A taste of my life

Jag älskar verkligen mitt nya liv i Sthlm och har mest kul hela tiden. Jobbet tar väldigt mycket tid just nu, men jag trivs så bra där. Många övertids timmar blir det. Saknar givetvis mina nära & kära och en egen fin lägenhet. Söker förfullt efter andrahandsboende, men det är ingen enkel match. Får jag fast anställning köper jag en på momangen.
Förra helgen blev en riktig fest helg. Började med en afton i torsdags med kollegorna. Vi va på Fotografiska och kollade på utställningen Fashion och avnjöt en godmiddag på Mäster Anders. På fredagen körde vi tjejer på jobbet en afterwork och pimplade vin hela kvällen på kåken. Lördagen va jag ute i Bromma hos mina barndomsvänner på partaj. Mycket trevligt! Fattar inte hur jag orkade, man är ju inte 20 längre.
Nu är det helg igen och fredagskvällen har varit allmänt lugn. Idolfinal och mys med Tesa. Imon bär det av ut mot Barkaby för lite shopping, så gäller att ställa klocka så jag kommer upp imon. Det nalkas fest imon kväll då Emma fyller 35 och ställer till med brakfest på Maxxium.

Fick böter idag...1200 kr. SL tack för den! Mitt csnkort gick precis ut så jag får skylla mig själv att jag valde att åka på mitt säsongskort som går ut om 1 vecka. Surt sa räven.

Detta va en snabbis rapport från mitt liv.


Models/Fotografiska