Fredagens bravader

image486
Testar Majsans vatten pipa.
  Therese & Hanna
[kass upplösning på bilderna, kommer från mobilen]

I fredags hade vi tjejkväll. En kväll som skulle bli lung...slutade helt tvärt om. Började med relax på Rosenlund. Hämtade hem libanesisk mat (min favorit) som vi avnjöt tillsammans med lite rött till Idol. Testade Majas vattenpipa. Hade inga som helst planer mer än att gå ner på Karlssons och sitta ner och ta ett glas eller två...men som alltid. Har man bestämt sig för de lilla lugna så slutar de alltid tvärt om. Kvällen slutade med festande hela natten lång...och de va riktigt riktigt kul!

I provhytten

Här kommer lite bilder på dunjackan jag testade igår som jag blev riktigt sugen på. Vad tycks?
image483
 
Får se om de kanske blir ett köp sen...men jag gillade den starkt. Hittade den på herravdelningen, men tycker ändå storleken funkar. Vill att de ska va lite pluffsig.

Vimsig

Favvo koftan är borta, ja bara sådär!!! Bra jobbat. Ska leta efter en ny liknande. Kanske redan nu efter jobbet.
Nu är en tjejträff planerad på fredag hemma i Hultsfred. Spana in Plättans nya hus, lite god mat och idol. Tänker tillbringa helgen hemma med vänner och familj. Sen gäller de att "öka takten sista kvarten" med allt kul här i Jönnet. Ska njuta av sista tiden...

Puss

Nu är det verklighet

Need to find - en läcker dun jacka. Helst en svart, lite over-size och så får den gärna vara blank.
Ska strax ner till stan. Måste köpa ett hyreskontrakt, sen ska nog de mesta vara fixat o klart  inför flytten. Dags att ta tag i packa o styra snart!. Äntligen ska jag göra nåt som jag velat så länge men inte gjort bara för jag varit en sån otrolig sportfreak som inte kunnat slita mig från innebandyn (o allt övrigt med livet här i jönnet). Saknar det faktiskt, men de här kommer bli ännu roligare. Belive me! Nu är det inte bara snack, nu är det snart verklighet!

Here i come.

Böter

Fick min första p-bot igår. 1 vecka...bra jobbat! Bra det går att spara cash när man råkar ut för sånna här sura utgifter som man helt enkelt får skylla sig själv för. 400 spänn till carpark. Kul jul!


Kvällen

Snart dags att sluta jobba. I kväll blir det en hockeykväll i kinnarpsarena och se på mötet mellan HV-Linköping. Har bjudit över Carro på hemmagjord pizza innan matchen. De får bli en klassisk hawaii.

Längtar till mitt äventyr.


Dagens vill ha: Rosa data

image482
En rosa laptop från LG är en dröm. Samma färg som mitt PS2. Jag och min kärlek till rosa.

För mycke av det goda...

Helgen är över och åter i verkligheten. Det blev en kanon trevlig helg med vännerna. Relax och libanesisk mat, idol och utgång i fredags. En kväll som skulle bli hyffsat lugn slutade helt tvärt om. I lördags va jag inte så party, men de resluterad ändå i fest. Inflyttningstillställning och utgång med allt för mycke kalasdricka. Råkade reagera väldigt märkligt och slutet blev mindre lyckat. Man kan inte alltid va perfekt och man får stå för sina handlingr även om de va en hel del ånger för mitt dumma betéende. De händer oss alla nån gång...
Nu ska jag ta mig i kragen och ta de lite lungt ett tag, men känns åndå som man borde ha så kul som möjligt med vännerna sista tiden i jkpg. Snart är jag i Vinterlandet...flytt om en månad.

Love/ Fisen

Pärla

image481
Nu har jag snart skaffat min ännu en ny hobby! Jag ska pärla, armband, halsband och göra massa fint! Jag gillar att pyssla och detta skulle vara riktigt kul. Ska ta och besöka pärlaffären snart och se om jag kan lyckas göra nåt fint.
Eftersom jag inte hittar smycken jag söker med pärlor så får jag helt enkelt ta saken i egna händer och se om jag kan skapa de precis som jag vill ha de.

Pärlor är sött!








Slösa slösa

image480
Snart dags för lunch! Som vanligt är jag iinte svår att övertala för att gå ut o luncha fast jag har matlåda med mig. Så duktiga jag är på att spara mina pengar...not. Nåt jag verkligen borde göra nu.
Allmänt seg dag nu och sitter här och lyssna på Oh Laura. Underbar platta! Vaknade i morse med halsont...typiskt. De minsta jag behöver nu är att bli krasslig. Får vitamin chocka! Hoppas det hjälper! Snart åker jag och hämtar min röda pärla. Så nu får ni se upp på vägarna!

Lunch dags. Kaffebönan nästa!






Helgplaner

Fredag: Besök av mor & mormor. A6. Idol och mys hemma.
Lördag: Luncha med Tess, HV, Sverige match, fest
Söndag: sova ut. sekket JIK

Ja o sen va den helgen slut. Inte plats för så mycke spontana påhitt denna helg. Allt är bokat o klart! Kollade i kalendern nu och såg att jag bara har 8 veckor kvar i Jkpg. Mycke som ska hinnas med. Måste se till att fixa en avskedsfest för mina kära vänner. Ska ta och kolla in nåt lämpligt datum så kommer snart en inbjudan!

Dunjacka

image479
Spanade in denns fina dunjackan på stan här om dagen. Blev riktigt sugen på att slå till. Den finns på
Stadium för en tusenlapp. Snyggt med en jacka i lite färg i vinter och en varm måste de va eftersom vintern ska tillbringas i fjällen. Den va verkligen läcker på också! I like.













Ingen Desperate housewives tjej

Ny duschade, ny tränad och ska slänga mig i soffan. Dricka te, kardemummaskorpor o goda kvällsmackor till ett avsnitt av House. What!? Kollar du inte på Desperate Housewives tänker ni säkert! men nej...för  jag aldrig fastnat för den serien...House däremot, I like. Dags att mysa ner i soffan.


Sändings uppehåll, fy f-n va taskigt!

Sändings uppehåll på P3...what a fuck! Tjut ljud i örat...stänger av stänger stänger på igen..men nej de vill inte komma tillbaka. Hur ska jag klara o jobba nu då! Music is everthing. Får slänga på nån musik på datan...men kassa ögtalare så de låter skräp. Vilket STORT problem. Please P3 come back... Vägrar slänga på RIX o vad de nu kommersiella kanalerna heter. Det får bli Mando Diao istället!

Njuter av att ha tid

Veckoplanering
Måndag - Tvätt och fix hemma
Tisdag - Morgonträning, Innebandy träning
Onsdag - 
Torsdag -
Fredag - Besök hemifrån. Idol & mys.
Lördag - Fest
Söndag - Sekket JIK

Njuter av livet för att jag har så mycke ledig tid nu och kan göra precis vad jag vill när jag känner för det. Slippa att vara uppbokad från morgon till sena kvällen som jag alltid tidigare haft det. Att ha tid för nära & kära nästan när som betyder mycke. Kunna pyssla o göra vad man känner för...Helt underbart!

Nu ser jag fram emot Sälen. Om exakt två månader så är jag där. Känns så spännande att inte veta vad som händer fram över. Kan ju i princip hamna var som sen...Öppen för alla förslag.

Bilköp

Igår köpte jag mig en bil som jag ska ha att tuta och köra i framöver. En röd lite Skoda Felicia blev det. Min nya lilla pärla ska jag hämta nästa helg. Ska bli så himla skönt att ha en bil...Kan väl inte påstå annat är att jag är en bortskämd fröken! Mamma o pappa stod för största kostnaden.
Mum & dad, thanks. I love.

image477
Inte bilen på bilden jag har köpt, men det är en liknande. Snygga fälgar får jag till min pärla också. Inga tråkiga i plåt som bilden visar.


Rån i plånboken, tandläkar besök

Om en kvart ska jag till tandläkaren. Don´t like. Smärta, obehag och kostar mycke pengar. Önskar att jag kunde va född med de bästa gaddarna och slippa hål och massa dyra besök. Inte nog med att jag ska dit idag, jag måste dit på fredag också!!! Det är inte alltid rättvist...

Inköpslista till Sälen

image472image473image474
image475image476


Snart bär det av till Sälen och innan dess måste det inhandlas en hel del. Här kommer en lista över en del bra saker som det kan behövas fyllas på med i garderoben:

* Underställ (Gärna rosa)
* Tummvantar (fodrade och i skinn)
* Halsdukar
* Mössor
* Skidställ
*
Skidsockar
* Polotröja, (gärna lila eller senapsgul)
* Fleezetröja
* Vinterboots
* Pannband
* Stickad tröja 
* PS2 spel


Sleepy sunday

Igår va de fest o det ledde till att jag varit tok trött hela dagen. Va på Twin med tjejerna och gissa vem som stod på dansgolvet hela kvällen!? Jo jag!!! Det händer inte ofta att jag bjuder upp till dans. De va riktigt kul. Hände en liten olycka dock *skratt* Typiskt mig.
Tess o jag har kikat på film i kväll...kommer inte ihåg vad den hette, men de va med Kevin Costner och Jenifer Aniston. Den va helt klart godkänd. I övrigt har jag haft besök av lillebror & pappa i helgen och råkade små shoppa lite. Hittade en så söt småblommig skjort-klänning, lila over-knee strumpor, en stickad marinblå halsduk och en vardagsklänning. Nu lyder det shop-stop! Time to sleep.

----Over and Out----


Halsduk, mössa, vantar

image468image469image470
Dags att göra en lång lista över allt som måste inhandlas till Sälen snart. Fina halsdukar, mössor och vantar är ett måste. Gärna i lite färg. Fastnat för dessa i lila från
H&M. Finns även i mörkturkost och svart. Jag är verkligen förtjust i den mörk turkosa färgen. Så valet och kvalet om det ska bli lila eller mörkturkost! Vad tycker ni?
Va och kikade på ett underställ igår som va illrosa. De kan nog verkligen va nåt att inhandla till Sälen trippen. Kul med lite färg som sagt!

Bilder lånade från H&M

Hurt to say goodbye

Varför ska de va så svårt att ta farväl av någon nära. Även om det bara är för ett tag!? Marlene va upp i Jkpg i söndags och när jag skulle gå kunde jag knappt hålla tårarna borta. Den jobbiga känslan av att vi inte kommer att ses på många många månader. Blev så glad av att bara få se dig! Är jag bara känslig eller är de fler som är som mig!? Känns som många av mina vänner som betyder väldigt mycke är långt ifrån mig och det kommer dröja innan vi ses igen. 
Sara har nu varit i Portugal sen i juni och ha numera anlänt till Teneriffa för att jobba där under vintersäsongen. Känns så lustigt att inte träffat Sara sen i juni. Vi som alltid haft en super tight kontakt och nu får vi hålla den via mail. Kände mig som världens lyckligaste när Sara ringde förra veckan. Tjejerna i Sthlm känns ändå som ett vettigt avstånd...de är lätt o enkelt att bara åka dit närsom (och ringa). Tjejer jag saknar er så oerhört mycke. Ibland önskar jag att allt va som innan då vi alltid va nära o hittade på så mycke skoj tillsammans, men detta är nåt som hör vuxenvärlden till. Bara attt vänja sig... Vi vet alltid vart vi har varandra och det är oerhört skönt, och ses vi inte på månader så är allt ändå som vi sågs igår. Hoppas vi kan ha en riktig träff i sommar...kanske t.o.m åka iväg på nåt kul tillsammans allihop.

Love to my friends and family.


* världens bästa mormor har jag...finns ingen som hon. Blev så glad över de fina kortet som kom med posten idag. Fina ord från en älskad mormor.
* Mor o far tack för allt stöd. Ni är underbara.

Ny frisyr

 
Varit och klippt mig idag. Bjuder på två bilder på nya frillan. Åter igen blev det lugg, denna gången en rak och lång sådan. Kommer få va framme med saxen titt som tätt nu framöver för att hålla den fin. Alltid när jag ger frisören fri händer slutar det med lugg...I like.

Nu närmar sig Sälen. Fått jobb där så åker upp i början av december. Ser verkligen fram emot de. Kommer sakna alla här i Jönnet så mycke, men detta gäller som sagt bara några månader. Iof vet jag ju inte hur länge till jag kommer att stanna här i stan efter de...måste tänka på framtiden och en utbildning står högt på listan. Helst vill jag läsa handel- och affärsmannaskap i Borås till hösten. Spännande att inte veta vad som kommer ske framöver, nu har jag levt i de trygga allt förlänge och vill ha spänning och förändring i vardagen. Äntligen har jag tagit ett steg i förhoppningsvis rätt riktning.

Äntligen har mitt älskade Dackarna kammat hem guldet i speedway. Det glädjer mig! Dags att börja varva ner och läsa några sidor i Anne Holt-boken. Varit en lång dag och fult upp från morgon till kväll.

Natti natti.

Klipptime

Imon ska jag klippa mig. Kanske en helt ny frilla...Väntar  med spänning och se vad resultatet kan bli. Inte bestämt nåt speciellt...men jag har lite tankar om hur jag vill att det ska se ut.

Kram hej