Födelsedags partaj

I söndags kom Kajsa tillbaka till bunkern igen efter en vistelse i Skåne-land. I söndags va hennes födelsedag och den slutade med en hejdundrans hemma-fest i bunkern. Vi tjejer som bor i "bunkern" började med ett glas rött på Gustav bar & kök. När vi kom hem hade grabbarna fixat tacos och tårta. Så det blev middag och lekar på de. Mycke lyckat. Framåt små timmarna så lekte vi ännu mera "konstiga" lekar och pimplade vin så det stod härliga till. Tog många roliga bilder från den kvällen...kanske visar er senare. Blev aldrig nån utgång utan vi va hemma hela kvällen. Oftast då man har som roligast.

Imon kommer Sara upp till Sälen. Ska åka och hämta henne i Mora på eftermiddagen. Vi ska ha de så kul sweet! Ska passa på att handla lite bra ha saker i Mora när jag ändå får läget att komma iväg. Här uppe finns de ju inte så mycket att handla. de har iaf ett H&M i Mora =)

Personalfest på fredag med temat "Så ska det låta", kommer bli dans, lekar och sång. Trevligt! Sen får de bli en hel del åkning i backarna nu när Sara är här och jag äntligen har 3 dagars ledigt. Jobbat 2 veckor i streck nu så inte hunnit me nån åkning *sucl*, men nu så är det dags.

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback