Sälen livet

Nu har jag haft en toppen helg med Sara! Va ledig hela helgen. Så vi åkte massor med skidor. Va öve ri Tandådalen och åkte lite också. Går riktigt bra med skidåkningen nu. I Kvälls ka vi på Gästservice ha Clinic på skidor. Härligt att få en lektion, sen ska vi va redo att haka på clinicsarna med skidlärarna i veckorna. Ska ha en privat lektion på fredag. Ska bli kul så man kan få lite tips för att utveckla skidåkningen ytterligare.

I fredags va de "Så ska de låta"-fest för skidskolan o gästservice i värmestugan på Gustav. Där bjöds de på musik tävlingar och livemusik av vår egna gitarr-stjärna Lars.

Råkade bli lite krasslig i helgen så i måndags fick jag bli hemma från jobbet. Hade ingen röst på 3 dagar. Så jag fick bestämt försöka att hålla tyst och när jag väl försökte prata blev de bara pip ljud.
Igår va vi och ät fin-middag på Harrys. Det va personal-kväll på Sälfjällstorget och 50% på mat. Så då passade vi på att lyxa...

Livet är toppen här! Sökt nytt jobb på Fritidresor som barnaktivitet-ledare me!

Over and out.

Ledsen och oerhört glad

Om två timmar bär det av till Mora. Äntligen ses vi baby! Så glad...
Lack för jag inte fick min lön idag *SUCK* skulle fått den insatt på kontot, men nu visade de sig att de inte fått min uppgifter trots att jag lämnat allt för länge sen. Så fick ett utbetalningskort skickat till Jönnet. F-n f-n. jag som skulle ta en shopping tur idag. Men jag får gott vänta tills nästa vecka då jag får brevet uppskickat. Snacka om surt de! Inte fått lön på två månader...

Kram o hej. //Proppen

Födelsedags partaj

I söndags kom Kajsa tillbaka till bunkern igen efter en vistelse i Skåne-land. I söndags va hennes födelsedag och den slutade med en hejdundrans hemma-fest i bunkern. Vi tjejer som bor i "bunkern" började med ett glas rött på Gustav bar & kök. När vi kom hem hade grabbarna fixat tacos och tårta. Så det blev middag och lekar på de. Mycke lyckat. Framåt små timmarna så lekte vi ännu mera "konstiga" lekar och pimplade vin så det stod härliga till. Tog många roliga bilder från den kvällen...kanske visar er senare. Blev aldrig nån utgång utan vi va hemma hela kvällen. Oftast då man har som roligast.

Imon kommer Sara upp till Sälen. Ska åka och hämta henne i Mora på eftermiddagen. Vi ska ha de så kul sweet! Ska passa på att handla lite bra ha saker i Mora när jag ändå får läget att komma iväg. Här uppe finns de ju inte så mycket att handla. de har iaf ett H&M i Mora =)

Personalfest på fredag med temat "Så ska det låta", kommer bli dans, lekar och sång. Trevligt! Sen får de bli en hel del åkning i backarna nu när Sara är här och jag äntligen har 3 dagars ledigt. Jobbat 2 veckor i streck nu så inte hunnit me nån åkning *sucl*, men nu så är det dags.

Puss puss

Nytt från säsongarlivet i Sälen

Vad har hänt sen jag uppdaterade här sist!? Ja en del fest såklart!!! Igår va de några skidlärare som fyllde år som fixade till en storfest vid Gustavtorgets värmestuga. Mycke lyckat! Efter de drog vi som vanligt vidare till HC där vi hade en kul kväll och dansade natten lång. Blev bjuden på allt för många drinkar... Va nån idiot kille som hängde efter mig o Karin och ville inte lämna oss i fred förrän han fått bjuda på en drink. Gratis är gott...och han får skylla sig själv. Sa inte ens tack och stack snabbare en kvickt. Och gissa va som hände nu på jobbet för nån timma sen. ja då kommer han och ska boka skidlektion och köpa skipass. Lite pinsamt...men what ever....

Har också kommit en bit i mitt virkande. Har t.o.m lyckats virka in mönster i mina pannband. Nästa proket är nu att virka en mössa, men måsteåka till Garn-Nisse nere i byn o inhandla mer. De här mer virka är skit skoj! Min nya hobby! (Bilder kommer)

I kväll ska alla personal på Högis har fest och jag är bjuden men jobbar bara där ibland. Tror dock inte jag orkar mer fest eftersom de blev sent igår. Kollade på Saw 4 i natt me Jonas...så tok trött och bakis, Tror de lutar åt en chips o dip kväll med film.

Om några dagar är Sara här...LÄNGTAR.

De va allt från Sälen denna gång.

See ya. Puss


Virka

Har kommit på att jag måste hitta ett tidsfördriv nu när de är så lungt på jobbet! Virka is the shit! Ska åka ner till byn efter jobbet o inhandla garn och virknål så ska jag ta upp mina talanger från slöjdperioden i skolan. Pannband är nog de enklaste så det får de bli till en början!

Let´s start virka.

Uppdatering Sälen

Om två veckor kommer Sara och hälsar på mig här uppe i Sälen. Så glad! Inte träffats sen i juni och bara pratat i tele två gånger. Sara är på Teneriffa nu och jobbar som reseledare. Längtar tills vi ses sweet!
Lördag idag och sitter på jobbet. Va en lugn kväll hemma igår, men de andra partaja. Jag tog förnuftet till fånga och tog de lungt för jag jobbar hela helgen. Va ute i torsdags istället och kollade på Nordman på HC och dansade natten lång.

Här bjuder jag på några bilder...

image531
Mingelbild me Nordman på HC
image532
Vacker eftermiddag på Högfjället
image533
Jenny o Jag på afterski
image534
Min roomie Emma o jag
image535
Ute i backen med min roomie Sara

KRAM.

Vår shopping

image529image530
"Råkade" klicka hem en liten beställning från La Redoute. Dåligt me shopping här uppe så får bli på nätet om det ska vara nåt. Så lite vår  klänningar fick de bli. Ska ta en liten tur till Mora om 2 veckor för lite små shopping när jag ska hämta Sara.

Time to work.

Showtime

Tjohooo på måndag blir vi bjudna på föreläsning och efter de ska vi på Showtime och äta tre-rätters. Som ett litet tack från arbetsgivaren efter allt slit vid jul-och nyår. Ska bli så kul, för hört att showen ska va jätte bra.

Igår hade jag o Emma våffelbak hemma och efter de fick vi ett städ ryck. Blev sen pysselsugna och gjorde fint i våra rum, klistrade upp mina rockbilder och affischerna jag fick av Anna. Sen kom vi på den lysande idén med en tjej- och en killtoa. Så vi klippte ut bokstäver i silvertejp o skrev gents & women och gjorde en dam och en gubbe och klistrade upp på dörren. Vad gör man inte för att slippa städa killarnas toa.  Inte alltid så lätt att pricka rätt om man är kille och fått i sig några öl*skratt*. ja ni vet säkert själva...

image528

Over and out.

Vår kära vän Bengt

Skön uppvärmingsramsa för barnen i Skiskolan.

Hej jag heter Bengt, jag jobbar på en knappfabrik,,
jag har fru men inga barn och en dag sa min chef till mig.
Hej Bengt är du ledig så ta en knapp i din vänstra hand och tryck...

Hej jag heter Bengt..and so on.


De va den första ramsan jag fick höra när jag flyttade hit. Då stod Aron
lite halvberusad efter afterskin och sjöng denna...den är skön. ring mig så
kan jag sjunga den för dig me *skratt*

Puss


Fest

Blev inte lungt igår...hade lite trevlig förfest uppe hos grabbarna i 34an o så va Patricia där me. Sen va vi på HC o shejkade. Har snöat otroligt mycke och de är nog inte ens chans att jag kan komma ut me bilen. Den lär va totalt insnöad. När jag kom till jobbet imorse funkade de inte att öppna dörren så fick stå ute i ovädret i 30 min och vänta på jouren, men då vakande jag helt klart till. Idag ska de iaf bli en lugn dag. Slutar om 3 ½timma. Inget skidåkarväder alls utan mys i soffan väder.

Over and out.


Sälen vimmel

Har varit ledig torsdag-fredag. Hur skönt som helst! Hunnit me några åk i backen, afterski två dagar i rad, ätit smarrig kladdkaka på Food ochett besök på HC. Tänkte jag skulle tagit en räkmacka på Food men när jag såg priset slog de bakut...169:- för en vanlig räkmacka...NEVER rena rånet. Igår blev de en lugn kväll hemma med popcorn och spel, Va uppe o tog några låtar på Guitar hero uppe hos Linus me.
Strax ska jag hem och steka pannkakor och satsa på en lugn kväll, men verkar som många ska ut. Jag måste ta de lungt för imon ska jag upp tidigt o jobba. Slutar redan vid 14 så är de fint väder ska jag ut och åka lite i backarna.
Nu har de snöat konstant i 3 dagar. Så hoppas på solsken och ett par minus. De skulle sitta perfekt.

image523
Hampus, Emil och Emmas vänner Ida & jenny i vimmlet på HC (Hampus & Emil bor jag ihop me i Bunkern)

image524
Jag & Micke. Ser bra dragen ut *skratt*

image525
Mina Gästservice kollegor Malin, Therese & Malin vimlar flitigt på HC

image526
Karin o Jönköpings Malin alltid lika goa o glada

Nu har jag t.o.m blivit medlem i efterfesten...just bara för o kunna se alla vimmelbilderna.

Over and out.


Nyårsfirande

Nyårsdagen och jobbar förfullt. Dock verkar inte Sälen vaknat till liv ännu, bara vi hårt arbetande säsongare som är i farten nu. Igår hade vi fin middag med Italienskbuffé och god efterrätt. Aron bjöd på snaps så som man dricker de i Vemdalen. Renat med falukorv!!! Ja de va något nytt. Emma fixade annanasbål den va mycke goare kan jag lova. Senare på kvällen rullade folket in i bunkern och vi va säkert runt 50 pers. Vid tolvslaget va vi vid Gustavbacken och kollade när de körde fackeltåg ner för backen och på de fina fyrverkerierna. Sen hade alla fått för sig att de även skulle vara efterfest hos oss vilket inte alls va ett poppis av oss som bor där. Så vi fick köra väg massor med folk. Började jobba vid 9.00 idag så tog de hyffsat lungt igår. Va en trevlig afton!
Trivs så bra med de jag bor med. Vi är verkligen ett gott gäng!

Dags att jobba vidare...

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!