Nagelfix

image408

Idag är det dags för att försköna naglarna hos Carro. Nu ska mina rosa tippar bort och dags att testa på något nytt, men jag är bra sugen på att bara göra vita vanliga eller kanske med vitt glitter. Får se i kväll vad de blir för fint! Så kul att fixa naglarna, man känner sig så mycke fräschare med läckra nails. Frågan är om det går att sluta när man väl börjat!? Känns som jag är fast.


Trevlig helg, men lite fest & shopping

Nu är man tillbaka i den grå vardagen efter en skön helg av ledighet. Afterwork me några kollegor i fredags och ett besök på Meza. Shopping blev de i lördags tillsammans med Emelie. Köpte ett par svarta stuprörs jeans med dragkedja ner till, tyckte de va fina och kul med lite tuffa detaljer. Blev också en svart kjol med hög midja och en grå tunika med långa ärmar. Hade lite rabattcheckar på h&m. De kom väl till användning.
Vinade lite me Carro i lördags och en liten tur på krogen. Inte träffats sen midsommar så de va verkligen kul att ses. Mammsen va på besök också så det har inte blivit någon sovmorgon, precis vad jag skulle behövt annars.

Läcker höst-stövel

image449
Fastnade rejält för denna stöveln igår. Va på A6 och "råkade" gå in på Nilson. Där fanns de. De kommer bli mina, men denna månaden får jag försöka att låta bli. Ser ut som de är inslag av lila i dem på bilden, men de är mörk mörk grå/svarta i verkligheten. Perfekta höst-stöveln för mig och de passar verkligen till allt. Me like.

Bild: Nilson

Läcker brunett igen

Nu har de blonda håret tagits bort och det är istället guldbrunt. Igår fick jag rycket och slängde i en intensiv toning. Va så trött på det blonda och det kände allmänt trist o tråkigt. Nu känns de så mycke bättre, mer fräscht  och tycker att färgen blev riktigt fin. Ska snart fixa håret hos Maja men gjorde en lite snabb nödlösning. Fint med brunt till hösten. me like.

Mina älskade

I helgen ska jag kanske få träffa både Elin, Marléne & Yvette. Saknar er verkligen. Jag o Marléne har inte setts sen i julas, min allra bästa vän (jobbar i Norge). Längtar så till att få se er alla.... Ska åka hem till Järnforsen på fredag. Ska bli skönt att komma hem. Träffa familj & vänner. Älskar er.

Time to move on. Säsonga!?

Sökt nytt jobb idag...ett steg i rätt riktning, men lär väl få söka 1000 innan de dyker upp rätt. Funderar på säsongs-jobb. Måste härifrån om inget händer. Måste få distans till allt, klara mig själv, bli stark igen, träffa massa nytt kul folk, nytt jobb...Jag vill helt enkelt ha förnyelse i livet. varför inte passa på att göra nåt som jag egentligen vill, emn som jag inte velat för att jag haft de så bra med Anders. Förlorat personen som jag älskar av hela mitt hjärt och de kommer jag alltid göra. Men för att må bra igen så måste nåt nytt hända. Jag kan inte va här...det knäcker mig!

Ska kolla om jag får tjänstledigt *hoppas* Får jag de så ska jag söka massor me jobb uppe i fjällen och kanske alperna. Ska prata med chefen imon och se vad de har för inställning till min plan. Tänker ju som sagt inte säga upp mig för några månaders jobb och sen inte ha nåt att komma tillbaka till. Sökt jobb i klädbutik här i jönnet också, kan ju också va bra. Får panik snart...jag vill ha livet tillbaka. Saknar mina närmaste vänner så mycke, ja ni fattar inte. Sen har jag tjejerna här i Jkpg...ja utan er skulle jag inte klarat den här tiden. Ni är guld.


Dagens vill ha: Blus & Killah jeans

image446image447
Prisvärd blus från
Lindex, 199:-
Killah Jeans från Nelly, 1100:-

Super söt blus i smårutigt från Lindex. Me like. Kanske får bli ett köp. Ett par svarta stuprör önskas också i min garderob. En bas som passar till det mesta. De jag har hemma känns urtvättade och bleka...dags för att invistera i ett par nya. H&M brukar alltid ha bra budget pris på vanlinga enkla svarta stuprör. Det får stå på shopping listan härnäst. Ska snart upp till Sthlm så får tar en rejäl shoppingrunda då.

Bilder: Lindex & Nelly

Höst-shopping

Va en sväng på stan igår eftermiddags. "Råkade" hitta lite fina plagg från H&Ms organiska kollektion. En mörkgrå t-shirtklänning med långa ärmar och en söt klänning även den i mörkgrått fick följa med mig hem. Hittade också en skjort-tunika på indiska. En svart med kritstrecksränder i tunn bomull blev det. Kommer va super söt i höst. Inga bilder nu, men det kanske kommer. Varit bra dålig på att fota de senaste.  Kanppt tagit några bilder i sommar...kanske av den anledning av hur dåligt jag mått och fortfarande mår.

Live goes on. och visst mår man bättre av att shoppa lite *ler*.

Mys på piren + ny mobil

I kväll väntar en mysig kväll ute på Piren med god mat o dryck i trevligt sällskap. Hade planer på att kika på J-södra, men hoppar nog de i kväll. Efter jobbet ska jag köpa ny mobil. Min är helt knäpp. Så ni som inte lyckas få tag på mig idag...de beror på att mobilen strular. HAr varit så till och från länge så nu ska jag ta tag i de. Det blir en röd eller svart sonyericsson w660i. Vilken ska jag välja? *beslutsånget*

image445
Röd eller svart? Röd eller svart?...RÖD!?
Lutar åt den röda...har nån timma till att fundera...sen smäller de.
image444


Hård körning

Träning idag igen och imon ska de också bli. Helt slut nu. Träning efter jobbet me Anna, sen blev de käk. Hamnade till slut på piren och åt glass o kollade solnedgången. Mysigt värre! Kom hem för nån timma sen. Tror jag måste hoppa i sängen nu så jag ska orka med morgon dagen. Jobba jobba jobba...Puhh.

Natti natti!

Imon fyller Sara 22 år! Grattis min älskade vän.

Träning på schemat

Nu är det träning som gäller. 3-4 pass på Friskis denna veckan är målet. Dags att komma igång rejält nu. Köpte ett kort igår så nu kan jag köra hur mycke som helst. Helt vilse i gym-miljön, tur att jag har min egna instruktör Anna som kan den miljön. Jag är ingen gym-tjej precis...alltid lagidrottat (fotboll, innebandy). På tal om innebandyn ska jag nog testa och köra nåt pass eller två med Östra nästa vecka. Se hur de känns och om jag är sugen. Jag vet inte riktigt hur mycke tid jag skulle vara beredd att lägga på de... Träning hur som helst ska de bli mycke av framöver. Det är målet!

Gör om dig till en Simpsons-figur

Kul grej...gör om dig själv till en Simpsons figur! Spana in sidan. Kul grej. Simpsons is the shit! Tänkte kanske kolla in filmen nästa vecka. Kan nog få många goda skratt då!

Film & mys

image443

Igår blev de film o mys-kväll med Maja o Anna. Tog äntligen tag i att kika på The Holiday. Jag är annars inte så mycke för komedier, men den va faktiskt bra och rolig. Trött som attans idag. Blir nog att kompa nån timma i eftermiddag så jag hinner vila upp mig lite till kvällen. Det blir vin och litte god mat med tjejerna. Skulle helst velat ligga kvar i sängen hela förmiddagen o bara slappat, men som tur e så är de fredag idag och helgen väntar. Underbart!








Utekväll

Trött som tusan denna morgon. Hade en trevlig kväll med Maya o Anna på Twin. Lite god pizza o dryck. Råkade sedan hamna på Bishops med några andra vänner och de blev lite senare än tänk. Hade en kanon trevlig kväll!
Time to work.

Söt klänning

image442
Gillade denna
klänningen starkt. Söt som socker och skulle passa fint i höst med tights och min bruna skinnjacka. Önksar att den fanns i fler olika mönstrade färger. Den finns i hel blått och svart också, men det är ju de söta mönstret jag gillar.
289:- och den blir din. Jag funderar på att klicka hem den från La Redoute.

Bild: La Redoute