Fashion market



Imon är det dags för
Fashion market här i Borås, där unga lovande designers ställer ut och säljer sina kreationer. De kommer även va modevisningar o annat smått o gått. Ska bli lite spännande o se! Vi ska först köra sluttampen med vårt grupparbete som handlar om Hemtex. Sen ska vi tjejer lyxa till med en lunch på stan och inta fashion market.

Dagen har bestått av en sista föreläsning i marknadsföring, efter några timmars uttråkande av föreläsningen gegav jag mig till Knalleland för o köpa några blommor till mitt fönster. Lyckades ju inte hålla mina gamla vid liv o nu har de varit tomt i fönstret alldeles förlänge så äntligen tog jag tag i problemet.

Dags för lite Prison break o glögg! Myskväll alldeles med mig själv! Tjejerna drar på X&Y men jag prioriterar lugnet. Inne i en period då jag inte alls är inne i fest svängen...men den kommer säkert åter snart!

See ya!

Long time a go

Oj de va länge sen jag skrev. Sorry. Tiden rinner iväg och livet fliter på bra. Mycke i skolan. Läser marknadsföring för tillfället...den är tuff, men nästa fredag är den över. Så nu är de rå plugg som gäller.
Den senaste tiden har jag tillbringat här i Borås och många helger i jönköping har de blivit. Varit på Sabaton konsert, hellowen-fest, grekisafton o massa andra roliga festligheter där.
Det lackar mot jul och om mindre än en månad åker jag hem till familjen för att fira jul för att sedan åka vidare mot Sälen och tillbringa resten av den lediga tiden där innan skolan börjar igen. Saknar Sälen så grymt mycke och speciellt alla sköna människor som jag lärt känna där. Känns lite konstigt att inte åka dit ytterligare en säsong. Tror ändå jag valt rätt i att plugga. Det kommer nya utmaningar i livet hela tiden.

Idag har vi kört grupparbete. Hoppade föreläsningen på förmiddagen. Jag är dåligt jag vet, men jag hade ingen motivation och ork. Blir lite för mycke ibland bara.
Har också varit och inhandlat en julklapp till Sara som nu bor i Thailand. Ska skicka den till henne så hon också får lite julklappar. Saknar henne så fruktansvärt mycke. Har varit borta från mitt liv alldeles för länge. Exakt är de nu 1½ år hon har varit ute i världen o jobbat.

När de gäller jupynt och den biten så blir de lite sådant iår. Ska köpa en advensljusstake och idag köpt jag en hyasint. Kanske en lite tomte i mitt hem och så julstjärnan i föntret. De får räcka i min lilla lya.

Dags att inta sängen, en tuff dag me plugg väntar imon och så får jag finbesök på kvällen!

Puss puss


Bjuder på en bild från Majas Hellowen-party