en icke traditionell midsommar

Varför göra som man brukar på midsommar!? Denna midsommar firades med Gaby, Sara & Frida. Min älskade Sara va på besök påön hela helgen. Började dagen med en picknick och solning i Almedalen. Fortsatte sedan till Kallis för att fortsätta firande med en god lunch, några flaskor rosé & after beach med marmelad orkestern. Lite lulliga ocg hoa vandrade vi hem för lite ombyte och uppfräschning. Kvällen spenderades på restaurang Rosengården vid stora torget i Visby där vi avnjöt en 4-rätters meny med mycket inslag av det gotländska köket. Ramslöksoppa, västerbottencheescake, ramslökssotad lammfilé med fårost kaka och till efterrätt färskost mousse med rommarinerade bär. Vi passade på att lyxa till det och beställa in ett vinpaket passande efter de olika rätterna.
Mätta, goa & glada i hatten avslutades kvällen med dans, shots & drinkar på munken. En mycket trevlig midsommarafton.
Midsommardagen spenderades på Tofta liksom även söndagen. Gotland bjuder på fin fint sommar väder och nu lär det bli mycket glassande på stranden.

Kallis


Middag på Rosengården

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback