Ikväll smäller de...

Då har jag o Kajsa bjudit in huset 35/34 på en färg-tema fest och vad det innebär de får de se. Skoj ska det bli! Snart dags att sluta  jobba och hem och festfixa.... Min färg i kväll blir Rosa...fjädrar och annat...får se vad vi lyckas knåpa ihop.

Tiden går så snabbt...snart är säsongen över. I´ll be back!

Over and out.

I´m in love

image548

Så fint........men slut i min storlek. *suck* kommer från Resteröds och kostar 380 pix.
Måste hitta detta till sommaren....

Snurr snurr

Måste ju berätta om att jag nu lyckats att lära mig att göra 360 på backen..så snurrade hela kalle-backen ner.
*STOLT*

*Lycklig*

Fick nyss reda på att jag fått jobbet på Öland. Så i sommar kommer jag att jobba som servitris på Lammet & grisen i Löttorp. Håller tummarna för att Linda också får de så vi blir roomies i sommar.

Dags att ta några åk i backen...jobbar, men har utedag. I like.

PUSS


Klänning till galakvällen

image546

Nu har jag klickat hem en fin rosa klänning som jag ska bara på Gustavgalen i april. vad tycks?

Nytt jobb!?

Igår va jag på intervju för jobb på Öland i sommar. Kändes som de gick as bra! Så ses kanske där i sommar!
Livet är toppen här uppe, men vädret är mindre kul. Fått ett bakslag av förra veckans sköna väder...

Over and out.


Underbar dag

Ha de en så underbar dag igår. Åkte skidor hela dagen...tog mitt första hopp i parken och de gick hyffsat. Sen satt vi i solen hela dagen o åt bullar vid Sälenstugan. Gick hem o stekte korv me Linda och efter de tog vi en picknick på gamlapersonal parkeringen med varm choklad. MYS MYS vart de!

På kvällen hade vi farväl middag för Jonas som ska lämna oss i bunkern för äventyr i USA. Hade en trevlig kväll med middag på "Lammet & Grisen". Helt plötsligt när vi sitter där kommer hovmästarinnan fram och erbjuder mig att komma på intervju för jobb på Lammet & grisen på Öland i sommar. Då hade servitrisen skvallrat om att jag sökt jobb där....så kul att de va intresserade.
Kvällen fortsatte med vinpimpling hemma i bunkern och avslut på HC där vi kollade på Melody club. Hade också efterfest och de blev sent rökte vattenpipa och snacka massa skit natten lång. I kväll tänkte vi antingen gå o bada bubbel eller mysa hemma i soffan till "Så ska de låta". Jag röstar på så ska de låta! Sov 3-4 timmar i natt. helt slut, men de va de värt. kul vart de!
Ska o hämta mina nya skidor sen...så spännande. Vill ut o åka nu!!!

Ja de va en lite uppdatering. I helgen blir de jobba jobba o jobba.

image545
Foto: Lina
Så här såg vår gångväg ut till jobbet en tidigmorgon i december. Blockad med en vall på flera meter.
jag o Lina fick klättra.


Nya lagg

image544

Nu har jag köpt ett par as läckra twintip skidor. Så glad! Visst é de fina!?

Hem kommen efter en blixt visit i Jönnet. De va kort men intensivt. Shoppade, festade, träffade vännerna och åt massor med god mat. Va o Kollade när Mullsjö avancerade till elitserien i innebandy. Va en riktig nervig macth som svängde rejält.

I kväll ska vi på Gästserviceo äta fondue på Fågelboet. Och mer ska de lyxas i veckan för då ska vi ha lite av sked för Jonas som ska flytta till USA...så då ska vi o äta på Lammet o grisen. Vilken lyxig vecka!

Over and out.