Snö of Sweden

image464

Jag är helt inne på smycken från
Snö of Sweden. "Råkade" springa in på Smycka här om dagen där hade de ett brett sortiment av Snö-smycken. Blev så sugen... Helst skulle jag vilja ha ett liknande armband som på bilden men med röda stenar. Hittade också ett fint halsband med guldbruna små stenar i en halvlång modell. Ur läckert!

Inget Gbg, ingen konsert

Får efter ett övervägande stanna hemma i Jkpg i helgen. Gbg planerna är bara att glömma. Va hos tandläkaren i tisdags och åkte på en svindyr räkning. Ska dit på ytterligare två besök och vågar inte ens tänka på den kostnaden. De suger rent utsagt! Måste tänka på allt som jag måste inhandla till Sälen och att jag faktiskt måste investera i en bil. Ringde på en igår, men den hade gått efter bara några minuter efter att den lagts ut på nätet. Typiskt, men inte lustigt när det va ett riktigt kap. Det kommer fler turer...
Inga specilla planer inför helgen utan det får bli spontana påhitt. Blir oftast roligast då. Kanske t.o.m borde börja rensa lite i lägenheten. Kan va skönt att va ute i god tid. Något som jag annars inte brukar va så bra på. Jag är bra sugen på att pimpla lite vin i helgen. Får se vad helgen har att erbjuda...

Friday I´m in love.


Sagt upp mig

Idag har jag sagt upp mig från jobbet där jag nu varit över 4 år. Blandade känslor, men jag tror de här kan vara början på något bra. Ska börja jobba för SkiStar i Lindvallen i december o göra en säsong. vad som händer sen får jag sen, men jag vet vad jag vill. Känns inte verkligt de här...Shit jag ska lämna jönnet. Men bara för ett tag till att börja. Snart börjar mitt nya spännande liv.

Go go go soffipropp.

Måla naglarna

  

Lite färg i hösten är alltid fint. Här är de senaste jag kört me. De rosa användes flitigt i somras. Nu gillar jag de mörka. Tänkte måla naglarna på nytt i kväll. Har bara vanlig fransk manikyr nu.
Myskväll hemma som gäller nu.


Krympa i tvätten

Igår kom beställningen från H&M med tightsen. Blev lite besviken...de gråa va inte lika snygga som jag hoppats på och de svarta och mörkturkosa va sjukt stora i stl. S. orkar inte skicka tillbaka...ska testa o se om de kan krympa lite i tvätten. Då skulle de sitta perfekt!
Riktigt trött idag...kollade på Bangkok hilton igår...gammal film med Nicole Kidman. Den va visst väldigt lång och blev sängen allt försent. Ingen som helst jobb lust...undra hur man ska få den här dagen på jobbet att gå snabbt!? Facebooka, layouta om mitt CV, sätta ihop en rad på stryktipset, ringa nån kul kompis, förbereda mig för intervjuen imon...nae ärligt talat måste jag jobba på som tusan. Hård körning måste det bli...så man kan gå hem med gott samvete denna fredag. Så less på mitt jobb, ge mig ett nytt tack!

Kram.

Anställningsintervju

På lördag sticker jag upp till Örebro på anställningsintervju för SkiStar (jobb i Sälen). Taggad o laddad och är beredd på att dra i väg om de lyckas. Nu eller aldrig! Vill inte va kvar här just nu...Vill inte leva i tryggheten längre. Jag vill ha spänning och variation i vardagen. 8-17 jobb är jag bra trött på så dags att göra nåt åt de.
Annars så händer de inte speciellt mycke...myser i hösten. Gillar hösten mycke. Mycke mys hemma med tända ljus. Dags att köpa nån ny bra bok att plöja igenom, kanske måla nån fin tavla till lyan...Kul att pyssla lite.
Startat korp-lag i innebandy nu me lite gamla innebandy tjejer. IK Lack heter vi ( i klack). Träning en gång i veckan och lite match-spel. Allt för nöjes skull.

Over and out.

Öppnar hjärtat

Känner mig starkare och starkare för varje dag. Nu är jag nästan på ett sätt glad att förhållandet tog slut. Att jag får chans att hitta tillbaka till mig själv och mitt liv och den självständiga och starka Sofie jag va innan. Att jag nu ska ta tag och göra något som jag verkligen vill som jag säkert inte hade gjort om jag fortfarande va tillsammans med A. Då hade ja nog blivit kvar i Jkpg, skaffat lya ihop och levt kvar ihoppet om att hitta ett nytt jobb här och bara låtit allt flyta på som vanligt. Nu har jag gett mig fasiken på att jag ska iväg och säsonga innan jag sen börjar plugga. Jag vet nu vad jag vill och jag ska satsa allt på de. Mitt liv, min karriär och ha riktigt kul. Hittat en utbilding som jag verkligen skulle brinna för...men innan dess känner jag för att hitta på nåt annat än det gamla vanliga. Nu jag är ung och nu man ska ha kul och testa på nya saker. Jag tänker inte växa fast här...
Kommer alltid älska A...han känns fortfrande som killen jag skulle kunna levt hela mitt liv tillsammans med. Har lärt mig mycke av de som hänt. Kändes som jag gav upp allt jag hade innan och hans liv blev mitt liv. Stort misstag, men så blir de nog lätt.

Never forget, but it´s time to move on.


Tights beställning

image459
Letade förbrilt efter tights igår på A6, men alla i min storlek va slut. typiskt. De blev istället onlineshopping på
H&M idag. Skickade efter ett par svarta, mörka gråblå och ett par grå ribbstickade + gråa benvärmare. Nu tror jag att jag är rustad med tights så det räcker. Har redan ett gäng hemma, men eftersom de blivit så flitigt använda är de bra slitna nu.

Fick brev hem från SkiStar igår...hej o hå vad jag vill. Snart dags för intervju... Jag vill ut och äventyra.


Taggad o laddad. Love. Sofie















Tisdagsmys

I kväll får de bli lite mys hemma med tv-tittande o nått gott att äta. Lite räkor kanske...min skagenröra. Lite tisdags lyx vore fint. Ska ta en snabbis till A6 efter jobbet, lite små ärenden som jag måste ta i tu med. Dags för att lite skönhetskväll samtidigt om de ändå ska lyxas...göra en inpackning fixa naglarna o.s.v. Borde köpa mig nåt fint lack när jag ändå ska till A6. Tänkte spana in om de kommit in nån snyggskidjacka. Jag är helt inne på att sticka om jobbet blir mitt! De är en sak som är säker...då säger jag hejdå till de gamla livet och börjar om helt i en främmande värld. Måste våga chansa! Nu gör jag verkligen de! Ska ha samtal med bossen på torsdag om det beslutat om tjänstledigt, men de är inget jag tror de går med på. Är jobbet mitt så ja då lämnar jag nog hur som. De jag gör nu är inget för mig..kan det här utan och innan och jag vill utveklas. Time to move on...

Hugs.


Mys i Rosa

image458

En söt rosa mysdress önskar jag mig att ha på kvällarna hemma. Denna är ett fynd från
Ellos för 249:-. Vågar nog dock inte beställa...måste få testa den innan och skickar jag efter behåller jag den säkert fast om den inte är hudra. Tycker benen ser oerhört långa ut. Får väl se om jag hittar nån på stan framöver kanske. Höst = mys och då ska man bara springa runt i mjukis kläder hemma o tända ljus såklart!













Säsonga i Sälen!?

Nästa lördag ska jag på anställningsintervju för jobb i Sälen. Lite smått nervös. Blir det så, är det mycke som ska fixas och ordnas. Kanske måste jag t.o.m säga upp mig från SmIF. Ställas på bara ben efter säsongandet, men det känns som jag är beredd på att ta klivet. Det är nu jag är ung och nu livet ska leka. Ska fasiken ha så jefla skoj om jag åker upp dit. Och allt löser sig alltid! Mitt liv är inte att sitta på ett kontor 8-17. Det vet jag nu. Så dags att ta tag i livet. Planer på att plugga sen, hoppas hoppas jag kommer in på utbildningen sen som jag vill gå. Annars Sara då åker jag med dig o reser i världen :)

Over and out!


Sthlm

Hemkommen efter en trevlig visit hos tjejerna i Sthlm. I fredag blev de lunch på stan och kikade runt lite. Fest på kvällen med utgång. Lördags va vi lite slitna och tillbringade dagen hos Elin. Lå i soffan hela dagen fram tills de va dags för matchen. Kikade på Sverige-Danmark på Råsunda. Kanon bra match men fyyy va kallt o blåsigt. Åkte buss hemtill Jönnet efter matchen och vi han inte åka mer än 1 timma innan vi fick punktering på ett däck. Lagom kul o stå utan för en mack i över en timma när man bara ville hem o sova.

Här bjuder jag på några bilder på mig o tjejerna.

image450

   


Sthlm nästa

Om en timma bär de av till Sthlm. Så jefla skoj de ska bli! Är så glad idag.. De ringde innan o  ville att jag ska komma på jobb intervju för ett jobb i Sälen. De ska jag bara ha...så sticker jag o lever loppan i några månader!
Dags att logga ner nu och bege dig mot stan o resecentrum. Snart sitter jag på läktaren på Råsunda o hejar på Zlatan.

See ya!

Nåt måste hända

Jag är för dålig på att blogga nu. Skärpning kanske..redan till nästa vecka, För imon åker jag till Sthlm. Träffa vännerna, lite fest o kolla fotboll. Ska bli riktigt nice. Ska boka biljett till konster i gbg...ska dra dit me tjejerna o kika på Takida. Tror de va i slutet av september. Är bra sugen på att gå på konster nu! Roskilde regnade ju bort för min del och missade allt jag ville se.
Idag är det packa och stryka som gäller...en kväll hemma alltså. Skönt! Mitt berg med kläder att stryka bara växer och rensa garderoberna behövs också. Det måste bli nästa projekt nån kväll. Ut med sommarens plagg och in med höst/vintern igen. Ska skänka en del kläder till nån hjälp organisation som jag brukar göra emellan åt. Skickar ner kläderna till min kära mormor sen fixar hon dom vidare. Kalas bra.

Jag vill så mycke nu...vill börja plugga i Borås. Säsonga i Sälen (sökt jobb). Får se vad de kan bli av de! Maja vill att vi ska ut o resa...och blir de inget med Sälen ja då skaffar jag ett jobb till o jobbar häcken av mig så vi kan iväg i resa. Nåt måste ske och de är snart. Drabbas snart av panik! All good things come to an end...

Over and out.