foo fighters

I onsdags intog vi Stadion för att se Foo Fighters. Grymt bra konsert och mycket trevligt sällskap. Träffade gamla vänner efter konserten som jag inte träffat på år. Vi festade på till 3-4 på morgonen, sen upp och jobba vid 8, men de va de värt.




Felipe och min nyfunna vän Sofie

Foo Fighters i kväll på stadion

Nu är det snart dags för Foo Fighters konsert på Stadion. Som jag har längtat! Vi ska mötas upp vid plattan för att sedan gå och dricka öl och äta på Retro, uppladdning inför kvällen. Känner många som ska gå i kväll så hoppas jag hinner träffa alla innan konserten startar.

Over and out.


Lyan börjar komma i form



Lite pynt i lilla fönstret


Sovrummet


Vardagsrummet


Dekoration i badrummet

Inflyttad på Gröndalsvägen

I helgen har jag flyttat, firat plastsyrrans student, gjort jordgubbstårtor, träffat bröderna i Linköping, passat plastbrosans lilla son Karl-Alfred, varit på Bromma ÅVC, köpt ny säng, packat upp, packat ner, kört Småland från nordöst till nordväst och upp till Sthlm... Jag är helt slut. Nu nya tag, ny vecka. Idag ska jag packa upp mina kläder och få ordning i garderoberna. Imon fyller jag år, på onsdag är det Foo Fighters konsert, på fredag ska jhag ha midsommarfest. På fredag ska min lya va tip top...så gott det går. Full rullle...

Igår vid 21 gav jag upp med fixandet och lade mig i soffan och påt jordgubbar och kollade film. Mys.
Har fått i ordning lite i lyan iaf.




Nya textilier till nya hemmet

Idag passade jag på att klippa till på nya påslakanset och kuddar till mitt nya hem. I morgon är dagen med stort M. Jag får nämligen tillträde till lägenheten. Vid kl.9 ska jag träffa säljarna och mäklaren för att överta nycklarna till mitt nya hem. Jag är nästan lite nervös, det känns speciellt. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att den fina lägenheten ska bli mitt hem. Veckan kommer som ni säkert förstå att präglas av att flytta och få i ordning. Till helgen åker jag hem till småland för att hämta det stora flyttlasset.




Stort tack till min fina familj och mina underbara vänner som alltid ställer upp för mig.

Njuter

...av livet i Sthlm. Bilder från förra helgen.










Picknick dejt på fina Långholmen








Livskvalitet

Haft en helt fantastisk ledighet och njutit tillfullo av sommarvärmen i Sthlm. Har glassas på klipporna vid Kristineberg, varit på utflykt till Fjäderholmarna med tjejerna, varit på en romantisk dejt på Långholmen vid solnedgången med rosé & jordgubbar, grillat vid Gröndalsklippor, solat och bränt benen, varit på "smaka på Sthlm" som är en matfestival vid Kungsträdgården, ätit glass, pimplat vin på Josefinas underbara uteservering på Djurgården, haft tjejmys i Tantolunden , varit ute och druckit öl med Tina på Hornstull Strand, festat tills solen har gått upp...har helt enkelt passat på att njuta rejält de senaste dagarna. Utöver detta har jag även inkvarterat mig hemma hos Sara för att bo där tills jag får min lya...exakt om en vecka. Jag längtar...
Nu åter till jobb och verklighet!

Kram kram

En helt vanlig ledig dag...

...i ett fantastiskt fint Sthlm. Varför inte passa på att njuta på sin lediga dag när man i dagar har stått upp över öronen med flytt & städ fix. Nu är jag äntligen på plats hos Sara i Gröndal för att mellanlanda innan jag får min fina lägenhet bara några hundra meter ifrån.
Kristi himmelfärds dag avnjöts på matfestivalen "Smaka på Sthlm", sedan glass på Djurgården och efter det ett glas rosé på Josefinas med den underbara utsikten utöver mälaren. Kvällen avslutades med grillning på Gröndalsklippor. Jag bara njuter av livet och av Sthlm.


Jag & Becci på Josefinas


Grilltime




Anna