Jag behöver en karl

Fått hem papper om besiktning av kärra...den 11 mars ska den kontrolleras. Typiskt att jag råkar krocka percis innan. Vilket betyder att jag ska fixa med bilen på helt egen hand. Jag skulle f-n i mej behöva en händig karl. Saknar dock en sådan. Men jag får helt enkelt ta in den på en verkstad så de fixar blinkersglaset och lamporna som är sönder... för sånt kan jag inte och pappa är långt bort. Typsikt!
Nu har jag varit i skolan, läser InDesign...känns inte så aktuellt för mig eftersom jag kan ganska mycke om de...och det räcker inte med att lämna in erbetsprover så att man får godkänt utan det är närvaron som räknas. Så jag sitter nu och går igenom grunderna i ett program i skolan som jag jobbat med i 5 år. Jaja de är väl bara bita ihop...för leka i photoshop istället när inte läraren ser.

Nu är de kladdkake dags och ikväll ska jag o Malin kanske ta en Öl på X&Y...inte fest, bara en öl och snacka skit. Men som Calle alltid säger en öl kommer aldrig ensam. Hur som är jag inte ute efter fest bara massa trevligt sällskap och se lite folk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback