En helg på halvfart

Ledsen att produktivtiteten på bloggen är låg. Jag är krasslig. Va hemma från jobbet måndag-tisdag kände mig piggare och i fredagskväll smällde det till igen. Nu har jag legat halvt deckad hela helgen.
Kikade på en ny producerad lägenhet i Mariehäll i lördags f.m. 1hand, hyresrätt...ett under att jag ens blev kallad på visning då jag stått i bostadskön i 2 veckor. Skulle jag få den skulle jag bli så lycklig... Det är precis vad jag saknar nu. Ett riktigt hem som är mitt egna, men mina saker, där jag kan pyssla, laga mat, baka...
Lördagskvällen bjöd på julmaskeradfest hemma hos Lukas och Sofia. En trevlig tillställning.
Becca och Carro har varit i stan i helgen och jag är ledsen att jag inte fått se dem. Men vi har inte lyckats tajma.
Bättre lycka nästa gång! Saknar mina Jkpg brudar!

Vilken helg och så blev man sjuk

Tro pelle att jag lyckas bli sjuk nu. Feber, förkyld och värk i kroppen. Har tre hektiska veckor bakom mig med en fasligt massa jobb, men samtidigt har jag haft väldigt skoj. I fredags kväll tog jag helg och va lycklig för att få va ledig en hel helg. Köpte med mig lite god mat och sen däckade jag i soffan vid 19 och vaknade inte förrän 22.30. Där försvann min mysiga fredagskväll, men antar att sömnen var välbehövd. Sov sammanlagt i 14 timmar och vaknade upp pigg och glad på lördagen. Tog mig ut till Nacka för att fika med Marléne.
Lördagskvällen bjöd på festligheter med ett gäng sköna tjejer. Vi samlade hos mig för lite middag i sin enkelhet, pimplade i oss alldeles för mycket vin och när vi väl skulle ut så va det bara jag och Maria som skulle det.
Vi festade vidare på hotellet och avslutade på oxid. Inte nog med det så va vi på efterfest och pimplade i oss det sista glaset med vin vid 5 på morgonen.
I söndags trodde jag att jag va bakfull, men de visade sig vara en kombination med förkylning, feber. Nu har jag legat i sängen hela dagen och jag har inte lyckats ta mig upp. Ska försöka att laga till mig något enkelt att äta.
Jag vill av frisk för denna veckan har jag massa trevligheter på schemat.

Kinect demo i Jkpg

Schiii fick jag när jag i torsdagskväll fick sätta mig i bilen och köra ner till Jkpg för att jobba med Kinect i samband med lanseringen på Media Markt. Jag som planerat en lugn oich skön helg med att bara vara ledig. Nu är det tisdag och jag är trött i kropp och själ efter att jobbat över 60 tim på två veckor.
Mina egna aktiviteter som att umgås med vänner, laga mat, städa tvätta har kommit åt sidan. Men denna helgen som kommer ska jag bara vara leeeedig.
Boende har jag fortfarande inte hittat något, men det är ju en bit kvar till januari. Ett plus i kanten är att jag idag ställt mig i bostadskön i Sthlm. Inte för att det ger mig någon lägenhet nu, men man vet aldrig vad som händer om några år. Så lika bra att stå i kön.




Gamex helgen

Jag är sliten och tröttare än tröttast denna måndag. Helgen har bestått av två besök på Vapiano ett besök med Gotlands Nathalite och det andra med event kollegorna från Gamex och igår blev det middag på Tabbouli. Lägg till 2 måltider till som jag käkat på Kistamässan...fasiken vad jag käkat ute. Dags att laga lite mat hemma denna veckan känner jag.
I helgen har jag även passat på att jobba en sisådär 23 timmar på Gamex mässan...så ni kanske förstår jag jag känner mig helt slutkörd denna måndag. Inte lätt att hinna få ihop nytta med nöje... Jag måste verkligen ta de lite lungt i helgen som kommer, men jag har så svårt att tacka nej till trevligheter som dyker upp. Det är ju kul att lära känna Sthlm och umgås med nya och gamla vänner.

Bjuder på lite pics från Gamex mässan:


Pure baren i Pan Vision montern


Linus. Sonic & Erik


En del av Pan Vision montern


Kinect

Kinect Dans


Sonic tävling

Gamex o datorlös

Just för tillfället trivs jag nåt fantastiskt bra i den fina huvudstaden. Tiden rusar iväg och jag har knappast aldrig hemma och så blir fallet även denna helf. mon vid 7.30 ska jag begemig ut till Kista för att jobba i EAs monter på Gamex mässan som är Sveriges första spelmässa. Detta uppdrag igår inte i mitt ordinare jobb utan har själv tagit på mig detta extra knäck då jag saknar att jobba ute på fältet med event.
Trivs så bra på mitt nya jobb och med kollegorna.
Varit på Vapiano och käkat med Gotlands Nathalie, en mycket trevlig middag med trevligt sällskap.

Har fortfarande trojan på min privata dator och ett mobilt internet som inte funkar som det ska...eller nästa inte alls. Uppkopplad 1 min sen kopplas det ner. Jag känner mig helt off i min lilla lya på söder där jag endast har en tv med 1:an, 2:an & 4:an. Jag vill kunna ösa på med hög musik, lyssna på radio, kolla på film...jag behöver helt enkelt en fungerande dator så jag inte känner mig så klaostrofabisk på mina 19 m2.
Va på stan idag och letade efter en fin mini pc...men ingen jag fann.
Nu är det läggdags!