Medborgarplatsen

...är stället jag kommer bo några månader framöver. Inte på Medborgarplatsen, men en gatan precis därvid. Hittat en pytte liten 1a med hyffsat hyra. Nära och bra till jobbet... Nu får jag lite tid på mig att hitta ett boende med lite längre hyrestid.
Trivs alldeles utmärkt med mitt nya liv i Sthlm!

Cinderella kryssning

Om 1½ vecka drar jag och Jönköpingsbrudarna iväg på kryssning till Åland. Bokade i fredags. Ska bli så skoj.

En vecka i Sthlm

Nu har jag snart varit i Sthlm en hel vecka. Trivs mycke bra på "nya" jobbet, mina arbetsuppgifter är för mig fortfarande lite luddiga, men allt klarnar för var dag som går.
Haft en super lugn helg. I fredags hade jag & Sara myskväll hemma, köpte lite färdiggrillat och kollade på Idol. Igår tog jag & Sara (min kombo) en lång promenad gröndal-liljehlmen-södermalm-östermalm (runt 6km) och avslutade med lunch och lite små shopping i stan. Även kvällen blev lung och innehöll yatzyspel och film.
En riktigt lugn helg va ng faktiskt precis vad jag behövde.
I e.m. ska jag ut på promenad på Söder med en kille jag träffade på festival i sommras.
Har kanske en lya på G...får svar idag. Det är boende under några månader, men de är ju sådant man får nöja sig med här i SThlm om man inte kan punga upp men några mille.

Snygga kängor på DNA skor




Dessa snyggingar är mina

Första dagen på nya jobbet

Första dagen i Sthlm och på nya jobbet. Kommer ta tid att sätta sig in i det nya arbetet, mycket bitar som ska falla på plats och upplärning får ske succesivt. Fr.o.m idag är jag webbredaktör & produktionsledare på One Motions reklamavd. Inte illa pinkat va!? Känns verkligen kul att de tror på mig och vill ge mig chansen.
De nya företags lokalerna är så fräscha, samma gamla gäng som jobbar och jag känner att jag har hittat hem.
Jag är helt slut idag och somnade på soffan efter jobbet.

Mitt nya liv...

...i Sthlm börjar, NU! 5 dagar efter telefonsamtalet då jag fick anställningen är jag nu på plats i Sthlm. Allt går att lösa om man bara ger sig fasiken på de. Jag har nu flyttat ut allt i lägenheten i Jkpg (icke möblerna),fått hjälpa av kära Eliza & Petter. Tusen tack! En ny kille flyttade in i lägenheten idag. Jag han precis tömma lägenheten och komma hem till Järnforsen igår kväll så jag hann rösta (19.50). Packade ur bilen, packade om. Idag en lunch med mamma, moster & far, bytte däck på bilen, promenade med mina favorit vovvar ute i skogen. Efter det började resan mot Sthlm. Stannade till i Nyköping hos Marlene, hon bjöd på kycklingpaj och creambrulle´ och kaffe med hasselnötssmak där till (min favvo). Tacka snälla för denna fina middag!
Nu är jag framme i Sthlm, packat upp lite prylar i Saras lya, kollar resväg till nya jobbet, samt kikar efter bostad. Efter dessa hektiska dagar är jag helt förbi, min skalle går på högvarv. Nu behöver jag verkligen lugna ner mitt liv från 500 km/h till 50 km/h.
Imon börjar jag mitt nya jobb!

God natt!

Panik

Har flyttpanik, städpanik, packpanik. Jag lovar att ingen skulle vilja byta liv med mig just nu. Har hållt på hela dagen, men nu äntligen börjar det att ge resultat. Nu ska det städas och de sista kartongerna ska bäras ut, det sista ska packas ner... En flytt är inget man gärna fixar på en dag. Jag rekomenderar det inte!


Naglenbitande deckare

Söker ni nagelbitande spännande läsning kan jag varmt rekomendera Lars Keplers böcker Hypnotisören & Paganinikonraktet. Streckläste dem i somras när jag jobbade ombord på MS Gotland, på kvällarna/nätterna va de svårt att sluta läsa eftersom de va så bra.


Mina nya fina skor



Firade min nya anställning med att köpa ett par nya fina skor från DNA där jag idag gjort min sista dag. Känns tråkigt att lämna tjejerna och butiken, trivdes så bra där. Nu är det bara att tuta och köra, Hej Sthlm!

Flyttar till Stockholm

Mitt liv är hektiskt. Önskar att varje dygn hade minst det dubbla antalet timmar. Flyttar till Stockholm på måndag. Har fått en anställning som webbredaktör 50% (uppdrag åt kund) samt 50% som produktionsledare på redklamavdelningen på företaget. Eftersom jag jobbat på företaget tidgare vet jag redan nu att jag kommer att trivas bra i deras team. Arbetsuppgifterna är för mig en utmaning, men jag älskar utmaningar!

Hela 4 veckor hann jag bo i min fina 2a på Torpa i Jkpg, som jag trivs såååååå bra i. Jag vill egentligen inte flytta från den fina lyan och mina underbara vänner. VArje dag som jag haft här i Jönköping har det känts så bra. Jag måste anta utmaningen med jobbet, för sådan här bra jobb kommer inte flygandes titt som tätt. Kanske några få gånger i livet man får riktigt bra chanser. Denna chans kan bara leda mig ännu högre upp på karriärs stegen och den är framför allt utvecklande för mig som person.

Att hinna med att packa fixa på några ynka 3 dagar är en match, en riktigt svår match eftersom jag jobbat idag, ledig imon, jobb söndag, hem till Järnforsen sön em för att rösta och byta däck och måndag flytt.

En stressfaktor i sig är hur de blir med lägenheten, det finns två alternativ och det ena gillar jag bättre än de andra. Synd att jag inte hyr den i förstahand och kan fatta detta beslut själv. Då hade en kille fått flytta in här redan nästa vecka, möblerat och allt. Hade passat mig utmärkt då jag ännu inte har någor boende i Sthlm mer än soffplats.

Dags att fortsätta packa nu!


Mysig em i Jkpg

Haft en underbar eftermiddag. Lunch på Twin...åt en god cowboy soppa, lite rödvins shopping. Jag & Janina passade även på att ta ett träningspass bowling på City. Ska bowla i kväll hela gänget...så va tvungen att försöka träna bort ringrosten lite. Trivs så bra i Jkpg, men gott folk de kan även blir Sthlm.
Pratat med VD:n idag...och uppdraget känns lockande. Nu väntar jag på beslut.

Nytt erbjudande om jobb

Fått erbjudande om en annan spännande kombinerad tjänst nu. Telefonmöte imon. Lite spännd för att detta kan sträcka sig lite eller mycket utöver de ramar som jag har kunskap inom. Fast jag lär mig snabbt. Hoppas mina skills räcker till för såfall blir det Stockholm snart!

Projekt måla

Nu ska det målas, sandpappras och fixas. Vad och resultatet kommer senare...


Välkommen kära helg

....dock känner jag längre ingen skillnad på helg och vardag när man jobbar som jag gör. Jag är inte piggelin men med lite panodil, strepsil och nässpray har jag lyckats jobba på H&M. Imon blir det också jobb på H&M och på söndag ska jag vara helt ledig. Det spelar ingen roll hur mycke de än vill att jag ska jobba för jag har ingen ork eller energi i kroppen och måste bli kry.
Haft en mysig kväll hemma hos Becca med snask och film. Hoppas på att jag snart får en helt ledig helg så jag kan åka hem och kanske en tur och hälsa på brorsorna i Linköping.

Time to sleep!

Festfina skor på DNA



De har kommit in en hel del festsnyggingar på DNA skor. Massa fina höstnyheter! Kom och ta en titt på DNA på A6 i Jönköping.

Nya kängor

Kängor, boots stilrena, med dragkedjor, mc och cowbojsarstuk gäller i höst om man ser till DNA:s sortiment. Som jag sprang och letade kängor i december förra året då min sula lossnade helt när jag va och riggade för Idol på Scandinavium och inga jag fann. Nu fylls varenda skobutik med kängor av det militärastuket.
Idag inhandlades dessa skönheter på DNA...kul med lite annat än svart i höstens skohylla. Äkta skin såklart och för 699:-, mycket bra pris.
Men de nya kängorna håller jag hemligt för mor, hon skulle bli tokig. 26 år och har en mor som bryr sig alldeles för mycker om mina skor...men jag säger såhär. Jag lägger pengar på skor och hon lägger sina på hemmet och lyxig mat. Jag kan lätta äta tråkig mat ett tag för att få ett par fina skor.

Nya fina sminkväskan

Som jag har letat och äntligen hittade jag dig, min sminkväska. Har sökt en sminkväska i "lagom" storlek i månader och igår hittade jag äntligen en fin för ynka 89:- på Kicks.


Läcker klocka

Läcker klocka från Ellos för cirkus 800 riksdaler. Skulle passa fint i köket.


Biljett köpt


Vilken soppa...

Nu är de så här...en jefla röra i mitt liv har det varit och saker och ting är fortfarande ovissa.
Blev ett misstolkande samtal ang projektledare tjänsten. I samtalet med chefen så säger han att jag ska skynda mig att svara för att annars finns det två andra kandidater som kan vara intressanta. När jah ringer för att tacka ja säger han att jag är en av tre kandidater till tjänsten.
Efter en lång väntan fick jag äntligen mitt besked. Att de stod mellan mig och en till och att tjänsten tillföll den andra, men att ajgs tår högst upp på listan för att anställa vid en liknande tjänst. Så inom tid kommer den att bli min. Frågan är bara när!? det vet man aldrig...
MEN...så kunde jag kanske få ett annat intressant uppdrag att jobba med. Ett projekt inom webb som kommer vara 50% samt sen jobba med event på fältet. Låter inte helt fel det heller. Inväntar mer info nu.

Och pricket på i:et på hela denna soppan så har de gjort att jag inte får tjänsten på Monki. För hon som är butikschef på Monki, hennes bästa väninna jobbar på de företaget som är ute efter mig och de två är även bästa väninna med hon jag hyr lägenheten av. Så allla visste allt innan jag ens nämnt något om det. Så Monki tyckte jag skulle satsa...och vad händer nu!? Nu sitter jag här utan något av jobben, men kanske med ett annat på G.
Känner ett lugn trots allt...men ändå känns framtiden oviss och kan förändras på en sekund.

Trivs verkligen med livet i Jönköping och i den nya lägenheten, närheten till de gamla vännerna här. Får jag projektledarjobbet då drar jag till Huvudstaden. Helt klart!

Nu vet ni läget mina vänner!

Jobbhelg

Helgen har passerat förbi och min har mesta dels bestått av jobb på H&M plus en fredagskväll på DNA skor. Lite mingel & buzz spelande i fredagskväll och igår music quiz och en touch av rödvin hemma hos Eliza & Petter. Nu ska jag ladda om batterierna för imon väntas en långpanna...8-14 på H&M 14-20 på DNA. Ingen brist på jobb just nu...men never know...så måste ta chanserna som ges.

På onsdag får jag besked om Sthlm...ett misstolkande samtal och lite oklarheter, nu vet jag och väntar som sagt besked. Nu ska mitt öde bestämmas...

Beslutsångest, projekledare/butikssäljare!?

Idag har jag lidit av en sådan fruktansvärd beslutsångets. Vid kl.12.40 förändrades drastsikt min dag och faktiskt kan mitt liv nu också förändras beroende på vilket beslut jag fattar.

Jobb1
Vid 12.40 ringde de från ett företag i Sthlm och erbjöd mig en tjänst som projektledare. Tjänsten innebär att driva en mängd olika marknadsförings projekt från ett antal stora kunder. Till mitt område kommer det bli att driva Dustin home/Microsofts event under Idol 2010 samt roadshow. Vilka de andra projekt det kan bli vet jag ännu inte i dagsläget. Detta innebär att om jag tackar ja måste flytta till Sthlm innom en vecka, ordna boende där samt lösa det med lyan som jag har i Jkpg och säga upp mig från mina extrajobb.

Jobb2
Nu kan jag avslöja att jag va på intervju för Monki (Jkpg) i måndags. De kommer öppna butiken inne i stan den 28 okt. Jag kommer få besked redan imon om jag får någon tjänst där. Jag ringde och bad att få besked tidigare med tanke på det andra jobberbjudandet.

Får jag Monki jobbet ska jag då välja att flytta till Sthlm och jobba som projektledare?
Om jag inte får jobbet på Monki ska jag då flytta till Sthlm för jobb som projektledare?
Eller ska jag stanna i Jkpg hur som?

Jag har ju faktiskt valt att flytta tillbaka till Jkpg för att jag trivs i staden, har många goda vänner här, fått tag på en fina 2a (dock i andrahand) som jag flyttade in i för 2 veckor sedan. Ska jag nu ge upp Jkpg igen!?

SNÄLLA HJÄLP MIG!!! Jag behöver era råd...