Nya skor

Nu har mitt paket från LaRedoute me mina vita tyg skor från Soft Grey anlänt. Ska hämta dem efter jobbet. Spännande. Hoppas att de är lika fina i verkligheten som det ser ut på bild.

I kväll spelar HV-Brynäs....så det får bli en hockeykväll framför tv:n med A. Ska även tvätta när jag kommer hem. Tänkte ta en promenad i det härliga vår vädret. Lagom kul att sitta inne hela dagarna när solen tittar fram. Så bäst att passa på o ta en runda ute.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Jo, den luktar himla gott. Trots att jag inte gillar henne så måste man väl sponsra vidare, tss =)
Min helg har varit mycket lugn, du sa ju åt mig att VILA, så det gjorde jag. Hehe. Lördagskvällen blev iaf Melodifestivalen med nårra kompisar å igår kväll bio. Å nu känner jag mig piggare, lite sitter kvar menmen. Life goes on. Underbart väder nu me ju!
Hör du nåt från Malle nu för tiden?

Kram//L

Postat av: Anonym

Allright. Att de va i Norge visste jag, hon mailade om det och att hon då fick ett annat mobilnummer. Men vad jag fattade det som skulle de bara va där ett tag, men de kanske har nappat på Norge-livet =) Grymt länge sen jag såg henne med. Tror allt jag missade henne på Metro på juldan dessutom, illa illa!
Kramar

2007-03-13 @ 18:57:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback