Söt kofta

Denna skönheten kommer från Lindex och kommer ut i butik om några veckor. Då ska jag försöka hinna norpa åt mig en. Så sööööt!


Semestern bokad

Nu är 2 av min 3 veckor av semestern bokade med resor. Jag & Sara börjar semestern med att åka till Bodrum/Gümbet, även kallad Turkiets St:Tropez. Ska bli spännande att besöka Turkiet då varken jag eller Sara varit där tidigare.
Efter Turkiet ska vi vara hemma en heldag och packa om väskan för att sedan segla till Visby. Det ska verkligen bli en upplevelse då jag aldrig tidigare seglat förrut. En sommar utan ett besök på Gotland = ingen riktig sommar. Kommer verkligen att sakna att bo på ön i sommar. Gotland är en underbar plats på denna jord som måste upplevas. Den tredje och sista veckan av semestern v.29 har jag inga planer alls. En spontan vecka kan verkligen behövas.

Jag älskar utmaningar och äventyr. Sån är jag.


Inget fredagsmys

Denna fredagkväll prioriterar jag det tråkiga före det roliga eller mysiga. Jag håller nämligen på att flytta packa och städa. Köket -check, badrum -check. Nu ska alla kläder packas ner och mina pinaler somär utspridda.
Varför inte börja helgen med det tråkiga och sedan fortsätta med det roliga.
I morgon ska jag träffa Yvette som är på besök i stan. Sen ska jag ansluta till Skrattstock (en komiker festival/dag) på Långholmen och möta upp Becca som även hon är på besök i storstan.

Om några veckor får jag min fina alldeles egna lägenhet i Gröndal. Jag är så lycklig över att få mitt alldeles egna hem i den här staden. Efter år i en resväska är jag trött i både kropp och själ på att leva med att inte ha mitt egna hem. Nu äntligen får jag snart det! Under 2-3 veckor ska jag bo hemma hos Sara. Snälla hon som öppnar dörrarna för mig. Bästa bästa.

Njut av helgen mina vänner!


Fin fin väska

Läcker väska. I´m in love. Finns att köpa på Scorett för 400 pix.


Pengarna på kontot ryker lika fort...

...som de kommer in där. Löningsdag och lönen är inne på kontot. Jippi tänker många! Fy katten vilken månad jag kommer ha på utgifter. Sammanlagt ryker 25 000:- direkt på räkningar - kostnader för nya lyan, CSN, Turkiet resan etc. Fun...not!
Nu blir det matlådor ända fram till semestern...spara spara spara.

...och vet ni vad. I sommar ska jag segla till Gotland. Vilken upplevelse!

Fast and furious 5

Vilken rulle. Kikade på den på bio för en vecka sen. Jag va helt lyrisk av spänning genom hela filmen. Se den!
Popcorn meny och cola med en bra film en söndag är fint.

Danza Kuduro låten som är soundtrack i filmen får mig att längta till sommaren. Turkiet & Gotland. Det ska bli fantastiskt kul.


Rix FM festival

Va pigg i söndags med tanke på lördagens festligheter och det stora alkoholintaget. Succesivt drickan under en heldag är mycket bättre än vrålfestande på kvällskvitsen.
Tompa tog med mig till Hamburger Prinsen i Fruängen med ytterligare några trötta festprissar. Vilket ställe, deras hamburger meny innehöll allt och lite till. Från 90 gr - 600 gr burgare med allt man kan tänkas sig på. En perfekt dagen-efter-middag.
Va sen vid Horstull och strosade runt på Långholmen med en vän *mys*. På kvällen va jag & Sara på Rix FM festival i Kungsträdgården...eller menar Kungsan som Sthlmarna säger. Medis, Kunsan, Rålis...mkt för kortningar i den här stan.
Väl där stod vi i havet bland 10-16 åriga tjejer som va übersminkade för att bemöta deras idoler på scénen. Framträdde gjorde Saade, The Ark, Tove Styrke, Nicke Borg, Sunrise Avenue, Stenmark m.fl.
De va en mysig kväll...tyvärr bleb jag inte lika lyrisk av framträdandena som de yngre töserna och jag tänkte att vad skönt det faktiskt är att snart vara 27 år.


Parkfest i Rålis

I lördags ställde Tompa & Klara till med gallej i Rålis eftersom de båda fyllt år. Sammanlagt samlades 60-70 festglada prissar i parken för att njuta i solen, pimpla vin, delta i den stora brännboll matchen. Jag va där...såklart. Jag älskar ju parkhäng.
Redan vid 12 möttes jag & Becca upp för att ansluta till parkhängsfesten. Boomblastern va på plats med söta "Dj Napp", isbacken va fylld med kalasdrick och där satt vi och njöt hela lördagen lång.
Brännbolls matchen va tuff och hela 50 pers deltog. Jag blev översprungen av en karl och slog mig som satan när jag flög rätt på en hård grusväg (den enda som fanns i hela parken). Tappade andan, spottade och sen va jag med i matchen igen. Jag har ont i hela kroppen nu...herre min tid vilken smäll.
Vid 19-tiden va vi nöjda med tillställningen i parken och laddade upp med en fantastisk god burgare på Texas.
Efter middagen tog jag o Becca bussen över till Slussen för att möta upp ett annat gäng för lite goda skumpa drinkar på Sjöfartshotellets terass. Det va såååå fint, vilken utsikt. Mitt nya smultron ställe.
Väl på terassen märktre vi att stället kryllade av kändisar, vi satt och dregglade bra länge när vi hade Joel Kinnaman i sikte. Så läcker....
Efter ett besök på Lunggrrens så tackade jag för mig medans några tappra begav sig till Skrapan för att drinka natten lång.



Team Tomasz jublar efter Tompas helvarv.


Becca & Elin


Adam, Rikard, Linus, Lukas & Erik njuter av ölen i solen.


Fina Maria va också på plats


Dj Napp/Arvid körde house




Solen går ner över Sthlm när vi sitter på terassen och njuter av kvällen.


Turterduvorna Becca & Robert


Becca efter att fått syn på Kinnaman.

Häagen Dazs

Fika på jobbet. Vi har en hel frys med Häagen Dazs glass. Yummie!




Toppen kollegorna

...ute på en härlig lunch i solen.




Alone at the subway

Sällan det är så tomt vid en tunnelbane rulltrappa vid 22 på kvällen.


Min fina söndag

Min mysiga söndag. Började dagen med en löptur. Sedan installerad jag mig på en brygga vid Minneberg vid vattnet och njöt av utsikten över till Kungsholmen och den fina vårdagen. Efter det blev det jobb med fotografering på Bromma ÅVC. Efter det vidare till Rålambshovsparken för häng och tapas middag på Boulebar.
Jag storm trivs i Sthlm.




Festlig kväll i Hagaparken

Brännboll och grillning i Hagaparken i lördags tillsammans med Fritte. Avslutade kvällen på ett full knökat Cliffan.
En mycket trevlig lördag.








Lördagens fräscha middagstips


Slutkörd...

...precis vad jag är just nu. Jobbat häcken av mig. Elmia Motor custom show över påsk och kirrade ihop 47 timmars övertid. Va hemma i Sthlm och vände i två dagar sen ner till Småland igen och besök hos familjen. Körde Småland runt valborgshelgen för att träffa hela tjocka släkten.
Uppdateringar kommer.

Pussss